Új privát üzeneted érkezett!

Na végre Szelivi! Szia! Nagyon szép az autótok! nekünk Omegák volt, de túl nagy volt, nem szerette a féjem, mert nehéz volt vele minden nap parkolni a városban. Amúgy hosszú távon nagyon kényelmes volt. Imádtam! De mivel sok km volt benne, meg 6 éves létére virágzott rajta a rozsda, pedig garázsbna tartott volt! Na ezért lecseréltük, most egy Megane Grandtourja van. Ezt is szeretem, nem olyan hajós mint az Omega volt, de könnyebb vele parkolni!

Vica!
Most nézem, nem ér, hogy megelőztél a hozzászólások számában! KépKépKép Jócskán le vagyok mögötted maradva, mint aborravaló! Kép

moni

Lara!
De ennek az a feltétele, hogy tartas velem! :9 Ha én pottynaok, akkor neked is kell, meg fordítva. KépKépKépKépKép

moni

Móni!

Ezt megbeszéltük!Kép

Kép
lara26

Jó éjt Mindenkinek!
Holnap nem biztos, hogy tudok jönni.

Kép
lara26

Keditke!
Azt olvastam, hogy az e-vitamint természetes úton jó magunkhoz venni, mert a tablettás forma nem sokat használ, állítólag a természetes anyagokból felvett sokkal jobban érvényesül, felhasználódik, pl gabonamagvak, teljesörlésű dolgokból, hidegen sajtolt olajok, de nézd meg ezt az oldalt, ha gondolod.Képhttp://www.she.hu/main.php?form=cikk&id=2506
Bogi
dbogica

Bogica!Tudod nem nagyon szeretem a "teljesörlésű dolgokat",ezért inkább beszedem igy.De majd megnézem az oldalt !
Vendég

Szelivi! Szia! Nagyon szép az autótok! Nekünk kalos van,szép zöld ,és persze a páromnak az a mániája ,hogy feltuningolja,pl: a kerékdobot pirosra festette mert állitolag ugy sportos,Ezek a férfiak!
De igy folytatodig a benzinár akor csak nagyon ritkán veszük majd elö,Lendván most 237.50/l ,szerintem még ez is drágaKép mi lesz még???Felháboritooo!Na megyek,mert kezdek álmos lenni!
Nem semmi volt a Barátok közt,Moni meg az Imi megint kibékültek!
Vendég

Sziasztok!

Beuka, annyira szeretlek, hogy mindig hiányolsz. Csak gyors néztem egy táblát, hátha látok zebrát és láttam, hogy kerestél. Jól esik. Kb 10 napja lakik itt a barátnőm és állandóan csavargunk. Ma épp moziban voltunk, a Szerelem sokadik látásra-t néztük. Nagyon tetszett, olyan kis love -story, de aranyos. Meg voltunk ma ikerbabákat látogatni, tüneményesek voltak!!! Gyönyörűek és imádnivalóak. Már nagyon szeretnék én is, de ha kettő lesz, nem is tudom, mit csinálnék. Az egyedül nem menne. Az anyuka sosincs egyedül velük,hisz kettőt egyszerre nem tud felvenni, stb. Azért ha véletlen ikrek lennének, csak azért szorítanék, hogy nekem is egy fiú-egy lány legyen.Kép A többi meg majd lesz, ahogy lesz. A pasim is már nagyon várja a babát, tegnap azt mondta,hogy ugye ha most nem sikerül, elmegyünk a Kaáliba. Pár hete azt beszéltük, hogy kb. november-decemberben megyünk oda, a hivatalos egy év után, de már nagyon szeretne előrébb lépni. Én is . De még nem tudom, mi legyen. Ha leesik a hőm kb 3-4 tizedet, akkor tuti előtte volt pé? Mert ilyen hamar még sose volt. És ugye pé-től 14 napra jön meg mindig, mert eddig él a sárgatest? Mert 8ból max 2szer(egyszer nem hittem,hogy a 22. napon van) nem éreztem és a maradék hat hónapban pont két hétre a szúrkálásra jött meg. Lehet,hogy az nem pé,amit érzek, de akkor miért jön meg a 14.napon?Nem értem. Bocs,hogy ennyit írtam és csak magamról, de nem tudok visszaolvasni.Egyenlőre. Talán pár nap múlva.
Mindenkinek puszi!!
POCI!!!!! Remélem megszületett a kisbabád és mindketten jól vagytok!!!Bárcsak írnál pár sort, hogy vagytok!
nolina

