Új privát üzeneted érkezett!

Moni!MOST NÉZEM A TÁBLÁT,HOGY MÁR A 29.VAGY,ÉS 27 SZOKOTT LENNI A CIKLUSOD!VAGY VOLT MÁR AMIKOR TÖBB SZOKOTT LENNI?!VAN GÖRBÉD?
kAMILLA!VELED MI VAN?
ÉS A KISMAMÁKKAL?
Vendég

Azt hiszem,én lépek most nézem már ennyi az idöKép,holnap is biztos benézek.Bár szülinapot ünneplünk Sanyi 29.éves lesz,rendeletem neki oroszkrém tortát,meg ruhát vettem neki,ami remélem tetszik majd nekiKépMegbeszéltük veszünk most plazma tv-t,de 2 hónap mulva (ha adigra kell akor megy kiskatona vizsgálatra)aminek örülök,mert eddig hallani se akart erröl,de rájött szerencsére h vizsgálatok nélkül nem fog jönni a babaKép!!Na megyek még ma utoljára a hétenKép!Ezt valahogy kibirom,nem dolgozok sokat csak szép lassan!!Sziasztok!!
Szeretnék + tesztet látni!!!!!!!
Vendég

Keditke!
Legutolsó ciklus 26, előtte 2db 27, előtte 28, előtte 2db 29 előtte 2db 28, ennek átlaga nem egészen 28. Nekem ezelőtt szinte atompontos cilusaim voltak, nemhogy napra, de még órára is... KépKépKép

Görbém az pocsék, de beteszem majd este otthonról, itt nem lehet normálisan.

moni

Rohanok enni, majd jövök.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én visszajöttem. De látom mindenki elhúzott Kép. Voltunk kint a páromnál a munkahelyén, el kellett hoznunk az öcsikémet. Olyan jó volt látni és megpuszilgatni Kép. Délután ha minden igaz akkor megyünk és ajtókat rendelünk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke!

Boldog szülinapot a párodnak! Jó ünneplést. Akkor mégiscsak lesz TV!KépÖrülök, hogy beleegyezett a vizsgálatba, attól te is meg fogsz nyugodni.

Maminti, Zafír!

Tessék mondani valamit!!!

Most hívott a fejvadász csaj és hétfőn megyek hozzá. Kép Tök jó!!!!!!!!!

Betti
betti73

Lányok, most látom a Tatabányais topikban a hírt: MEGSZÜLETETT A KIS RÉKA, 12.30-KOR, 2,4 KG, 46 CM.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, ez ugye tegnapi hír Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Moni, ha megjön neked írsz sms-t nekem?Én is írok ha lesz velem valami de ugye én nem tudok hétvégén netezni!

zsuzska80
Szombathely

Hajni,
Én azt azért sejtettem, h nem vagy ilyen príma jövőbelátó, hogy tudd, hogy 27 perc múlva meg fog születni Cirmike kislánya! KépKépKép

Cirmikének nagy gratula! Rékának sok tejcsit kívánok és nőjön nagyra! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Ja, tényleg. Bocsika. Kicsit agybalágyult vagyok. Igazából olyan hülye ez a nap, hogy azt sem tudom ki kivel van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hatalmas gratula Cirmikének és Rékának...KépKép
Banyáról tud valaki valamit??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Természetesen! Mindenképp írj sms-t, ha megjön! Egyébként meg tudni fogom, hogy izgulhatok! Kép Én is írok, de csak szintén akkor, ha megjön! Sőt ha jelentkezik Lara, akkor is tudósítalak, ha van v.milyen teszt eredmény, vagy megjött neki. Ma egész de. nem fájt a pocim, olyan mintha megse akarna jönni. Na emiatt vagyok gyagya. Lenne már v.mi! Legszívesebben tesztelnék, de tudom, hogy korai lenne még. Így megpróbálok türelmes lenni, és nem ezen filózni. Kép Na megyek Martinért, lassan kicsengetnek, utána meg tanítványok, majd este jelentkezem, ha nem alszom el... Kép

moni

Móni!
Kérlek írd meg nekünk a hétvégén, hogy Zsuzskával mi van, hamár ő nem tud netközelbe jutni. Nagyon remélem, hogy semmilyen hír nem lesz! Értitek mire gondolok!?

