Új privát üzeneted érkezett!

Keditke, az álmok idővel valóra válnak, ha érdemesek rá. Csak ki kell várni.

Móni, tényleg nagyon jó ez a hozzácsomagolás dolog Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
A poén az, hogy először vitaminnak néztem mert gyümölcsök voltak a kis dobozon. Gondoltam is magamban milyen jó kis árukapcsolás, gondolnak a kismamiknak. Aztán ahogy nézem a dobozt, láttam rajta, hogy 3 db... Itt elkezdtem tovább gondolkodni, mire jó 3 db vitamin...?????????? Felvettem a dobozt, és akkor jobban láttam... KépKépKép Még most is kuncogok itt magamban... KépKépKép

moni

Na, akkor te is le vagy maradva óvszer terén Kép. Én már azt sem tudom hogy hogy néz ki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én utálom!!!!!!! Kép Egyszer próbáltuk, de nagyon nem jött be, ha ezen múlana, akkor legyen inkább 10 gyerekem. KépKépKépKépKép

Megint ég az arcom...

moni

Nem kell elpirulni mindentől Kép.

Én is utálom, bár elég sokáig használtuk. Különben én hozzá sem érek, iszonyat gumiszaga van, ezt érzem egész akció közben. Akkor inkább én is a gyerekeket választom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok, mégse olyan húzós ez a nap, látom álmokról van szó Kép

Valamelyik nap hajnalban azt álmodtam, hogy nem tudom lerázni a hőmérőt, miközben valójában még a számban volt, csak visszaaludtam arra a pár percre... Kép

Betti, mit is fog nézni a doki? Hormont?

Keditke, Hajni, és Mindenki, aki várja: a zebra hozzátok is bekocog, amint tud, csak van egy kis dolga Moninál, Zsuzskánál és Laránál Kép Meg hát egyeztetni kell a gólyával is...

angel37

Móni köszike...óvszert nem veszek..
A TESCO-ban is néztem a Pregnancy 749,- ért van a Lily egy db-os 699,-.
Nem tudom melyiket vegyem, azt gondoltam megveszem a 2 db-at aztán egy hét különbséggel megcsinálom.
Egyébként szurkál a hasam ,meg idegbeteg vagyok nem lehet hozzám szólni... ez valaminek a jele..Kép

zsuzska80
Szombathely

Angel!

Még nem tudom, hogy mit fog nézni, de rábeszélem a hormonvizsgálatra. Még nem voltam ennél a dokinál, remélem, hogy nem hajt el (fizetős!!). Elvileg természetes-gyógymód párti.

Betti
betti73

Na nem a téma miatt, csak úgy jön magától... Tegnap egész nap égett... Kép

moni

Zsuzska!
Én v.sz. ha eljutok addig, akkor jövő hétfőn One Steppet veszek. Olyan kis aranyos, szimpatikus. KépKépKépKép Nekem nagyon macerás volt ez a pohárban felfogás, majd merítés, vagy csöpögtetés( Medi Lab ill. Gabriel). Ezért megfogadtam kerül amibe kerül csakis vizeletsugarasat veszek. KépKép

Angel! Meg mindenki köszi a biztatást! De akármilyen hülyén hangzik az tartja bennem a lelket, hogy eddig minden hónapban volt zebra, és már régen volt az utolsó. Semmi másért, csak ezért reménykedem. És mivel 3-an vagyunk egyszerre esélyesek,ezért merek reménykedni. MOndjuk ha a napokban tesztelne Zsuzska, vagy LAra 3-at, akkor már nem reménykednék tovább! Kép

moni

Sziasztok!
Annyira utálom ezt a babanetet!!!Eddig nem engedett fel, látom Titeket sem, de most már vagyok, csak visszaolvasok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Aztaaaaaaaa! Rengeteget írtatok, de ennek nagyon örülök ám!Kép
Szóval:

Beu!
Nagyon szép helyen voltatok, olyan irígy vagyok az esküvő miatt is, meg Székelyföld miatt is.
Tök jó lehetett, hogy Titeket külön köszöntöttek. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, de annak nagyon enm hogy megjött. Kép Fel a fejjel, majd segítünk mi, ha baj van...Kép

