Új privát üzeneted érkezett!

Olyan nagyon aranyosak vagytok. Imádlak benneteket. De most komolyan. Kezdek teljesen megnyugodni Kép. A munkát mindenképpen elvállalom, mert így sem fogok túl sok pénzet kapni míg otthon leszek a babákkal, anyukám meg csak megbocsátja, ha a kezében tarthatja az unokáját. Õ ezt úgyem érti most meg, hisz kitalálta hogy babát akar, és ott voltunk neki. Szerintem, ha nekem most akár két hónapra is le kellene állnom a babagyártással, akkor egy hét múlva megkötözve vinnének a diliházba. Iszonyatos rossz belegondolni, de engem már csak a baba, meg a házikó éltet. Szerintem nem vagyok normális. Főleg most, hogy megvillant a reménysugár, hogy elkezdjük a vizsgálódásokat. És ezt csinálom én úgy, hogy még nem is biztos a munka. Tiszta hibbant vagyok.

Móni Kép,olyan kár, hogy megjött. Pedig nagyon reménykedtem. De látom nem estél iszonyatos mély gödörbe Kép, ennek nagyon örülök. Csak így tovább.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke, ilyet nem irathatnak alá veled. Vagyis irathatnak, de ha mégis lesz baba, akkor nem tudnak semmit tenni. Már az a kédés is jogtalan, hogy megkérdezik mielőtt felvesznek, hogy mikor akarsz babát, és hogy nem vagy e terhes. Szóval ezzel szeritnem nem kell foglalkozni. Annyira megragadt benne, ahogy a tanárom közölte jogi ismeret órán, hogy lányok, ha már tudjátok, hogy benne van a baba a hasatokban, akkor is nyugodtan mondhatjátok, hogy még pár évig nem szeretnétek, mert teljesen jogtalan az ilyen megkülönböztetés Kép. Az meg szerintem, hogy ilyen szerződést iratnak még nagyobb ...., olyan mintha azt mondanák, hogy 1 évig nem mehetsz ki az utcára.

Kép

Kép
vkhajni

Én is titkon bíztam magamban, de most megfogadom, hogy elteszem a hőmérőt, és nem foglalkozom a dologgal. Igazából a hőmérőzés már csak megszokás volt, de nem mutat semmit... Megpróbálok nem gondolni a babára, átértékelni a dolgaimat, aztán csak lesz valami.

Editke!
Nagyon helyesek vagytok a képen.

Munkahely-baba
Szemrebbenés nélkül mondjátok, hogy nem terveztek mostanában. Aztán ha mégis lesz, és számon kérnék akkor meg mondhatjátok, hogy ti nem így terveztétek... sorry. Arra meg már végképp nem kötelezhetnek, hogy vetesd el... Sőt, a terhes nő felmondási tilalom alatt áll, sőt a GYES alatt is az van, meg még utána egy hónapig is.

Most hogy megjött megkönnyebbültem, nagy kő esett le... Kép

moni

Vica baby, kérdeztem tőled valamit!Kép

Hajni, egyetértek teljesen veled!

Moni!Kép de ez most várható volt.
De azért kérdezd meg a dokit miért nem jött meg előbb.

Keditke!Az én párom se engedi fényképeztetni magát, ezért nincs az eskövőröl sem műtermi, sem olyan beállos.De nem is baj.

zsuzska80
Szombathely

lanyok nalatok mielott felvennenek a munkahelyre,nem kell elmenetek orvosi vizsgalatra?
nalunk igen.Nogyogyszhosz is,es ott megnezik hogy terhes vagy-e es ha igen nem engednek at az orvosi vizsgan.

Kép
monyoka

Betti!

