Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Nyugalom! Ha lesz vmi beszámolok mindenről. A férjem beszélt a Krizsával. Azt mondta, ha holnap nem jön meg, akkor teszteljünk, és az majd eldönti, hogy mi legyen. A férjem mondta neki, hogy halvány volt a csík. Ennyi. A krizs is azt mondta, fő a nyugalom.
latimi

TimiKép
Namármost. Amikor kierült a + tesztem (ami első nap este nagyon halvány csík volt, második nap délben már jó erős csík volt) rá 2 napra felmentem a kaaliba vérvételre. És ezután beszéltem a Kovács dokival ( Mágusom szabiján volt), aki a köv. mondta: "a tüneteket ne figyelje, minden terhesség más és más." Szóval ha nincs mellfeszülés, vagy más nincs, vagy van, az ugyanúgy lehet a baba velejárója. Nekem spec érzékenyek voltak a melleim + igen, menzisen görcsölgetett a pocim + volt szédülés, hányinger. De ez mindenkinél más és más. A mellfeszülést a barátnőmtől hallottam, neki volt.
A melleim úgy nőttek meg, hogy nem éreztem őket feszülni, csak érzékenyek voltak. No para. Holnap minden kierül és nagyon szorítok Nektek! Kép

KrisztaKép
Ma vagyok 11+0 de a szédülés, hányinger, álomkór még mindig megvannak, köszönik szépen. Hol jobb, hol rosszabb. Az álomkór a napi 12 órás Garfiled-féle "szépségmegőrző" alvásban merül ki. Sajna a munka mellett mivel korán kell kelni, nap közben pótolom be az éjszakai lemaradást. Ha fáradtabb vagyok, rosszabbul is vagyok hányinger-ügyileg. Na elég belőlem. Te jól vagy? Kép

WishKép
Ezer köszönet! Kép Kiprószálom! Kép

NorkaKép
Hajrá. Azért már jó érzés, hogy így haladtok, hogy Tegyesz meg minden, nem? Kép

ZsebesKép
Hát igen, gondolom, hogy boldogan lennél rosszul Kép
Viszont most szeptemberben-októberben sokan fogják követni a jó példámat, az tuti Kép

FarkasokJKép
Mennek a tüszőnövesztő-szaporító energiák!++++++++++

KavicskaKép
Írtam tegnap mailt! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique4
köszi a drukkot.Mi is az erősebb csíkra várunk. ha lesz, akkor mi is majdnem két napra megyünk vérvételre.

Timi
latimi

Unique!
A Krizsa meg csak tudja mit beszél. Nekem a fejem jelenleg szét akar robbanni. Alig látok.
Timi
latimi

Pfu. Megvolt a környezetólálkodás. Hát gyerekek. Hogy mi miért nyitottunk egybe 2 szobát. Milyen ilyen nagy fürdőszoba. Kerámialapos az a tűzhely? Hány nm a terasz? A tálalószekrény fa? Az anyaga dió vagy cseresznye?
Aztán: a maga apukája elvált? Hol van? Miért hagyta el magukat? (páromnak)
Nekem: Ha anyukája ilyen messze él, hogy lesz segítsége? Milyen gyakran látogatja? Milyen gyakran beszélnek?

Jaj, anyám... de az a lényeg, már megvan. Szerintem a pszicho fogósabb lesz.
s_norka

Norka!

Micsoda hülye kérdések! Mintha attól jobb vagy rosszabb lenne egy gyereknek, hogy a tálaló dió vagy cseresznyefa!?
Nekem van egy barátnőm, aki örökbe fogadott 3 naposan egy kisbabát, nagyon boldogok együtt! Nem is kellett olyan borzasztóan sokat várnia, igaz, ő orvos... így tudott picit kavarni. Kívánok Neked is egy hasonlóan kedves, okos és szép babát!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TimiKép
Ez így van. Krizsa tudja, mit beszél. Bízz benne, jól teszed. (én is ezt tettem) Kép
Fejfájás, jelentem, nálam is rendszeres Kép

NorkaKép
Ez tényleg agyrém... A tálalószekrény fa???? Nahát, Norka, ejnye. Nem tudtátok, hogy ez egy rosszpont? Kép Kép
Iszonyú.... Mindegy, a lényeg a lényeg. Megvolt, pipa. Kép

KépKép
unique

Nóri!
Ez nem semmi.... nem is tudom hogy bírtam volna ... azért ez tényleg durva hogy nem az a lényeg, hogy ti milyenek vagytok hanem az anyagi körülmények és hogy a szülőkkel mi van.