Rékának és Cirmikének küldöm a sok tejgyarapító és növekedést elősegítő +-jaimat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Betti!
Ez szuper! Nagyon örülök! Majd szurkolok hétfőre!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Detto ugyanígy érzek!!!Semmi, de ki tudja...Kép
Akkor majd hétvégén , de lehet tudok írni vasárnap, a k.anyám tök szuper gépet vett!

zsuzska80
Szombathely

Detto ugyanígy érzek!!!Semmi, de ki tudja...Kép
Akkor majd hétvégén , de lehet tudok írni vasárnap, a k.anyám tök szuper gépet vett!

zsuzska80
Szombathely

Azt hiszem, hogy ez a hónap totál ugrott nekem. Párocskám lebetegedett, tiszta nyűgös, ráadásul a jövő héten utaznia kell, úgyhogy duplán nyűgös. Bedurrant a mandulája. Kép Azt hiszem, hogy akciómentes hétvégénk lesz. Kép Nem baj, úgyis lemondtam már erről a hónapról kirábban.

Betti
betti73

Sziasztok Mindenki!
Én sem jövök hétvégén, de remélem hétfőn többen is jó hírekkel fogtok szolgálni. Én majd következő hétvégén szolgálok nektek jó hírekkel. Remélem!
ZSuzska, Móni, Lara!!!!!!! Drukkolok mindenkinek!!!!!

Jó hétvégét.

Betti neked meg az álláshoz drukkolok!

Kép

Kép
kamilla306

Na én is lépek, mindenkinek szuper hétvégét!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Úgy látom a többség lelépett. Maradt még valaki?
Nekem 5-ig van munkaidő.Kép
Aztán én sem leszek, csak hétfőn.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Még vagyok! Kép Nekünk pénteken is fél 5-ig van a munkaidő. Legszívesebben lelépnék, mert elég nyomi vagyok. Mindjárt elalszom. Kép

Betti
betti73

Betti, nekem még holnap délig is dolgoznom kell. Hát ez a dolgozó nők sorsa...Kép Ráadásul holnap egyedül leszek, mert apa szolgálatban lesz.
(Eddig sosem mertem úgy hívni őt, hogy apa, de mindig az jött volna a számra, így most döntöttem: miért tartsam vissza magam, lehet, hogy már az. Nem? Ha nem most, akkor később, de egyszer az lesz.Kép)

Szegény párod. Gondolom nagyon szenved, borzalmas tud lenni a mandula. Nem veszik ki neki? Vagy nem szokott sűrűn baj lenni vele?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hát ez a sorsunk. Kép

Régen volt neki baja vele, de mostanában nem. Szerintem 37 éves korban már nem veszik ki. Most otthon döglik, majd viszek neki egy kis mézet haza. Kép

Betti
betti73

Lelépek! Jó hétvégét mindenkinek.

Betti
betti73

A méz biztos jó lesz. Ha szereti a forralt bort, próbálja meg azt is. Aztán bekap két Algopirynt, bebújik az ágyba és reggelre kiizzadja magából.
Olyan jó ilyenkor őket ápolni, nem? Nem mintha örülnék neki, ha beteg, de úgy tud szenvedni, mint egy gyerek. De csak a náthától! Ha a fél lábát levágnák, akkor nem lenne egy hangja se, de ha náthás...az Isten irgalmazzon, annak aki ápolja.Kép Úgy nyög, meg fekszik, mint, akinek ezek az utolsó percei. 2 nap múlva meg letagadja, hogy ő bizony hős volt, nem szenvedett.Kép Hát ilyen. Én így szeretem.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Móni!

Látom, hogy nagyon egyformán haladunk!
Én sem érzek semmi, sőt minden védőfelszerelés nélkül mentem dolgozni.

Kép
lara26

Képzeljétek a barátnőm terhes lett! Olyan jó érzés!!!!!!!!!!!! 1,5 éve próbálkoztak.

