Új privát üzeneted érkezett!

Benianyu, alibi elfogadvaKép

Dudukly, remélem igazad leszKép Végül is az utolsó UH szerint szept. 28-án fogok szülni, de a doki azt mondta, hogy ez ugye nem jelent semmit, lehet attól még hogy marad az okt. 8, csak 4 kg felett lesz a babaKép Jófej dokim van mi? És akkor még azt mondja, hogy könnyű szülés lesz. Hát végül is mihez képest.

Tudom, hogy volt már téma, de már nem emlékszem hogy mi volt az eredmény, ki mennyit ad a dokinak? Mert én minden alkalommal fizetek egy fix. összeget, (10e) és én nagy naívan azt gondoltam, hogy abból az 50e-ből amit kapunk, adok 30-at a dokinak, 20-at meg a szülésznőnek. De most már annyian mondták, hogy az kevés, hogy kezdek elbizonytalanodni. Mert ugy utána még mennem kell kontrollra is, és nem szeretném magam kellemetlenül érezni, amiért keveset adtam. Szerintetek?

Hari

Kép
Kép
hari

Bocsi, 2x ment el, pedig annyira nem volt jó hozzászólásKép Viszont még szülés előtt szeretném elérni az 1000 üzenetet és gondoltam mostantól kettesével üzenekKép

Kép
Kép
hari

Bocsi, 2x ment el, pedig annyira nem volt jó hozzászólásKép Viszont még szülés előtt szeretném elérni az 1000 üzenetet és gondoltam mostantól kettesével üzenekKép

Kép
Kép
hari

Hari,
Szerintem a 30 tényleg kevés. Még én sem tudom, hogy mennyi pontosan a tarifa, de sokkal többre saccolom. Nem akarod megkérdezni magától a dokitól?

Megann,
Sajnálom, hogy ennyire ramatyul vagy. Én aztán át tudom érezni a helyzetet. Bogyók???
Próbáltad már a tengervizes orrsprayt? Sterimar a neve. Még az is lehet, hogy használna valamit. Azt lehet kismamáknak is alkalmazni. (Nekem nem használt, de mit lehet tudni)

Egyébként jókat röhögtem az délutáni eszmecseréteken, szomszédszétverése témában. Kép Kép Kép Úgy látszik ez most aktuális mindkettőtöknél.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,
mi már megint nagyon mást mondunkKép
penna

Hari,
Ilyen ütemben sikerülni is fog! Kép

benianyu

Rokinak hatalmas GRATULA a "pici" lanyhoz.Kép

Megann,
Mi lettunk a topic MINDENORASAI. El sem hiszem, hogy a tablazat elre kerultem.Kép
A sosvizes orrspray sem hasznal? Nagyon vacak lehet, hogy nem kapsz levegot, de szerintem ne aggodja a szajon legzes miatt. Babaorrcseppet sem hasznalhatsz, vagy valami illoolajat?
Figyu en mar szeretnek szulni, annyira faj mar mindenem, hogy inkabb szenvedjek egy nagyot, de legyen mar vege. Na azert ha egyszer vegre elkezdodnek a fajasok akkor ezt meg lehet, hogy visszaszivom.:D

Hari,
Neha amikor fekszem olyan mintha nem is lenne ott a hasam es olyankor en is remelem, hogy Mini mar az agyaban van.;)

Benianyu,
En szorgosan iszom a malnalevel teat, majd meglatjuk, hogy van-e ertelme.

Pusszancs
minimi

Benianyu, már nem is merek írni, mert úgy látszik valamit tudat alatt rosszul csinálokKép
A dokit hiába kérdezném, a barátnőm tavaly nála szült, megkérdezte, de a doki azt mondta, neki fix tarifái vannak a vizsgálatok alkalmával, szülésnél annyit ad a kismama amennyit tud. Na hát köszi. Igaz a lány is 30-at adott, de tavaly. Szóval lehet hogy tényleg kevés, csak hát nekem még az is sok "tesz" akkor megint más a helyzet. De mivel a szülésznő lesz az igazán aktív, így inkább neki adnék. Max. ha nagyon elégedetlennek látom a dokit, akkor a 2. gyerkőcöt másnál szülömKép

Félre ne értsetek, biztos máshogy állnék hozzá, ha mondjuk csak 5e lenne mondjuk a havi vizsgálat. Bár ez nem ettől függ tudom. Na majd meglátom hogy állok akkor, bár ahogy magamat ismerem sehogy nem fogokKép

Megyek, mert mindjárt itt az uram, jó éjszakát mindenkinek. Igyekszem csak egyszer elküldeniKép

Hari

Kép
Kép
hari

Penna,
Elvesztem a sok hozzászólás között, melyikre gondoltál?

Minimi,
Remélem, jó hatással lesz rád a tea. Tényleg nagyon sokan dicsérik.

Benianyu

benianyu

De jó, de jó! Gratula Rokicának! És jó, hogy azért nagyjából úgy sikerült, ahogy szerette volna (szerintem szuper, hogy nem kellett vágni)!

Megann! Jobbulást! Küldök egy kis virtuális oxigént. Ezenkívül fincsi szőlőt meg barackot tudok fölajánlani, nagyon finomak, az is biztos gyógyítólag hatna! Cserébe kérek Hari sajtos sütijéből.

Szerintem a homeós bogyókban is van valami.

Asszem Jucc kérdezte tegnap: igen, szedem már én is a szülés-előkészítő homeós bogyókat, napi 1×5-öt, felváltva a 2féle bogyót. Már csak ezért is bízom, hogy hat a homeopátia.

Prüntyi! Én is megyek holnap ctg-re! Ha jól láttam, valahol írtad, hogy a te szülésznőd is Schlenker Éva. Nem? Én is nála fogok szülni. Mi a véleményed róla?

Szép estét mindenkinek!

Bodza 38+6

Kép

Kép

Kép
bodza

Hari!

