Új privát üzeneted érkezett!

Egy kicsit elkenődtem...Kép
Olvasgattam a 2006 tavaszi babások topikját és ott egyre másra derülnek ki a pocaklakókról, hogy fiú vagy lány.
Mikor mondhatom én azt, hogy KISLÁNYOM/KISFIAM lesz?????????????????????????
KépKépKépKép:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Ne kenődj el, hamarosan mondhaton te is. Kép

Betti
betti73

hajni.Oralisan kell nagyon sokaig izgatni,addig amig lehet.En is tudom hogy nem a mennyiseg a fontos hanem a minoseg,de en is latom rajta a kulombseget.
ha jo neki mert ne csinaljam meg,ha pedig ot megnyugtatja a tudat hogy en elhiszem a dolgot akkor minden rendben.

vica,kitartas.Nem szabad elkenodni ragorcsolni mert tudod hogy azzal senkinek nem hasznalsz.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Maminti azt üzeni mindenkinek, hogy jól vannak, csak egész héten feküdnie kell és otthonról nem tud internetezni...És köszöni szépen az érdeklődést!Kittina
kittina

Vica,
fényképeztünk, csak nem digitálissal, és olyan furákat produkált a masina, hogy azt se tudom, egyáltalán vmi sikerült-e. Majd előhívatjuk és kiderül Kép

Én kiegyeznék egy olyan római emlékkel, ami ultrahangos képen látható Kép Ha csak ez az egy kép sikerülne, akkor fene vigye a többit Kép

angel37

Kittina!

Nagyon köszönjük az üzit! Pusziljuk Mamintit és vigyázzon magukra nagyon!

Betti
betti73

Már nem is vagyok úgy oda, köszi a biztatást, Betti, Monyoka és Angel.Kép

Angel!
De jól megfogalmaztad! Tényleg szép "emlék" lenne. Illeteve van is 'lenne', hanem 'lesz'. Úgy ám!KépKépKépKépKép

Kittina!
Köszi, hogy értesítettél minket!
Lehet tuni, hogy miért kell feküdnie? Hétfőn már jön? Szorítok nekik, hogy minden oké legyen!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Leléptem!
Reggel jövök!

Pusz: Vica

<font color="ff0000">KATA!
HOLNAP JÖNNÖD KELL 60 OLDALAS BESZÁMOLÓVAL, ÉS NEM ELSUMÁKOLNI!!!</font>
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!

Hát nem tudom, hogy akkor az én görbémhez mit szólsz. Az enyém azt mutatja, hogy nem volt ebben a hónapban pé.-em. De akkor a Baby mark miért volt a 14. cn-n pozitív?

Kép
lara26

Kép

Kép
lara26

lanyok tudom hogy hulye kerdes de mit jelent pe-3 pe+1?

Kép
monyoka

Helló csajok!!!

Elkezdtem jegyzetelni, de végül feladtam, iszonyatos volt a mai forgalom!!

Banya nagyon nagyon szorítok szerdára!!!!!!!

Zsu remélem összejön az új állás!!

Viki szorítok, hogy hamar kibújjon a kis Pepe!!!

Zafír olyan rendes, hogy így nyugtatsz bennünket! Remélem igazad lesz a kiskatonákkal kapcs. Annyira jó lehetett, hogy elmondtátok a szülőknek, és olyan jó hallani, hogy így örült mindenki!!! Irigyellek, hogy ilyen jó hírrel örvendeztethettétek meg a családot.
Tényleg megdöbbentő, hogy Te is épp Lengyelországban fogantál, ráadásul hosszas próbálkozás után! De a lényeg, hogy Te is megvagy és a pocakodban ott a baba!!!

Kamilla NAGYON SZORÍTOK!!!

Vica OK!!!!! Nem lehetett semmi akkor a hétvégétek! És legalább rendes pénzt kaprok ezért? És tulajdonképpen kitől?

Angel remélem tényleg ott a kis pocaklakó azaz &#8222;Róma&#8221; a pocidban &#61514;

Betti mi volt a fejvadásznál??? Szorítok!!!!! Neked a pattanások rögtön az abbahagyás után jöttek? Nekem kb 4 hónap múlva.

Folyt köv.

