Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, hogy örültök nekem, jól esik.
Levelezőt kezdtem, közgazdász, Gödöllőn. Az elmúlt 2 hétben minden nap kellett menni és ezzel vége is a félévnek. Már "csak" vizsgázni kell, de szerencsére a főiskolai jegyeim közül 2-t be tudtam számíttatni, így 3 vizsgám lesz.

Voltam ám már kontrollon is. Minden o.k., kivéve a cisztámat, amire azt mondta a doki, hogy figyelni kell, ezért a következő mensi után is meguh-z. Kérdeztem tőle egy fogamzásgátlót, hogy mi a vélemyne, merthogy azt mondta, hogy vigyázzunk 3 hónapig, erre azt mondta, hogy nem lesz katasztrófa, ha hamarabb terhes leszek. Na ezzel elhúzta a mézesmadzagot az orrunk eőtt, sejthetitek...Így mostanában, ha eszünkbejut védekezünk, ha nem nem.

Az összes újdonsült Kismaminak hataémas gratula! Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és hozzátok a szebbnél szebb uh fotókat!!!

Megyek nézek vmi ebédet. Lánykám a nagyszülőkkel ma van élete első állatkerti sétáján. És szó szerint, ugyanis már egész ügyesen tipeg. Vettünk neki cipőt is Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Monyoka!
Nikor nem jött meg akkor mentem el, de nem lát semmit.Szóval minden o.k. de mégsem jön meg. Ezt nem értem, de hát ez van.Most kíváncsi leszek mi lesz.
Köszi hogy írtál, és ha gondolod ezt a topicot is látogasd!

Emese, örülök hogy jól vagy!Kép

zsuzska80
Szombathely

Ja jövő szerdán-vagy pénteken tesztelek de én ugy akarok hogy a párom ne legyen otthon mert kitervetlem hogy mondom el ha mégis...de szerintem ezért nem jön össze mert már mindet elterveztm. a lottót sem nyerem meg mert kitöltés után már el is költöttem a lovét...Kép

zsuzska80
Szombathely

Emese!

Előtte milyen főiskolára jártál?

Ezek szerint a doki nem tiltotta meg, hogy hamarabb babás legyél? Ez jó!

Betti
betti73

Emese, én is örülök ám neked. Olyan jó, hogy írtál. Meg hogy egész jó kedved van. Vagy csak én vagyok ennyire plötty ma? Kép

[size=-2]írtam a másik topikba egy kérdést[/size]

Kép

Kép
vkhajni

Na mi van? Sehol senki?

Én is haladó felhasználó lettem!Kép

Szörnyű lassú megint a babanet, nektek is?

Kép
Kép
Kép
vica1982

vica hat igen eleg lassu.

zsuzska de a tabla szerint 27 ik napon vagy.az jo nem???

Kép
monyoka

Néha elgondolkodom, hogy lehet, hogy jobb lett volna, ha soha nem hallok a babanetről, mert annyi szörnyűséget lehet itt olvasni. Azt hittem eddig, hogy nagyon-nagyon kevesen vannak, akiknek nehezen jön össze a baba, de látom, tévedtem. Talán, ha nem tudom meg, akkor maradt volna bennem az a gondolat, aminek talán természetesnek kellene lennie, hogy ha az ember nem védekezik, akkor terhes lesz. Erre találták ki az egész női szervezetet.
De amúgy meg nagyon jó, hogy rátok találtam, olyan lelkes kis csapat vagyunk és olyan jó, hogy támogatjuk egymást jóban rosszban.

