Új privát üzeneted érkezett!

Bocs, az előbbi kicsit hosszúra sikerült... Kép

moni

Na egyedül vagyok, már megint...

moni

Jó reggelt!!

Keditke nagyon jól néz ki a torta!!! Kettesben ünnepeltetek??

Moni tök jó lehetett a Repulblic koncert! Szertintem jó, hogy elmentetek, legalább kikapcsoltál egy kicsit!
Tényleg ne legyen ilyen világvége hangulatod!!
Ahogy múlik az idő, úgy lépünk mindannyian előre! Előbb utóbb Neked is megjön, ha most tényleg azt szeretnéd, vagy kiderül hogy a Clear Blue nem ért semmit.
Olyan túl sok jót én sem tudok mondani, mert most én is eléggé el vagyok keseredve de tudom, és ézterm, hogy össze fog jönni MINDANNYIUNKNAK!!!!
MOst csak azt kell elérnünk, hogy türelmesen kivárjuk a sorunkat Kép
KITARTÁS!!!!

Nálam sincs minden rendben: sokáig barnáztam ugye (ma reggel "végre" kipottynat belőlem valami ami már egészen olyan színű volt), a hőm még mindig 37 felett van, meg tele vagyok pattanásokkal 25 éves létemre, szóval tudom, hogy amíg ezek a dolgok nem rendeződnek kisebb az esély arra, hogy sikerüljön. De előbb- vagy utóbb úgyis "rendbejövünk" és akkor minden olyan szép és jó lesz!!

bocs, hogy ilyen hosszan elfilozofálgattam. Kép

ÜDv: Bea

Kép
Kép
beuka

Na hello Lánykák! Ismét előkerültem, mostani távollátem fő oka egy iszonyatos vírus volt. Én nem igazán szoktam ágynak dőlni ha beteg vagyok, de most napokon át nem tudtam felkelni.
Amúgy is zajlanak körülöttem a dolgok, úgy néz ki, munkahely-váltás előtt állok. Szóval nem igazán jut semmire sem időm mostanában.
Trónörökös ügyben a helyzet változatlan, csak annyi történt, hogy megjött, ma vagyok a 8. napon. Próbálok már nem is nagyon gondolni az egészre mert csak rossz kedvem lesz és elszomorodom. És hát tudatosan próbálom nem akarni a dolgot, mert mindenki azt mondja, az segít. De hát hogy lehet valamit tudatosan nem akarni, amikor nagyon akarunk valamit????
Mindenesetre a munkaváltás azért most tényleg kicsit lefoglal, de hogy azért annyira unalmas ne legyen továbbra sem a kis életem, kedden megyek kórházba, hogy megcsinálják a hysteroscopiát, a laparoscopiát, sőt azt mondta a doki, hogy a petefészkeimet is kipucolják, leégetik róla a policisztákat. Ennek most igazából örülnöm kellene, de nem tudok, mert rettegek az eredménytől. Ha ugyanis beigazolódik a doki gyanúja, és tényleg rendes vastag méhsövényem van, akkor valamikor a közeljövőben teljes mértékben felszabdalnak, és megcsinálák a méhplasztikát, amitől aztán már tényleg parázok.
És hát mondanom sem kell, hogy a szerdai műtéttől is félek, engem még soha nem is altattak. Úgyhogy kérlek szépen benneteket, ha valamelyikőtöknek volt ilyen vizsgálata, írja le nekem részletesen hogy mi fog történni, ha az ember tudja mire számíthat pontosan, akkor talán könnyebb. Köszönöm. És gondoljatok rám légyszi szerdán!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!

Nálam sincs semmi, de tuti neg lenne a teszt de még nem csináltam nem is gondolok rá.

Banya jó hogy jelentkeztél.

Moni!Kép és mit mondott miért nem jön meg??

Szorítsatok 13-kor!!Holnap jövök!

zsuzska80
Szombathely

Móni!

Még ne keseredj el, én írtam korábban, hogy a 35. napon is neg. tesztem lett, de a 38-on, akkor már +++++. Szóval még semmi sincsen veszve, ne add fel. Megértelek, mert már én sem hittem benne, ezért is csináltam egyszerre 2 tesztet, meg másnap még 2-t. Amikor dokihoz mentem, az meg persze jól kinevetett, hogy mi van, nem hittem el? Hát persze, hogy nem hittem el, annyi ----- teszt után!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szorítok a sikerért, ne adjátok fel!!!