Móni!
Jó volt látni, ahogy a béka feneke alól sikeresen felküzdötted magad.Kép Büszke vagyok rád!Kép
Nagyon nagyon szurkolok neked, de csak halkan súgom meg, hogy ne ess az én hibámba és ne vegyél minden apró jelet JEL-nek.Kép Olyan csúnya utánna koppanni. Biztos olvastad, hogy én most fogadtam meg, hogy soha, de soha többé nem hiszek egy jelnek sem, mert az összeset produkáltam még PÉ előtt.Kép

Hajni!
Jó álmod volt.Kép
Nagyon várom majd a híreket a dokitól.Kép

Editke!
Tőled is!Kép

Szelivi!
Szép nagyon az autótok!
Alu felni, meg minden...Kép

Maminti!
Hogy Te miket álmodsz...Kép Ezzel ráérsz még egy kicsit.Kép

Zsu!
Nagyon szurkolok neked is!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Óvszer: van egy jó sztorim ezzel kapcs. A 4 csajszi, aki itt volt nálunk a nyáron, még tavaly májusban szintén itt volt pár napot. Ezek a hülyék elmentek a boltba vásárolni (itt a faluban) és nagy vihogva jöttek haza hozzánk, hogy mit vettek...
Azt mondják: "Hihihi...vettünk óvszert Balázsnak (az egyik csaj barátja)...hihihi...szép fekete...hihihi!"
Tudjátok mit vettek?
Bicikligumira foltot.Kép No comment.
(Ja! És nem értették, hogy a pénztáros miért nézett rájuk hülyén, mikor nagy vihorászva vitték a kosárban oda a "gumit". Mondtam nekik, hogy ehhez szoktak venni reszelőt is.Kép Megkérdezték, hogy MINEK? Mondom, ha túl nagy a kukac, le kell reszelni belőle, hogy beleférjen...Kép És néztek hülyén...KépKépKépKépKépKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Működik már ez az izé?????

Betti
betti73

Szia Betti!
Végre valaki!KépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Betti!
Végre valaki!KépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok! Végre beengedett a Babanet!
Móni/Zsuzska drukkolok nektek!!!!!
Egyébként mindjártmegjövős érzéseket sokat éreztek aztán pozitivat teszteltek! Hajrá!

Babás álmom már nekem is volt. Nem is egy! Az egyik viszont nagyon cikis volt. Vásárolni voltam és a lányom a bevásárló kocsi elejében ült. Szegény nagyon csúnya volt elálló fülekkel és mindenki olyan sajnálkozva nézett rám, hogy "szegény nőnek milyen kis csúnya gyereke van".

Óvszer: Hát az a kizökkentés legjobb módja. Amikor már minden tök jó, action közben elkezdeni bénázni a felhúzással.....aztán folytatni mintha mise történt volna. Felemelő.

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

Ez nagyon jó sztori! Kép

Móni!

Én még nem merek tesztelni, mert össze-vissza jön meg nekem. De ha az LH tesztet figyelembe veszem akkor holnap kellene megjönnie.

Kép
lara26

Na végre, ejnye babanet Kép

Szóval már csakazértis jöttem Kép, de egyben ki is használom az alkalmat, hogy elköszönjek Tőletek! Jókívánságaim megegyeznek a 8óra 21perckor írottakkalKép, hétfőn leszek újra, gondoskodjatok róla, hogy legyen mit olvasnom Kép

angel37

Ja,
Vica,
a bicikligumis sztori király Kép Kép

angel37

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Ma elvileg tudtam volna egy kicsit többet jönni, erre szarakodott a szerverünk... Kép

Mindegy, holnap majd próbálom bepótolni! Kép

Én tegnap reggelre álmodtam azt, hogy szültem!!! Kép
De egy kb. 5 hónapos kisfiút!!! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Angel!!

Jó utat és sok sikert! Kép Reméljük, hogy többen jöttök haza. Kép

Elbúcsúzom én is, megyek, de holnap jövök!!! Kép

Betti
betti73

Én is búcsúzom, mert rohanom kell árazni, mert annyira tele rakták a boltot árúval, mint az életben még soha, és félek, hogy nem férek ki az ajtón...KépKépKép

Pusz Mindenkinek!

Vica

(reggel jövök!)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nem tudom, hogy vagytok vele, de amióta babucit szeretnénk azóta sokkal hamarabb elmúlik 1 ciklus. Nem így van?

Móni én azért izgulok mindannyiunkért!
Olyan jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem, most sikerült felismernem a zebrát. :o
Nem úgy mint múltkor a gólyát! Kép

Kép

Kép
lara26

Angel!