Kép
lara26

Lara!Ez szupi nagy gratulla a bnödnekKép!!!!Végre egy jó hir a mai nap folyamán.
Betti!Szegény most ápolgathatod a párod,lehet mire pé-d lesz ara meggyógyul!
Kamilla!Én szidtam a höméröt,ere 2 hónapig mérnem kell,hogy megállapitsa a doki, h van -e pém.Szoval ha van kedved akor mérhetnénk minda 2-tenKép.Na csak vicc volt!!A 10.napon vagyok,de már azt várom,hogy megjöjön vicces mi?!!
ZSuzska, Móni, Lara!!!!!!! Drukkolok mindenkinek!!!!!
Van fennt valaki??
Vendég

Csajok,nem tudjátok ki volt az a lány akinek véralvadási gondja volt és mégis sikerült neki a baba!Irt nekem egy lány h nem-e tudom ,h ki az,Kép sajna nem ismerem.Tudtok neki segitenni?Nevét?Mail cimet??Aki ismeri azt megkérem válaszoljon:Kösz!!
Vendég

Jó reggelt!
Van valaki ezen a szép szombati délelőttön?
Jó volna valakivel dumálni, bár a múlt szombaton is magányos voltam, úgyhogy készültem könyvvel.Kép Bár ahogy eddig elnézem a forgalmat, lehet, hogy nem sok időm lesz olvasni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni, Lara, Zsuzska!
Mi újság?KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

HElló csajok!!!

Zafír olyan jó ezt hallani tőled "már gömbölyödök" !!! Kép
NEm tudom pontosan, hogy melyik intézetet mondta a doki, de szerdán találkozom Vele és megbeszéljük!! MOst már egyre inkább hajlok én is erre a "megoldásra". Csak azt nem tudom, hoyg ha Pestre kell mennem hétközben mi a fenét mondok a munkahelyemen???

Anita igen nálunk is szerintem ez a helyzet, hoyg a párom nagyon nagyon tart a kudarctót a kiskatonavizsgálat miatt, egyszerűen meg van győződve róla, hogy Õ a hibás. Már nem tudok neki mit mondani. Kép én úgy gondolom nem Õ a hibás!

Hajni hol volt az Öcsikéd??? Hogy álltok a házikóval? hol tartotok??
Nálunk az utolsó művelet most a teraszok burkolása volt. Már kész van, csak ki kell fugázni, és akkor teljesen kész leszünk!!!
igen attól én is nagyon félek, hogy ha páromnak egyedül kell bemennie nem fog neki menni muszájból, vagy ha sikerül is, biztos nagyon stresszes lesz Kép

Betti tök jó az új állásajánlat!!! Nagyon szorítok hétfőre!!!!! Sajnálom apárodat Kép

Vica nagyon remélem, hogy bemehetek a párommal a vizsgálatra, mert gondolom én azért jobban tudnék neki segíteni. Régen volt az már, hogy Õ egyedül "ilyet" csinált. Időre megyünk, le van beszélve, gondolom, vagy legalábbis nagyon bízom benne, hoyg bemehetek én is!

Keditke akkor azért az jó, hoyg nincs fertőzés. Sajnálom, hogy pont egybeesett a kúp meg a pé. Kép

Emese de jó, hoyg jelentkeztél!!!!
tök jó, hogy már tipeg a Szonja!!!

Inci olyan hihetetlen, hogy már 6 hónapos vagy!!!

Zsu holnap meghallgatás?!?! NAgyon drukkolok!!!!persze a "másik" dolog miatt is!!!!

Mamini ???

GRATULÁLOK Cirmike!!!!
olyan hihetetlen, hogy még emlékszem, amikor kiderült, hogy Cirmike terhes és most már meg is zületett a baba!! Tök jó!
Csak az nem, hogy mi mégmindig itt dekkolunk Kép

Lara,Móni nagyon szorítok!!!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Nekem most már kezd elegem lenni!
Hétfő óta barnáztam, de alig volt.
Tegnap "végre" piros lett, de még mindig alig van. MOst honnantól számoljam az új ciklus kezdetét????? A dokim azt modja, hogy már a barna is annak számít, van aki meg azt, hogy csak a pirostól. ?

A legnagyobb gondot számomra az jelenti, hogy páromba valahogy lelket verjek, mert már annyira el van keseredve, hogy csak na!
NAgyon fél a keddi vizsgálattól, én meg attól félek, hoyg így nem fog neki sikerülni bármit is produkálni, ha meg mégis, akkor tuti meg fog látszani az eredményen Kép
nagyon el vagyok most keseredve!
Kedden már biztos jobb lesz.
MOst ráadásul én is egyedül vagyok itthon, sőt egész hétvégén egyedül leszek. csak estére jön haza a párom Kép

bocsi, hogy ilyen Kép vagyok.