Zafír!
Hidd el, ez a hányás dolog legkésőbb a 14-16. héten el fog múlni, én már szinte nem is emlékszem rá. Hidd el Te sem fogsz rá emlékezni már a terhesség közepén, nem ám a vége felé, ennyit tuti megér egy baba, nemigaz???
Egyébként nekem a hideg tej jött be, pedig a terhesség előtt soha nem tudtam tejet inni!!!

Bocsássatok meg, hogy bepofátlankodtam, szorítok nektek!

Ti meg szorítsatok Nekem, hogy már lassan bújjon ki a kisfiam, olyan kíváncsi vagyok rá!!!!

Viki
39+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Tényleg, te voltál, már emlékszem,és azt is írtad, hogy kb. 28 napos ciklusaid voltak, ugye? Milyen típusú teszteket csináltál? Elhiszem, hogy kíváncsi vagy a kisfiadra, én is így voltam az utolsó napokban! Azért majd írd meg ha megszültél jó?? Szorítok nagyon, hogy minden simán menjen, és ügyesek legyetek! Most számolgattam, hogy én 20-án, amikor tesztelek már a 40. napon leszek, akkor már tuti + nak kell lennie, ha baba van a dologban. nekem még soha, de soha nem késett (kivéve 2-szer, de akkor pocaklakóm volt Kép), max. 1 v. 2 napot, de ma már a 31. napon vagyok, és semmi. Mégcsak jel sincs arra, hogy meg akarna jönni. Pedig össze is bújunk, hogy hátha az meghozza, de semmi. Nem értem. Most mindjárt felteszem a görbém, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá.

Bea!
Akár hosszabban is filozofálgathatsz itt4 Ezért vagyunk. Olyan jó olvasni mások gondolatait hasonló dolgokról. Lehet, hogy engem is úntok, mert aztán én tényleg sokszor írok a töprengéseimről, gondolataimról Ha zavar benneteket nem teszem, csendben maradok!

Zsuzska!
Mi volt ma? Mesélj ám!
Amikor olyan sokáig nem jött meg neked, akkor mit érzetél, mikor az első pár nap késett? Érezted, hogy meg akarna jönni? Vagy mit? Éreztél valami szokatlant?

Banya!
Na az én törpénetem kutya füle atiedhez képest! Nagyon szorítok neked szerdán, hidd el semmi baj nem elsz! Igaz engem sem altattak még, én is hasonlóan paráznék.

moni

Móni!

A nevükre nem emlékszem, de szinte minden fajtát, amit a dm-ben és rossmannban kapni lehetett, és nem papírcsík volt. Egyszer korábban már megírtam az első + tesztem nevét, mert azt félretettem, de most bocs, ne keresem elő, a másik meg a One Step volt.
Szorítok Neked, a 40. napon, ha van baba, már biztos + nak kell lennie.

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Móni, ez a görbe egyáltalán nem azt mutatja, hogy felesleges Neked drukkolni. Kép

Viki, persze ez a hányás-dolog a legkevesebb. Az előtte való egy év sokkal borzasztóbb volt, ennél sokkal többet is megér egy baba. A hideg tej nálam is nagyon megy, főleg reggelente, meg a kefír.
De jó Neked, hamarosan találkozol a Babáddal! Hogy fogják hívni? Melyik kórházban szülsz? Izgatottan várom a fejleményeket.Kép

Beuka, én úgy olvastam, hogy az icsi-módszerrel igen, egy spermiummal is meg lehet termékenyíteni egy petesejtet. De erre nem lesz szükségetek. Kép Hamarosan túllesztek az egész vizsgálaton és megnyugodhattok. Kép

Banya Kép nagyon szorítok Neked. Anitának lesz hasonló műtétje hamarosan, ha jár erre biztos ír róla bővebben.

Ma mondtuk el a szülőknek a babát. A hatás elég frenetikus volt, mindenki nagyon örült. Apukám el is sírta magát. Még a leendő nagybácsik is belelkesedtek, nem is számítottam ekkora visszhangra. Nagyon jó érzés volt.

Döbbenetes dolog derült ki: képzeljétek én is Lengyelországban fogantam, kilenc hónapnyi próbálkozás után, egy nyaralás során. Ez egy kicsit felkavart...
Ha az unokám összehozásával problémák lesznek én már egyből mondom a tuti családi receptet.Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír!