Kb 1 éve nekem is nagyon fájtak a melleim majdnem egész ciklus alatt, amikor megjött, majdnem megpusztultam a fájdalomtól, azt hittem, valami nagy gáz van, annyira,pedig én sosem érzem, ha megjön. Bár a vérzésem nem volt erős akkor sem. Nemtom, mi volt, szerencsére azóta sem jártam így. Nekem mensi előtt 2-3 napig szokott kicsit fájni a mellem, és amikor elmúlik, aznap általában meg is jön. Ma pl nagyon érzékenyek, úgyhogy nem ma jön meg még.
potter_76

Monyo, ez milyen munkahely?
Egyébként, csak hogy tudd, semmilyen vizsgálatot nem csinálhatnak rajtad, ha azt te nem akarod.
potter_76

Potter.vajdasagi vagyok.Itt barmilyen munkahelyre jelentkezel megcsinaljak a vizsgalatot.Nincs kivetel.
nalatok ez nem igy megy?

Kép
monyoka

Monyoka, mit dolgozol? Olyan helyen, ahol valami is ártalmas lehet a babára? Mert más okot nem tudok kitalálni erre. Ez egyszerűen hihetetlen. Ilyet nem nézhetnek. Mert azt hogy megnézik hogy milyen a szemed, ha pilótának akarsz menni, az ok, de ez????

Kép

Kép
vkhajni

Monyó!

Ez nagyon durva!!!! Szerintem nem szabad ilyet tenni.

Potter!

Nekem is csak 2-3 napig szokott érzékeny lenni mensi előtt. Most a mensi előtt 10 nappal kezdett el fájni a szokott módon, aztán akkora lett, hogy nem fért bele a melltartómba és hason sem tudtam feküdni egy hétig (minden oldalról fájt mindkettő, rettentően zavart a melltartó is), aztán megjött a mensi, közben fájdogált egy kicsit, aztán elmúlt a mensi, de a mellbimbóm még mindig érzékeny és a jobb mellem tegnap is szúrt és nagyobb is mint szokott lenni. Röviden ennyi a gondom. Kép

Betti
betti73

hajni cukrasz vagyok.
Most itthon vagyok es itthon dolgozok.Amikor volt munkahelyem akkor en is elmentem ilyen vizsgalatra.en megusztam mert szuz voltam es a doki nem matatott csak alairta a papirt hogy nincs terhesseg.
a baratnomnek nem volt ilyen szerencseje.Neki epp akkor volt meg de a doki nem akarta elhinni,es azt mondta neki hogy mutassa meg.Kepzelhetitek milyen erzes a doki elott kivenni a a hasznalt tampont.Sajnos nalunk ez van,nem igazan ertem miert.

Kép
monyoka

Monyó!

Ez nagyon nagyon DURVA!!!!!
Persze, hogy nálunk ez nem így megy, basszus, ez szörnyű!!! Jaj, te jó ég, mindjárt sírva fakadok...
Terhesként is lehetnél cukrász, miért ne. Ha pl veszélyeztetett munkahelyen dolgoznál, mint én, akkor a saját érdeked tudni, de nem az orvos nézi meg, hanem én magam csinálnék egy tesztet. Ez olyan, mint a HIV teszt, csak beleegyezéseddel lehet megcsinálni, te jó és, hisz ez a te tested amiben turkálnak.

Egyszer egy felvételi elbeszélgetésen a munkaadó megkérdezte, hogy voltam-e KISZ tag és jártam-e tanulmányi úton vmelyik ex-szovjet tagállamban.Ez 4 éve volt, és annyira kellett röhögnöm, hogy nem bírtam visszafolytani. Mondták, hogy akkor majd értesítenek, jeleztem, hogy szükségtelen.

De Monyó, a tied más, ezen nem lehet nevetni.
potter_76

Betti!