Nolina!Én már sokszor irtam,hogy a hömérö eléggé becsapos tud lenni ezért sokan félre tettük.Szerintem nödokihoz elmennél és megmondanád,hogy mi van,szerintem az alapvizsgálatot megcsináltathatod(én is most akarok majd menni,na persze ha meggyogyultam utánna)Na meg mondhatod azt , hogy 1 éve probálkoztok(pár hónap ide vagy oda nem számit).Egyántalán van-e pé,mert ahogy kiderült a hö nem mutatja azt ki.Kép Na de ez a te dolgod!Szia!!
Vendég

Keditke sajnálom azt a gyulladást!! Kép Biztos, hogy nem jöhet össze??

Moni én azért nagyon szorítok Neked!!!!!!!

Szelivi szép az autó!!!

Nolina mindig bízom abban, hogy jelentkezel, ha hiányollak! Ez olyan jó!!
Tök jó, hogy ottvan Veled a barátnőd!! És már együtt is dolgoztok??
Hol van az a Kaáli??
Én úgy tudom, akkor van pé, ha több tizddel lemegy a hő. De a hasfájás boztos jobban mutatja.
Nektek akkor mostanában van dologidő Kép
SZORÍTOK!!! Remélem nem kell mennetek egy éves vizsgálatra!!
Sajna nekünk most telt le, úgyhogy holnap kérek beutalót kiskatona vizsgálatra, aztán megyek én is Bajára kivizsgálásra.

Jó éjt!
üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

Keditke, már volt vérvételem és magas a prolaktinom, szedtem rá gyógynövényes szert már 2 hónapja és most lesz vérvétel, hatott-e, ha nem, akkor CT és MRI,hogy mitől magas a prolaktin és utána lehet,hogy bromocriptin, vagy norprolac-ot kapok. Vagy nem tudom. Egyenlőre várom,hogy az eredménnyel visszamenjek a dokihoz, ill. már az eredményt is várom, de majd hétfőn lesz vérvétel+5 nap eredmény.
Bea, tök jó, hogy mindig gondolsz rám! Igen, már velem dolgozik a barátnőm elsejétől és majdnem velünk szemben lakik. Kép A Kaáli Szegeden van, a női klinika mellett, ami- mellesleg szemben van a gyógyszerészkolesszal, ahol 5 évig sokat lógtamKép Dologidő miatt gyors megyek fogmosni, mindjárt itt a férjemKép
Vhol jó is,hogy már történik vmi vizsgálat, nem? Szorítok Nektek!
nolina

Sziasztok lányok. Nagyon haragudni fogtok rám, de be kell vallanom, hogy ma reggel, nem tudom milyen megfontolásból, valószínűleg nem is volt megfontolás, csak úgy spontán előkaptam a lázmérőt és mértem egyet. Értelme semmi nem volt és nagyon haragszom magamra emiatt, mert ebből látszik, hogy nem tudok kikapcsolni, pedig nagyon szeretnék. 37,1 volt egyébként, de ez így önmagában semmit nem jelent hiszen 20 cn-en ez nagyjából mindig ekörül van. Most jön a hónap leghosszabb hete. Át kéne aludni az egészet, de ezt sajnos nem lehet.

Akartam felrakni képet a házunkról, de ez a hülye gép nem engedte telepíteni a Canon progit. Majd otthon megcsinálom és behozom CD-n. Csak azt nem tudom, hogy hogy lehet a kép méretet csökkenteni?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Hol mérted ezt a 37,1-et??És meddig?
Szerintem ez bocsánatos bűn...Kép

zsuzska80
Szombathely

Én mindig hüvelyben mérem és mindig 10 percig. Csak azért volt hülyeség, mert 20cn-en nem mond semmit az eredmény. Majd a 26 cn-n lesz érdekes, hogy fenn van-e még.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Az én hőm most lepotyogot Kép. 36,7. Szóval 3 tizedet Kép.

Bea végre itt. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, gyönyörű helyen jártatok Kép. Sanálom, hogy megjövőfélben van. Pedig úgy bíztam benne, hogy most hogy elhagylak nagyon beindulsz.

Szelvi, nagyon csini a kocsi Kép. Nekünk Kadettünk van, és nagy álmom hogy építkezés végén teljesen felújítjuk, egy kis optikai tuning és kész Kép. Még nem tudom mi lesz belőle, de ez a kedvenc autóm Kép.

Nagyon jól néz ki a tábla, hogy Nolina után olyan nagy szakadék, és jövök én. Legalább lesz egy kis nyugi, és mindenki összegyújthet még több energiát a második csapatnak Kép.

