Sziasztok!
Inci!
Teljesen igazad van. De Te is tudod, milyen rosszul esik az emberenk, ha arra célozgatnak más "okosabbak", hogy 3 hónap/6/hónap/1év/2 év/100 év után is türelmesnek kell lenni. Mondjuk én most teljesen nyugodt vagyok. Nem hiszem, hogy kiborulnék, ha megjönne, akkor mjd sikerül a köv. hónapban. Egyszer úgyis összejön, TUDOM!
Ti jól vagytok? Van friss kép a Csöppsségről?
Emese!
Nem vagy Te érzéketlen tuskó! Miért lennél az? A gyász elvégezte munkáját és átadja a helyét valami újnak. Biztosan megjártátok a poklok poklát, senki nem kívánhatja, hogy akár évekig ezen rágjátok magatokat. A miérteket úgysem érthetjük meg, talán felesleges is keresni az okokat. Ezt persze nem tudhatom, mert nem éltem át ilyesmit, remélem nem is fogok, és remélem, hogy soha senki nem fog!
A szörnyűségeket meg arra értettem, hogy mennyi komlikáció léphet fel a terhesség, a szülés, meg a gyermekágy alatt. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi veszély leselkedik ránk. Talán jobb lett volna, ha megmaradok abban a hitben, hogy az ember terhes lesz, nő a pocak, megszüli, szoptatja, és élnek boldogan.
Móni!
Tök izgatottan kapcsoltam be a gépet, hogy lássam mi hír felőletek és csak belepillantottam az üzidbe és annak alulról a 3. sorának az első két szava úgy elkeserített: "tényleg megjött", de aztán elolvastam az egészet és láttam, hogy most van csak igazán szükséged a drukkokra, úgyhogy küldöm is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
Zsu!
Veled mi újság?