Sziasztok
Előkerültem én is
Sajnos most olvasni nincs időm
, de a képeket megnéztem
Annyira tündériek a babák
Sajna Kristófom őrületesen nyűgös, hisztis az elmúlt 4-5 napban.
És éjszaka is rendszeresen felsír vagy 3-4-szer, ilyenkor csupán annyi elég neki, hogy kiveszem, átöleljük egymást, megsimizem és már a kezemben alszik is tovább és teszem vissza az ágyába. És ez 2-3 óránként ismétlődik.
Reggel pedig már 7 órakor ordítva ébred, és estig jó ha fél órát alszik.
De érdekes módon ha megyünk valahová, pl. babakocsizni, akkor órákig remekül elvan, örömében csak úgy sikongat. És ha játszunk vele, vagy épp beleültetjük a babahordozójába, akkor is.
Úgyhogy nem tudom, mi a baja. Elsősorban a fogára gondolok, de én még nem látok ott semmi változást, és az is furcsa, hogy csak akkor fáj neki, ha épp letesszük valahová, hogy játsszon.
De az éjszakai felsírások miatt is a fogára gondolok.
Viszont adtam neki Panadol Baby-t, gondolván, hogyha fájdalma van, akkor ez elmulasztja, de ugyanúgy nyöszörgött tőle.
Dentinox-ot is kentem az ínyére, nahát az semmit se ér, rögtön lenyalta.
Arra is gondoltam, hogy az idegesíti, hogy feküdnie kell, merthát az új babakocsiban is nagyon élvezi, hogy ülhet, a bébihordozóból is kilát, játék közben viszont fekve, hason vagy háton, kicsit uncsi lehet, és idegesítő, hogy próbálkozik ugyan mászni, de semmire sem halad vele, sőt, hátrafelé megy, és a végén betolat a szoba sarkába a játékai pedig egy kilométerre vannak tőle.
Szerintem ő már nagyon vágyik arra, hogy lásson mindent, megnézzen mindent, odamenjen hozzá, de nem tud. Nagyon kis kíváncsi és nagyon kis eleven, egy igazi kis örökmozgó, lenne, ha tudna haladni valahová. De a sok sikertelen mászási kisérlet bedühíti, feladja és inkább nyöszörög.
Nem igazán nyöszörög, hanem inkább morog, kínlódik, hisztizik, semmi se jó neki.
Most is itt nyöszörgött mellettem, pedig nincs egyedül, beszéltem hozzá, énekeltem hozzá, de nem jó. Aztán most beültettem ide mellém a babahordozóba, és lám, itt már semmi baja nincs. Dumál a halaknak az akváriumban
De ha folyton itt fog ülni, sose tanul majd meg mászni, ülni, állni. Ráadásul a babahordozó már majdnem kicsi neki, már bekötni sem lehet, így viszont folyton figyelni kell, nehogy kimásszon belőle.
Csak akkor jutna egyről a kettőre, ha gyakorolna, de lusta.
Úgyhogy teljesen kész vagyok, fáradt is vagyok.
Timurr
Aranyos vagy, hogy hiányoltál minket
Én olvaslak ám titeket, csak írni nem írok, mert az a topik már sok nekem
És Maja is nagyon kis gyönyörű
Ja, és felhívtam a Heim Pál Kórházat, szemész ügyben, december 1.-re kaptunk időpontot, mert 10 hónapos kor előtt szerintük se nagyon lehet vizsgálni.
Teszek fel én is pár képet:
Nekünk is van ám sportkocsink:
Kismaci(mert mi Macinak szólítjuk Kristófot
) a nagymaci ölében:
És így játszik a nagyfiú a kockáival, ha épp nem nyűgizik:
És én is nagy malac tudok ám lenni:
Babus