Kép
Kép
beuka

Hajni még a kérdésedre válaszolva, az utóbbi időben (kb 4 év) biztos nem csinált "olyat" a párom, mert úgy gondolom mindig kielégítettem. Na meg mondta is és én hitelt adok a szavának.
Tök jó, hogy már lehet festeni a nappalit, és a héten burkolás!! Akkor már kezd olyan szép lenni a házikó!!!!

Nem csodálom, hogy gondban vagy. Végigolvastam a dilemmádat a munkával kapcsolatban. Amit végül "megoldásnak" írtál nem tűnik rossznak. Én is csak annyit tudok mondani, hoyg éld tovább az életed, aztán, ha összejön a baby otthagyod,, hisz szerintem egy állás sem ér fel egy babával. Na persze ezt lehet, hoyg nem mindenki gondolja így de Te biztos igen.
Viszont nekem annyi kétségem van ezzel az állással kapcsolatban, hogy szerintem az nem tól jó ötlet, hoyg anyukáddal egy helyen dolgozol. Nem akarok beleszólni ténlyeg, és nem is tudom, hoyg egyáltalán egy helyen lennétek-e, de nekem van egy kolléganőm, kinek az anyukája is ott dolgozik, és naponta többször bejár hozzánk "ellenőrizni" a csajt. Tudom, ez az egyik véglet, de sztem megfontolandó.

Manyo tök jó, hogy a vajdaságból így ránktaláltál!!
NAgyon durva az, amit írtál az állásokkal kapcsolatban.

Emese igazad, van, hoyg itt nincs hibás, és próbálom is meggyőzni erről a páromat.
Holnap kiderül, hogy beengednek-e.

MAminti jobbulást!!!!! jó, hogy tudattál magadról!!!

Kép
Kép
beuka

Lara drukkolok!!!!!!!

Moni úgy sajnálom, hoyg megjött Kép. viszont most ugye jöhet a tiszta lap Kép

Manyo gondolom peteérés - 3 nap és peteérés + 1 nap.

Anita tudod már, hogy mikor fekszel be???

LOLA MI VAN VELETEK????

KATA tényleg ggyere mostmár és mesélj magadról!!!!!!!!!!mi van Veled???

Nolina most meg int eltűntél Kép

Kép
Kép
beuka

szombat este óta vérzek rendesen. Most szerintetek melyik naptól számoljam az 1 cn-ot???A táblában a barnázástól van számolbva. Amúgy akkor a 3. napon lennék.

kedzdünk izgulni a holnap miatt.

sex: én valahol azt olvastam, hoyg aki babát szeretne, az éljen olyan szexuális életet, mint egy jól sikerült nászúton!! Kép
de Vicának igaza van! VAlószínű érezzük mi azt, hoyg mikor kell, csak ez a nagyon akarás sokszor elvakít bennünket, és minden napot annak gondolunk, és akkor jönnek azok a napok, amikor "készerből" csináljuk és akkor annak nem lesz eredméynes vége (gondolom).

Kép
Kép
beuka

Sziasztok Lányok!

HÁt látom engem nem hiányolt senki másfél hétig! Irgum-burgum, meg ilyenek. Jó sokáig olvastam vissza az elmúlt napok eseményeit, de néha összefolyik, hogy kivel mi van.

Cirmikének gratula a Rékához!

Maminti!
Miért kell feküdnöd? Remélem semmi komoly!

Monyo!
Tényleg szörnyű amit írtál. Az esetleg nem elég, ha a saját dokiddal íratsz egy papírt?
Egyébként annó nekem is kellett vinni rákszűrés leletet felvételikor, de azt nem kérdezte senki, hogy terhes vagyok-e. Egyébként a suli alatt rögtön kirúghattak volna miatta, mert egyoldalú tanulmányi szerződést kellett aláírni: az iskola indoklás nélkül felmondhat, ha én akartam volna menni, akkor évente 150 000 Ft tandíj visszafizetése kötelező. Ja és aláírattak velünk egy +kétéves szerződést, hogy az országban bárhová, bármikor vezényelhetnek! Egyébként nálunk most is kötelező évente a rákszűrés, de saját dokitól visz mindenki papírt, mert a korvinban ritka bunkó a doki, és nem is vizsgál, csak felnyúl kézzel és közli, hogy jó a rákszűrés. Felőle meg is dögölhettem volna.