A baba neve Péter lesz, és a Pécsi szülészeti Klinikán fogok szülni.

Vigyázz magatokra!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!

Zsuzska? Lara?
Hogy telt a hétvégétek?

Nekem még mindig semmi, ma a hőm megint csak 36.5, de 6-kor keltem. Már nem tudom mit gondoljak! Sokkal jobb ha előbb jön, mintha késik...

moni

Sziasztok!

Még nálam sincs semmi, de mindig ugy érzem meg akarr jönni , de semmi. A párom mondta hogy csüt-ön megy el messzire akkor fogok tesztet csinálni, mondjuk péntek reggel.

Az állás meghallgatás szerintem jól sikerült, ismertem a csajt akinek kellett az önéletrajzot küldeni, mert a tesoja aki szintén ott dolgizik gimis osztálytársam volt. Mindent megértettem mivel németül volt az egész.Aztán kiáncsi leszek.KépMajd mindenről beszámolok.

Lara!Mikor tesztelsz??

zsuzska80
Szombathely

Ja a hőm még mindig fenn van, sőt 0,2 vel több is!Kép
A multkor mikor írtam hogy leesett akkor 0,2 -vel esett!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Hát azt hittem itt már pozitív teszt hegyek lesznek a hétvégén. De az mindenesetre jó jel, hogy nem jött meg senkinek.
Akkor drukkolok tovább.
Nekem is lehet drukkolni, de bevallom őszintén nem nagyon érzem most magam esélyesnek. Már kezd fájni a hasam meg a derekam pont úgy érzem magam mint ahogy ilyenkor szoktam. Jó, ha holnapig kibírom mensi nélkül.

Kép

Kép
kamilla306

Zsuzska!
Intéztem hozzád a hétvégén egy kérdést, pár h.sz.-vel feljebb van nem akarom ismételni magam, lehet, hogy elkerülte afigyelmed, légyszi válaszolj rá, jó?

Kamilla!
Nekem már egy hete olyan, mintha megjönne, már elegem van magamból! Se barnázás, se rózsaszinezés, se semmi...

moni

Moni.
Nálam ez a mindjárt megjön csak 1 napig szokott tartani. Aztán tényleg megjön. Szerencsére még sose késett sőt inkább pár nappal előbb szokott megjönni 25-26 napra úgyhogy még sose reménykedtem feleslegesen. Remélem most is megkímél a sors és ha már jönnie kell akkor jöjjön minél előbb.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!!

Látom, hogy még lehet drukkolni! Kamilla, neked is mennek a drukkok. Ne tessék olyat mondani, hogy nem érzed magad esélyesnek!!!!!

Móni!

Szerintem ne a hődet figyeld, mert mint tudjuk simán átverhet. Akár magas, akár alacsony bármi lehet. Kép

Nálam semmi extra. Párocskám ramatyul volt pénteken és szombaton, de azért annyira nem, hogy ne lett volna egy kis akció. Kép Ma még itthon alszik, aztán csak pénteken jön haza. Kép Nálunk ez a hónap totál kilőve (12. napon vagyok).

Betti
betti73

Na Moni, akkor mikor sokáig nem jött meg, semmit nem éreztem, még akkor sem mikor tényleg megjött.
DE! most ugy érzem hogy most 100 % hogy megjött de aztán semmi, semmilyen színű...DE nekem is a teszt negatív lesz, érzem.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Mi lesz a munkával? Szólnak majd?

Betti
betti73

Sziasztok!

Itt vagyok, visszaolvasok, aztán figyelek meg mesélek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Betti, igen majd szólnak de több kör lesz...
És a tied??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Lánykák!

De jó, hogy még senkinek nem jött meg!
Már azt se tudom, honan szedjek elő ennyi drukkot! Na jó azért még találtam a fiók alján.Kép

Zsu, Lara, Móni!
Kezeket fel! Mennek a drukkjaim!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Elég lesz?Kép

Móni!
Ne kelljen már 100-adszor leírnom! Igenis elovassuk a kesergéseket és a hosszú monológokat is! Tessék nekünk írni,írni, írni, és nem azzal terhelni a topikot, hogy Jajj, most elovassátok-e, nem zavarok-e vele titeket? Azért vagyunk! Na!KépKépKép

Zsu!
Mikor érteítenek, a munkáról, hogy megfeletél-e?
Szorítottam, ám!KépKépKép

BAnita!
Nagyon szorítok neked szerdára!
remélem nem lesz szükséged a méhplasztikára! Minden rendbe fog jönni, hidd el!KépKépKép

Kamilla!
Te is nagyon jól tudod, hogy amíg nem jön meg, mindig van remény! Maminti is azt mondta, hogy meg fog jönni neki, még görcsölt is és tessék!