Kép
Kép
beuka

Beuka! Kép
Ne tessék szomorkodni! Én érzem, hogy Nálatok ezek az utolsó megpróbáltatások...

Én a pirostól számoltam mindig a ciklust.. De én csak a clostys hónapokban barnáztam, se eléőtte, se utána szerencsére... Hát ebben a topicban Cirmikén kívűl senkinek nem jött be a closty..

Sajnálom szegény párodat, nekünk az volt a szerencsénk, hogy vihettük a kiskatonánakat, adtak egy kis üveget, így ezzel nem volt gond.Az meg természetes, hogy a vizygálattól fél, én próbáltam előtte a páromat azzal nyugtatni, hogy egyetlen spermiumból is lehet lombikkal baba, olyan meg nagyon ritka, hogy még annyi se legyen... Szerintem a kiskatonáknak nem nagyon számít a stressz,de persze nem vagyok szakértő.

A munkahelyeden nem tudsz egyszerűen szabadságot kivenni? Akkor nem kell magyarázkodni. Nekem a főnököm tudott a dologokról és elengedett mindenhova, de ő más eset volt, mert pár éve hasonló cipőben járt, így nagyon számíthattam a megértésére. De a legtöbb főnök nem hiszem, hogy támogatja a babásodási előkészületket sajnos.

Most én is egyedűl vagyok, a párom dolgozik, de nemsokára jön haza. Mi most állunk neki a lakásfelújításnak, megyünk konyhabútort nézni az Ikeába, meg veszünk csempét és járólapot.

Nagyon vacak a gyomrom, már a napi több hányásnál tartok. Kép Tegnap kicsit elkeseredtem, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire vártam már ezt és két hónapja boldog lettem volna, ha látom magam wc előtt görnyedni. Kép

Hajni,minden héten készítünk bikinis képet. Eddig mondjuk semmi változás nem volt, de mostaniban már lesz. Szívesen elküldöm, de fel azért inkább nem teszem.
Mikor fogtok véglegesen költözni?

Maminti, Lola mi van Veletek????

Cirmikénak hatalmas gratula a kis Rékához!Kép

JA még azt akartam mondani, hogy olyan furcsa érzés a babás táblában látni magam.Kép Még néhány nevet nagyot szeretnék ott látni hamarosan!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, Beu, de jó, hogy jöttetek!

Beu!
Nagyon szurkolok nektek keddre! Semmiképpen nem tudod rávenni a párodat, hogy amíg nem tud semmi bizonyosat, ne hibáztassa magát! De Te se magadat!!! Ez nagyon fontos! Itt nincs olyan, hogy valaki hibás, valaki meg ártatlan! Nincs! Fogadjuk el, hogy ez valami felsőbb döntés, vagy akármi, de ne magunkban keressük a hibát! Olyan jó emberek vagytok, megadatik nektek is egyszer (vagy sokszorKép) a CSODA!

Zafír!
Nem lahaet jó az a napi többszöri róka koma, de igazad van, mikor arra gondolsz, hogy mennyire vártad már ezt. Így biztosan elviselhetőbb. Próbáltad már a fagyasztott meggyet? Úgy hallottam az nagyon jó már a hányinger elején is!
Tényleg tök jó volna, ha egyszerre mindenki, ahogy következik a táblában, lebabásodna.KépKépKép
Akkor gyorsan át is írhatnánk a topik címét "babánk van"-ra.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Beu! A neked írt második ondatom végén ?-et akartam írni, de nem azt írtam. Így elég félre érthető. Bocsííííííí!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Nem jó hírrel jövök...
Még nem jött meg, nem is érzek semmit, ma nem is görcsölt reggel a pocakom, 36.8 a hőm, de elkísértem az egyik volt magántanítványom, aki egbyen fogadott lányom és barátnőm a nőgyógyászomhoz, és ott megkérdezte az orvosom,hogy mi újság, mondom neki késik, erre a kezembe nyomott egy Clear Blue tesztet, hogy amíg a köv. beteget megnézi, csináljam meg. Én biztos voltam benne, hogy neg lesz, de nem akartam elutasítani, megcsináltam, és az lett. Most totál ideg vagyok, hogy kedd óta várom, hogy megjöjjön, mégis semmi, pedig már a 3. napi vérvételt is letudhattam volna... Kép Mondta, hogy biztos lelkiekben vagyok terhes, de mondtam, hogy görcsölök kedd óta, minden órában érzem, hogy na most megjött, és azóta semmi. Most abban egyeztünk meg, hogy várunk. Jövő héten ő szabadnapos lesz végig, szombaton, amik magánrendel meg mi nem elszünk itthon, hétfőn utána meg nekem óráim vannak, így kedden 20-án megyek hozzá. Ha addig semmi. Reggel csinálok egy tesztet, és annak függvényében lépünk tovább. Szóval a zebrát lepasszolom, mert lehetetlenség, hogy kismama legyek, drukkjaitok se pazaroljátok rám, mert már nem tudok benne hinni! Elegem van a szervezetemből, nem értem miért csinálja ezt velem! Nem tudom hogy tudnám kikacsolni az agyam, és nem erre gondolni, de ha egyszer tényleg szeretnék babát????????!!!!!!!

