Timi : drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, gyere gyorsan azzal az erős csíkos eredménnyel
!
Nóri : előszöris fogadd elismerésem, én nem bírtam volna bunkóskodás nélkül, ha a nőci azt firtatta volna mi miből van stb. Persze az ember tudja, hogy nyelni kell a cél érdekében, de utálom, ha az embert provokálják.
Most már sínen vagytok, gratulálok !!
Az éjszakádat megértem, én is szenvedek, folyik az orrom és úgy érzem, kezd egy kis a légcsőhurut kialakulni. Szemét allergia
(tényleg csak zárójelben, hogy én inkább emiatt nem alszok, minthogy megint visszajöjjön az álmatlanság réme....
)
Ja, nálunk a konyhaszekrény cseresznyéből készült
Judit
hogy állnak a tüsszencsek ? Már érted is izgulunk
Zsebi : Gonal pent fogsz kapni ? Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed róla, mert hallani ilyet-olyat egyaránt. De majd mi is megoldjuk valahogy, igaz ?
Képzeljétek, tegnap megbűntetett a rendőr. Tök ciki... 1. gyorshajtás 2. hónapok óta lejárt a jogsim... gondolhatjátok.. mázlim volt, hogy egy normális fiatal rendőr volt (voltak vagy 6-an).
Még soha nem értek tetten gyorshajtáson. Ki is borultam rendesen, ui. a jogsim az idő alatt járt le, míg tavasszal a méhenkívüli miatt 1 hónapig nem voltam. A lényeg, nagyon emberségesen járt el és a végén egy csekély összegre büntett meg. Nagyon ritka az ilyen empatikus rendőr !
Szóval lányok figyeljétek az okmányok érvényességi határidejét !!! én olcsón megúsztam, de ebből akár több tízezer + bevonás is lehetett volna. Na jó, kaptam 2 pontot