Jó utat, szép időt, és még sok jót kívánok!

Kép
lara26

Sziasztok!!!

Hát ez a fránya babanet megint meg tréfált minket.Rólam annyi,még mindig vérzek,már televan a hócipőm magammal.Így ma nem tudtam menni dokihoz,maradt a jövőhét kedd.Próbált időpontot kérni a kórháztól de képzeljétek teltház van.Talán jövőhét csüt9rtök,bár arra kicsi az esély,inkább utána héten.nagyon szerettem volna túl lenni már rajta!!!De csak kitolódik.Pedig 24-én lagziba vagyunk hivatalosak.Na sebaj,megyek a varratokkal eggyütt.Majd nem táncikálok apával.
Meg van minden a műtéthez,vérvétel,vizelet,ekg,mellkasröntgen.Minden jó.Remélem minden rendben lesz,kezdek parázni.

Beu!!!

De jó,hogy jelentkeztél!!!!Jól vagy????Most hogy is álltok????Orvos??Kivizsgálás???Bocsi kicsit levagyok maradva.

Lola kismami hogy vagy???
Régen jártál erre!!Tessék jönni mesélni!!
csanita

Lara, most azt hiszem eltaláltad az állatot. Kép. Kicsit talán nehezebb összekeverni bármi mással a zebrát Kép. Különben nagyon cukorfalat Kép.

Kata, hatalmas baba lehetett, és te csak úgy simán megszülted Kép. Remélem jössz már többször és tovább Kép.

Anita, nyugi, nem kell annyira izgulni (mondom én aki csak rákszűrésre megy és remeg Kép) Azt meg nem is kell mondanom, hogy teljesen természetes, hogy minden rendben lesz. Még csak eszedbe se jusson, hogy nem Kép. Értjük egymást????Kép

Mi ma betonoztunk kidudlit, meg szenet hordtunk. Kicsit fáradt vagyok azt hiszem. Kezeim már megint kezdenek fiússá válni, tele van bőrkeményedéssel Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Örülök ,hogy ilyen sokat irtatok,probáltam elbucsuzni 11:45-kor de nem vot babanetKép.De láttom nem csak velem szorakozott.Ma nagyon ráérek elmarad a Barátok,a hülye foci miattKép Holnap valoszinü csak este tudok jönni(de ha lesz idöm akor 10-ig benézek).Azt mesélek majd a dokitól millio kérdésem van,remélem mindegyik eszembe jut,bár a gyógyuláson kivül az érdekel a legjobban hogy van-e pém!Szerintetek a gyulladás miatt foglalkozik velem???Kiváncsi leszek!!Pedig jövö héten szabin leszek és ráérnék elmenni akár vérvételre is!!
Lara !Cuki ez a zebraKép
Kamilla!Holnap reggel is méred a höd???
Az ovszert én se szeretem soha!!NA jó sokat irtam!
Holnap irjatok ám jó sokat legyen mit visszaolvanom!Puszika!!
A drukkok még mindig mennek :Moninak-Larának-Zsuzsának++++++++++++++++"és mindenkinek aki következik!!!!!
Vendég

Már megint sehol senkiKép
Mindenkinek szép álmokatKép!!!!Aludjatok jól,azt hiszem én is megyek,mert uncsizok.Azért egész jól elbeszélgetek magammal!Sziasztok!!!!
Vendég

Helló csajok!!

igen tényleg nagyon szép helyen voltunk és nagyon jó volt, csak olyan rövid Kép

Nolina remélem nagyon jó lesz a hétfői vérvétel eredményed, és nem kell elmenni azokra a vizsgálatokra!!!

Vica köszi Kép
nagyon jó az óvszeres story!!!! Kép
(még nem tettem ám le a Cserkeszőlős hétvégénkről a párommal Kép benti fürdő is van?)

Anita még mindig vérzel?!?!?!?! Úgy sajnálom. Így akkor tényleg csúszik a műtét. De ne félj!! Lehet, hoyg a lagzikor már nem is fog annyira fájni. Majd max ülve táncoltok apával Kép
ma szereztünk beutalót a páromnak vizsgálatra. Nagyon meg van ilyedve. tisztára stresszes. FÉl, hogy valaki meglátja. na meg az eredménytől is Kép
azt még nem tudom pontosan mi lesz utána. Eddig úgy volt, hoyg elmegyek egy másik dokihoz, de ma kiderült, hoyg akinél eddigvoltam van egy nagyon jó barátja valamelyik pesti intézményben, és be tudna oda juttani. majd a kiskatonavizsgálat eredménye után és annak függényében eldöntjük mi legyen.