moni

Móni!
A Clear Blue a legÉRZÉKETLENEBB teszt, amit ismerek!!!
50-es az érzékenysége, míg a legtöbbnek, köztük a nálunk oly elterjedt One Stepnek 20 vagy 25. A Qupido az egyik legérzékenyebb, az már 10 IU/ml-t kimutat.Kép Ehhez mit szólsz?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni Kép nagyon sajnálom... Nagyon enhéz valami másba temetkezni, nekem a lengyelországi utazás jött be, azt annyira tevezgettem, meg készültem rá és próbáltam elfogadtatni az agyammal, hogy most egy darabig nem leszek kismama, más dolgokkal kell foglakoznom. Olyan dolgot kéne találnod magadnak, ami örömteli és nagyon érdekel. A munka ilyenre nem nagyon alaklmas.. Valami hobbi? Én ugye most már nagyon hiszek a módszer hatékonyságában.Kép

Vica ez a fagyasztott megy tök jó ötlet, ahogy olvastam ki is próbáltam. A hideg dolgok tényleg segítenek, de az eddig eszembe se jutott, hogy a mélyhűtőbe nyúljak... Szóval köszi.
A hosszú várakozás tényleg segít elviselni aztán a kellemetlenségeket, de Nektek azért kevésbé megviselő babásodást kívánok!!! Kép

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Igazából megkezdődött a munka, amit szeretek. Imádok tanítani, persze maga a munkahely nem jó, nem érzem olyan jól magam, de itthon minden feltétel tökéletes, de csak az itthoni munkából megélni uygebár nem lehet. Ott lesz az egyetem, ami majd ugye lefoglal, és le is fáraszt egyben, de a 2-szer 3 órás út eléggé sok arra hogy agyaljak magamon... Kép Gobleinezek, de a vonaton nem jött be, kevés a hely... stb. Nem kedvvel csináltam. Meg uyge itt ez a 2 rosszcsont, akik maguk is odavannak nagyon egy kistesóért, sőt Viki 2-ért!!! Kép Ja és itt van még aháztartás. Szóval van dolgom ezer, de mégsem tud lekötni, sokszor eszmbe jut. Hiába várom, hogy megjöjjön, hiába mondogatom ezerszer, hogy majd lesz, ha jönni akar, hiába csinálok ezerféle dolgot, a szívem legmélyén ott van a babára vágyás, és sajnos sokszor előjön... Mondjuk kiborulni nem borulok ki, már, ha látok egy kismamát, vagy babakocsit, de bizony nyáron ezek is idegesítettek, tehát fejlődök... KépKépKépKép De ott benn legbelül megmarad az érzés.