Ha nem haragszol akkor te nemhogy 30 éves nem vagy, de még 18 se!ÉRETLEN BAKFISKépKépKépKép Néha úgy érzem hogy a haverék 12 éves lánya komolyabb náladKépKépKépKép
Nekem is nagyon bejön a Te humorod!KépKépKépKép

Doki-pénz: Hát az a 30 valóban nem hangzik nagy összegnek, viszont szerintem szemtelenül sok az a 10 e ft per alkalom.
Az én dokim is elég neves a szakmában mégsem kér csak 5 e per alkalom(és nem hiv hetente, csak havonta egyszer,36. héttől hetente, csak most fogjuk besüriteni ha túlhordás lesz a dologból 3 naponta ctg, ez igy a normál szerintem) és szülés 50 e.
Nem mered megkérdezni a dokit???
Akkor kérdezd meg a szülésznőt, ő biztosan tudja...

Benianyu, többiek!

Mintha egy leheletnyivel jobb lenne a helyzet, na ne gondoljatok nagy csodára, de most per pillanat az egyik orromon tudok levegőt venni és mondjuk 1 perc helyett 2 percenként veszem a pzst...KépEz már haladás!
Jó lenne ha éjszaka lenne valami alvásKép
De az is lehet hogy holnap a szemviszketős nap következik és azért kezdtem javulni.
Hát most azt mondom, inkább szemviszketős, mint taknyolósKépKépKép

Ja és vettem tengervizeset is, fújkálom is mint az állat, ha másra nem legalább pollenkimosásra jóKép

Látom közben szép lassan mindenki visszatalál hozzánk(PrüntyiKép)

And!
A homokot megtarthatod, azért köszi a "nagylelkűséget"KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari,
Igazad van, én is sokallom a dokinak szánt pénzt. Főleg, hogy a babára és Benire is el tudnám költeni, sőt!

benianyu

Sziasztok!

Tiszta ideg voltam ma én is a Babanet miatt!! Reggel kicsit benéztem, láttam, mi van Rokicával, és alig vártam, hogy visszanézhessek. Erre egész délután nem tudtam, nem volt elérhető. Én is nagyon izgultam, hogy minden jól alakuljon, ahogy ő szeretné, és szerintem így is lett!
HATALMAS GRATULÁCIÓ A "KICSI" ZSUZSIHOZ! NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!!!

Pár napja nekem is extra szar az allergiám, amikor esett, nekem is jobb volt. Sajna a homeos bogyók nem segítettek eddig rajtam, már többet is javasolt doki, de egyik sem ért semmit. / pedig én hiszek benne, és más esetekben szokott is használni/.

Megvolt a kismamás fotózás. Majdnem két órát voltak itt, nagyon kedvesek, aranyosak voltak. / szerkesztő+sminkes+fotós/. Két cuccot kellett fölvennem, e fölsők nem igazán tetszettek, nem is néztem meg magam, milyen vagyok bennük, és a sminket is csak azután, hogy elmentek. Az nagyon profi lett. Így a kép teljes meglepetés lesz nekem is. Egyébként Balázzsal volt a legtöbb gond, nem akart szerepelni, öltözni, a gépbe nézni, szóval együttműködni. Õk viszont akarták, hogy ő is legyen a képen. Végül azért valami sikerült, de nagyon sokáig tartott. Türelmesek voltak szerencsére. Nem is tudom, mások gyerekei hogyan képesek modellkedni, öltözni, jópofát vágni a dolgokhoz?
Nem tudom, mennyit, de legalább húsz képet csináltak, és remélik, hogy egy legalább jó lesz Kép
Elég keveset beszélgettünk, ennél többre számítottam, de valahogy mindig elkanyarodott a beszélgetés. Aztán abban maradtunk, hogy pár gondolatot még leírok emilben, és amikor jönnek babát nézni, akkor is dumcsizunk még.
Maga a fotózás egyébként nekem is fárasztó volt, idegesített, hogy Balázs makacskodik, közben megállás nélkül mosolyognom kellett, hogy ha Balázs véletlenül fölnéz, akkor én kész legyek, és csak "lőni" kelljen. Egyébként is utálom, ha fotóznak!

Ja, tegnap elég hamar elmúltak a görcseim, amik már a frászt hozták rám. Apával beszélgetni kezdtünk, teljesen le van döbbenve, hogy ez a dolog egyáltalán nem a mi irányításunk alatt áll, és nem lehet kiszámítani előre. Ma például nem alszik itthon, mert este ért Sopronba üzleti vacsira, és reggel lesz még ott egy tárgyalása is. Szóval messze van. Kicsit aggódott, de mondtam, hogy nem lesz semmi, és egyébként is megoldom. Tényleg nincs most semmi. Hugival beszéltem, neki voltak jóslói mindegyik kölöknél, és elég nagy biztonsággal kimondható, hogy nála ezek után két hét múlva jött a szülés. Hát, a szülésznőm épp nyaralni fog akkor, ha ez így jön be...

Bocs, kicsit sok lettem!

Lányok, ki következik? Lassan naponta jönnek a babák, van hogy egyből három???

Judit 36+1

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Megann,

Remélem, ma már fogsz tudni aludni is. Egyébként a szél tényleg rossz, mert még jobban felkavarja a port.
Ma megkérdeztem a szülésznőt, hogy nincs-e valami ötlete allergia ügyben, de annyit mondott, hogy talán a Kálcium pezsőtabletta valamit javít a helyzeten, bár nem sokat.

Benianyu

benianyu

Hari, de jó, hogy ezt felvetetted, mert pont az imént kérdezte meg férj, hogy mennyit adunk majd a szülésznőnek. mert hogy ma sikerült szülésznőt fogadnomKép ennek nagyon örülök, csak fordulna már meg Eszti!
én elintéztem kb annyival, hogy majd ő megoldja, de szerintem az lenne a reális, amit te írtál, és az "igazságos", de a rendszer tényleg másmilyen, a dokinak jóval többet illik adni, mint a szülésznőnek, még ha nem is tudják egymáséit. bár tudod mit? úgysem tudják mennyit kapott a másik...