Maminti!
Hol vagytok elveszve??? Tessék jelentkezni! irgum-burgum!KépKépKép

Zafír!
LengyelországKépKépKép
Lehet, hogy hamarabb kellett volna erről tudod és akkor előbb mentetek vona ki!Kép Én is kérnék bikinis képet!kecsy@freemail.hu

Editke!
Nagyon szép a torta, biztos fini is volt! Nem tennél fel képet magatokról is? Még nincs képem rólad. Vagy ha akarod mélben is lehet. Címem ugyanaz.Kép

Beu!
Már olyan régen fel akartam ajánlani, hogy társuljunk, de eddig valamiért nem mertem. Örülök, hogy Te felajánlottad!
Tudod mit? Ha én leszek babás előbb, akoor neked kell követned AZONNAL, ha Te leszel előbb, akkor én követlek AZONNAL rögtön abban a ciklusban! Mit szólsz hozzá?

Nekem nagyon fárasztó hétvégém volt. Szombaton ugye délig itt dolgoztam, aztán spuri haza, egész du takarítottam, este egy órára felmentem dumálni, egy barátnőmmel, aztán még este 10-ig megfőztem a vasárnapi ebédet, mert nem lett volna idő rá, ugyanis vasárnap EGÉSZ NAP fát vágtunk. A férjem ugyanis a millió szakmája mellett veszélyes helyen lévő fák kivágásával is foglalkozik és mindig ketten szoktuk csinálni. Õ fent van a fán én meg alulról biztosítom, meg szedem össze a k*rva nagy ágakat, amiket már levágott. (De azért arra vigyáztam, h túl nagyot ne emeljekKép) Este 6-ra értünk haza, éhesen, koszosan, hulla fáradtan. Mondtam is neki: Még jó, hogy vasárnap van.Kép Nálunk a vasárnap szent. Akkor igyekszünk csak egymással törődni, de ezt a fát muszály volt most megcsinálni, ráadásul a pénz is NAGYON kellett...
De most már itt vagyok "teljesen" kipihenten!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Lányok!

Visszatértem, és nem esélytelen, hogy potyautassal a fedélzeten KépKép

Megkíséreltem visszaolvasni a négynapos termést, de kicsit furán jön ki, hogy négy nap szab. után visszajövök, és még mindig a netet lesem, ahelyett, hogy dolgoznék Kép bár még nem szólt senki, de azért majd próbálok csinálgatni vmit...

Moni, Zsuzska, szerintem nektek még jó esélyeitek vannak Kép Lara, veled mi újság?

Betti, párod hogy van? Ápold szorgalmasan, pé-re csatasorba kell állni Kép

Keditke, tudom, hogy egy kihagyott hónap is végtelennek tűnik, de a köv. hónapban újult erővel sikerülni fog, és (csúnya önző módon magamra is gondolva) örülök, hogy a doki neked is azt mondta, nem gond a barnázás Kép

Banya, Anita, ne aggódjatok a műtét miatt! Szépen rendbe fogják tenni a dolgokat, és a szervezetetek máris készen fog állni a pici befogadására Kép

Vica, a 8-i 11.01-es hozzászólásoddal egyetértek...

Bocs, ha vkinek most nem írtam, vagy ha vmi elkerülte a figyelmemet az előző hozzászólásokból Kép

Na, sajnos itt most úgy látom munka lesz, majd jövök!

angel37

Zsuzska!

Ma megyek a fejvadászhoz fél 5-re. Abszolút első kör. Egyébként szeretnéd az állást?

Vica!

Mozgalmas hétvégéd volt, azért örülök, hogy kipihented magad. A vasárnap délután nálunk is szent, megpróbálunk együtt ellazulni egy kicsit.

Zafír!

Klassz lehetett bejelenteni a nagy hírt! Kép Hogyan mondtátok el?

Banya!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell átmenned. Szorítok nagyon, hogy ne legyen semmi baj.