Renóca!
Nálatok is ilyen volt, vagy Nóriék kifogtak egy különösen "hülye" emberkét?

Timi!
Akkor ha holnap pozitív a teszt akkor mikor mehettek vérvételre? Reggel remélem ninél előbb megírod, mert tudod mi rettentően izgulunk érted!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
A tesztet megcsinálom reggel és utána felhívjuk a Krizsát, aztán már írom is nektek, mit beszéltünk vele.

Most nem tudom mi van, mert már fehér folyadékszerű is jön ki belőlem, amikor pipilés után megtörlöm...

remélem, nem viccel meg a teszt holnap, hogy negatívat mutat, mert hátast dobok.

Timi
latimi

Timi!
Nem fog megviccelni!!!!!!
A fehéres folyadékszerű valamiről több barátnőmtől hallottam aki terhes volt, hogy ilyenkor ahogy változnak bent a hormonok másfajta hüvelyfolyás van ami teljesen normális!!!!!
Próbálj meg nyugizni, minden rendben lesz!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Igyekszen nem idegbeteg lenni. remélem, reggel nem arra ébredek, hogy megjött.

Timi
latimi

Nnna, már kihevertem a dió tálalónk okozta sokkot. Tudtátok, hogy a cseresznyefa értékesebb, mint a dió...?

Fanni, kicsit elolvadt a szívem a jókívánságodtól. Köszi. (Lehet, egy kis kavar majd nekem is jól jön, mint a doktornőnél, ha már nem bírom a várakozást...)

És köszönöm mindenki együttérzését, valszeg minden öribaba projectes átesik furcsaságokon, csak én vagyok mimóza. Kép

Timike! Ha nem utálsz még nagyon engem Kép, akkor tegyél már meg a kedvemért valamit. Naaaa! Szóval... holnap nekem 8 órakor le kell lépnem suliba, és egész nap nem leszek. Az lehetséges, hogy a teszteredményt megírod 7,58-ra?? Nagyon kellene. Én nem bírom ki estig. Megjönni meg úgyse fog.
s_norka

Sziasztok lányok,

Timi,
Ne kínozz minket tovább, nem bírjuk ki. Lécccccci csinálj már egy tesztet.KépKépKép Min borult ki a férjed ? Remélem hamar megbékéltek, mert most nem jók a negatív érzések...

Norka,
Látod, látod, arra a tálalóra jobban oda kellett volna figyelni. A kisbabák nem bírják a diófát, csak a cseresznyét KépKépKépKép Biztos azon jobban mutat a spenót Kép A lényeg hogy túl vagytok rajta...

Unique,
Én is émelygek, bár mintha az utóbbi 1-2 napban jobb lenne. Nagyon vicces következtetésre jutottam. Valamelyik este megfigyeltem, hogy ha járkálok, teszek veszek a lakásban sokkal kevésbé van háyningerem, minta ülök vagy félig fekszem. Igy az egyik esti film alatt fel-alá járkáltam a TV előtt KépKépKép És a mosogatás is jót tesz, különösen olyan este tíz körül Kép
Különben jól vagyok, bár ma reggel leszédültem a mérlegről....már 3 kilót felszedtem....

Wish,
remélem amit te ledobálsz azt nem küldöd egyenesen hozzám ugye ??????

Farkasok,
Hajrá, hajrá, nőjetek tüszőcskék KépKépKép

Niki,
Szó sem lehet semmilyen cisztáról KépKép Minden rendben lesz !

Fanni,
Remélem te is követed majd a példámat KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Stella, Kriszta, Renó!
Ha már tudjátok a szülés várható időpontját írjátok meg és akkor beírom a táblába!
Illetve nekem lenne egy felvetésem minden babáshoz ha lehet a neve mellé a szöveg végén odaírnátok hogy hány hetesek vagytok, mert olyan jó lenne látni ahogy tellik az idő! Köszi!