Benianyu, Te már csomagoltál cuccot a kórházba? és kész van a szoba? mert írtad, hogy szeretnél tapétacsíkot meg ilyesmi.

Megann, kívánom, hogy legyen a holnapod taknyolásnélküli-szemviszketősKép

KépKép
KépKép
and

Judit!
mi is nagyon kíváncsiak vagyunk a képekre!Kép szegény Balázs, én emlékszem, hogy én is utáltam gyerekkoromban, ha pózolni kellett, de a kismama magazinnál ezt már biztos megszokták.. és mit szól a család, hogy benne lesztek a magazinban?

and

KépKép
KépKép
and

Judit,

Azért izgalmas lehtett a fotózás! Biztos nagyon szépre kisminkeltek!
Beni is hasonlóan viselkedett volna, mint Balázs. Lehet, hogy ez a tipikus és van néhány olyan ritka gyerek, aki együttműködik.
Azért jó lenne, ha téged választanának ki, büszkén mutogathatnád az újságot nagymama korodban. Kép
Tőlem már kérdezték, hogy miért nem viszem el Benit fotózásra. Pont amiatt, hogy nem biztos, hogy tudna alkalmazkodni, akkor mosolyogni, amikor elvárják tőle. Õ nem egy könnyű eset alapjáratban sem.

Benianyu

benianyu

Doki-pénz: Nálunk úgy megy, hogy doki megmondja legelső alkalommal, hogy menyni alkalmanként, és mennyi a szülés. Rengeteg, de így legalább ezen nem kell paráznom, agyalnom. Szóval most 6Ezer/alakalom, és 60 Ezer a szülés. Szülésznőnek szívem szerint én is többet adnék, de amennyire utána tudtam nézni, nekik 5-10 Ezret szokás adni, ha extra jó volt, akkor 15-öt.

Bodza Kép köszi a választ! Ezek ugye csak a vajúdást könnyítik meg, nem indul meg tőle előbb a szülés???

Judit 36+1

jucc73
Érd

And,

Még nem tartok sehol. Kép Csak hétfőn jön a festő, elvileg három nap alatt kész. Addig nem akartam elkezdeni. Utána fogom összepakolni a cuccomat és elkezdeni kimosni a babaruhákat, átrendezni a szekrényeket. Beni mostanában kinőtt ruháit el lehet tenni egy pár évre. Azok helyére kerülnek majd a pici ruhái.
Hétfőn megyek a szülészorvoshoz, biztos megnézi a méhszájat, remélem, még zártnak fogja találni. Még van egy teljes hónap hátra. Én nem szeretnék előbb szülni.

Benianyu
35+4

benianyu

Jó éjt lányok! Megyek fürdeni, aztán elteszem magam holnapra, mert leragadnak a szemeim.
Benianyu

benianyu

Fotózás: Család nem is tudja még, csak a húgom, ő találta ki, hogy jelentkezzek.

Végig egyértelműen arról volt szó, hogy decemberben jelenik meg ez a szám, úgyhogy meg sem kérdeztem, hogy többen is vagyunk-e, nekem úgy tűnt, mi leszünk benne, és nem kell már válogatniuk.

Láttam egyszer egy gyermekfotózást, tök véletlenül kerültünk oda, de belekukucskáltunk. Ezerszer öltöztek át a gyerkőcök, téli ruhákat mutattak be hőségben, sírtak, hisztiztek, balhéztak. Apuka meg kiabált, hogy tessék szótfogadni, stb. Nagyon sajnáltam őket. Gondolom, a családnak kell a pénz...

Judit

jucc73
Érd

Jól van, én is pont így vagyok vele. okt 10-nél előbb nem szeretnék szülni. nekünk is hétfőn jön a festő.
csak nekem már lelkiismeretfurdalásom volt, és ma kimostam a pelenkákat és a kiságyba a lepedőt, és elkezdtem pelenkát vasalni, ennyi. találtam egy olyan cipp-záros tatyót, amiről itt korábban volt szó, kibéleltem türcsivel, hogy ne legyen műanyagszaga, és abba pakolok.
megyek is tovább vasalni..

Megann, nálatok is megy a foci a tv-ben? én esküszüm a svédeknek drukkolokKép annyira gyűlölöm a magyar focit..

ilyenkor mindig eszembe jut milyen lehet az első éjszaka. mármint most Rokica+ Zsuzsi babára gondolok... de jó lehet...

na tényleg elhúzok, pá

KépKép
KépKép
and

Judit: micsoda karácsonyi meglepi!! szuperKép

KépKép
KépKép
and

Judit,
buszke vagyok am rad, hogy egy ismeros benne lesz egy ujsag hasabjain! Nem samli!

Rokicanak ebben a topikban is gratulalok a nyariak utan!
falina

Kriszti,
kezd izgalmassa valni a helyzet! Kép
falina

Sziasztok!

Végre, Angelaninak is megvan a babája!!!!
A többi anyukának is nagy nagy gratula!
Sajnos most nem tudok visszaolvasni, kicsit ideges vagyok. A kisfiam tegnap du. óta köhög, éjjel már alig aludt, igy reggel 5-kor a párom bevitte a Heim Pálba ügyeletre. Most nagyon izgulok, mit mondanak. Remélem nem kell bent maradnia - nélkülem! Mondtam a páromnak, legyen erőszakos, ne hagyja bent, itthon én is tudom ápolni és nyugodtabb is itthon. 34/35 hetesen amúgy sem túl biztonságos a kórház, viszont egyedül semmiképp nem hagyom. Nem is tudok aludni azóta. Ha visszaérnek 7-1/2 8-ig, a párom viszi be a suliba a lányomat, ha nem akkor én. Addig meg már minek lefeküdni?
Bocs, ha kicist zavarosan irok, csak nem sűrűn kellett még igy ügyeletre járkálni, és eléggé bevagyok tojva.