Nem is meséltem mi volt a dokiknál, mikor mentem az újabb adag bogyókért. Kérdezték, hogy hogy vagyok, és mondtam, hogy már megvolt az első hatás: nem fájt, mikor megjött.Erre felkiáltott a nő: "-Ez nagyon jó! Szuper! Ilyen hamar?! Ezért nem akartuk nagyon biztatni, mert van akinek egy hét után már hat, van, akinek csak több hónap múlva. De ez nagyon jó!"
Valamiért azt nem mertem megkérdezni, hogy ez azt jelenti-e, hogy már ebben a hónapban is van esélyünk, mert féltem a választól, hogy elveszi a kedvem a reménykedéstől.
Nagyon-nagyon bízok.
Bocsi a hosszú monológért.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Érdekes, de nekem is eszember jutott már ez a dolog. Ha nem találtam volna a babanetre, akkor még mindig abban a hitben lennék, hogy ennek illik elsőre összejönnie, pedig már benne vagyok a korban. Most már tudom, hogy ez tényleg egy csoda! Ugyanakkor tényleg jó, hogy kibeszélhetjük magunkat egymásnak, mert ez az a téma, amit az ember nem nagyon tud megbeszélni senkivel.

Szerintem örülj, hogy neked ilyen gyorsan hat és igenis tessék reménykedni!

Képzeljétek, hogy már nem pöttyözöm, végre elmúlt a mensim a 8. nap végéhez közeledvén. Kép

Betti
betti73

De jó neked, Betti!
Nekem 10 napig volt. Már nagyon untam. A legtöbb hónapban nem érdekel és ha csak pár csepp van, akkor már elkapom apát, de ebben a hónapban valami undor fogott el, ha eszembe jutott, a 10. nap előtt, hogy lehetne már...

Igen, már csak azért is jó lesz veletek dumálni, mert ugye nem szeretném egy ideig elmondani a páromon meg a legjobb barátnőimen kívül senkinek. Beszélni meg MUSZÁJ róla. És veletek nagyon jól lehet.KépKépKép

Zsu!
Mit terveltél ki? Hogy mondod el a párodnak, he lesz + teszt?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lelépek, megyek Engslish órára!

Betti
betti73

Megyek én is, csak én haza. Sziasztok!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Cajszik !

Ne azzal foglalkozzatok, hogy más milyen hamar lett babás, ez nem valami verseny. Aki így foglya fel az inkább mélyen halgasson, ahelyett, hogy másokat idegel. Nekem is több mint 1 év után sikerült, pedig nem volt egyszerű, de olvassatok csak vissza, pedig már mi is majdnem feladtuk és láss csodát már 6 hónaposak vagyunk.

Fel a fejjel. Kép
Annakidején még Hajni Te bíztattál engem most én Titeket.

,,A remény hal meg utoljára."Kép

Pussz Inci.

Kép
Kép
incike

Művelődésszervező diplomám van, ami nagyon jó, csak munkát nem kaptam vele sehol.

10 nap mensi, Atyaég. Én már attól kivoltam, hogy most 5 v. 6 napig volt meg, ált. 4 napos szokott lenni.

Tényleg jobb a kedvem, mint 1 hónapja, már egyre kevesebbet gondolok arra, ami történt, de gondolom (vagy remélem) ez így természetes és nem én vagyok vmi érzéketlen tuskó.

Lányok!
Azért jó, hogy olvassátok a "szörnyűségeket", mert így legalább nem aggódtok idő előtt, hogy vmi gond van veletek. Úgy értem, ha megmaradtatok volna abban a hitben, hogy mindenki elsőre teherbeesik, akkor azt hinnétek, hogy nincs rendben vmi veletek. Értitek, mit akarok kinyögni?!

Vica!
Jó, hogy ilyen lelkesek voltak a "bogyósok" ez jó jel Kép Akkor mostmár tényleg mindent bele!

Jó éjt Nektek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Monyoka igen ma már a 28. napon vagyok de nem tudom mi lesz. ma is fenn volt a hőm egy hét mulva teszt!