Woodi!
Mi a helyzet veled? Babó hogy van? Kattcáról nincs híred, izgulok érte nagyon!

Kriszta!
Most ne foglalkozz a kilókkal majd annak is eljön az ideje mikor ezzel lehet foglalkozni, most egy a lényeg jól vagytok a babó szépen növöget és kész! Már tudod ki lesz az orvosod és hol fogsz szülni?

Farkasok!
Délelött várunk az uh eredménnyel!!!!!!!

Timi!
Extra mega drukkokk mennnnnek!!!!!!

Edina!
Zebrád remélem holnap végleg megszabadul egy csíkjától mert nekiadja Timinek!!!!
Hogy vagy? Telik az idő mindjárt itt az első inszem!!!!

Renóca!
Hogy van a kutyusod? Sikerült előrébb jutni az ügyben?

Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Nem tudok aludni így nézelődtem a neten és rátaláltam erre figyeljetek csak

Angelani kisfia Erhard 2005.09.06-án megszületett 2720 g és 51 cm. Remélem Angelani nem haragszik meg hogy tudattam veletek az örömhírt!

Ezúton szeretnék gratulálni és nagyon sok boldogságot kívánni a kis családnak!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Életem egyik legvacakabb éjszakáján vagyok túl. Kép Este kezdődött 10 órakor egy allergiás roham, aztán nem tudtam elaludni, egész éjjel le sem hunytam a szemem (nehézlégzés, prüszkölés), reggelre meg már migrénszerű fejfájásom is lett. Csak eszembe jutott, innen pár leányzónak volt már alvászavara. Annyit tudok csak mondani, ennél kevesebb rossz dolog van...
s_norka

Nóri!
Ez nem semmi remélem valahogy rendeződik napközben ez a dololog és a mostani éjszakán sikerül kipihenni magad!!!!!!!
Én is sokat forgolódtam volt vagy egy óra mire egyáltalán elaludtam, de nekem nem volt most alvászavarom.

Timi!
Nagyon várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi : drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, gyere gyorsan azzal az erős csíkos eredménnyel Kép !

Nóri : előszöris fogadd elismerésem, én nem bírtam volna bunkóskodás nélkül, ha a nőci azt firtatta volna mi miből van stb. Persze az ember tudja, hogy nyelni kell a cél érdekében, de utálom, ha az embert provokálják.

Most már sínen vagytok, gratulálok !!

Az éjszakádat megértem, én is szenvedek, folyik az orrom és úgy érzem, kezd egy kis a légcsőhurut kialakulni. Szemét allergia Kép
(tényleg csak zárójelben, hogy én inkább emiatt nem alszok, minthogy megint visszajöjjön az álmatlanság réme....Kép)

Ja, nálunk a konyhaszekrény cseresznyéből készült KépKépKép

Judit Kép hogy állnak a tüsszencsek ? Már érted is izgulunk KépKép

Zsebi : Gonal pent fogsz kapni ? Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla, mert hallani ilyet-olyat egyaránt. De majd mi is megoldjuk valahogy, igaz ?

Képzeljétek, tegnap megbűntetett a rendőr. Tök ciki... 1. gyorshajtás 2. hónapok óta lejárt a jogsim... gondolhatjátok.. mázlim volt, hogy egy normális fiatal rendőr volt (voltak vagy 6-an).
Még soha nem értek tetten gyorshajtáson. Ki is borultam rendesen, ui. a jogsim az idő alatt járt le, míg tavasszal a méhenkívüli miatt 1 hónapig nem voltam. A lényeg, nagyon emberségesen járt el és a végén egy csekély összegre büntett meg. Nagyon ritka az ilyen empatikus rendőr ! Kép
Szóval lányok figyeljétek az okmányok érvényességi határidejét !!! én olcsón megúsztam, de ebből akár több tízezer + bevonás is lehetett volna. Na jó, kaptam 2 pontot Kép

mniki

Norka Kép
nem semmi.... milyen kérdések! Azt hiszem egy rosszabb pillanatában simán elküldte volna bárki a fenébe őket, csak persze itt nem lehet ezt megtenni.
Nem is értem, hogy miért ez a lényeg, miért nem az EMBER van a középpontban.
A lényeg, hogy túl vagytok rajta.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

A gonal pennel mi a helyzet? mégsem azzal adják már be a dolgokat?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Norka!
Ha beszélek a barátnőmmel, megkérdezem tőle, hogy melyik szervezeten keresztül vált teljessé a családjuk! Mert tudom, hogy ott 3 hónapon belül volt baba, előtte meg már évekig vártak valahol máshol!

