Sziasztok!
Tiszta ideg voltam ma én is a Babanet miatt!! Reggel kicsit benéztem, láttam, mi van Rokicával, és alig vártam, hogy visszanézhessek. Erre egész délután nem tudtam, nem volt elérhető. Én is nagyon izgultam, hogy minden jól alakuljon, ahogy ő szeretné, és szerintem így is lett!
HATALMAS GRATULÁCIÓ A "KICSI" ZSUZSIHOZ! NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!!!
Pár napja nekem is extra szar az allergiám, amikor esett, nekem is jobb volt. Sajna a homeos bogyók nem segítettek eddig rajtam, már többet is javasolt doki, de egyik sem ért semmit. / pedig én hiszek benne, és más esetekben szokott is használni/.
Megvolt a kismamás fotózás. Majdnem két órát voltak itt, nagyon kedvesek, aranyosak voltak. / szerkesztő+sminkes+fotós/. Két cuccot kellett fölvennem, e fölsők nem igazán tetszettek, nem is néztem meg magam, milyen vagyok bennük, és a sminket is csak azután, hogy elmentek. Az nagyon profi lett. Így a kép teljes meglepetés lesz nekem is. Egyébként Balázzsal volt a legtöbb gond, nem akart szerepelni, öltözni, a gépbe nézni, szóval együttműködni. Õk viszont akarták, hogy ő is legyen a képen. Végül azért valami sikerült, de nagyon sokáig tartott. Türelmesek voltak szerencsére. Nem is tudom, mások gyerekei hogyan képesek modellkedni, öltözni, jópofát vágni a dolgokhoz?
Nem tudom, mennyit, de legalább húsz képet csináltak, és remélik, hogy egy legalább jó lesz
Elég keveset beszélgettünk, ennél többre számítottam, de valahogy mindig elkanyarodott a beszélgetés. Aztán abban maradtunk, hogy pár gondolatot még leírok emilben, és amikor jönnek babát nézni, akkor is dumcsizunk még.
Maga a fotózás egyébként nekem is fárasztó volt, idegesített, hogy Balázs makacskodik, közben megállás nélkül mosolyognom kellett, hogy ha Balázs véletlenül fölnéz, akkor én kész legyek, és csak "lőni" kelljen. Egyébként is utálom, ha fotóznak!
Ja, tegnap elég hamar elmúltak a görcseim, amik már a frászt hozták rám. Apával beszélgetni kezdtünk, teljesen le van döbbenve, hogy ez a dolog egyáltalán nem a mi irányításunk alatt áll, és nem lehet kiszámítani előre. Ma például nem alszik itthon, mert este ért Sopronba üzleti vacsira, és reggel lesz még ott egy tárgyalása is. Szóval messze van. Kicsit aggódott, de mondtam, hogy nem lesz semmi, és egyébként is megoldom. Tényleg nincs most semmi. Hugival beszéltem, neki voltak jóslói mindegyik kölöknél, és elég nagy biztonsággal kimondható, hogy nála ezek után két hét múlva jött a szülés. Hát, a szülésznőm épp nyaralni fog akkor, ha ez így jön be...
Bocs, kicsit sok lettem!
Lányok, ki következik? Lassan naponta jönnek a babák, van hogy egyből három???
Judit 36+1