Hajni miért kell nektek a szén?
nem hozol képeket a fürdőről?
ne félj a rákszűréstől, nem fáj, csak kellemetlen, mert elég hideg az az izé Kép

Moni, Lara, Zsu NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
beuka

Keditke szerintem biztos fog veled foglalkozni a doki!
Várjuk majd a beszámolót!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Nem nagyon van időm most visszaolvasni. Mióta megint dolgozom, azóta semmit nem tudok csinálni. De jövő héttől megint otthon maradok, nem bírom a gyűrődést. Megint hánytam, sokat szédelgek... De nem baj, addig tudom, hogy jól van a baba. Már egy kicsit kezdek gömbölyödni is. Kép

Beuka láttam tegnap este a képeidet, meg olvastam az élménybeszámolód. Nagyon kalssz lehetett a lakzi. Az én párom is nagyon izgult a kiskatona-vizsgálat előtt, és nem is lett a legszuperebb eredmény, de azt akkor is mondták, hogy ettől biztosan lehet babánk..
Melyik intézetbe tudna bejuttatni a dokid? Lehet hogy ez lenne a legcélravezetőbb megoldás! Biztos macerás az utazgatás, de ott erre szakosodott orvosok vannak és hatékonyabban tudnak segíteni.. Aztán majd terhesgondozásra visszamész a dokidhoz. Kép

Móni, Zsuzska, nagyon drukkolok! Kata, engem is áttehetsz a babás táblába, holnap 8+2 hetesek leszünk. Talán az a baj, hogy túl sokat blokkoltuk a zebrákat.

Lola, mi van Veletek? Olyan régen nem hallottam rólad.. Már túl vagy az első harmadon, ahogy utána számoltam. Kép Voltatok 12. heti uh-n?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Beu!!!

Én párom is izgult milesz az erdmény.Meg tudod Õk,mint férfiak nehezebben viselik a kudarcot,ha kiderül miattuk nem jön a baba.De persze nálatok minden rendben lesz,mert miért ne lenne.És ha valaki meg látja??Nagy ügy!!!Az legyen a legkevesebb.Szerintem is lépjetek tovább egy olyan intézetbe akik csak ezzel foglalkoznak jó kezekben lesztek.Melyik intézet???Lehet hogy csak egy pici gond van,látod Zafírnak is hipp-hopp jött a baba.Persze az előző dokija jól félrekezelte.Rólem meg ne is beszéljünk.Ha még mindig nem megyek el ide akkor nem tudom mi lenne.Na de most előre nézek.

Zafír!!!

Válaszóltam.Igen ez jó ötlet,hogy átadjátok másoknak a zebrákat szerintem van rá jelentkező.
csanita

Sziasztok lányok!

Sajna marha rossz napom van /lesz.
1. leesett a hőm, tehát tuti meg fog jönni vagyis minden bizonnyal nem vagyok terhes, de meg sem fog jönni mert én olyan szerencsétlen vagyok hogy menstruálni sem tudok normálisan.2 a párom otthon hagyta a kajáját, amit dikert azért csinált mert nem tud venni mert lesz lesz rá ideje. És ha nem eszik rosszul szokott lenni. Most majd izgulhatok, meg hívhatom hogy rosszul van-e. 3. a hajam reggel sehogy sem állt. Vagyis úgy, mint a gólyafészek már csak a gólyát várhatom, ami engem nagy ívben leszar.Kép
4. írtam az origon egy dokinak, hogy van egy problémám teljesen félreértett.( mindjárt bemásolom).5. semmi kedvem dolgozni, mindenkinek csak leüvöltöm a fejét, és mindenki azt mondja hisztis picsa vagyok.Kép

zsuzska80
Szombathely

Az előzményt Ti is tudjátok hogy probálkozunk , abbahagytam a fogi tabit.
De én nem azért vagyok kétségbe esve, mert nem jön össze hanem azért mert rendszertelen a menstruációm. Nagyjából ennyi, ő ezt írta:
"Kedves Zsuzsa!