Zsebi!
Az utóbbi időben nem írtad, hogy Te hol tartasz, pedig látom a táblában, hogy mindjárt izgulhatunk Érted is!

Kriszta!
Nagyon szeretném követni a példádat. Egész egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy nem fog sikerülni... elsőre...

Csajok!
Az éjszakám nekem is szörnyű volt. Igaz, engem nem az allergia, hanem a nátha kínoz. Gyűlöletes dolog a torokfájás és a köhögés, de egyetértek Norkával, hogy az alváshiány mindent visz Kép

De legalább szép napocskás idő van, s a hétvége is hasonlónak ígérkezik Kép

Timi!
Nagyon várunk a jóhírrel!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Niki!
Igazából ha lehet választani én nem akarom a pent, mert úgyis a Spurefact miatt kell mennem a védőnőhöz így semmi segítséget nem jelent, akkor meg jobb a sima azt már megszoktam annál látom benemt rendesen, szóval ha kérhetem én a hagyományos gonalt szeretném!
Segítség akkor lenne, ha a spurefact is ilyennel lehetne beadni, mert akkor otthon lerendezi az ember.

Timi!
????????????????????????????????????????????
Remélem jelentkezel, mert fél 10-kor nekem is el kell indulnom és mire hazaérek lesz vagy 1-óra addig meg kilyukad az oldalam a kezeimről meg ne is beszéljek, hogy már nem bírom a szorítást!!!!! De azért még van!!!!!!!!!!

Farkasok!
Mi volt az uh-n? Hány tüszi nődögél?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem tegnap, de előtte éjszaka be kellett vinnem apukámat a kórházba mellhártyagyulladással. Éjjel 1-re értem haza, Andor meg hajnalban kelt enni. Úgyhogy örültem napközban ha pár percre ledőlhettem.

Kriszta,
rókakoma már nem lakik sokáig nálatok, várják a többiek Kép Örülök, hogy jól vagytok Kép

Nóri,
És mikor lesz eredménye a tálaló-vizsgálatnak?

Farkasok Juditja,
mi az eredmény? Alakul a focicsapat?

Timi,
Helyzet?????

Zsebike,
Woodival beszéltem tegnap este, jól vannak, minden rendben velük Kép

Nálunk úgy néz ki, hogy rendeződött a kaja helyzet, minden evés előtt 2 kanál zselétápot kell adnom és ez besűríti a tejet és nem jön vissza. Már nem éheztetem, nem bírtam nézni, (csak 1 napig bírtuk). De úgy tűnik rendbe jött a pocija. Csak ezt a zselét nehéz beletuszkolni úgy, hogy le is nyelje Kép

Pusza mindenkinek:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
A lényeg hogy megoldódott ez a hami kérdés a babánál!
Apukádnak jobbulást!

Woodival is örülök, hogy minden rendben, jó lenne ha tudna jönni!

Puszi mindenkinek!
Elmenetem a Kaáliba ha megjövök remélem zebrzás hírek fognak várni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drágáim,
Megjöttem. 8mm-es a nyálkahártya, ez szerintem jó a 6-7.ciklusnapon. Tüszi érnek, mindegyik 10-er méretű, hétfőog megy a Suprefatc és Gonal (98-as) keverék, és hétfőn reggel UH, lehet, hogy héthőn már nem szúrjuk a vegyes párost, de hétfőn okosabbak leszünk. Sajna azt nem tudom mekkora bővülhetne a focicsapat, de a mindkét oldalon szépen növögetnek a tüszik.
Köszi a szurkolást, Kriszta kérlek szugerálj távolról!!!

Sünikém,
Drága blökitek hogy van?

később írok bővebben!
Zsebes hajrá!!

Kép
farkasok

Lara,
Édesapádnak mielőbbi gyógyulást kívánok !!
Andort ezek szerint sikerült "meggyógyítani", ennek nagyon örülök !