Ja, majd elfelejtettem. Kedden háromnegyed 5-re megyek dokihoz. Még kifaggatom a páromat, hogy biztos-biztos akarja é a babát, aztán hajrá.

Kép

Kép
vkhajni

SZiasztok!

Hú de korán kezditek már Kép

Én sajnos nem sokat fogok tudni ma hozzászólni, mert sok dolgom lesz Kép, ha szabadságra akarok menni a hét hátralevő részében...De hát nem panaszkodom, mert holnap utazunk Rómába Kép, és az összes esélyes nap pont úgy jön ki Kép
Szóval ha nem jelennék ma meg többször, akkor legközelebb hétfőn, és mindenkinek eredményes/csíkos/zebrás/babás/összebújós stb. hétvégét kívánok!Kép
Én szoktam mérni a hőmet, ma a 36,2-t alig érte el, lehet, hogy hüllővé változom...

angel37

Hajni!
Ez jó, hogy már mész dokihoz!

Én ma reggel tiszta gyagya voltam, még el is pityeredtem magam a párocskámnak. Kép Pocakfájásra ébredtem, pontosabban iszonyatosan éreztem mind2 petefészkem. Olyasmi, mintha meg akarna jönni... De azt nem jött meg. Összebújtunk, közben is azt éreztem, mintha megjönne, de semmi... Pocakfájás megszűnt. Pancsi után még visszafeküdtem én is (ugye ő csak 9-re megy dolgozni, én meg viszem a Martint suliba), és akkor elsírtam a bánatom. Potter története nyomán jutottak eszembe dolgok, pontosabban a miértek... Ha most megjön, de a köv. hónapban nem, akkor tudom, hogy azért volt, hogy elkezdjem, megcsináljam az egyetemet, de ha azután is megjön, akkor nem tudom miért...Kép Én hiszem, hogy mindennek oka van, és mint racionálisan gondolkodó, mindig keresem a miérteket... Lehet, hogy hiba, nem tudom. Igazából hiába várom, hogy megjöjjön, mint már írtam is, ott nagyon mélyen úgy szeretném ha, mégsem. Valahogy nem tudok elvonatkoztatni, eddig semmi baj nem volt, de hogy itt a ciklus vége tiszta gyagya vagyok. Már arra is gondoltam, hogy azért veszek egy tesztet, hogy biztosan tudjam, hogy megjön, és akkor nem bizonytalankodom. Na most jó hülyének gondoltok. DE ma így ébredtem, megpróbálom azért ráncba szedni magam, de most nagyon Kép vagyok.

moni

Jó reggelt Lányok!

Beuka!

Egyszerűen gyönyörű helyen voltatok!!

Kamilla!

Ne aggódjál, én sem tudok rendesen kikapcsolni, most az idegesít, hogy nem mérem a hőmet. Egyébként a 7. napon vagyok és még ma reggel is volt valami. Tulajdonképpen másfél hete vérzek. Ez szuper!! Kép

Betti
betti73

Móni, ne csináld ezt. Gondolj arra, hogy ez a hónap legjobb időszaka. Lehet izgulni, megvan a remény ami erőt ad. Ha megjön ráérsz szomorkodni, ha meg nem akkor örülni. Én még mindig az egyhetes állásponton vagyok a teszteléssel, szóval inkább lebeszélnélek róla hogy vegyél. Nálunk is van mindennek oka, de én soha nem keresem. Tudom, hogy úgyis kiderül egyszer. Most kíváncsian várom, hogy az eddigi babahiányunknak mi az oka. Biztos kiderül, csak nehéz kivárni. Különben azt álmodtam, hogy a doki azt mondta, hogy két hónapos terhes vagyok, úgyhogy mit akarok én a hülye kivizsgálásaimmal Kép. Olyan jó álom volt. Ott feküdtem az ágyon, és nem tudtam neki mint mondani Kép.
Tessék összeszedni magad, és nem Kép-zni itt nekem.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Jótmosolyogtam az írásodon, álmodon! Köszi, hogy jókedvre derítettél!!! KépKépKépKép
Tudom, hogy én nem vagyok ilyen, nem is értem miért ébredtem így Kép, de most összeszedem magam és egész nap csak Kép jeleket fogzs látni a hozzászólásaimban!
Egyébként nem tartom hülyeségnek az álmodat, merthogy nem akar lemenni a hőd, és már a 7. cn körül jársz, az akár babó is lehet. Tegnap nézegettem a fertilityn a görbéket, és volt olyan pár db közte, hogy megjött, és utána tesztelt + at. Szóval bármi lehet! Mindenestre ma is vékony betéttel jöttem el, biztos ami biztos. Csak most megőrít ez a bizonytalanság, mert igazából nem akarok reménykedni, jöjjön meg aztán kezdődjön a köv. hónap! KépKépKép

moni

Moni!