Beuka!

Engem is elleptek a pattanások, pedig amióta nincs fogigátló csak egy-egy volt mensi előtt. Most meg már 3 hete borzalmasan néz ki az arcom, sosem voltak pattanásaim és már 32 vagyok!!! Kép Kép Ez a hónapom totál más mint a többi volt. Hülyéskedik a szervezetem velem.

Editke!

Szupi tortát szereztél a párodnak. Mi szombaton megyünk a párom öcsikéjének 30. szülinapját megünnepelni. Mi fényképes tortát viszünk. EGy gyerekkori képet fognak rávarázsolni. Kép Amikor megrendeltük a tortát és odaadtuk a képet a nőci megkérdezte, hogy hány éves a kisfiú, mennyi gyertyát rakjon rá. Mi meg mondtuk, hogy harminc! Kép Nem tűnt föl neki, hogy kb. 25 éves a kép, amit vittünk. Kép

Betti
betti73

Szia Angel!

DRUKKKKK! Kép Remélem, hogy jó volt Róma. Majd mesélj, ha lesz egy kis időd.

Betti
betti73

Húúúúú mennyit írtatok.

Bea, hüppp-hüpppp, teljesen elhagytál engem. Kép
Különben honnan tudod hogy a párod már régen nem csinálta?

Jajj lányok, másra nem emélkeszem. Teljesen össze vissza kavarog az agyam. Iszonyatos szórakozott vagyok. Ma reggel megmértem a hőmet és 38,5 volt. Azt hittem meghülyültem, vagy kezdek felforrni Kép, később rájöttem, hogy pont odasüt a nap ahol volt a mérőke, és elfelejtettem lerázni Kép. Szóval mérhettem mégegyszer.
Pénteken anyu mondta, hogy van egy állás náluk. Egész jó, meg minden követ megmozgatnak, hogy oda kerüljek, de ő azt mondta hogy 3-4 évig nem akarunk babát. Amivel semmi gond nem lenne, ha nem közölte volna velem, hogy ne is akarjak minimum 2 évig. Most ötelem nincs miért izguljak. Én nem tudok két évet várni. Sőt egyet sem, sőt már lassan egy percet sem. Viszont nagyon jól jönne az a pénz. Most azt sem tudom mit csináljak holnap a dokinál. Ne mondjak semmit, várjak míg aktuális lesz a baba. Mikor már megvan mindenünk kifizettük a házat, és már bottal fogunk járni? Vagy mondjam most, és ne gondoljak a jövőre? Olyan hullámzó a hangulatom. Azt sem tudom igazából ki vagyok én.

Van jó hír is ám. Megvettük a lámpákat a konyhába meg a közlekedőbe. Majd hozok róla képet. Olyan gyönyörűek Kép.
Erről jut eszembe. Bea, nagyon irigykedem ám hogy kész vagytok. Mi elvileg a héten kezdjük a járólapozást. A nappali fala már festésre kész, már csak meg kell kicsit csiszolni.

Jajj, és vannak ajtóink is. Megint teljes leégés az OBI-ban, de már megszoktuk. Be is vannak rakva. Most már el lehet úgy menni pisilni, hogy nem zárjuk be a bejárati ajtót KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Azt hiszem most tényleg jó sokat írtam, és teljesen érthetetlent. Azt hittem a hétvégén letisztul a dolog, de ezek szerint nem. Igazából a párommal egyszer végigbeszéltük/tem az egészet, de már akkor sem mondott véleményt, és nekem több kell. Így most sajnos ti lesztek a szenvedő alanyok. Bocsi érte.

Kép

Kép
vkhajni

Vica, köszi nagyon aranyos vagy!

Betti , nem tudom hogy akarom-e..itt már megszoktam...pedig protekcióm is lenne, de nem élek vel.Lesz ami lesz, magamat adtam...

zsuzska80
Szombathely

Hajni, ugyanígy vagyok én is. akarom is meg nem . kell a pénz de a baba is jó volna. Most váltsak vagy ne...nehéz kérdések nagyon.

Vica, neketek nincs hitel a házatokon??

zsuzska80
Szombathely

Na jó, de két év????? Lehetetlenség még kettőt kibírni. Ráadásul nem is olyan rég mondta anyu, hogy ne nagyon vizsgálódjuk itt, majd inkább ő fizeti és menjük fel Győrbe. Erre most közli hogy két év. Én meg itt huszonévesen hagyom magam befolyásolni, mintha anyutól függnék teljes mértékben Kép. Mikor fogok én felnőni????