Farkasok : éljen !! Már most szép a nyh-d és a tüszik jó nagyok lesznek jövőhétre KépKép
Csak így tovább, ügyesek vagytok !

Zsebi : én kifijezetten örülnék, ha nem pennel kéne lőnöm, a hagyományos fajta nekem bejött KépKép

Timi : mi a helyzet ?? Már alig bírjuk cérnázval !

mniki

Sziasztok,
Zsebi, ismeretlenül tennék javaslatot a Suprefact-ra, mi a Forgács Intézetbe járunk, ott orrspray-t adnak és nem szurit, kérdezzetek rá az orvosotoknál.
didot

Timi,
Már csak azért is jó lenne, ha sikerülne, mert én még csak beszéltem olyannal, aki látott olyat, aki hallott már olyat, hogy vkinek sikerült...

Kérlek szépen erősítsd meg bennem ezt a hitet!

Nagyon, nagyon szorítok neked én is!

/2percenként mászkálok a netre,hogy mi van már?
Ja, különben dolgozom. Lehet, hogy meg fognak izélni emiatt. No, de sebaj. Hi-hi-hi/

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Niki Kép
Mi amúlkor jártunk úgy, hogy megállított a rendőr (50 m-re a lakásunktól, folyton itt igazoltanak), nyugiba odaadtuk a papírokat. Rendebn is volt minden. Aztán itthon mondja a párom, hogy mindek nézegetok a forgalmit is. Mondom, hogy nem járt-e le, de a miénk rendeben van még sokára jár le. Mégis mikor? Nézem, hát másnap. Úgyhogy másnap rohantunk forgalmit hosszabítattni. Aztán leültem otthon és belevéstem a naptáramba 2 hónappal előre mindennek a lejáratát (éljenek az elektronikus naptárak Kép)

Timi????

wish

Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet, és nem mutatott semmit. Beszéltünk a Krizsával, és azt mondta, hogy holnap menjünk fel és megvizsgál, mert ő ezt nem érti. A fejem ugyanúgy szét akar robbanni, a fehéres folyadék ugyanúgy jön belőlem, ahasam fájdogál továbbra is. Barnás trutyi még sehol. Talán holnap jelentkezik a kis fránya. Nem tudom mi van. Lehet, hogy most már így fog megjönni a mensim? Attól félek, hogy tényleg nincs ott lurkó.

Timi
latimi

Timi!!!
Az nem lehet, hogy nincs, mert most már 126-an vagyunk beszarva miattad.
Ha ez előtt volt csík a teszten az csak úgy nem szívódik fel. Lehet, hogy szar a teszt.

Hajrá előre!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Ezt én sem értem. Az is meglehet, hogy én erre a tesztre nem reagálok. A Krizsának szerintem most a padlón van az álla. Én mindig mutatok neki vmi újat. ha nem lesz, akkor még egy utolsó lehetőségünk van. ha az sem sikerül, nem tudom, hogy lesz.
latimi

Timi, légyszi ne add fel! Most már tényleg nem értem miért nem hívott gyorsan be vérvételre, hogy tisztán lássad mi a helyzet??? Engem mind a két alkalommal berendeltek, jobb tudni, mi van.

Ha hiszitek, ha nem, nyugtatót írt fel nekem a doki. Említettem már, hogy kitört rajtam egy leírhatatlan feszültség, iszonyúan dobog a szívem, magas a pulzusom, alig alszom, csak forgolódok. Rettenetes. Most, amikor a világ legboldogabb emberének érezhetem magam. Nem tudom irányítani, egyszerűen rámtör és kész. Táppénzre vett, nem mehetek dolgozni. A nyugtatót nem mertem bevenni, ti mit javasoltok?
reno
renoka

Sziasztok.

Itt vagyok kókadtan. Timi történetére már reagálni se bírok, de Krizsáéra se. Timi, milyennel teszteltél? Ha Medilab lenne megint, akkor tudnánk viszonyítani. Abból többnyire páros kiszerelésű van.