Vica, nejm mondom el majd ha +!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Még nem olvasatm vissza a tegnapikat, majd biztos lesz szünetekben időm. Csak gyors helyzetjelentést adok.
Megjártam Pestet, minden ok volt. Még nem jött meg, ma reggel a hőm 36.5, de elmúlt éjfél mikor elaludtam, és fél 6 -kor már megébredtem. Tehát nem mond igazából semmit. Ma rggel vagy 3-szor mentem otthon el úgy wc-re, hogy ne, most aztán már tényleg megjött, de aztán semmi. Azóta sem,sőt azóta a pocakom is "csendben" van, nem szórakozik velem. Már elegem van, jó lenne ha megjönne, és indulna a köv. hónap, de csak szórakozik velem... Idegesítő! Ha nem jön meg hétfőig, nemis tudom merjek-e tesztet venni,mert tényleg nagyon sokszorolyan, főleg minden reggel, hogy na, most jött meg!!! Utálom most emiatt magam! KépKép

moni

Jó reggelt Lányok!

Zsuzska, Móni!

Drukkolok nektek. Idegesítő, ha nincs semmi, illetve ha nem tudod, hogy mi van!

Incike!

Még nem ismerjük egymást, de teljesen igazad van. Ez nem verseny, mi sem versenyezünk, csak bosszantó, hogy az "elsőre összejött"-ösök furán viselkednek.

Emese!

Akkor hajrá az új szakma irányába. Sajnos piacképesebb egy közgáz diploma manapság. Sok sikert a tanuláshoz.

Betti
betti73

Moni, detto nekem is olyan volt tegnap...
Ma semmi, semmi olyan érzés hogy megjönne és a hőm is viszonylag fenn volt... kezed bizakodni..KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Képzeljétek Lányok!

Tegnap felhívott egy fejvadász egy állásajánlattal. Azt hiszem, hogy felfrissítem az önéletrajzomat. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Inci!
Teljesen igazad van. De Te is tudod, milyen rosszul esik az emberenk, ha arra célozgatnak más "okosabbak", hogy 3 hónap/6/hónap/1év/2 év/100 év után is türelmesnek kell lenni. Mondjuk én most teljesen nyugodt vagyok. Nem hiszem, hogy kiborulnék, ha megjönne, akkor mjd sikerül a köv. hónapban. Egyszer úgyis összejön, TUDOM!Kép
Ti jól vagytok? Van friss kép a Csöppsségről?Kép

Emese!
Nem vagy Te érzéketlen tuskó! Miért lennél az? A gyász elvégezte munkáját és átadja a helyét valami újnak. Biztosan megjártátok a poklok poklát, senki nem kívánhatja, hogy akár évekig ezen rágjátok magatokat. A miérteket úgysem érthetjük meg, talán felesleges is keresni az okokat. Ezt persze nem tudhatom, mert nem éltem át ilyesmit, remélem nem is fogok, és remélem, hogy soha senki nem fog!
A szörnyűségeket meg arra értettem, hogy mennyi komlikáció léphet fel a terhesség, a szülés, meg a gyermekágy alatt. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi veszély leselkedik ránk. Talán jobb lett volna, ha megmaradok abban a hitben, hogy az ember terhes lesz, nő a pocak, megszüli, szoptatja, és élnek boldogan.Kép

Móni!
Tök izgatottan kapcsoltam be a gépet, hogy lássam mi hír felőletek és csak belepillantottam az üzidbe és annak alulról a 3. sorának az első két szava úgy elkeserített: "tényleg megjött", de aztán elolvastam az egészet és láttam, hogy most van csak igazán szükséged a drukkokra, úgyhogy küldöm is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++Kép

Zsu!
Veled mi újság?KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Ez tök jó!!! KépKépKépKépKép Ne is szeretnél te babát... KépKépKépKép Reméelem érted. Szóval ne kalkuláld bele az életedbe, intézd úgy, minhta nem szeretnél, és majd a felimeréstől számítva lesz 8 hónapod arra, hogy "felkészülj rá". Ne foglalkozz senkivel és semmivel, csak a saját önös érdekeiddel! Sajnos rájöttem már erre, persze nehéz, mert én nem iylen vagyok, de sajnos az élet megtanított erre is.