Nem vagy te pl terhes? Kép
Vagy nem vettél véletlenül kicsi melltartót? Kép
potter_76

potter,sajnos nalunk ez torveny vagy mi.A baratnom munkatarsat 2 honapos terhesen rugtak ki.Pedig azt tenyleg nem szabad.
a munkaltato ugy allitotta be hogy nem tudott a dologrol,es pont onnantol kezdve nem volt megfelelo a munkaja,megjegyzem 7 eve dolgozott ott.
persze nem minden fonok ilyen de sajnos a tobbseg igen.A munkatarsnom 8 honapig dolgozott aztan elment szabira mert nem birta tovabb,eleg nehez fizikailag a cikraszat.Baris amit mi dolgoztunk az az volt.
viszajott a gyesrol a fonok megkerdezte mikor akar masodik babat,o azt mondta joidejig nem,de tudtuk hogy ez nem igy van.Aztan egy besugo kolegina elmondta a fonoknek hogy ujra szeretnenek babat.hat egy hetre ra fel lett neki mondva.

Kép
monyoka

Potter!

Először azt hittem , ráadásul késett is 4 napot, hányingerem is volt, de közben pöttyöztem és 32. napon meg is jött és eltartott 6 napig + 2 nap pöttyözés. Kép Nagy csoda lenne, ha ennek ellenére.... Kép A melltartó sem kicsi, mert elég régi és simán működik a sima mensi előtti duzzadásnál. Kép Pénteken megyek dokihoz és mell UH is lesz. Majd panaszkodom jó sokat neki. Kép

Betti
betti73

betti nem vagy terhes??

Kép
monyoka

Monyó!

Ez borzalmas!!! Tőlem kérdezték már meg interjún, ráadásul nő volt az illető, hogy mikor szeretnék babát. Akkor 27 éves voltam és azt mondtam, hogy 30 éves koromban. Erre ő: ezt akartam hallani! Persze nem mentem oda dolgozni, de nincs is babám még pedig már 32 vagyok.

Betti
betti73

betti a menzi nem jelent semmit.Anyosom vegig menstrualt a terheseg alattKépS megis megvan a ferjecskemKép

Kép
monyoka

Monyó!

Nem, tuti nem, szépen mensiztem, jó sokáig. Kép A hasam meg olyan szép lapos, mint még soha. Kép

Betti
betti73

betti szerintem undorito ahogy az ilyen " interjukor" megkerdezik a babakerdest.S foleg az hogy ettol teszik fuggove hogy felvesznek vagy nem.
Aztan az kapja az allast aki legkesobb akar babat?Fujj.
Meg jo hogy magamnak vagyok a fonoke es magamnak mondogathatom hogy akarok babat,mostKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Jegyzeteltem ám, de ha vkit mégis kihagyok, akkor bocsi.

Betti, Zsuzska!
Drukkolok az állásokhoz!! Amint van vmi fejlemény, szóljatok!

Monyoka!
Jót derültem, amokor írtad, hogy állandóan szexelni kéne, ha figyelembe vennél minden mindenfajta számolási módszert. Arra a következtetésre jutottam (hosszas gondolkodás után), hogy szexre fel, ne vesztegesssétek az időt!! Kép

Beuka!
Sztem se gondolkodjatok azon, hogy ki a hibás. Még ha ki is derül, hogy kinél van probléma, akkor sem tehet róla senki, ezért nem is így kell felfogni, hogy hibás-nem hibás! Nyugtasd meg a párod! Ja és a fiúkák vizsgálata: sztem tuti egyszemélyes dolog lesz, én még nem hallottam olyat, hogy a nőci is bemehet és besegíthet a pasinak. Nálunk, maikor ilyen vizsgálat volt, akkor otthonról kellett vinni az "anyagot".

Moni!
Sajnálom, hogy megjött, de tudod új hónap, új esélyek, fel a fejjel!

Banya!
Szerdára nagyon szorítok és ne izgulj! Nem fogsz érezni közben semmit. Engem már kétszer altattak, egyszer a maszkos megoldással és most amikor a babám maradványait tisztították ki, akkor csak a karomba szurival. Mindkétszer egyből bekábultam, mondhatom még jó érzés is volt. Amikor maszkkal altattak, akkor előtte a kórteremben kaptam a popómba egy szurit, gondolom ez vmi nyugtató koktél flée, hogy ne izguljon az ember. Most legutóbb pedig, ahogy elkezdték adagolni a karomba az altatót, fölémhajolt a doki és mondta, hogy gondoljak vmi szépre, de már nem is bírtam ránézni, egyből aludtam. Az ébredésekkor pedig alig emlékszem vmire. Csak arra, hogy már a kórteremben fekszem az ágyon.

