Zafír!
Szerintem ne dolgozz, ha nem birod. Nem játék. Azért jelzi a szervezeted, hogy fáradt vagy, mert TÉNYLEG sok pihenésre van szükségeTEK.
Beu!
Ahová mentek andrológiára, ott te nem mehetsz be a férjeddel? úgy gondolom mégis könnyebb volna neki.
Ahová mi mentünk volna (csak egyszerűen nem kerültünk sorra) ott bemehettem volna én is. (Be is mentem volna mindenképpen, nehogy már valami nővérke menjen oda...
)
Kamilla!
Én nem nagyon értem ezt a ferilitys görbét. Mitől más ez mint a többi? Azt az angol szót nem értem a tetején:"average-curve". Meg ez most a Te görbéd?
Hajni!
Biztos nagyon értetlen vagyok ma, de azt sem értem amikor azt írod, hogy megjövősen görcsöltél, pedig nem is vagy szexmániás. Hogy van itt összefüggés? Bocs, ha nagyon béna vagyok, de itt gondolkodok, de nem tudok rájönni.
Editke!
Szerintem mondd meg neki, hogy akkor Karácsonyra mit vesztek??? Meg miért olyan fontos ez MOST AZONNAL?
Egyébként nyugodtan elmondhatod, azt hogy az anyóson miért vesztetek össze, mert mi is le szoktuk írni (elég hosszan
), ha valami bánat ér minket. nem csak akkor vagyunk ám itt, ha jó hír van, "Ha baj van, segítünk" (Tűzoltóság-szlogen)