Majd még jelentkezem
Judit
judy68

Sziasztok!

Judy68 jobbulást a kisfiadnak! Van más tünet is a köhögésen kívül? Lázas? Annyira nem volt jól, hogy rögtön az ügyeletre kellett vinni? De sajnálom! Biztos nem fogják bent tartani!!! Ne izgulj!

Benianyu
35+5

benianyu

And,
Nekem is kicsit lelkiismeretfurdalásom van, de most már ezt az egy hetet kibírom. Én is akarok venni olyan cippzáros tárolót, abba kerülnek Beni 1,5-2 éves kora körül hordott cuccai, az még egy ideig nem kell. A komódfiókba pedig majd a tiszta, vasalt babacuccok. Már alig várom, hogy elrendezhessem, de a festés előtt nem kezdtem bele.

Benianyu

benianyu

Szép jó reggelt!

RÓKICA-HIRADÓ!!!!!!!!!!KépKépKép
Reggel fél hétkor üzent Rókica, hogy az István kórház 101-es kórtermében vannak Zsuzsa babával és bárkit szeretettel fogad hogy megnézhessük hogy bénázikKépKépKép(ez biztos nem igaz, csak hülyéskedikKépKép), mert elég uncsi odabent, azt irja!

Én személy szerint pénteken megyek az Istvánba ctg-re(hacsak addig meg nem szülökKépKépKép, bár ennek esélye tendál a 0-hozKépKép(baba rugdos, has fönt stb.) és akkor benézek megnézem magamnak ezt a "nagylányt"KépKépKép

Na majd mindjárt irok még,csak ez menjen el, ez a legfontosabb!

Kép

Kép
megann

Na szóval.....

Allergia:
Tudtam valamennyit aludni, bár lefeküdtem szenvedtem aztán 1 óra felé bevettem egy Algopirint, mert majd szétment a fejem, aztán elaludtam..
Nem mondom hogy végigaludtam, de aludtam, és ez már nagy szóKépKép
Kicsit jobban vagyok ma....nem tudom mindek köszönhető, a homeopátiás bogyónak vagy minek, de tényleg jobban vagyok...
Ma megyek is még elintézem a dolgaimat, mivel szülni ma se fogunkKép.

Benianyu!
Ne izgulj, a sarki patikából szerintem én hordtam el az összes Kalcium Sandoz pezsgőtabitKépKép Látszik mennyit használ...

Képzeljétek, tegnap megjöttek a beltéri ajtók a házba, mára már be is szerelik, és ma már jönnek a takaritók, és elkezdenek takaritaniKépKép
Nagyon begyorsultunk, a végén még tényleg oda fogunk hazajönni a babávalKép és hétvégén rakják össze a bababútort isKépKép
Ha még kint leszek, akkor rakok föl képetKép

And!
Ja a nyavalyás foci volt megint, de most egyedül gyönyörködtem benne,mert a férjem a külföldi üzlettárásval vacsorált éjfélig, aztán még itt tobzódtak a nappaliban 2-ig, most meg pancsol a vendég a fürdőben...
Mindjárt meg is kell kérdezzem, akar e falni valamit reggelire???
Jó, mi???
Mindenórásan vendéget fogadni, persze férj már lelépett, mindjár jön sógor a vendégért...
És ráadásul csak angolul tudunk beszélni(az meg nem az erősségemKépKép)
Na mindegy.....

Megann 39+4

Kép

Kép
megann

Megann,

Azért ma már jobb a kedved. Kép Örülök Kép Biztos azért is, mert tudtál valamennyit aludni.

Jó, hogy felgyorsult az építkezés. Tényleg jó lenne a babával már odamenni. Kép

Rokicának üdv holnap, ha meglátogatod! Kép

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Gratulálok minden újonnan érkezett babáhozKép!

Ahogy a táblát elnézem, hamarosan ismét tömegesen fognak születniKép.

Lányok, valaki szedett Magnesium Citritet még a tavasszal.

Nem tudjátok ki volt?

Zsófy, mintha rád emlékeznék.Vagy rosszul gondolom?

UXi
33+1

KépKépKépKépKép
uxi

Judy68!
Jobbulást a kisfiadnak!

Megann!
Örülök, hogy ma már jobban vagy!

Jucc73!
Gratulálok a fotózáshoz! Biztos nagyon jók lettek a képek, és jó meglepi lesz a családnak!

Viki
39+0 (végre!!!!!!!!)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt! Megjött a bakfis isKép
Megann, örülök hogy kicsit jobban vagy, de szerintem semmi köze a gyogyókhoz, csak és kizárólag nekünk köszönheted, mert mindenki drukkolt hogy tudjál aludni egy kicsit.

Képzeljétek reggel felkelt a párom, belenézett a babaágyba és elkezdett vigyorogni, meg gagyarászni. Én hülye meg rögtön a pocakomhoz kaptam, hogy miről maradtam le. De természetesen a baba még bent van, csak az én gyagya párom nyitva hagyta az ajtót és Megann+én kedvenc cicája úgy gondolta neki lett odatéve a kiságyKép

Úgyhogy most mosthatom ki megint a lepedőt. Szerencsére más nem volt még az ágyban. Bár még úgyis lesz csiszolás, úgyhogy nagy kárt nem tett, de ezek szerint nagyon kell figyelni az ajtóra, mert cicának bejön az ágyKép

Rokicát én is üdvözlöm, szivem szerint be is mennék megnézni, de már nem merek ilyen messzire elindulni. Most mondjuk egész jól vagyok, csak a szokásos szédelgésem van, de azt a 84-es vérnyominak köszönhetem szerintem, de köszöni a fene.

Azért a gyógyszertárig még elmegyek, mert pár napja elfogyott a vasam. Meg az uramnak a Novorin orrcseppe. De hiába célozgattam rá neki, hogy jó lenne ha meglátogatná a patikushölgyet, nem harapott rá.