Viki!
Nagyon izgalmas most neked Kép MIndent bele, ügyesek legyetek!!

Hajni!
Sztem is próbálkozzatok a babával nyugodtan, és ha összejön, akkor az új helyen mondd meg, hogy nem volt betervezve.

Keditke!
Ha ezen a mhelyen nem érzed jól magad és csak idegeskedsz, akkor sztem mindenképpen keress mást, mert az állandó stressz nem segíti a teherbeesést, sőt! Neked is azt tanácsolom, mint Hajninak, szemrebbenés nélkül mondd, hogy még nem terveztek babát.

Tegnap már fájdogált a hasam, éjjel azt hittem, hogy megjött, de még idáig semmi, sőt reggel óta nem is fáj a hasam. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Persze még 2 hónap sem telt el a műtét óta, így nagy reményeket nem fűzök semmihez, gondolom helyre kell rázódnia a szervezetemnek.

Asszem ennyi, megyek ebédelni, amíg Szonjus alszik.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Mennyit termeltetek, amíg én megírtam a regényemet...

Monyo!
Ez nagyon nagyon durva és felháborító, ami ott folyik. Nem lehet ellene vmit tenni? Ehhez egyszerűen nincs joguk!!

Mostmár tényleg megyek..

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Most kitaláltam egy jót. Ugye anyu azt kérte, hogy 1-2 évig dolgozzam mielőtt elmegyek szülni. Mivel én úgy tervezem, hogy végigdolgozom a terhességem, mivel elég fiatal vagyok, nagy az esély hogy nem leszek veszélyeztetett, így az kb 8 hónap, + várjunk még 4-5 hónapot, ami lényegesen kevesebb mint egy év, és már le is telt a kiszabott idő. Közben letelik a próbaidő, és elmegyek tanulni valami okosságot, ami együtt jár egy szerződéssel, hogy nem mondok fel. Gyes alatt elvégzem a sulit, így nagyobb az esély hogy visszavesznek, és mindenki jól jár. Főleg én. Na?

Jó tudom, csak áltatom magam mindenfélével, hátha ki tudok találni valami kibúvót. Pedig nem hiszem. Az az egy év csak egy év. Na jó, megyek vasalni, hátha elterelődik az agyam.

Kép

Kép
vkhajni

Szonibaba,bevallom eddig nem is gondoltam ra hogy ez abnormalis.Azthittem mindehol ez megy.

Lanyok tisztara fel vagyok kompulva.

Valaki mondja mar meg hogy most mi van.Sominden olvastam mar a fogamzasrol szinte mindenhol mast ir.
Nekem nemsokara jonnek az akcios napjaim.
A KERDES:
Most elotte kell pihentetni a katonakat vagy a frissek a jok?

Egyik ugy irja hogy pe-elott 2-3 napig nem kell egyutt lenni,masik azt irja hogy a friss anyag a jobb. most melyik a helyes?

Kép
monyoka

Monyo, lehet hogy felétek mindenhol ez megy, és ott ez a természetes. Nálunk ez teljesen tövényellenes szerintem. Pár éve volt szó róla, de akkor még nem nagyon foglalkoztatott a dolog, így nem figyeltem.