Most aludtam végül 3 órát, de úgy, hogy le kellett mondani a tanítást, mert 7-re már nem is láttam a fejlüktetéstől. A párom altatott el, hozzámsimulva. Egyedül képtelen lett volna szétkapcsolni az agyam, nekem is nagyon vert a szívem a nehézlégzés mellett, úgyhogy Renóka, megértelek... mindjárt megyek én is dokihoz, mert egy ilyen nekem untig elég volt.
s_norka

Reno Kép
mi a gyógyszer neve?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Reno!
Azért még nem adtam fel. Akiknek ezt a tesztet adták és pozitív lett, mindenkinek volt ott baba. A barátnőm mondta, neki még a 8. héten mutatta egy teszt sem, hogy terhes. csak uh-val tudták kimutatni.
Én már nem értek semmit.
A barátnőmnek is volt ilyen gondja. A kardiológiára is be kellett járnia. A legjobb megoldás a frisslevegőn való tartózkodás. szerintem. Az "kifárasztja" a felnőttet is. Látogass meg minden barátnődet, beszélgessetek sokat. ne gondolj a terhességre. Ha a pulzusoddal gond lesz a terhesség végéig, hamarabb kell világra hozni a babát, mielőtt szívrohamot kapnál. A nyugtatót szedd egy ideig, aztán meglátod.
Jelenleg "szarj" le mindent. Tényleg ne menj dolgozni.
sajnos nekem is magas a pulzus számom. A Kaaáli-ban meg is jegyezték, hogy ebből gondom lesz, ha terhes leszek.
latimi

Latimi : teljesen leblokkoltam. Akkor most mi van ?! Kép Jajj te lány, de kár, hogy nem tudtál már korábban vérvételre menni Kép
Nagyon szorítok neked és nem hiszem el, hogy a baba nincs a pocakodban ! Próbálj megnyugodni és hidd el, mi mindannyian nagyon-nagyon szorítunk nektek !!

Wish Kép ez is jó KépKép, akkor ti a rendőrbácsinak köszönhetitek, hogy nem jártatok így.

Képzeljétek lányok, milyen szerencse sorozatom van : 2 hete az 5-ös lottón 3-as találatom volt (16 ezer Ft), ma pedig nyertem egy Sony Ericsson
mobiltelefont KépKép a katalógus ára 23 ezer Ft...
Most már csak a baba kéne, hogy sikerüljön Kép

mniki

TimiKép
Mit mondjak, nem semmi ami veled történik! Halkan megjegyezném, hogy én a helyedben már rég túllennék a vérvételen. Engem is megőrjít a bizonytalanság, akkor inkább a biztos rossz. Irigylem az idegeidet. Biztosan hajókötélből vannak. Ugye?
Petyaanya

Kép
petyaanya

Timi,
milyen teszt volt a mai? Ugyanaz mint az előző, vagy valami más. Jó lenne ugyanolyannal tesztelni, akkor össze tudnád hasonlítani. Megy a drukk továbbra is.

Reno,
nem lenne jobb inkább valami homeos nyugi-bogyesz, ami kismamáknak való? Ha érdekel szólj és megírom mik vannak.

Zsebi,
Woodi azért nem tud jönni, mert elszállt a gépe. Most szervízben van, még nem derült ki, hogy meg lehet-e javítani. Ha nem, akkor gyűjtögetnie kell egy újra Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
ugyanúgy medilabot használtam. hogy ne érezzem magam bolondnak, ma megmutattam a szomszéd csajszinak. A kaális-on szerinte nem halvány a csík, hanem gyönyörűen látszik. abszolút pozitív. de ezt már aznap megmutattam neki, amikor megcsináltam. az 1. medilab halvány, a 2. medilabon meg nincs semmi. Õ is a medilabot használta. 6 hetes terhes volt, és nagyon halvány caík jelent meg neki is. elment a nőgyágyászhoz uh-ra és már volt szívhang. Ezek szerint a medilab nem egy csúcsszuper teszt. Azt mondta vodkázzak, legyek kicsit pityókás. neki is mindig görcsölt. Amikor ivott,, elmúlt neki. Most kint tologatja a gyönyörű babát. nem értem az egészet. Már ittam J.meistert, bort. Kezdek alkoholista lenni. Azt mondta csak feküdjek, feküdjek.