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Nagyon nehéz a kérdés. Biztos vagyok benne, hogy anyukád jót akar neked. Azért ezt legfőképpen neked kell eldöntened.

Zsuzska, Hajni!

Bennem is elindult egy ilyen dolog, igazából nem akarok váltani, babát szeretnék nagyon, de a baba nem nagyon akar jönni, viszont jött ez a lehetőség, ami ugye még nem is biztos, mert még sok kör van hátra. Megfordult a fejemben, hogy mit mondjak, ha nekem szegezik (már volt ilyen) a kérdést, hogy mikor szeretnék gyereket?

Betti
betti73

Betti, én azt szoktam mondani, hogy 5 éven belül nem igazán, még nagyon fiatal vagyok hozzá. Nem tudom mennyire hiszik. Ezzekkel a dolgokkal nincs is gond, mert máshonnan simán elmegyek szülni, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül. De itt más a helyzet. Anyu elvileg ott marad akkor is mikor én már rég gyesen leszek. Viszont, ugye most nem nagyon akar összejönni. A párom 37 éves, két év múlva negyven. Nem biztos hogy akkor elsőre összejön. Akkor elkezdük vizsgálódni, megint egy-két év. Én 20 évesen akartam szülni nem 30 évesen akarok. Én fiatal szülő akarok lenni (bocsi, ezzel senkit nem akartam megbántani). Alig vártam, hogy odalköltözzünk és végre babás legyek, erre újból gyógyszert szedni?

Na jó, azt hiszem inkább megyek, mert már megint bőgök, és különben is, van nektek szebb és fontosabb témátok is Kép

Kép

Kép
vkhajni

Teljesen megértelek Hajni! Egy másik helyen tényleg nem lenne probléma, de így anyukád hallgathatja majd. Férjed tényleg nem foglalt állást ezügyben? Pedig őt is érinti a dolog! Holnap mindenképpen beszélj meg mindent a dokival és kérlek ne sírj. És ne menjél sehová, mert azért vagyunk.... tudod! Kép

Betti
betti73

Betti olyan aranyos vagy. A párom is le van kicsit törve, de nem mond igazából semmi. Azt mondta, hogy kezdjük el a kivizsgálásokat, és hogy nem fogok bogyót szedni, esetleg óvszer lesz. Szóval igazából nem tudom mit érez. És a hétvégén is, mikor mondtam, hogy szeretnék kaputelefont, mert mikor a gyerek fent van a pelenkázón akkor ne kelljen kiszaladgálnom a kulccsal, csak mosolygott sejtelmesen, és csak annyit mondott, hogy az drága nekünk. És már lehet vele arról beszélgetni, hogy hogy szeretnénk nevelni a babát, meg hogy mikor ki kel fel hozzá, meg hogy hova fogjuk tenni a kiságyat, meg a tetőtérben milyenre fogjuk festeni a falat, ha már felköltözhet...... és akkor most ne sírjak

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!Ügyessek vagytok,már mennyit irtataok,alig birtam visszaolvadniKép
Hajny!Most nem lennék a helyedbeKép Nehéz eldönteni,hogy mégis mi lenne a jó.Én kb 2 éve gondolkodtam rosszul,mert én ugy szerettem volna:elöbb lakás aztán gyerek.Mivel a lakás nem jött össze,na meg ilyen m.viszony mellett nem lehetséges mostanába.Eldöntöttem ,hogy babát akarok ,és szoltam is a dokinak,aki nagyon rendes,megértö....stb.A barátnöm szavait idézem: "ha arra várnák ,hogy saját lakásom legyen .akor sose lenne gyetekem"-és már bánom hogy eddig nem hallgattam ráKép"3 éve mondta nekem"ö már most szülte a 2. babáját,és nagyon irigykedem!!De tudom majd egyszer,nekem is sikerül!
Kamilla!Azért ne add fel,drukkolok!!Méred a hödet,még?Most fogsz kinevetni,alig várom a köv.hónapot h megint,"orvosi utasitásra mérjem".
Vica!Rolunk ,csak esküvöi foto van(nézd meg a profilomba")csak olyant tudok neked küldeni,ha megfelel.
Moni,Lara ,Zsuzska!!Ez jó hir,hogy még nem jött megKép.Továbra is mennek drukkjaim.Szerintem azért egy tesztet probáljatok ki"lehet h + lenne.
Betti!Aranyos a torta sztoriKépTényleg a párod jobban van??
Bocsi,mindenkinek nem tudtam irni!Ma nagy takaritást tervezzek(de lehet minden nap csak egy picit dolgozokKép)Ma portalanitom a polcokat az bizti.Hát ablakot elvileg holnap akartam puccolni,de mivel esöt mond ezért lehet azt is megcsinálom délután.Pihenés képen néha jövök és olvaslak benneteket.Csak irjatok sokat legyen mit olvasnomKépSziasztok!!
Vendég