A kiskatonákat szerintem előtte érdemes pihentetni, hogy többen legyenek. Ha mindig kiürítitek, akkor kevesebben vannak, és logikusan kisebb az esély. De ez csak abban az esetben van így, ha pontosan meg tudod határozni a tüszőrepit. Ellenkező esetben a minden másnapot mondják jónak, mert még élnek benned a korábbiak, közben valamennyit nő a sürüség a firsseknél. Remélem érthetően írtam le Kép

Kép

Kép
vkhajni

Monyo, szerintem az a tuti, ha éjjel nappal...
Sok mindren okosságot írnak, de ha mindenki ehhez igazodna, hol maradna az örömteli szex?
Hidd el, elég, ha akár egy fáradka is célbaér. Kép
Sok szerencsét!
potter_76

Monyó, na, jól megkutyultunk Hajnival, igaz?
Kép
Eddig mi is a másnapot preferáltuk, ebben a hónapban a mindennapot, majd a hét vége felé megmondom, melyik módszer a jobb. Bár a mindennapos szuper, ógy érzem magam, mint tizenévesen, hmmm Kép
potter_76

Hajni potter.legjobb ha egynap 1szer de minden nap csinaljuk ,talan ugy a legcelravezetobb.
Mivel fogalmam sincs mikor van a tuszorepi ezert 10 napot hataroltunk be.
tegnap pihentunk ma talan lesz valami.
parom mondott egy modszert amitol neki sok trutymokja lesz,de szerintem siman atvagKép

potter kivancsi vagyok az eredmenyedre,remelem kovetendo pelda leszelKép

Kép
monyoka

Sziasztok, benéztem egy kicsit!

Hajni,
Az élet nagy rendező! Hozta ezt az állást, lehet, hogy el kell fogadni. Ha közben bejönne a baba, akkor nagyon boldog leszel, és fontosabb lesz bárminél, az állás dolog másodrangú lesz, és ne legyen furdalásod, hogy elfogadtad, és nem vártál éveket a babával. Én lehet, hogy lennék ennyire önző Kép Ne haragudj, ha hülyeségeket írtam, nem ismerek minden körülményt.:-)

Betti,
bocsi vhol lemaradtam Kép Mi ez az állás? Ja, és a biztonság kedvéért nem csinálsz tényleg egy tesztet? Kép Lehet, hogy csak jól beágyazta magát Kép

Monyoka,
ez a terhességi vizsgálat nagyon durva Kép Emberi jogokról meg ilyesmiről nem hallottak? Borzasztó ez a kiszolgáltatottság Kép

angel37

Szerintem igazából a dokiknak sincs pontos fogalmuk arról, hogy hogy is van ez a hadsereggel... + egyéni függő is lehet. Ha nem jön össze régóta, és azt mondod a dokinak, hogy naponta vagytok együtt, azt fogja mondani, hogy hagyjatok ki egy-egy napot, és fordítva Kép Egészséges párok csinálhatják akár mindennap, akár kétnaponta stb. csak essen bele a kellő nap Kép

Egyébként a nagy mennyiség nem biztos, hogy nagy számban, és nagyon virgonc katonákat tartalmaz Kép Az csak a folyadék, amiben úsznak (júj, vagy rosszul tudom?)

angel37

Angel!

Csütörtökön felhívott egy fejvadász, hogy nem érdekelne-e egy állás. (egy volt kollégám ajánlott neki). Aztán érdekelt, küldtem önéletrajzot és ma megyek a fejvadászhoz egy kis interjúra. Kép Nagyjából ennyi. Tudod, a kolléganőm terhes és a főnököm nem nyilatkozik arról, hogy mi lesz. Nekem meg nincs kedvem egyedül gürizni pont akkor, amikor babát szeretnék én is.

Szerintem felesleges tesztet csinálnom, mert egyrészt szerintem nincs semmi, másrészt meg pénteken úgyis megyek UH-ra a dokihoz. HA lenne valami, akkor kiderül. Kép

Betti
betti73

Monyoka, én nagyon kiváncsi vagyok arra a módszerre. Még ha át is vág. Ha ide nem való akkor a másik topikba Kép

Angel, még én sem tudom mi lenne a jó, de hogy várnék el mástól tanácsot. Különben lehet hogy igazad van, nálunk semmi nem történik véletlenül Kép. Kíváncsi vagyok ennek a sok várakozásnak mi az oka Kép.