Egyébént egyben vagyok, elég sűrűn fáj a fejem, de a bélműködésem úgy néz ki rendeződik. Az én pocim is nő, de még mindig két kiló mínuszban vagyok az induló súlyomhoz képest. Vettünk kismama-nacit (7195 Ft), de túl nagy lett, mert állandóan húzgálni kell felfelé. A régi nadrágjaim nem érnek be, még poci alatt is csak a nyári lengatyóim.

A hétvégén én is renováltam anyóséknál. A párom festett, linóleumozott, pakolt, autót mosott, stb. A WC-ben én tettem le a linóleumot. Most izomlázam van a hajolgatástól.

Egyébként csütörtökön megyek megint nőgyógyászhoz. Az asszisztensnője megint alkotott. Azt mondta, hogy nem a 11. héten kell menni, hanem a 12.-en. Erre mondtam neki, hogy az én 7 hetes papíromon az van, hogy 4 hét múlva kontroll, nem az, hogy az asszisztenső javaslata szerinti vizsgálat.

Na a litániának vége!
Nem tudom legközelebb mikor jövök, mert kikészít az iskola. Pedig még órán is szunyálok néha. A második padsorban!

Pussz mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Olvasok aztán leszek egy picit Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bea, bocsi-bocsi-bocsi. Nem akartalak megbántani Kép. Különben onnan jutott eszembe, hogy az én párom a kérdésre igennel válaszolt, indoklásnak a vállát vonogatta, időpontnak meg a még esküvő előttöt adta meg. De tényleg nem azért mondta, hogy haragudj rám, és nem a kielégítési képességeidet akartam kérdőre vonni. És akkor még csodálkozom, hogy elhagysz engem Kép

Most lehet hogy hülye vagyok, de miért izgultok, csak nem a párod megy dokihoz? Én is holnap megyek, és úgy döntöttünk, hogy a munkára való tekintettel nem kezdjük el a kivizsgálásokat, de megbeszélem a dokival a dolgot, hogy addig is mit tehetünk és hogy mivel kezdünk, ha nem jön még pár hónapig. Szerintem így tényleg mindenki elégedett lehet. Mondjuk én tudom, hogy odaköltözünk és pár hónapon belül babás leszek, akkor meg senki nem érdekel a világon.

Képzeljétek, ma összevesztünk a párommal a baba kérdésen, én bőgve elvonultam. Nemsokkal később odajött hozzám, és megpuszilgatott, és megkérdezte, hogy miért gondolom én úgy hogy ő nem annyira nagyon szertné. Annyira cukorfalat volt, majd megettem. Most megint olyan nagyon szerelmes lettem.

Na jó, már megint kisregény lett belőle. Ráadásul mindent Beának írtam, aztán nem is úgy gondoltam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Még azt akartam írni, hogy nem egy helyen dolgoznánk anyuval, csak egy cégnél. Vagy 100 méter választana el, és néhány épület. Mostmár izgatottan várom, hogy mi lesz a döntés. Kellek é vagy senem Kép

Na ha nem jött eddig senki, akkor én megyek aludni. Babás álmokat mindenkinek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni úúúgy sajnálom, hogy az írásaimból azt vetted le, hogy én haragszom Rád! EGYÁLTALÁN NEM úgy gondoltam. Fel sem merült bennem, hogy megbántottál! Deogy hagylak én el téged. Na jó a ciklusnapokat nem tudom irányítani Kép (ha tudnám már kb a 365. napon lennénk Kép)
Igen holnap megyünk kiskatonavizsgálatra.
hát na ná, hogy izgulunk.

Holnap mész dokihoz! Tök jó! Majd meséld ám el!!
Úgy gondolom, jól döntöttetek!!! A költözés biztosan meghozza a várt babát!

Kép
Kép
beuka

Azt hittem már senki nem jön Kép
Nagyon remélem hogy igazad lesz.

Monyoka, még azt akartam neke, hogy kipróbálom, hátha nálunk is van különbség a mennyiségben Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Csak azért mondtam, hogy elhagytál, mert más társat válaszottál az együtt babásodáshoz. Teljesen féltékeny vagyok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Igazad van, ne haragudj.
Csak azért "választottam" mert nagyjából egyszerre kezdtünk el próbálkozni.
De Téged már régebb óta "ismerlek", és közelebb is állunk ciklusilag, úgyhogy nem tudsz lerázni Kép

Kép
Kép
beuka

Amúgy milyen munkáról lenne szó?? Mit kellene csinálnod?