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Később próbálok jönni is!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok lányok!

Móni, mindig azt hittem, hogy csak az első babát lehet ilyen izgulva, reménykedve várni...látom már, hogy bárhanyadikat...(hmmm, van ilyen szó? Kép )
Nagyon szorítok neked!

Hajni!
Nálam is hasonló a helyzet, én nem ígértem semmit, csak a munkáltató várja el, de nekem az édesmindegy. Nem ígértem neki semmit, lesz, ahogy lesz, melózom és várjuk, hogy terhes legyek. Ne csinálj belóle akkora dilemmát, szerintem nem kell mindent kiszámítani, lesz ami lesz.

Banya!
Engem kétszer altattak, én pedig már pár száz embert altattam. Igaz nőgyógyászati beavatkozáshoz nem, de a laparoszkópiák kis műtétnek számítanak. Arcod fölé raknak egy maszkot, amiből tiszta oxigén jön, egyik karod megszúrják, oda kapod az altatószert, és még 10ig sem tudsz elszámolni, már alszol is. A beavatkozás végén felébresztenek az asztalon, jó kába leszel, de megkönnyebbült, lehet, hogy csak a kórteremben fogsz teljesen magadhoz térni. Biztos nagyon fogsz izgulni, de biztos mindenki annál kedvesebb lesz majd, hogy megnyugtassanak. Nem lesz gond, ne félj!
3 kis luk lesz bevarrva a pocakodon, alig fog látszani, fájni sem fog, ha kérsz utána fájdalomcsillapítót. Nekem is van 2x3 luk a térdemen, alig látszik.

Á.
potter_76

Hajny!Én a helyedebe,mennék dokihozKép
Már a párod is szeretné a tronörököst!!Lehet,hogy pár hónap és sikerül.!!
Bárcsak ott tartanák már.Na aztán tényleg neki állok takaritani.Puszika!!!
Vendég

Kata, nagyon jó a tábla. Iszonyatosan édesek a babák a tetején Kép. Lenne egy kérésem, hátha problémás táblalakó leszek Kép, ha már a v-t meg a h-t naggyal írtad, akkor lehetne a k-t is?

Keditke, úgy látod te is hogy szeretne? Soha nem tudom igazából mit szeretne. Nehéz kitalálni nála Kép. Dokihoz mindenképpen megyek, hiszen már 13 hónapja voltam rákszűrésen. Ráadásul meg akarom kérdezni hogy mi fáj nekem bal oldalon, mert a tegnapi akciónál úgy éreztem, hogy van ott valami.

Potter, ha csak a munkáltatónak kellene megigérnem akkor nem lenne semmi gond. De itt anyuról van szó, és az egy kicsikét más. Pont arról beszélgettünk a párommal, hogy ha sikerülne a munka, és babás lennék, nem merném megmondani anyunak. Azért ez már durva nem? A fél világ tudja itt neten kereszül, csak anyu nem. Mindenesetre érdekes.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Igaza van Potternek, lesz, ami lesz. A dokihoz mindenképpen menj el, lehet, hogy egy-két vizsgálat és jön is a baba!!! Kép

Betti
betti73

Keditke!

Nagyon szép vagy! És köszi a drukkot!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok.

