Sziasztok Lánykák!
De jó, hogy még senkinek nem jött meg!
Már azt se tudom, honan szedjek elő ennyi drukkot! Na jó azért még találtam a fiók alján.
Zsu, Lara, Móni!
Kezeket fel! Mennek a drukkjaim!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elég lesz?
Móni!
Ne kelljen már 100-adszor leírnom! Igenis elovassuk a kesergéseket és a hosszú monológokat is! Tessék nekünk írni,írni, írni, és nem azzal terhelni a topikot, hogy Jajj, most elovassátok-e, nem zavarok-e vele titeket? Azért vagyunk! Na!
Zsu!
Mikor érteítenek, a munkáról, hogy megfeletél-e?
Szorítottam, ám!
BAnita!
Nagyon szorítok neked szerdára!
remélem nem lesz szükséged a méhplasztikára! Minden rendbe fog jönni, hidd el!
Kamilla!
Te is nagyon jól tudod, hogy amíg nem jön meg, mindig van remény! Maminti is azt mondta, hogy meg fog jönni neki, még görcsölt is és tessék!
Maminti!
Hol vagytok elveszve??? Tessék jelentkezni! irgum-burgum!
Zafír!
Lengyelország
Lehet, hogy hamarabb kellett volna erről tudod és akkor előbb mentetek vona ki!
Én is kérnék bikinis képet!kecsy@freemail.hu
Editke!
Nagyon szép a torta, biztos fini is volt! Nem tennél fel képet magatokról is? Még nincs képem rólad. Vagy ha akarod mélben is lehet. Címem ugyanaz.
Beu!
Már olyan régen fel akartam ajánlani, hogy társuljunk, de eddig valamiért nem mertem. Örülök, hogy Te felajánlottad!
Tudod mit? Ha én leszek babás előbb, akoor neked kell követned AZONNAL, ha Te leszel előbb, akkor én követlek AZONNAL rögtön abban a ciklusban! Mit szólsz hozzá?
Nekem nagyon fárasztó hétvégém volt. Szombaton ugye délig itt dolgoztam, aztán spuri haza, egész du takarítottam, este egy órára felmentem dumálni, egy barátnőmmel, aztán még este 10-ig megfőztem a vasárnapi ebédet, mert nem lett volna idő rá, ugyanis vasárnap EGÉSZ NAP fát vágtunk. A férjem ugyanis a millió szakmája mellett veszélyes helyen lévő fák kivágásával is foglalkozik és mindig ketten szoktuk csinálni. Õ fent van a fán én meg alulról biztosítom, meg szedem össze a k*rva nagy ágakat, amiket már levágott. (De azért arra vigyáztam, h túl nagyot ne emeljek
) Este 6-ra értünk haza, éhesen, koszosan, hulla fáradtan. Mondtam is neki: Még jó, hogy vasárnap van.
Nálunk a vasárnap szent. Akkor igyekszünk csak egymással törődni, de ezt a fát muszály volt most megcsinálni, ráadásul a pénz is NAGYON kellett...
De most már itt vagyok "teljesen" kipihenten!