Sziasztok,
nincs jó hírem, a hétvégén megjött
Most szomorú vagyok, pedig nem sok okom volt a reménykedésre, mert írtam Nektek, hogy a félidőben elutaztunk és a gyerekkel voltunk egy szobában. De késett, ami az utóbbi időben nem igazán történt meg és ezért már teljesen beleéltem magam. Mondhatnám, hogy nagyon magam alatt vagyok, félek hogy sokat kell majd várni. Nektek mennyi ideig tartott "összehozni" a babákat?
Engi: ezután a levél után leírom a halas receptet, tényleg nagyon fini.
Férjem munkája elég érdekesen alakult az utóbbi fél évben. Tavaly nálunk egy napon derült ki, hogy költözünk, hogy én visszajövök és hogy Õ céget vált. Nem tudtuk a gyereket beadni az új helyen sehová, így most az vigyáz rá, aki éppen ráér, és ebbe férjem is belesegít. Ezt akkor tisztázta a mukahelyével, de persze semmi sem úgy alakult, ahogy megigérték, így most újat néz és váltani fog. Szerencsére erre anyagilag felkészültünk, így nincs bennünk semmi félsz.
A munkája egyébként olyan, hogy sokat dolgozik és a hétvége is gyakran foglalt
A Te férjed mennyi időt tud Veletek tölteni?
Vica: fiam is válogatós, pontosabban nem egy kóstolgatós fajta. Kevés új dolgot akar kipróbálni, 3 éves létére még ma is eszi az üveges főzelékeket, mert nagyon szereti. Van hogy rájön a gyümölcsözhetnék, de ez nagyon ritka. Õ inkább leveses, na meg az édeset szereti. Oviban abban bízok,hogy annyira ki lesz éhezve, hogy majd megeszik mindent.
Az alvási igény nála is csökken az utóbbi időben, eddig akár 3-3,5 órákat aludt, most van, hogy elég neki 1 óra.
Én sem értettem a 8 év gyest, de érdekes, amit írsz az önkormányzatról, erről még én sem hallottam. Ez engem is érdekelne. Férjed szeretne 3. babát?
Amica: gratulálok a 6. évfordulót, nagy kincs ilyenkor egy-egy szabadnap! Hogy sikerült a kiruccanás?
Képzeljétek, tegnap találkoztam báttyámmal, 1,5 év után. A szüleink miatt sokáig és sokszor megszakadt sajnos a kapcsolat. Most egy hatalmasat beszélgettünk, volt sírás meg minden. Emiatt és a becsapós menzi miatt most nagyon paff vagyok, egyáltalán nem mondhatnám, hogy jó kedvem van
Na mindegy, lesz ez jobb is.
Puszi Nektek és szép napot!
Viki