De legalább jó idő vanKép

Jucc, gratulálok én is a fotózáshoz! Biztos tök szép vagy a fotókon, bár -félre ne érts!- nekem a találkozón is nagyon tetszettél, Kismama-magazin-smink nélkülKép

Na megyek, addig rosszcsontkodjatok!

Az éretlen bakfis (vagy bakfitty?Kép)
35+5

Kép
Kép
hari

Hari!

Nem mondod, hogy a cicmic birtokba vette a babaágyat????
Tudtam, hogy ez ilyen kis huncut, rá van irva a foltjairaKépKépKépKépKépKép
Hidd el, egyszer majd úgy fogod találni a babát meg a cicát összebújvaKépKépKép
Hát ez nagyon teccikKépKép fogadjunk fénykép nincs rólaKépKép

Egyébként lehet hogy a patikusnő egy ronda banya, ezért nem ugrott a témára a pasidKépKépKép

A fenébe, már megint megbojkottálták a menetrendemet, elvitték a garásztávirányitot a sógorék, igy most faszán nem tudok kiállni, mert ők elmentek reggelizniKép én meg csak vájrak türelmesen
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr de mérges vagyok.....

Úgyhogy nincs más választásom, fárasztalak titeket tovább!

Megann

Kép

Kép
megann

Na látom, ma még ti is tojtok a fejemreKépKépKép
Remek egy nap megint:KépKép

Áhhhh inkább megyek szülni...

Na erre már felkaptátok a fejeteket mi????KépKépKép
(egyébként dehogy megyekKépKépKép)
Talán majd jövő héten ilyenkorKép

Kép

Kép
megann

Itt vagyok már, csak én közben rábuktam a patikusnőre, nekem tetszikKép
Ajánlott nekem jó kis orvosi pemetefűcukorkátKép Most azt szopogatom. Hát mit ne mondjak, ettem már finomabbat is, de ha jót tesz, akkor egye fene, meg énKép

Bevettem a vasamat is, nehogy aztán itt vashiányos legyek a végére.

Látod Megann, így jár akinek garázsa van. Nekünk nincs, úgyhogy nem járhatok ígyKép Nem mintha vezetnék, úgyhogy nem is nagyon szokott eszembe jutni kiállniKépDe remélem azért gyorsan esznek a sógorodék, és hamar visszakapod a távirányítót. Bár legalább addig nem indulsz el, kicsit pihizel.

Fénykép tényleg nincs a cicáról az ágyban sajna, mert a gép lent voltKép Viszont anyuval jól össze is kaptam miatta, mert meséltem neki és ő rögtön jött a "majd a gyerek fejére fekszik" féle szöveggel. Én meg ettől a falra tudok mászni, mert egyrészt ha a baba itt lesz, akkor természetesen oda fogok figyelni, másrészt miért feküdne a fejére a cica? Hát nem hülye az, hogy göröngyösre feküdjön, mikor ott a pihe-puha lepedő. Max. mellé feküdne, amitől semmi baja nem lenne a babának. De úgy utálom mikor feltételezi anyám, hogy nem fogok odafigyelni.

Na jól fel is húztam magam. Most megyek a piacra (anyámmal) veszünk húst hogy lefagyasszam arra az időre mikor nem leszek olyan aktív vásárlásilag.

Megann, remélem hamar ki tudsz állni, aztán vigyázz magadra az utakon!

Hari 35+5

Kép
Kép
hari

Én is itt vagyok! Kép
Csak még robotolok. De már csak pár napig. Bár, olyan jól bírom. A főnököm épp mondta, hogy a felesége is az irodából ment szülni és biztos nagyon fogok majd unatkozni otthon. Azt hiszem, 3-4 hétig le fogom tudni kötni magam.

Megann,
Én is sík ideg lennék, ha nem tudnék kiállni. Húúú. Nagyon utálom, ha így keresztülhúzzák a programomat. De ne mérgelődj! Meg még szülni sem kell menned! Ahhoz is kéne kocsi, hehehe.

Hari,
Mire jó a pemetefű-szörnyedelem? Vasat én is szedek. És a kálcium pezsgőtablettát is most próbálom meginni, de nem finom.

Pusz
Benianyu

benianyu

Halihó!

Judit gratulálok a fotózáshoz, kíváncsi vagyok a képekre.

Este 9-kor szóltak férjemnek, hogy ma el kellene mennie Pápára,hát mit ne mondjak, röpösöt az örömtől. Holnap meg Siófok. Remélem nem lesz távolabbi dolog, mert onnan míg visszaér lehet lecsúszik a lényegről. Habár közölte, hogy ha félúton van és valami alakul visszafordul.
Hát jó szarul vagyok görcsök, ami nem olyan vészes, de a derékfájásom kibírhatatlan. Se ülni, se feküdni nem jó.
Kíváncsi vagyok a du-ra, hogy lesz e fejlemény.
Kezdek nyügös lenni, ami nem volt jellemző rám.

Most is mosok, hogy minden rendben legyen,mire megyek.
tegnap a TB-hez beküldtem a papirokat a TGYÁS-hoz. Előtte egyeztettem velük, hogy ok e minden ami van. Ha Ti is fogtok beküldeni a pontosság kedvéért érdemes ráírni, hogy "Pénzbeli Ellátások Főosztály" persze előtte a többi.
Így nagyobb az esély, hogy nem kevereg az intézményen belül, hanem gyorsan a megfelelő helyre jut.

"Bakfis"
A cica is tudja, hogy mi a jó neki, valóban számolhatsz azzal, hogy meglátogatja majd a babát.

Kriszta
38+6

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Kriszta Kép Nálunk is ez a helyzet, férj járja az országot, közben idegeskedik, és számolgatja, mennyi idő alatt ér haza, ha kell. Én sem vagyok ilyenkor nyugodt, amikor több órányira alszik tőlünk, de tényleg van még időnk, remélem, babus is ezt gondolja!