Értem orvosát és Önt is, mindkettőjüknek igaza van, csak nem beszélték meg (ld. kommunikációs zavar)

Van olyan gyógyszer ami nem fogamzásgátló és szabályoz, de ez peteérést elősegítő gyógyszer, ami előtt helyes vizsgálatokat végezni, és ha hatásos terhes lesz. Ha pedig nem akar gyereket akkor minek vizsgálni és "cseszegetni" a petefészkét hormonokkal? Akkor szedjen fogamzásgátlót addig amig gyereket nem szeretne, mellesleg ennek most van az ideális ideje, és hagyja abba, amikor már úgy gondolja. Ha akkor is van zavar, valószínüleg lesz, akkor kell kezelni."
folyt köv.

zsuzska80
Szombathely

Akkor ezt írtam: "Szerintem most mi is félreértettük a dolgot, vagy én rosszul írtam le.

Nem az a gondom hogy nem leszek terhes bár már nagyon szeretnék hanem az hogy ilyen rendszertelen ciklussal tervezni sem lehet, mivel nem tudom mikor van peteérés. Mértem hőmérsékletet de a 40. napon már mit/minek mérjem??"

Õ ezt írta vissza:
"Kedves Zsuzsa!

OK, igaza van ezúttal én voltam figyelmetlen, bár a véleményem benne van a levélben.

Gyereket akar. Igen hosszú ciklus alakult ki, ebben majdnem biztosan nincs peteérés, tehát ki kell vizsgálni az okot. És ezután kell peteérést stimulálni pl. Clostylbegyt alkalmazásával, ha más ok pl. hyperprolactinaemia nincs."

Ja még annyit hogy reggel fél ötkor mivel akkor keltünk, mondtam a páromnk hogy leesett a hőm.(minden reggel kérdezi) kérdezi ez mit jelent, mondom hogy nincs baba....
Azt mondja majd köv . hónapban bizti lesz,szóval ő még lát reményt...

zsuzska80
Szombathely

Bocs hosszú lettem de Ti úgyis szerettek olvasni.
Szóval Moncsi , nekem sincss sok esélyem.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Ma nem mértem, de mivel nem bírom ki, így menstruáció előtt öt nappal, hogy ne csináljak semmit átlagoltam a három havi görbémet és felrajzoltam a fertilitybe mintha ez lenne a mostani ciklusom. 13cn-re hozta ki a pét és szept 15-re írja a tesztelést. (Az még egy teljes hét!)Mi 9, 11,13,15 cn-en voltunk együtt úgyhogy elég jól körbelőttük a pét. Hát nagyon kiváncsi vagyok mi lesz.

Kép

Kép
kamilla306

Szisztok!

Bea, ugye nem gondoltad komolyan, hogy nem tudom milyen egy rákszűrés???? Kép Jót mosolyogtam rajta. Különben nem azért igzulok, hanem mert most ha minden igaz vizsgálódunk is, meg másik dokihoz megyek. Ráadásul eddig nőhöz jártam. Tudom, hogy hülye vagyok, és nem kellene izgulnom, de akkor is.
Látod, még a vizsgálódást is egyszerre kezdjük Kép.
Különben nem csodálom, hogy fél a párod. Most úgy belegondoltam, hogy egy idegen helyen, muszájból kell játszanom magammal, hááááááát nem vagyok benne biztos hogy lenne eredménye.

Zafír, olyan jó, hogy a baba jól van. (te már nem is vagy érdekes Kép). Lehetne olyat kérni, hogy minden hétfordulókor teszel fel nekem képet a pocakodról? Olyan jó lenne látni hogy hogy növöget Kép.

Zsuzska, szerintem egy kicsit összetettebb a dolog annál, minthogy egy netdoki megértené pár sorból. Szerintem normál orvossal próbáld tisztázni a dolgokat, és minden "hülyeségért" zaklatni.

Nekem tegnap görcsölt megjövősen a hasim. Mondta a páromnak, erre ő közölte velem, hogy a 28 napból 28-szor fáj. Kép Pedig én nem is vagyok szexmániás Kép. Különben még most is görcsöl, főleg a bal oldalon, ha nyújtozom akkor az egész alhasam Kép, remélem a pét érzem, de már két napja van lent a hőm. Bár ma korábban keltem, de attól még fent lehetne. Na mindegy, ez nem rágógumi Kép.

És most valami front van, mert azt álmodtam, hogy meghalt az apukám, és bőgve keltem, ráadásul be fogok cigizni is.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Végül is nagyjából igaza van neki,de ez mit jelent?"ha más ok pl. hyperprolactinaemia nincs."
Ja és ha tüszők vannak az még nem azt jelenti hogy van peteérés?