moni

Móni!
Akkor együtt fejlődünk, mert korábban engem is megviselt, hogy ha egy kismamát, vagy egy babakocsit toló párt láttam, és akkor azzal nyugtattan magam (galád módonKép), hogy igaz, hogy nekik van gyerekük, de lehet, hogy nincs még saját otthonuk, vagy rosszba vannak az anyósékkal, meg ilyenek. Nagyon csúnya dolog, tudom, de gyorsan elhessegettem ezeket a gondolatokat és most már mindig az jut eszembe, hogy nekünk is hamarosan(!) ilyen örömökben lesz részünk, és boldog vagyok, ha boldog embereket látok.Kép
És, ha a lelked mélyén ott van a babára vágyás, akkor szerintem nem is lehet teljesen kikapcsolni. Én is kerestem (utólag tudom már, hogy) MÛelfoglaltságokat, de ezzel csak ideig-óráig segítettem magamon, és nem is élveztem már. A gobleint is abbahagytam, kész lett a kép, és nem érdekel tovább. Bár tegnap csak este lefekvés után jutott eszembe a baba, és nagyon büszke voltam magamra.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Kép

Na elköszönök most, mert főznöm kell, nem elsz kész az ebéd, majd du. írok a tegnapi programomról! Kép

moni

Móni!
Jó főzőcskézést.

Zafír!
Örülök, hogy bejött a tippem!

Jó hétvégét mindenkinek!

Csak hétfőn jövök legközelebb.

Sziasztok!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!!!

Zafír kicsit megnyugodtam attól amit írtál. Olyan jól esik, hoyg ilyeneket írsz Nekem Kép
Érdekes, én amíg clostyt szedtem nem barnáztam ilyen sokáig, csak előttem ,meg most. de sajnos az a gyógyszer rajtam sem segített Kép
igazából ebben a kiskatona dologban én vagyok a hibás, meg sem kérdeztem a dokit, hogy nem vihetjük-e magunkkkal. De annyira meg voltam szeppenve, mert a munkahelyemen beszéltem le vele mindezt (ő az üzemorvosunk). Na mindegy remélem, hogy így is sikerül. Kép
Ez komoly, hogy egyetlen spermiumból is lehet lombikbaba???

Sajna már nincs több szabim erre az évre Kép
úgyhogy ha elküldenek vizsgálatra ki kell valami mesét találnom. Nem akarom benn megmondani. Az én főnököm 70 éves és férfi. Szerintem nem nagyon érdekelné az én problémám Kép

Lakásfelújítás! Az tök jó!!! MAjd kérünk ám képeket az új konyháról!!
Sajnálom, hogy ilyen hányós van Kép de hátha idővel elmúlik. Főleg, ha ilyen tuti tippeket kapsz másoktól Kép
én is kérek ám majd e-mailben bikinis-pocakos képet Kép

Vica de megpróbálom megnyugtatni. Köszönöm a szavaidat, olyan aranyos vagy!!
A múltkor már írtam, hogy akkor költöztetek, amikor nekem volt a lánybúcsúm és jól emlékszem, hogy szept 18 óta próbálkoztok élesben??
NEkünk akkor volt a lagzink, azon azon az éjjelen még nem de a következőn már mi is élesben próbálkoztunk!!! Akkor már nászúton voltunk. Na ott jól bele is húztunk Kép
Szóval ebből a sok dzumából azt akartam kihozni, hogy mi lenne, ha együtt lennénk zebrások is!! mondjuk a következők között?? Na jó azt se bánom, ha Neked hamarabb kiderül, hisz előtem jársz Kép HAJRÁ!!

Móni ez most nagyon nem jól jött Neked! Úgy sajnálom! De a doki azt nem mondta, hoyg ez még nem jelent semmit?? NEm emlékszel, hogy írta itt valaki, hogy a 31. és a 35. napon is negatívat tesztelt, aztán jött a 36. napon egy pozitív!!
Ne mondj ilyet, hoyg ne pazaroljuk rád a drukkokat! Én igenis szorítok Neked!!!!

én meg már megint barnázok.
De most nem olyan színű mint korábban (akkor olyan tejeskávé színű volt) most sokkal sokkal sötétebb Kép
Bocsánat, hogy ilyen naturális voltam.

és bocsi, megint hosszú lettem Kép

Kép
Kép
beuka

Móni!

Képzeld ma megmértem a hőmet és 36.2 volt!
szerintem neked nincs okod az aggodalomra.
A férjem totál azt hiszi hogy terhes vagyok. Amúgy nem érzek semmit sem.