Judy Kép Mi lett végülis a kórház vége? Minden rendben a kisfiaddal, ugye?

Hari Kép Na, nekem épp ezért van elegem a macskáimból! Szépek, meg dögönyöznivalók, de annyi gond van velük itt a lakásban, hogy kicsit elég már. Miattuk a babakocsi be van zacskózva, a babaülés szintén, a bölcső betakargatva, mert azonnal befeküdnének, és minden így is csupa macskaszőr, állandóan takarítani kell, legalább ezeket ne kelljen újra kimosni. Egyébként én is ezt hallgatom állandóan, hogy a macskák majd ráfekszenek a babára, mert jönnek a tejszagra, és ha a mellkasára fekszik a picinek a hatkilós macsek, akkor tragédia lesz. Balázsra sem feküdtek rá soha, attól kezdve, hogy hazajöttünk a kórházból, rettegtek tőle a visító hangja miatt Kép És jódarabig ki is zártuk őket a szobából, de egyébként is figyel az ember!

Jaj lányok, annyira édeseket írtok nekem ezzel a fotózással kapcsolatban, tisztára megható! Remélem, amikor szülök, akkor is ennyire szurkoltok majd Kép Kép Kép

Calcium pezsgőtabit én is iszom, mintha kicsit jobb lenne tőle, de lehet, hogy csak bebeszélem...

Szép napot mindenkinek!
Judit 36+2

jucc73
Érd

Sziasztok!

Jucc: persze hogy drukkolunk, tegnap Lucretiaval emilt is váltottunk, amikor nem ment a hülye babanet, hogy mi van Rokival. Csak persze, mielőtt elindulsz a korházba, szépen írd ide, hogy megtetted. Vagy hívj felKép.

Málnalevéltea: még a legelején, betettem egy linket, ahol egy cikkben egy doki is azt ecsetelte, hogy a hatásossága nem bizonyított. Mondjuk, ilyenkor az ember megvesz minden vicket-vackot, hogy könnyebb legyen, szebb maradjon, a bébi egészséges legyen stb. (számoljátok össze, mennyit költöttetek vitaminokra, stírakrémre ...!). Ezek között a málnalevéltea elég olcsónak mondható. Ártani meg biztos nem árt. Ha belegondolok, hogy Roki (aki vödörszám itta a teát) 12 órát vajúdott, akkor nem tudom, segít-e vagy sem. Lehet, tea nélkül 24 óra lett volna? Vagy ugyanennyi? Mivel nincs összehasonlítási alapunk, kár filózniKép.

Viszont Roki példáján újabb városi legenda kellhet szárnyra: szülésbeindítás céljából ott a Káma Szutra (... ÉtteremKép). Még ki kell pontosan derítenünk a menütKép. Vagy a főnökkel kell beszélgetni?

És én tegnap olyan nagyon gonosz voltam. Felhívott a sógorom barátnője (aki korábban "kedvesen" megjegyezte, hogy 30 felett a szervezet regenerálódó képessége már nem olyan jó), és megkérdezte, hogy mit lehet tenni a kora terhességi hányinger ellen. Mondtam, hogy "érett" szervezettel kell nekivágni, és akkor nincs ilyen gond, nekem se volt... Olyan nagyon jól esett a nagy nyeldeklés a vonal túlvégén... Aztán elmondta, egy barinője kűzd vele, tehát visszavettem egy kicsit és a b vitamintól a piritósig mindent javasoltam, amit annó én olvastam. A párom édes volt, megkérdezte mit dumcsiztunk, elmeséltem röviden, erre ő: "Olyan jó, hogy nekünk nem volt ilyen probléma a várandósság alatt...". Tisztára megzabáltam, hogy a kettőnk várandósságáról beszélt. Na ennyi az ömlengésből.

Legyen szép napotok!

Dudukly (37+2)
dudukly
Isaszeg

sziasztok,

nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak pár sort,

Rokica,
Gratulálunk!

Uxi,
én Magnerotot szedtem, 3x1et aztán 4x1et naponta

Hari,
láttam a hiányolást, jól esett, kösziKép
babáztam, igaz, bár nem volt túl jó, már én is zokogni akartamKépKépKép
szegény picurka lányom,annyira szÍvszorÍtó,mikor álmában sÍr meg ébren még jobban, mert fáj a hasaKépKépKépKépés nem segÍthetekKépKéppedig semmi olyat nem eszem, tényleg, ami zavarhatja!!!Mondjuk nem nagyon tudtam semmit szinte enni, csak kirohanok, pár kekszet megeszem vagy egy kenyeret..

"drááága"anyós, aki bevállalta ezt az egyetlen dolgot segÍtségnek, hogy főz, hát nem igen strapálja magát...vagy semmit se hoz, vagy olyat ami felfúj és nem ehetem meg...csak fárasztani tud itt a faszságaival,hogy piszkáljam meg neki a babát mikor alszik, meg,hog milyen anya vagyok, hogy hasra teszem aludni...az nem tűnik fel neki, hogy rákapcsolom a legjobb légzésfigyelőt is...nnna, mindegy.
az a gáz csak, hogy Lillával képtelenség újabban boltba járni.
3órába telik,mire beteszem őt a kocsijába úgy,hogy benne is marad és elalszik, persze fix,hogy amint betolom a boltba,ordÍtásba kezd, az emberek bámulnak, hogy kÍnzom-e...én meg ahogy igyekszem a kassza felé,hogy kijussak, minden utamba eső ehető dolgot bedobálok a kosárba,"valami ezekből majdcsak jó lesz nekem"alapon, és turbo hazáig, ahol aztán kis Lilla úgy durmol, mint a kisangyal és csak akkor kezd újból ordÍtani szegénykém, mikor én végre belopódzok a zuhany alá egy kis felfrissülésért.KépKépKép

na de Lilla az első!!!Bármit megtennék érte és azért,hogy jól érezze magát!!!Annyira boldog vagyok, mikor elalszik a karomban meg a hasamon és érzem,hogy jól vanKép
úúúúgy szeretem ezt a picurka ManócskátKép