Kép

Kép
vkhajni

A fertility oldalon a minden napi (főleg a pé-3-tól pé+1 napig) akciót javasolja. Sőt olyat is olvastam egy orvosi oldalon, hogy a napi többször is lehet. Kép Most akkor már nagyon okosak vagyunk. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!Nagyjábol végeztem,kicsit elfáradtam lehet ,hogy a többit elteszem holnapra.Anyám kitalálta pénteken a korai szölöt leszedjükKép,pedig semmi kedvem szüretelni!
Én véleményem (ha egészséges a párunk)akor minden 2.napi együttlét,de lehet h tévedek!
Vendég

Sziasztok!Nagyjábol végeztem,kicsit elfáradtam lehet ,hogy a többit elteszem holnapra.Anyám kitalálta pénteken a korai szölöt leszedjükKép,pedig semmi kedvem szüretelni!
Én véleményem (ha egészséges a párunk)akor minden 2.napi együttlét,de lehet h tévedek!
Vendég

Anyukám mesélte, hogy az első 2 hónapban mindennap akció volt apával, de semmi. Anya megijedt, hogy nem jön össze. Hihetetlen, 2 hónap után!!! Kép
Dokibácsi erre szonta, akkor 2 naponta, 3. hónapban már össze is jöttem! Kép
De csatlakozom Angyal37-hez, ha másnaponta lenne akció, biztos dokibácsi azt tanácsolta volna, hogy akkor naponta. Kép
Tehát én egy friss, de lassú spermium terméke vagyok.
potter_76

Csajok már megint szorakozik a babanet,olyan lassu és ráadásul 2* küldte el.
Vendég

Betti, értelek, egy próbát mindenképp megér (az állás), hajrá Kép És igazad van, persze, pénteken sokminden kiderül! Kíváncsi vagyok!Kép

Az akcióval kapcsolatban így tudom én is, már ami a pé-3 pé+1-et illeti, és számomra is ez a leglogikusabb Kép Azokban a napokban érdemes apait anyait beleadni Kép

A római városnézésben (mindent gyalog!) olyan szinten kifáradtunk, hogy már azt hittem "arra" se lesz erő, pedig elvileg pé volt! De végül igen!Kép Remélem volt egy kiskatona, aki bevonszolta magát a célba Kép

A hadsereg témáról még az jutott eszembe, hogy állítólag már a férfi előváladéka is elég egy teherbeejtéshez, ezért nem biztonságos védekezés a megszakítás.

angel37

Helló Csajok, most értem ide.

Monyó!
Nagyon brutál, amiket írtál!!! Iszonyat, hogy miket meg mernek tenni az emberrel. Bele se merek gondolni, hogy mi van más országokban, ami ott felháborító, nálunk meg természetes.

Ezzel a szexeléssel úgy vagyok, hogy a női szervezet a szaporodásra lett kitalálva, és amikor kell, akkor úgyis megkívánod, plusz olyan illatokat eregetsz, amik gerjesztik a párodat is! Legalább is én így tudom.Kép Szerintem az olyan erőltetett (Jajj, ma össze kell bújni, mert idő van, de semmi kedvem...) együttlét, nem sok sikerrel járhat. De a mi korunkban (20-35-ig) teljesen egészséges. ha az embernek mindnnap, vagy mindenmásnap volna kedve.Kép

Zsu-baby!
Igen, van hitel, sőt még a szüleim házán is!
Mikor elkezdtük az átalakítás/bővítést, akkor 2 millára becsülték fel a házat (felháborítóan alacsony!!!), aminek a felét kaptuk meg hitelben, mert jelzálog hitel. Azaz 1 millát (ami egy építkezésen nem tétel), de azért legalább el tudtunk indulni. De ugye közel sem volt elég (legalább 2.8-at szerettünk volna) így a szüleim házát is jelzálog alá vetettük, és arra 1,4-et kaptunk.
Most fog lejárni egy lakáselőtakarékossági(hú, de hosszú szóKép) szerződésünk, abból levetetjük Anyuék házáról a jelzálogot, mert el szeretnék adni, és így már csak 18 évig fizetgetjük tovább a mi hitelünket!
Ha még kíváncsi vagy valamire, szólj.Kép Egyébként miért kérdezed? Építkeznétek?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel!

