Sziasztok!
Jegyzeteltem ám, de ha vkit mégis kihagyok, akkor bocsi.
Betti, Zsuzska!
Drukkolok az állásokhoz!! Amint van vmi fejlemény, szóljatok!
Monyoka!
Jót derültem, amokor írtad, hogy állandóan szexelni kéne, ha figyelembe vennél minden mindenfajta számolási módszert. Arra a következtetésre jutottam (hosszas gondolkodás után), hogy szexre fel, ne vesztegesssétek az időt!!
Beuka!
Sztem se gondolkodjatok azon, hogy ki a hibás. Még ha ki is derül, hogy kinél van probléma, akkor sem tehet róla senki, ezért nem is így kell felfogni, hogy hibás-nem hibás! Nyugtasd meg a párod! Ja és a fiúkák vizsgálata: sztem tuti egyszemélyes dolog lesz, én még nem hallottam olyat, hogy a nőci is bemehet és besegíthet a pasinak. Nálunk, maikor ilyen vizsgálat volt, akkor otthonról kellett vinni az "anyagot".
Moni!
Sajnálom, hogy megjött, de tudod új hónap, új esélyek, fel a fejjel!
Banya!
Szerdára nagyon szorítok és ne izgulj! Nem fogsz érezni közben semmit. Engem már kétszer altattak, egyszer a maszkos megoldással és most amikor a babám maradványait tisztították ki, akkor csak a karomba szurival. Mindkétszer egyből bekábultam, mondhatom még jó érzés is volt. Amikor maszkkal altattak, akkor előtte a kórteremben kaptam a popómba egy szurit, gondolom ez vmi nyugtató koktél flée, hogy ne izguljon az ember. Most legutóbb pedig, ahogy elkezdték adagolni a karomba az altatót, fölémhajolt a doki és mondta, hogy gondoljak vmi szépre, de már nem is bírtam ránézni, egyből aludtam. Az ébredésekkor pedig alig emlékszem vmire. Csak arra, hogy már a kórteremben fekszem az ágyon.
Viki!
Nagyon izgalmas most neked
MIndent bele, ügyesek legyetek!!
Hajni!
Sztem is próbálkozzatok a babával nyugodtan, és ha összejön, akkor az új helyen mondd meg, hogy nem volt betervezve.
Keditke!
Ha ezen a mhelyen nem érzed jól magad és csak idegeskedsz, akkor sztem mindenképpen keress mást, mert az állandó stressz nem segíti a teherbeesést, sőt! Neked is azt tanácsolom, mint Hajninak, szemrebbenés nélkül mondd, hogy még nem terveztek babát.
Tegnap már fájdogált a hasam, éjjel azt hittem, hogy megjött, de még idáig semmi, sőt reggel óta nem is fáj a hasam. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Persze még 2 hónap sem telt el a műtét óta, így nagy reményeket nem fűzök semmihez, gondolom helyre kell rázódnia a szervezetemnek.
Asszem ennyi, megyek ebédelni, amíg Szonjus alszik.