Kép
lara26

Sziasztok!Mire ideértem ,láttom mindenki elmentKép.
Párom nagyon örült a tortának,majd teszek fel képet,de látszik h moho volt ,mert mire észre vettem a gyümi felét leette a tortárolKép.
Kép

Tényleg van fennt valaki???
Vendég

Keditke!
Szép torta! Sütötted vagy vetted?
Bogi
dbogica

Szia!Nem én sütöttem,geröbe csinálattamKép
Vendég

Persze a narancs"egy részét"megette mielött lefotoztam!Azért olyan fura h felén nincs gyümi!
Vendég

Sziasztok!
Van még valamki itt?

Na a tegnapi napom.
Ugye csüt.-ön Psten voltam, és éjfél is elmúlt mire el tudtam aludni. Pénteken meg zsinórban 6 órám volt, meg még du. másfél órát tanítottam itthon. Egy szó mijt száz hulla voltam. De tegnap volt itt ingyenes Republic koncert, élő zenével. 9-kor kezdődött. Mi úgy tervezük gyerekestől megyünk, de férjem ügyeletes volt, többször is csörgött atelefonja késő du., meg rengeteg szúnyog is van, meg én extra fáradt voltam, Viki sem aludt az oviban du., így lebeszéltük magunkat a menésről. Igen ám, de én nagyon be voltam indulva, a barátnőmet is én sóztam be amenéssel, sőt még du., mikor elhoztam tőle Vikit (ő ment érte az oviba), akkor is mondtam, hogy megyünk. Este 8 előtt hívott, hogy akkor megyünk-e. Mondtam ok. Aztán én lefeküdtem, és Barátok közt alatt elbólintottam. 3/4 9-kor csörgött atel., mondtam a Robinak vegye fel, mert én nem bírom. Barátnőm volt, hogy nem ebszéltük meg hol találkozzunk. Mondta neki Robi, hogy aludtam. Átvettem a telcsit, és kérdezte, hogy nem megyek-e. Mondtam mennék, de Robi nem akar. Erre ő mondta, hogy eljön értem. Belementem. Gyors felöltöztem, és kb. 20 perc késéssel értünk oda, de mázlink volt, mert késve kezdték, simán odaértünk a klezdésre. 4-en mentünk, ő is a fiát, és a kisebbik lányát otthonhagyta a férjére, a nagyobbik lányát, meg az ő barátnőjét hozta. Először többek számára nem ismert számokat játszottak, de a végére már olyan jó volt a hangulat, egy jót tomboltunk!!!! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és fél 12 elmúlt mire vége lett, szóval majdnem 2 és fél órás volt!!! Mikor mentünk az autóhoz, pont mondtam a b.nőmnek, hogy Robi ki fog akadni... erre már csörgött is a mobilom, és ő volt, és nem akarta elhinni, hogy egy ingyenes koncert eddig tartott. KépKépKépKépKépKépKép Szóval jó volt ez a görbe este. Ma du. Groovehouse volt, de csak playback, a végére értünk oda, de nem volt jó...

Editke!
Szép volt a férjed tortája még megdézsmálva is! Kép

Beuka!
Most cserélnék veled abarnázás miatt! Mert akkor biztosan tudnám mi az ábra. Mondjuk du.-ra már lehiggadtam kicsit, máshogy látom a világot, de. még vikágvége hangulatom volt. Most megbeszéltem magam, ha megjön leteszem azonnal a hőmérőt, nem számolok semmit, csak felirogatom a ciklus kezdőnapokat, és a vérzés hosszát, és befejeztem!!! Nem akarok beleőrülni ebbe. És akkor igazán meglepi lesz! Mondjuk azt mondtam magamban, hogy van 2 tervezett gyerkőcünk, a 3. jó lenne meglepinek, na de nem így gondoltam...KépKépKépKép

Emlékszem én is, szívesen megnézném azokat a negatív teszteket. Ez annyira negatív volt, hogy még a negatív csíkja is halvány volt... KépKépKép Mert uyge a Clear Blue olyan, ha v.ki nem ismerné, hogy van egy kontroll csík, ami nekem jó erős volt, és van egy ablakocska, ahol + jel jelenik meg ha pozitív, és -, ha negatív. Na nekem - jelent meg, de elég halványan. Hülye vagyok, de még azért a szívem legmélyén reménykedem, de most azért próbálok felejteni, és nem foglalkozni azzal, hogy nem jött meg. Vékony betétet azért felteszek, de aztán semmi más.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?