Az előváladékról én is hallottam. Ezért aggódom, hogy nekünk a gyógyszer utáni első 3 hónapban a 'néha megszakítás' sem járt eredménnyel, illetve sajnos biztonságosnak bizonyult. Majd pénteken remélem okosabb leszek, az állás pedig tényleg megér egy próbát.

DRUKKolok nagyon, hogy emlékezetes legyen Róma. Kép

Betti
betti73

Anyosom azzal vigasztal ök a páromra 3 évet vártak.Az elsö baba elment nála ,és teljessen le volt törve.Azután már nem édrekelte a dolog,és hihetelen de "amikor nem akarta akor sikerült neki",és nem akarta elhinni h terhes,hisz azért sok az a 3 év.KépÉn adig nem birom ki!!
Vendég

Angel!
Képek nincsenek Rómáról?
Nagyon szorítok, hogy egy kis Chicco ott növekedjen a pocakodban!Kép

Betti!
Neked meg az állás miatt szorítok!!!

Zsuzska!
Mi hír van? Remélem "semmi"!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Anyukámék amikor eldöntötték, hogy gyereket akarnak, akkor azonnal összejött. A nővérem is és én is, mondjuk anyukám még nem volt 22, amikor a nővéremet szülte és 23, amikor engem.

Betti
betti73

Angel!
Képek nincsenek Rómáról?
Nagyon szorítok, hogy egy kis Chicco ott növekedjen a pocakodban!Kép

Betti!
Neked meg az állás miatt szorítok!!!

Zsuzska!
Mi hír van? Remélem "semmi"!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Vica. Kép 4-kor indulok

Betti
betti73

Vica baby!
Egyébként engem mindenki itt a munkahelyemen Zsu-babynek hív!KépKép
És mennyit fizettek még 18 évig havonta?
Ja a akatunk venni valamit, de most lemondtunk róla.És ti vettetek fel szoc-polt?
Egyébként semmi, kicsit fáj a pocakom.

zsuzska80
Szombathely

Zsu-baby!Kép
11.500Ft-ot.
Szocpolt nem vehettünk fel, mert mikor elkezdtük még nem voltunk házasok, és arról a támogatásról is lecsúsztunk, amit az önkorm. adna az első lakáshoz jutóknak, mert amikor meg ö. házasodtunk, több, mint 1 éve enyém volt a ház fele.KépKépKép Hát ez van. Mindenesetre 1 éve és egy napja ott lakunk.KépKépKép (Egyébként nem ünnepeltük meg, a reggel említett okok miatt.Kép)

Szurkolok, Zsu-baby!KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu-baby!Kép
11.500Ft-ot. Az Anyuéké után meg 11.800-at. Úgyhogy rezsivel együtt 40 ezer forint olyan szépen kirepül az ablakon, hogy öröm nézni...Kép
Szocpolt nem vehettünk fel, mert mikor elkezdtük még nem voltunk házasok, és arról a támogatásról is lecsúsztunk, amit az önkorm. adna az első lakáshoz jutóknak, mert amikor meg ö. házasodtunk, több, mint 1 éve enyém volt a ház fele.KépKépKép Hát ez van. Mindenesetre 1 éve és egy napja ott lakunk.KépKépKép (Egyébként nem ünnepeltük meg, a reggel említett okok miatt.Kép)

Szurkolok, Zsu-baby!KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocsi, de azt hittem ki tudom egészíteni, mielőtt elküldi.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Ma még nem jött meg.