Sziasztok!
Van még valamki itt?
Na a tegnapi napom.
Ugye csüt.-ön Psten voltam, és éjfél is elmúlt mire el tudtam aludni. Pénteken meg zsinórban 6 órám volt, meg még du. másfél órát tanítottam itthon. Egy szó mijt száz hulla voltam. De tegnap volt itt ingyenes Republic koncert, élő zenével. 9-kor kezdődött. Mi úgy tervezük gyerekestől megyünk, de férjem ügyeletes volt, többször is csörgött atelefonja késő du., meg rengeteg szúnyog is van, meg én extra fáradt voltam, Viki sem aludt az oviban du., így lebeszéltük magunkat a menésről. Igen ám, de én nagyon be voltam indulva, a barátnőmet is én sóztam be amenéssel, sőt még du., mikor elhoztam tőle Vikit (ő ment érte az oviba), akkor is mondtam, hogy megyünk. Este 8 előtt hívott, hogy akkor megyünk-e. Mondtam ok. Aztán én lefeküdtem, és Barátok közt alatt elbólintottam. 3/4 9-kor csörgött atel., mondtam a Robinak vegye fel, mert én nem bírom. Barátnőm volt, hogy nem ebszéltük meg hol találkozzunk. Mondta neki Robi, hogy aludtam. Átvettem a telcsit, és kérdezte, hogy nem megyek-e. Mondtam mennék, de Robi nem akar. Erre ő mondta, hogy eljön értem. Belementem. Gyors felöltöztem, és kb. 20 perc késéssel értünk oda, de mázlink volt, mert késve kezdték, simán odaértünk a klezdésre. 4-en mentünk, ő is a fiát, és a kisebbik lányát otthonhagyta a férjére, a nagyobbik lányát, meg az ő barátnőjét hozta. Először többek számára nem ismert számokat játszottak, de a végére már olyan jó volt a hangulat, egy jót tomboltunk!!!! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és fél 12 elmúlt mire vége lett, szóval majdnem 2 és fél órás volt!!! Mikor mentünk az autóhoz, pont mondtam a b.nőmnek, hogy Robi ki fog akadni... erre már csörgött is a mobilom, és ő volt, és nem akarta elhinni, hogy egy ingyenes koncert eddig tartott.
Szóval jó volt ez a görbe este. Ma du. Groovehouse volt, de csak playback, a végére értünk oda, de nem volt jó...
Editke!
Szép volt a férjed tortája még megdézsmálva is!
Beuka!
Most cserélnék veled abarnázás miatt! Mert akkor biztosan tudnám mi az ábra. Mondjuk du.-ra már lehiggadtam kicsit, máshogy látom a világot, de. még vikágvége hangulatom volt. Most megbeszéltem magam, ha megjön leteszem azonnal a hőmérőt, nem számolok semmit, csak felirogatom a ciklus kezdőnapokat, és a vérzés hosszát, és befejeztem!!! Nem akarok beleőrülni ebbe. És akkor igazán meglepi lesz! Mondjuk azt mondtam magamban, hogy van 2 tervezett gyerkőcünk, a 3. jó lenne meglepinek, na de nem így gondoltam...
Emlékszem én is, szívesen megnézném azokat a negatív teszteket. Ez annyira negatív volt, hogy még a negatív csíkja is halvány volt...
Mert uyge a Clear Blue olyan, ha v.ki nem ismerné, hogy van egy kontroll csík, ami nekem jó erős volt, és van egy ablakocska, ahol + jel jelenik meg ha pozitív, és -, ha negatív. Na nekem - jelent meg, de elég halványan. Hülye vagyok, de még azért a szívem legmélyén reménykedem, de most azért próbálok felejteni, és nem foglalkozni azzal, hogy nem jött meg. Vékony betétet azért felteszek, de aztán semmi más.