Szisztok!
Bea, ugye nem gondoltad komolyan, hogy nem tudom milyen egy rákszűrés????
Jót mosolyogtam rajta. Különben nem azért igzulok, hanem mert most ha minden igaz vizsgálódunk is, meg másik dokihoz megyek. Ráadásul eddig nőhöz jártam. Tudom, hogy hülye vagyok, és nem kellene izgulnom, de akkor is.
Látod, még a vizsgálódást is egyszerre kezdjük
.
Különben nem csodálom, hogy fél a párod. Most úgy belegondoltam, hogy egy idegen helyen, muszájból kell játszanom magammal, hááááááát nem vagyok benne biztos hogy lenne eredménye.
Zafír, olyan jó, hogy a baba jól van. (te már nem is vagy érdekes
). Lehetne olyat kérni, hogy minden hétfordulókor teszel fel nekem képet a pocakodról? Olyan jó lenne látni hogy hogy növöget
.
Zsuzska, szerintem egy kicsit összetettebb a dolog annál, minthogy egy netdoki megértené pár sorból. Szerintem normál orvossal próbáld tisztázni a dolgokat, és minden "hülyeségért" zaklatni.
Nekem tegnap görcsölt megjövősen a hasim. Mondta a páromnak, erre ő közölte velem, hogy a 28 napból 28-szor fáj.
Pedig én nem is vagyok szexmániás
. Különben még most is görcsöl, főleg a bal oldalon, ha nyújtozom akkor az egész alhasam
, remélem a pét érzem, de már két napja van lent a hőm. Bár ma korábban keltem, de attól még fent lehetne. Na mindegy, ez nem rágógumi
.
És most valami front van, mert azt álmodtam, hogy meghalt az apukám, és bőgve keltem, ráadásul be fogok cigizni is.