...ezer ördög és pokol...nem tudom ezzel a vacak laptoppal feltenni LÍvia képeit,amiket kaptam.
Mea babyjéről.
ha valaki meg tudja farikcsálni és Lilla addig nem ébred fel, Írjon egy e-mail cÍmet, átküldöm.
zsofy

Sziasztok!
Szerencsére nincs túl nagy baj a kisfiammal. Hörghurutos és most kapott Ventolin spray-t, ami hörgőtágitó. Du. meg visszük a háziorvoshoz. Remélem lesz javulás, mert ha nem , pár nap mulva vissza kell vinnünk és akkor vszinű bent is kell maradnia. Azt meg nagyon nem szeretném!!!!
Az ügyeletre azért kellett bevinni rögtön, mert már tegnap du. is eléggé köhögött, este is, végül hajnalban legalább 1/2 óráig, ha nem tovább, doktornénink meg ma csak du-tól van és nem szerettük volna, ha ebből bármi komolyabb baja lett volna.
Csak az abaj, hogy nagyon makacs, hiába magyarázom neki, mi lesz ha.... látszólag megérti, aztán 1/2 óra mulva, ha nincs rosszul már azt csinálná amit nem lehet. Pl. most ugye nem mehet ki az udvarra és nem igen akarja elfogadni, de ez van.
Megyek, mert most folyton velem akar lenni, és ez érthető is.

Szép napot mindenkinek
Judit
34+5
judy68

Zsófy!

meggiesales@freemail.hu
Azt hiszem most jól leüritettem a postaládámat, ugyhogy jöhet, én le tudom kicsinyiteni a képeket!
De majd csak délutánra lesz meg ha nem baj, mert most el kell rohannom!

Hari,Benianyu!
Visszaszereztem a távirányitót, sőt már mentem is egy kört, meg megyek is tovább, úgyhogy majd du jövök megint.

Hari!
A macsek szerintem is látogatni fogja a babádat, de szerintem a baba úgyis ott lesz ahol te, konyha nappali ilyesmi, nálunk is igy lesz.
Fönt a hálóban éjszakázik, aztán jön le velem nappalra a másik ágyába.Kép
Ha meg együtt vagytok, akkor meg könnyen szemmel tudod tartani, hogy cicmic mikor gondolja úgy hogy a babádnak feltétlenül szüksége van rá és tesz egy röpke látogatást nálaKép
Egyébként már most elképzelem milyen cuki lehet ahogy cica és baba együtt alszanakKépKép
Anyós kicsit túlaggódja!Én egy kicsit csak a bizonyos macskaszőr miatt aggódom, nehogy allergiát váltson ki a picinélKép(na tessék nekem már az agyamra ment az allergiaKép)

Zsófy!
Sajnálom ezt az anyós dolgot!
Nem tudsz egy ideig rendelni kaját, vagy esetleg a családból megkérni valakit nagybevásárlásra??
Én még kenyeret is tartok a fagyasztóban, negyed kilókra vágva. Próbáld ki, nekem nagyon bevált, mert van amikor fél kilókat kidobáltam, van amikor este 9 kor kajtattam kenyérért.
Igy meg nem tudok kifogyni belőle!KépKép
Csak kiveszem, 1ü2 perc a mikróban és máris ott a friss kenyér!

Én is épp most beszéltem a férjemmel, hogy mennyiért vállalták a ház kitakaritását, hát mondtam hogy jó lett volna ha az a lóvé megmarad és tud anyós jönni takaritani, ahogy folyton mondogatja és igérgeti.
De hát hogy szóljunk neki, amikor ugye ő is gyorsan belevágott a lakásfelújitásba(hiába kértük hogy halassza 1-2 hónapot) és éppen ezért nála is úszik az egész lakás!
Hiába ajánlkozik mindig, igy hogy szóljon az ember????
Hát ennyit az anyósok segitségéről.... gondolom majd okoskodni jön az enyém is, de én abból köszi nem kérekKép

Megann

Kép

Kép
megann

Judy,
Jó, hogy jelentkeztél! Remélem, hogy lesz javulás a kisfiadnál és nem kell majd bent maradnia. Csak hörgőtágítót kapott, semmi mást?
Megnéztem a táblázatot, Martin is mindjárt 4 éves, mint Beni Kép. Ebben a korban tényleg elég nehéz megérteni, hogy miért nem lehet kimenni az udvarra ilyen gyönyörű időben.

Zsófy,
Nem lehet kérni az anyósodtól, hogy olyat főzzön, amit szívesen megennél. Mondjuk egy jó húslevest vagy valami könnyű zöldséges dolgot. Az biztos jól esne neked is és Lilla sem szenvedne tőle.
A sétával kapcsolatban pedig egy tanács. Lehet, hogy most sír és nem nagyon szereti, de jó lenne, ha "gyakorolnátok", mert később még nehezebb lesz megszokni és levegőzni kell. Főleg, most milyen gyönyörű idő van, ezt ki is kell használni.
Nem szeret ébren a babakocsiban lenni? Az a baj? Valahogy ki kellene kísérletezned, hogy mikor tudtok úgy elindulni, hogy végigaludja a séta nagy részét.

Benianyu

benianyu

Megann, sajna ez nem kérés kérdése, akkor is fog jönni mindenki okoskodni, ha nem akarod!!Kép

Az allergiától én is félek, mármint hogy a baba allergiás lesz a cicaszőrre. Bár nem tudom hogy hol olvastam, hogy az elején akkor sem jön elő, csak később. De lehet hogy rosszul emlékszem. Ha így alakulna, akkor nem tudom mi lenne, mert nagyon szeretem a cicáimat, de gondolom ez látszik. Azért persze a baba az első, tehát akkor kéne valami megoldás. De még ha elpaterolnám az én cicáimat, akkor is marad 3 a szomszédnak, tehát azoknak is bejön a szőre, meg az udvaron azokkal is találkozna, tehát szerintem inkább hozzászoktatom majd. A párom is allergiás a kutya-cica szőrre és világ életükben volt cicájuk. Mégis itt van. Persze félre ne értsetek, nem akarom én kínozni a babát, majd valami megoldást úgyis találunk. Egyenlőre inkább remélem hogy nem lesz allergiás, és akkor minden rendben lesz.