Timi
latimi

Sziasztok csajok. Megvolt a vizit. Egekben a vérnyomásom, sírógörcs. Az allergiás tünetek nálam pszichés hatásra vannak. A nemalvás nem annyira az allergia miatt volt, hanem fel vayok pörgetve, a doki szerint szar az idegállapotom. Kaptam légzéskönnyítőt, nyugtatót, altatót. Ez nem semmi. Elegem van az egészből. Kép
s_norka

Noka Kép
Kár ennyire felhúznod magad azon, hogy nem cseresznye a tálalótók Kép
Na de tényleg sinen van minden, jön a lombik, elindult az örökbefogadási procedúra és itt a tavasz (na jó, erre még várni kell egy fél évet).
De tényeg ne pörögj, nincs miért, pihizzél és élvezd, ki az utolsó hónapjait annak, hogy még csak ketten vagytok a férjeddel.
Tudod, nagy séták, sport jó könyvek és nagy bulik.
Vigyázz magadra, jó?

wish

Renoka,
Remélem otthon vagy és a függönyt is behúztad Snorival egyetemben, szerintem ilyenkor a fény és a napsütés kifejezetten gyilkos, legalább is nekem.

Én citromfűre esküszök, tea formájában.

Timi nénje,
Mondjak még valamit vagy simán mazohista vagy és a férjed is! Ennek mi értelme? Ja ami az ivást illeti a szomszédodnak van igaza egy kis lájtos borocskázás lehetőleg vörös igen sokat tud segíteni.

Farkasok J

ui. Jelentem szorít a gatya így kigombolkozva ülök az irodában, még jó hogy nem a kockás-hasamat-mutogatom felsőben jöttem.

Kép
farkasok

Nóri !
Próbálj megnyugodni kicsit ! 1. Az allergia elmúlik 2. Tegnap jól vizsgáztatok 3. lombik is lassan elkezdődik.
Természetes, hogy felpörögtél, pár nap és már a régi Norka leszel Kép
Tudat alatt nincs benned rossz érzés, hogy a pszicho dokid "elengedett" ? Nem lehet, hogy most ez is idegesít ?
Elhiszem, hogy eleged van az egészből, de most kell nagyon erősnek lenned. Minden jóra fog fordulni KépKép

mniki

Farkasok!
nem vagyunk mazohisták, csak a Krizsa előírásait követjük. Úgy nem mehetek oda, hogy itt vagyok, mert tudom, hogy ezt nem szereti. Ezt már másokról kifejtette.

Timi
latimi

Timi,
Én meg pont leszarnám, hogy mit szeret, meg mit nem!
Most a te életedről van szó!
Nem Õ görcsöl otthon és hülye teszteket nézeget.
Te kínlódtad végig ezt az egészet nem ő, annyit megrédemelsz, hogy biztosat tudj. És ha már ott van az a baba /amit baromira remélek!!!/, akkor meg ülhetsz otthon nyugodtan és pihenhetsz, nem kellene idegeskedni rajta.

Lehet, hogy durva vagyok, de így gondolom.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Timi!
Szerintem mostmár pórálj megnyugodni ha eddig bírtátok ezt az egy napot kibírjátok és holnap minden eldől!!!!!!
Szorítok!!!!

Didot!
Orrsprat nem tudatmmegkérdenzni mert már eljöttem, de igazából nincs jelentősége, mert én ezt a pent sem fogom beszúrni, de azért köszönöm!!!!! A munkahelyemen vannak orvosok, így ők nagyon készségesen szurkálnak!

Niki!
Sajnos nem lehetett a sima fajta, bár nagyonnem erősködtem. De ezt is meg fogjuk szokni, nem hangzik bonyolúltnak!

Farkasok!
Előre a kis tüszikért!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki!
Egyetértek. Én is remélem, hogy ott a kis lurkó. Az nem lehet, hogy egyszer mutat vmit, másszor meg nem.

Zsebi!
Igyekszem nem szétrobbani. Bár nehezen megy. mert kegyetlenül fáj a fejem. Most már több a tejfehér folyás. Eddig ilyen a mensik előtt nem volt.
Már nem tudom, hogy mi van.

Timi
latimi

Timi!
Krizsától nem kérdeztétek a fehérje folyásról????
Tényleg csak egyet tudok mondani amit tudom baromi nehéz, de próbálj meg lazítani, tegyél be egy jó DVD-t vagy olvass egy igazán jó könyvet hátha az segít elterelni a gondolataidat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?