Ne légy szomorú!! Kérlek!

Hajni!
Szupi, hogy mész orvoshoz, nekem jövő péntekre van időpontom, úgyhogy megyek elsírom neki a bánatom.

Szelivi!

Szuper autótok van! NAgyon teccccik. Nekünk is kellene egy nagyobb.

Keditke!

Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál.

Betti
betti73

Moni mikor tesztelsz? És én mikor teszteljek?Kép
Tanácstalan vagyok mivel nekekm mindig össze-vissza jön meg.Ja és milyen tesztel?A Lily most le van árazva a Rossmannban...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Tesztre nem is gondolok, mert szerintem mindjárt megjön. Folyamatosan oylan "mindjártmegjön" érzésem van. Ma vagyok a 27. napon. De ha mégis valamilyen csoda folytán nem jön meg, akkor hétfő ugyi a 32. nap. Ha akkor sem jön meg, aznap veszek egy tesztet, és kedden, azaz a 33. napon megcsinálom. Nem tesztcsíkot akarok most venni, az olyan macerás, hanem vizeletsugaras tesztet. Ugye legutóbb 26 napos volt, előtte kétszer meg 27 napos, tehát így majdnem meglesz az egy hét. DE hangsúlyozom, nem is akarok erre gondolni, mert úgyis megjön, és amiylen szerencsés vagyok pont holnap, amikor megyek vonattal Pestre beiratkozni. Ide most szomorkás jel kellene, de írtam, hogy ma nem fogok azt tenni. Kép Szerintem jövő szerdán tesztelj.

moni

Móni, ezt már szeretem Kép. Én nem nagyon hiszek abba, hogy nálam a megjövéses pozitív teszt szóba jöhet. De azért kiszámoltam ám, ha most úgy jött meg, akkor már 13 hetes vagyok, és azt már a doki simán meg tudja mondani, vagy nem? Úgy elgondolkodtatott az álmom. Igazából tényleg nem tudom, hogy mit csinálnék. Na mindegy szép volt és kész.

Betti, akkor a jövő hét dokis hét lesz Kép. Kicsit várom már, de azért eléggé izgulok. Legalább úgy mint mikor múltkor voltunk, csak hazajöttünk Kép. De azt hiszem még ráére sírni itt nektekKép.

Kép

Kép
vkhajni

Móni!

Meglátod, milyen jót fog tenni a suli neked. Nekem tegnap volt az első angolom és komolyan mondom teljesen kikapcsolt. Élveztem nagyon, pedig marha fáradt voltam tegnap. Kép

Hajni!

Ne izgulj, beszélj meg vele mindent. Vigyed a görbéidet is azért. Kép

Betti
betti73

Hajni én is álmodtam hétfőn hogy teszteltem de nem tudtam eldönteni hogy - vagy +!Kép
Móni azt hol lehet venni és mennyibe kerül a (teszt)??

zsuzska80
Szombathely

Betti!
Tudom, bvárom is ám!!! Egy kicsit legalább kiszakadok a hétköznapokból,meg nem lesz annyi üres időm agyalni... KépKépKép

Most egy kis időre elköszönök, kiugrok a városba egy könyvért, meg megnézem hogy megjött-e. KépKépKépKépKép
Sietek vissza! Kép

moni

Gyógyszertárban, és nem sokkal drágább mint a másikak!

moni

Moni, és mi a neve??A Rossmannban nem lehet venni??

zsuzska80
Szombathely

Beuka!Ha ma rendel a doki akor talán pé-re meggyógyullok,de az is lehet ,hogy bekavar valamit ez a fránya gyulladás(lehet h felfázástól van ,nem tum ,nemsokárra kiderül"remélem")
Nolina!Bocsi hogy okosnak tüntem tegnap este ,de nem tudtam hogy folynak a vizsgálatok!Remélem azért nem kell sokáig várnod a pocaklakora!
Kamilla!Nem semmi ,hogy milyen kiváncsi,vagy én a helyedbe folytatnám a hömérörKép.
Hajny!Aztán majd ird meg ,hogy mit tanácsolt a dokid!
Moni!Nem biztos ,hogy megjönKép Küldöm drukkjaimat+++++++++++++++++++!!!!