Az ilyen ráfekvéses, karmolásos dolgoktól meg pont ezért nem félek, mert én is úgy tervezem, hogy mindig velem lesz a baba, és akkor csak észreveszem, ha meglátogatják. Ráadásul a 3 cicából max. ez a legkissebb jöhet szóba, a másik kettő nem hiszem hogy a közelébe merne menni, azok besz@rikKép

Zsofy, tényleg rossz, hogy anyós csak ígérte a főzést. De most mondjam azt, hogy az enyém még csak meg sem ígérte?KépAnyukám mondta, hogy ő bármit megtesz, csak szóljak. De őt sem akarom nagyon foglalkoztatni, úgyhogy majd meglátjuk hogy lesz. Most vettünk a piacon jó sok husit, mindjárt "feldolgozom" őket, aztán remélem az is segít majd az elején, ha csak ki kell venni a hűtőből és melegíteni kell az ételeket. Próbálok olyanokat csinálni, amit a párom is el tud majd intézni.
De gondolom, hogy nehéz az elején a babával összehozni mindent, úgyhogy kitartás, előbb-utóbb biztos kialakul egy rendszer nálatok is, és akkor talán könnyebb lesz. Már az is sokat számítana a leírtak alapján, ha legalább a vásárlást végigaludná a kis rosszcsontKép De hát ez nem kívánságműsorKép

Hari

Kép
Kép
hari

Benianyu, pemetefű: azért ajánlotta a gyógyszertáros, mert valami olyat kértem, amit szopogatni lehet és talán elmúlik tőle a torokfájásom. Igazából nem tudom mitől fáj, szerintem csak azért, mert ugye egész éjszaka a számon veszem a levegőt az orrdugulás miatt és kiszáradhat a torkom, de lehet hogy maga az allergia miatt fáj. Nem vészes, csak néha mikor felébredek éjszaka akkor úgy ennék valami cukrot, de a negrótól már hányingerem van, meg az olyan nagy, hogy félek megfulladok ha elalszom veleKép Ez a pemetefű cuki meg csupa gyógynövényből van, és pici. Annyira nem is rossz amúgy. Remélem beválik majd éjszaka is.

Hari

Kép
Kép
hari

hát, az a baj, hogy nekem minden rokonom innen 300km-re lakik,de még Így is ők jártak nekem a nyáron segÍteni takarÍtani meg ilyenek, tanárok meg egy óvónő, most sajnos megint sok a dolgukKép
elkezdődött a suli. De anyum szerencsére jön hétvégén és akkor bespájzolokKépKép csak egy rakás sz@r a fagyasztónk és miniatűr...a párom állÍtja, a jövő hónapban vesz egy újat.

anyóst persze megkértem, hogy olyat főzzön ami nem fúj fel és lehet szoptatás mellett enni, de hát nem azt csinálja, illetve semmit se csinál, csak 4-5naponta...mindegy,maradjon magának, csak ne jöjjön nekem ide fárasztani.
Sose mossa meg a retkes kezét mikor bejön a gyerekhez és folyton Így akarja megfogniKépKép annyira útálom...mindÍg mikor végre elhúz,nekem kell a baba kezeit lemosni.
csak hát ez bonyolultabb,mintha ő odaállna és pár másodperc alatt elintézné a kézmosást.de már nem merek rászólni.
az lett a trükköm, hogy ha jön, és a baba ébren van, felveszem "büfizni" és mászkálok vele a szobában, mert ő nem mászkál velünk hála az égnek...persze Így is mindÍg meg akarja fogni valamijét de csak a lábát engedem.

Benianyu,
minden nap megyünk sétálni, tudom, hogy kell!én is szeretek menni, csak nehéz vele elindulni pont azért amit Írtál, meg kell várnom amÍg elalszik de szegény mióta nyűgös a hasa miatt, azóta nehezen alszik el hanyat,a babakocsi meg nem teljesen vÍzszintes, nem lehet benne hasra tenni.ha sikerül jól elaludnia, akkor alszik azért 1-1,5órát benne.

FONTOS KÉRDÉSEM:
szerintetek, ha van két hascsikarás elleni szer, az egyik nem szÍvódik fel,túladagolni sem lehet,az Infacol csepp, >ezt kapta eddig
most ki akarok próbálni egy másikat, azt a gyógyvizet amit 1 hónapos kortól lehet és Lilla már elmúlt 4 hetes, akkor 1 hós ugye?
állÍtólag egyik szernek sincsen kölcsönhatása más gyógyszerekkel. amit eddig használtunk fel sem szÍvódik, akkor adhatom neki egyből a másik abbahagyása után az új "csodaszert"?
valószÍnűleg majd felhÍvom a dokit miatta, csak annyira elfoglalt, gondoltam először titeket kérdezlek.
zsofy

nem tudom mi van, de normálisan nem tudok bejutni a topicba,csak az "előzményekre" kattintvaKép((((b.zi babanet...
zsofy

Zsofy,

Sajnállak az anyósod miatt. Kép. Az elég gáz, hogy még a kezét sem mossa meg. Erre valahogy célozhatnál, annyira fontos.
Nem tudsz esetleg rendelni kaját, ilyen heti menüs rendelős házhozszállításra gondolok. Elég normális árakon megy és jó adagot adnak.
Séta: mi lenne, ha úgy indulnátok, hogy ébren van? Talán a ringatózástól megnyugodna.
Hascsikarás ügyben nem tudok tanácsot adni. Kép

Benianyu

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?