Ja én megint babával álmodtam...de az enyém is nagyobbacska volt...

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Zsuzska!

Ne légy elkeseredve, bízzál benne, hogy megjön. Ha meg mégsem jönne, akkor keressél egy dokit, aki normálisan megvizsgál és segít! Nyugi, a negatívság nem használ.

Zafír!

Jól teszed, hogy otthon maradsz. Vigyázz magatokra.

Kamilla!

Nem semmi vagy! Drukkolok, hogy sikerüljön ez a hónap.

Beuka!

Örülök, hogy itt voltál egy kicsit és hírt adtál magadról. Drukkolok, hogy találjatok egy megfelelő dokit.

Hajni!

Ma mész dokihoz?

Betti
betti73

Dehogy megyek ma. Jövő hét kedden háromnegyed 5-re.

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi Hajni! Úgy emlékeztem. Kép

Lányok!

Már a 8. napon vagyok és még mindig pöttyözöm. Tulajdonképpen múlt hét hétfő óta jön belőlem valami. Ez szuper!!!! Nem hőmérőzöm, nem iszok teát és nem érdekel semmi, valami csak lesz. Jövő pénteken lesz mit mesélnem a dokinak.

Betti
betti73

Betti felrakom neked az average-curve-t. Feltéve ha nem túl nagy a méret. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Köszi! Szerintem jó ez az átlag görbe, nekem a két havi görbém totál eltérő volt. Drukkolok nagyon neked. Kép Az esély megvan rendesen!!!! Kép Most csak a mensi napjaimat jegyzem a fertility-n.

Betti
betti73

Betti, ez iszonyat sok idő. Tényleg lesz mit mondanod. Csak el ne felejtsd ha addig elmúlik.

Zsuzska, passz, próbáltam megkeresni neked hogy mit jelent az a hülye szó, de sajna nem sikeredett. Ilyenkor úgy szeretnék doktornéni lenni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Itt vagyok már, csak még mindig a tegnapi cuccot árazom.
Az előbb bent volt egy rettenetesen büdös szájú faszi, azt hittem elhányom magam. Itt dumál nekem 8 óra óta. Brrr....

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!
Ezt hogy tudtad megcsinálni?

Tegnap egész du. engem sem engedett fel a babanet. Ma reggel meg itt a suliban sem volt ne, csak most lett. Még nem jött meg, de ma reggel is oylan érzésem volt, hogy na most... DE eddig még semmi. Ma megyek Pestre beiratkozni, délben indul a vonatom, úgyhogy ma nem leszek. Most azon izguljatok, ha mindenáron meg akar jönni, akkor még ne tegye, csak holnap!

Zsuzska!
Szerintem is menj el inkább egy normál dokihoz!

Lányok!
Akik indultok dokihoz írjátok össze papírra az összes kérdéseteket! Már azzal megjegyzitek, hogy leírjátok, meg nyugodtan elő lehet venni. Én is sokszor voltam úgy, hogy mire odaértem elfelejtettem mit is akartam kérdezni... Kép

moni

Jó reggelt!Még csak most ébredtem,mindjárt készitem a reggelit is,bár eléggé izgulok,igy nem tudom ,hogy fogom megenniKép
Zsuzsa!Szerintem is keres fel egy normális dokit,a web dokik nem mindig mondanak igazat.Amig nem jön meg adig nem kell agodnod!!!Szerintem a höméröt hagyd a francba ,mert csak behülyülsz!!Ahogy többen igy jártunk!
Vendég

Moni!köszi a tippetKép!
Az én párom kelt ma szarul,megbeszéltük ,hogy Karácsonyra veszünk plazma tv-t.Ere ö már mosz meg akarja venni,az örületbe kerget!Nagyon felhuzot,neki az most nagyon kell,marhára elegem van.Tegnap is anyosék miatt vesztünk ösze" bár ezt inkább nem irom le mert hosszu lenne"!Na de nem panaszkodom,csak néha az fáj hogy öt mindenféle hülyesség jobban érdekli mint"én".Sziasztok.
"most már tényleg megyek enni ,bár a reggeli kávétól megint hányingerem van(na meg gyomorideg)Kép"
Vendég

Móni!

Össze fogom írni a kérdéseimet mindenképpen. Jó ötlet nagyon.

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?