Zsuzska!
Próbálj meg ne bizakodni! Most ez így hülyén hangzik, de már a sok most akar megjönni "jel"-be belehülyülök, és ma reggel, amikor már sokadszor voltam az illemhelyen, és átvert a szervezetem, és mégsem jött meg elhatároztam, hogy megpróbálok nem foglalkozni vele, felteszem a vékony tisztasági betétet, aztán lesz ami lesz. Nehéz nem gondolni rá, de szerencsére ma zsinórban 6 órám van, fél 2-re végzek, roihanok a Martinért, majd 2-fél5-ig tanítványaim lesznek, este 9-kor meg Republic koncertre megyünk. Mondjuk nme tudom hogy fogom bírni, de legalább nem lesz időm magamon rágodni! Jó lenne jövő hétvégén talizni! Kép

Még mindig nem olvatsam vissza, de mi van a "babagyártás versennyel"????? És azokkal akiknek gyors összejött? Nem értem.

moni

Betti!
Milyen állás? Mit mondtál? Lehet, hogy a Sors küldte!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Köszi!! KépKépKépKépKép De már szó szerint elegem van magamból! Drukkoljatok inkább Zsuzskának vagy Larának, vagy az utánunk jövőnek, szerintem ha ma nem, akkor a hétvégén tuti megjön...

moni

Móni!
Lehet, hogy az én tudatalattim már sejt valamit. Olvasd csak el, mit írtam neked első sorban...nem tűnik fel valami?KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Moni csak egy kicsit bizakodok ne nem élem bele tulságosan magam...Kép

zsuzska80
Szombathely

Én vasárnap 1-re megyek állásmeghallgatásra, szorítsatok!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Vica!

Egy volt kollégámtól kapta meg a telefonszámomat a fejvadász nő. Nagyon kedves volt. Értékesítési kontrollert keres egy cének. Minden stimmel a meló is tetszene. 6-8 fős csapatba kellene beépülni és nem egyedül gürizni (ez vár rám most) és még talán az anyagi elvárásaimnak is megfelelne. Megbeszéltük, hogy küldök egy friss önéletrajzot, aztán meglátjuk mi lesz. Teljesn feldobott a dolog. A mostani munkahelyemen már nem köt le semmi, ha minden "jól" megy, akkor az év végi hajtást egyedül gürizhetem végig, mert a kolléganőm már decembertől tuti nem jön dolgozni. Végülis vesztenivalóm nincsen! Kép

Betti
betti73

Zsuzska!

Drukkolok!!! Majd várjuk a beszámolót.

Móni!

Ne járkálj percenként ki. Kép a múlt hét elején én is percenként kimászkáltam, figyeltem a homlokomat...stb. Idegfeszítő a dolog, de valami úgyis történik. DRUKKOLOK nagyon! Zsuzskának is!

Betti
betti73

Köszi csajok! KépKépKép

Betti!
Nem percenként járok ki, csak ha kell. Most, hogy órán ülök elég furán venné ki magát ha percenként kiszaladgálnék! KépKépKépKépKépKépKép Amióta eljöttem otthonról (7:20), nem voltam, de most nem is érzek semmit. Reggel úgy ébredtem, hogy na megjött, aztán semmi. Visszafeüdtem, és folyamatosan görcsölt a hasam. Mivel 36.5-t mértem, ezért vártam, hogy legyen valami. Meg mikor meg szokott jönni aznap nekem hasmenésem van, és reggel 2-szer voltam nagywc-n... Köztudomás, hogy szorulásos vagyok... Szóval minden jel arra mutatott, hogy megjön. DE aztán meg mégsem. Bosszús vagyok! Nem tudok, sőt nem is akarok annak örülni, hogy nem jött meg, sőt azon is elgondolkodtam, hogy ha eljutok addig, hétfőn vegyek-e tesztet... Nem akarok negatívat, de ha az lenne, akkormeg azon idegeskednék miért nem jön meg. Szóval nem tudom.