Kép
Kép
beuka

A hibajavítós fiúknak kellene a papírokat csinálni (anyagot kiíratni, bevinni a raktárba a papírt), béreket, meg ISO-zni

Kép

Kép
vkhajni

ez egész "mozkékony" meló! Nem hangzik rosszul.
HOl van ez a munkahely? Ott Tb-án?

Kép
Kép
beuka

ez egész "mozkékony" meló! Nem hangzik rosszul.
HOl van ez a munkahely? Ott Tb-án?

Kép
Kép
beuka

Na jó, megyek aludni most már tényleg, mert iszonyat lassú a babanet. Gondolkodtál az MSN-en?

Jó éjszakát Kép!

UI: Nem is akarlak lerázni, mostmár mindenhova vonszollak magammal Kép.

Te is írj ám hogy a pároddal mi volt. Hányra mentek? Én 3/4 5-re. Izgulok értetek, hogy minden simán/gyorsan menjen Kép

Kép

Kép
vkhajni

szórakozik velem Kép
alig bírom elküldeni aztán meg elmegy 2×

Kép
Kép
beuka

mi fél 10-re megyünk.
már próbálkoztam az MSN-el, de nem jött össze. majd írok mailt, hogy mi ne ment.
jó éjt!
Én is szorítok Neked holnapra!!

Kép
Kép
beuka

Szelivi vigyázz magadra, ne kell hogy megerőltesd magad!
nagyon durva, amit a dokiról írtál. Jó kis rákszűrés. Fe lkellene jelenteni!
Az asszisztensnő nem semmi!!
Ilyen sűrűn kell suliba járnod? most nappalis vagy?
Vigyázz magatokra!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Köszi a drukkokat, de most per pillanat marhára görcsöl a hasam és nem merek gyógyszert bevenni, mert mi van ha mégis.....Úgyhogy szenvedek és várom, hogy megjöjjön, hogy végre legyógyszerezhessem magam. Azért kicsit még reménykedek, de nem nagyon.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Csak gyors bekukk. Nem tudok visszaolvasni.Ugye ma megyek Pestre is. Megvagyok, tegnap estére iszonyatos fejgörcsöm lett, 2 Cataflam segített, úgy tudtam elaludni. Tábla tetején levők mizujs?

moni

Jó reggelt Lányok!

Másfél órát ültem tegnap a fejvadásznál. Eléggé fárasztó volt, még tesztet is kellett csinálnom és még kapok is egy személyiségtesztet e-mailben. Érdekes lenne az állás, de nem egy leendő családanyának. Túlóra, hajtás, állandó rohangálás. Majd meglátom. Elvileg továbbítják az anyagomat a cégnek és egy héten belül eldől, hogy behívnak-e.

Visszaolvasok!

Betti
betti73

Betti, lehet egy személyes kérdésem e-mailben??
akarod az állást?
Velem semmi nincs, a hőm 0,2 -el kevesebb volt reggel, mint tegnap.
Csüt-ön teszetelek.

Lara! Veled mi van?Mikor tesztelsz?

Kata! Dobsz egy táblát, meg gyere írni!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Én is itt Kép. Csak nem tudok mit írni, mert semmi nem törpént velem az iccaka

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska!

Kérdezz nyugodtan! betti73@freemail.hu

Igazából nem akarom az állást, mert ha összejönne, akkor egyelőre nem lenne babaprojekt, mert stresszes lennék.

DRUKKOLOK!!!

Betti
betti73

Zsuzska!

Válaszoltam. Kép

Betti
betti73

Zsuzska!

A cégünk keres külker ügyintézőt! Nem érdekel? Kép

Betti
betti73

Én is!Kép

többiek hol vagytok??Hajni mi van az állással?

zsuzska80
Szombathely

Tényleg Betti??nem lenne rossz, bizti jobban fizetnének, de én nem szeretnék Pesten lakni, meg inkább babát szeretnék.Kép

zsuzska80
Szombathely

Jelenleg informálódnak utánnam a cégen belül. 3szor voltam ott nyári gyakorlaton. Várunk. Azért bízom ám benne hogy sikerül. De most drága jó anyám kitalálta hogy ha sikerül, akkor menjek el egy főiskolára. Már ezerszer elmondtam neki, hogy én nem akarok, inkább elvégzek 5 tanfolyamot. Nem baj, nem igazán érdekli Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Betti,
ezek szerint annyira nem nyűgözött le az állás (majd kérdezek mailben!), és ahogy Te is mondod, nem biztos, hogy a váltás jót tenne a babaprojektnek, ha stresszelésre hajlamos vagy (ha nem, akkor lehet, hogy csak lekötne, és csak 10-ből 8 gondolatod szólna a babáról Kép)