Hajni nem semmi amin kersztulmegy most.Nem irigyellek erte.En 22 eves vagyok es en is fiatalon szeretnek szulni igy teljesen megertelek.Azzal mondjuk nem ertek egyett hogy hip hop aljunk le 2 evre.En tuti berobbanak ha valaki ilyet mondana.
Mi tegnap beszeltuk meg hova rakjuk a kisagyatKép
Nalam az a gondhogy azthiszem terhes vagyok,sot biztos vagyok benne.Pedig nem lehetek az mostmegKépHonap vegen aztan majd szehetnek ossze kiskanalal.de ez van

Zsuzska ez tok jo hir.Mikor tesztelsz?gondoltam am rad a hetvegenKép

Kép
monyoka

Ja muszáj irnom még 1*szer!Nem tudom,mit csináljak,váltsak-e m.helyet,mert már elegem van.Most épül Kanizsán a lidl,ara gondoltam kéne pályáznom,szerintettek.??Nem tudom szeretnék is meg nem is.De lehet hogy a baba még várat magára,(kb.december elején kell mennem a dokihoz)meg a párom mondta ,hogy Karácsony elött ö nem fog kiskatona vizsgálatra menni ,majd csak jövöreKép,de mondtam h pár perces az egész!(kb.december elején kell mennem a dokihoz)Hát nem tudom meg tudom-e gyözni a dolgokról.Na légyszike adjatok tanácsot mit csináljak!!Attol félek,ha sikerülne mondjuk az új m.hely akor biztos jönne a baba is a köv.hónapba,viszont a mostanin meg idegre megyek.Melyik lenne jobb??
Aztán már tényleg elmegyek a géptöl"baszus függö vagyok"Kép
Vendég

Monyo!Köszi hogy gondoltál rám.
Pénteken tesztelek. aztán akkor sok kérdés el lesz döntve.

Keditke!Szerintem add be , veszteni valód semmi.
Hány éves a párod??

zsuzska80
Szombathely

Most csak annyi, mert órám lesz, visszaolvasni sem tudtam, hogy megjött, szóval Kata pottynts le, ma az első cn. De szerdán megyek vérvételre, és Egy hét múlva szerintem meg lesz a HSG! Kép Majd még jövök, de sz.tem csak este tudok hosszabban. Kép

moni

Keditke!

Szerintem jelentkezzél, valami úgyis történik. Kép Így voltam vele én is.

Betti
betti73

Hajni!
Pont ilyen eset történt velem egy hónapja!
Anyu elintézte, hogy jöhessek a helyi ált. isk.-ba tanítani, de ott is nagyon szigorúan kikötötték, hogy akkor legalább 1 évig nincs baba!
Erre 2perc gondolkodás után rávágtam, hogy AKKOR NEM! Nekem ennyit nem ér meg egy állás sem!
Legalább 3 babát szeretnénk, ha ilyen nehezen jön mind, akkor nincs egy perc vesztegetni való időm sem, nemhogy egy év!
A helyedben nem mennék oda, de persze Te döntesz.!
És ne sírj!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Editke!
Nagyon szépek vagytok!!! Van más kép is?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!

Sajnálom. Kép Kicsit hasonlít az eseted az enyémhez. A 32. napon megjött, pedig sosem késett még. Legalább most elkezdődnek a kivizsgálások és meglátod minden rendben lesz. VÁrom már én is a pénteki dokit. A mellem tulajdonképpen 3 hete folyamatosan fáj, remélem, hogy nincs semmi gond. Elmesélem neki és UH-n is meg fogják nézni.

Betti
betti73

Zsuzska! 29 éves a párom
Vica! Esküvöi kép az sok van,de amugy nem sok kép van rólunk.Most is a tortával cselesen tudtam lefotozni,mert nem engedi,ere is azt mondta h kitörli a telobol,de én a sz.gépen elmentettem!!!
At esküvön nagyon jól dolgozott(a kozmetikus,és a fodrász,azóta se néztem ugy kiKép,)amugy átlagos vagyok,és nem tartom magam szépnek.Annyita
elhanyagolom magam,sminkelni is csak nagyon ritkán szoktam,na meg fodrászhoz is kéne mennemm ,mert a hajam borzalmasKép)
Moni!SajnálomKép
Csajok,köszi a választ én is ugy gondoltam,hogy pályázok majd(bár eddig még csak a boltvezetöt hirdették,de szerintem nemdokárra már eladot is keresnek).Ja fényképes önéletrajz kell majd,beszarás hogy még kép is kell.Tehát mindenképpen el kell mennem fodrászhoz!Ja és csak akor fogadom el az állást ha nem iratnak alá: legalább 1 évig nincs baba! Met akor marad a 6 orás munkám.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?