Vica boszi! Sőt főboszi!
Értettem a soraid, de én most megpróbálok semlegesen gondolkodni, nem beleélni semmibe magam, nem akarok pofáraesést, persze ha megjön biztos szomorkodom egy kicsit, de így hogy várom, és minden jelet annak veszek talán kicsit könnyebben túlteszem magam majd rajta. Azért csendben drukkolhatsz tovább KépKépKépKépKép

moni

Sziasztok.
Zsuzska,sajnos nekunk akiknek rendszertelen,az sem nagy eredmeny ha kesik.A pozitiv teszt az mar igen.
Mert varsz egy hetet?addigra tisztara begolyozol ha nem jon meg.Szurkolok nekedKép

Betti.Neked is sok sikert az allasinterjuhozKép

Mi tegnap beleadtunk apait anyait,mert a holdnaptar szerinttegnap es ma vagyok meg termekeny.Aztan meg jon a doki utasitasa szerint egy hetes sex.Ha minden szempontot neznek akkor mast se kellene csinalnunk egesz honapban csak aztKép

Kép
monyoka

Ez még tőlem a tegnapihoz:

Hajni!
Én értettelek, mert én is, mi is azzal szoktuk elmulasztani a görcsölést, de ma reggel sietnem kellett... Kép

moni

Móni!

Nyugi-nyugi!!! Próbálj meg nem gondolni a dologra. Tudom, hogy nehéz. Kép

Monyóka!

Köszi! Remélem, hogy meg lesz az eredménye a sok akciónak.

Rendszertelenülmegjövős Lányok!

Csak szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy elsőreösszejövős kolléganőmnek is rendszertlenülmegjövős volt!!! Kép Senki sem kerülheti el, hogy babás legyen. Kép Erről ne is álmodjatok. Kép

Betti
betti73

Betti kösziiiiiiiii olyan édes vagy!!
Én is erre gondolok mindig!!KépKépKép
Várok egy hetet aztán teszt , egy hét mulva ilyenkor már okosabbak leszünk!Kép

Én tudok várni Monyoka, mert tudok....Kép
Ja és még meg sem vettem majd csüt-ön!

zsuzska80
Szombathely

Ja még annyi mindig elfelejtek valamit,
hogy a holdnaptár szerint+pé is egybeesett! Mi is akkor akcióztunk!KépKép

zsuzska80
Szombathely

[size=-2]Most halkan drukkolok ám Móninak![/size] A többi esélyesnek meg Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Komolyan mondon nektek Lányok, hogy annyira örülnék, ha sikerülne nektek. Kép Ettől megnyugodnék én is, hogy egyszer nekem is sikerülhet. Mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti
betti73

Sziasztok!

Újra itt vagyok veletek. Fogalmam nincs mit írjak.

Inkább még nem írok semmit, majd ha tudom, hogy mit, csak jelzem, hogy vagyok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, nyugodtan mesélj bármiről!KépKép

Mindenkinnek kösz a drukkot!
Lara!Merre vagy? Veled mi van??

Kata, dobsz egy táblát??

zsuzska80
Szombathely

De ide nincs miről íronom. Egyszerűen nem törpént velem semmi. Vagyis semmi különös. Úgyhogy dobjatok fel egy jó kis témát. ([size=-2]amin órákig tudunk Vicával vitatkozni Kép[/size])

Kép

Kép
vkhajni

betti kosziKép
Van olyan lany akinek menzi utoso napjan van pe-je?

Kép
monyoka

Most el kell mennem, majd jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Mesélj arról, hogy ma mit fogsz főzni. Kép Aztán mi meg jól kitárgyaljuk.