Beuka,
az első nap, amikor rendesen megjön, a barnázást nem kell beleszámolni (egyszer rákérdeztem a dokinál)

Szelivi,
jó, hogy minden OK veletek, vigyázzatok magatokra! Kép
amit a rákszűrésről írtál az nagyon durva, érdekes felfogása van a dokinak Kép
a nadrágba pedig hidd el, belenősz Kép

Moni,
nem semmi fejfájásod lehetett Kép, a két Cataflam lórúgás!

Kamilla,
amíg meg nem jön, addig lehet reménykedni Kép drukk! a hsfájáskor gondolj arra, hogy a baba most fúrja be magát, hogy minél jobb helye legyen Kép

Zsuzska,
szerintem ez így is biztató Kép

Lara,
reméljük zebrával jelentkezel Kép

angel37

Sziasztok!!Jó reggelt mindenkinek,páromat rendbe tettem ,elment dolgozni, igy már én is itt vagyok!!!!
Vendég

Kamilla!Amig nem jön meg addig ne izgulj!!!Drukk..
Zsuzska!Lara!!Drukkolok++++++++++,alig várom ,hogy végre + tesztet lássak!!!Kép
Vendég

Velem sem történt semmi érdekes,csak szegény páromat sajnálom,még 5.nap a klionKép.Most bocsi h durva leszek de még mindig"sárga a h.váladékom",Kép,vagy még korán izgulok?Használt valaki már kliont?
Ja és plazma tv-t December elején veszünk,mert mondta a srác ara olcsob lesz.Hát én ennek nem nagyon örülök .mert a félretet pénzünk elfogyKép.Hát borzasztoo!
A Lidl.-t emlitettem a páromnak,neki persze h nem tetszik,mert 25 km utazás oda,és ki tudja téritenek-e utiköltséget!
Vendég

Angel olyan aranyos vagy. Elképzeltem amit írtál, ahogy a kis vakarcs fúrja be magát. Még a szemem is könnybe lábadt. Olyan hülye szentimentális vagyok.

Tegnap annyi mindent akartam írni, de mindig az történt, hogy valaki beviharzott a szobába, amikor már éppen elég sokat írtam én meg reflexból kiléptem a netről és elúszott minden.

Először volt a munkahelyváltás téma: Nekem az a véleményem, hogy nem szabad a babaprojekt miatt elszalasztani egy jó lehetőséget. Persze, csak ha tényleg olyan jó. Még akkor is megéri, ha következő hónapban terhes lesz az ember. És akkor mi van? Csúnyán néznek a kollégák és ennyi. GYES-Táppénz GYED szembpontjából sem mindegy, hogy mennyivel van az ember bejelentve. Tudom én is, hogy megkérdezik állásinterjún a gyereket, de ilyenkor szembe kell hazudni és kész. Semmi köze hozzá senkinek.

Betti. Te írtad még tegnap a félig meddig védekezős dolgot. Ezzel mi is így voltunk. Folyamatosan attól rettegtem, hogy teherbe esek, mert csak félidőben védekeztünk, akkor is csak úgy, hogy utolsó pillanatban. És mégse lettem sose terhes, ami most már egy kicsit elgondolkoztat.

Elmúlt a hasfájásom, de szerintem ez a vihar előtti csend.

Kép

Kép
kamilla306

Csajok azt hiszem neki állok ablakot puccolni,mert délutánra "záporokat josolnak"Kép
Néha benézek.Puszika!!
Vendég

Keditke, nagyon tele van az írásod kék fejekkel Kép. A 25 km nagyon sok szerintem. Legalábbis nekem sok lenne. Én még a 12 km-re lévő várostól is írtózom munka szempontjából.

Kamilla, én is nagyon drukkolok. Reméljük a vihar hányingerként jelentkezik Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke, örülj az abalkpucolásnak. Tudod én mennyire nagyon várom már? Meg hogy takaríthassak? Szóval nézd ennek is a jó oldalát Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?