Betti
betti73

Sziasztok!Az én zebrámat felajálom valakinek,mivel
(még 9 napig kuppot kell használnom,beleesik a pé.-hetébe).Alig várom ,már hogy új hónap kezdödjön,tele reményekkel.Na meg minden reggel hömérövel a számbaKép.
Moni !NE add fel ilyen hamar,akor aggodj ha megjön,adig felesleges,meg aztán jön az új hónap....."de ezt már ismered"
Csajok mindenkinek küldöm a drukkjaimat+++++++++++++++
Most megyek villámgyorsan elmosogatok,azt jövök még egy picit vissza!Adig dobjatok fel egy témátKép!!!
Vendég

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Most már szinte minden napon duplán vagyunk! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Itt vagyok!

Lara!
Mi újság veled???????? Hol vagy??????? Híreket várunk nagyon! Akár 3 akár -! Gyere!!!!

Ha nincs téma, akkor megosztom egy kicsit az érzéseim. Szóval kettős érzések kavarognak bennem. Az egyik az, hogy milyen jó lezs ha nem jön meg, és 3 az tesztelek, és már azt is elterveztem, hogy fogom elmondani a barátoknak, akik izgulnak értem rajtatok kivül. A másik, amire mondjuk nem annyira gondolok, hogy nem jön mge tesztelek, és negatív. Ezen nem rágódom. A másik,amit ismertek, hogy úgyis megjön. Igazából nem merem elhinni, hogy lehet olyan, hogy nem jön meg, mert ugye ismeritek a körülményeket, ciszta, kevés sperma, elvileg no tüszőérés. Szóval szó szerint maga lenne a csoda, ha pozitív lenne. Na lehet elemezni ezeket. Kép

moni

Moni!LÉgyszike ne állj igy a dolgokhozKép
Az igaz h minden hónapba nincs pé,de van olyan amikor van,és lehet h ez a hónap amikor neked is vot.MÁr régen irtam a volt oszt.nömröl ,akinek mondták h nem lehet gyereke ,már teljessen lemondott aról h neki sajár gyereke lesz,és láss csodát 2 éven belül terhes lett.Már van 3 hónapos fiaKép.
Vendég

Móni!

Ezek mind bekövetkezhetnek, de ne idegesítsd magad feleslegesen. Történhet csoda, mert igenis történhet! Kép És fog is történni Veled csoda. Meséltem az egyik ismerősünkről akinek évek után jött össze inszemmel a baba és a második spontán, nem is számítottak rá, merthogy kész csoda volt a dolog (15 hónap van a két baba között!!). Kép

Betti
betti73

Lola!-ha olvasol minket!
Nem kellene már a babás táblában csücsülnöd?Kép

Móni!
Ismerősek ezek az érzések. Valahogy úgyvagyok vele, hogy most nem törődöm vele, nem tervezek, mert ha megjön, feleslegesen áltattam magam, ha meg nem jön meg, akkor rengeteg időm lesz még tervezni, gondolkodni, stb.
Az orvosnak meg ne higyj! Csodák igeni vannak, és akinek már kétszer megadatott, miért ne lehetne harmadszor is? Nagyon jót fog tenni biztosan, hogy ma nem lesz egy perc szabad időd sem, és nem rágódsz rajta. Ha meg megjön, itt az egyetem, lesz dolgod bőven. Ha meg nem jön meg...már biztos ezerszer eltervezted Te is.Kép

Betti!
Tök jó ez az álláslehetőség! Beszéltek majd személyesen? Tök jó lenne, ha nem kellene megszakadnod itt az évvégén. Mert ugye, aki babás, annak vigyáznia kell magára.KépKépKép

Zsu!
Szurkolok vasárnapra!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

MAMINTI!
Mi van Veletek? tessék jelentkezni, ha csak annyira is, hogy élek, jól vagyUNK!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?