Tegnap este olyan jó volt,nem veszekedtünk a párommal,hogy ki lesz a sz.gépnél,nagyon jó a külön gépKép
Megyek készülödni,megnézem ,hogy tényleg rendel -e a dokim!Lehet,hogy csak este tudok jönni,attól füg mennyien lesznek!
Annyi kérdés van az eszembe .de mire beérek hozzá felét elfelejtem!Annyira izgulok,pedig tudom ,hogy saját érdekembe kell mennem hozzá!!Drukkoljatok ,hogy semmi komoly baj ne legyen!!!Sziasztok!!
Vendég

Keditke, én teljesen meg tudom érteni az izgulásodat. Én is ilyen lökött vagyok. Segítek egy kicsit és átveszem a felét. Ugye már nem is izgulsz annyira Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jól átvertekKép,ma nincs rendelés Hétfö,csüt és péntek,holnap megint izgulhatok!!
Hajny!Kösz az együttérzést,holnapig tiszta frászba leszek.Szegény párom kész van ,hogy nem lehetünk együtt,mondtam neki még jóó pár nap (5 biztos)"holnaptol számolvaKép.
Vendég

Keditke!

Nyugi! Az idegesség nem segít. Meglátod, minden rendben lesz. Kép

Betti
betti73

Betti ,neked is köszi,de én már csak ilyen vagyok.Most is cickát iszom,elvileg gyull.csökentö is!
Vendég

sziasztok!
Én is itt vagyok ám!Kép

Beu!
Biztos nagyon jó volt a lagzi! Tényleg nagyon szép helyen voltatok!

Szelivi!
Nagyon teccccik a kocsitok!Kép Biztos jól fogja érezni magát benne a babó!

Keditke!
Nem lesz baj, ne félj!Kép

Éjjel azt álmodtam, hogy szülök, de császármetszéssel. Keresztbe felvágták a hasam, aztán férccérnával varrták össze. Semmi nem volt véresKép Na, most szóljatok hozzá!Kép

Kép
Kép
maminti81

MA nagyon kihallt a topic,mindenki ennyire dolgozikKép!
Vendég

Marminti!Nem semmi álmaid vannak,már most akor késöbb miket fogsz álmodniKép
Vendég

Valami babásálom hullám söpört végig az országon? Én itt vagyok, csak nem tudok mit írni. Pedig uncsizom ám rendesen.

Kép

Kép
vkhajni

Kép na szép !!!Én is csak 11:45 ig leszek itt,mert mennek délre!
Vendég

Én már sokszor álmodtam azt ,hogy dokinál vagyok és közli velem a jóó hirt Terhes vok!!Azt csak álom votKép
Vendég

Hajny!Te otthonrol netelsz?Vagy munkahely?
Vendég

Maminti!

Te meg miket álmodsz???

Nekem is volt már olyan álmom, hogy mensi után elmentem dokihoz és közölte,hogy már 3 hónapos terhes vagyok. Kép Mindenki a csodára vár, ez természetes. Kép

Betti
betti73

Na megjöttem, de amúgy nem jött meg! Kép Könyvet nem kaptam...

Most lehet, hogy csúnyának gondoltok, és számítónak, de jó lenne, ha tényleg nem jönne meg. Ugyi esélyem is van rá, mert annyian kipotyogtam előlem a táblában, meg olyan régen volt zebra, hogy talán én megkezdem a sort, aztán jöhettek ti is többiek... KépKépKép Ja, és ugye Larával megbeszéltük, hogy nem szakadunk el egymástól, na jó meg Zsuzska téged is beveszünk! Na megis van a 3 zebra! Kép Aztán utána szép sorban ti is! Kép

Most komolyan mondom semmit nem érzek. Azt se, hogy meg akarna jönni, cicim sem fáj, néha viszket, de semmi. Majd holnap fogok koppani nagyot...KépKépKép Felébredek, és belelóg az ujjam a bilibe... KépKépKépKépKép

Zsuzska!
Beugrottam a Rossmannba, amit te írtál, abból a 2 db-os 899, de a One Step, ami sokaknak sikert hozott(zöld, rózsszín smile-s), az viz.sugaras, és 999, meg van egy Pregnancy nevű( ha jól rémlik), az is ennyi. Jót nevettem, mert ez utóbbihoz 3 db-os óvszer van csomagolva. KépKépKép

moni

Bárcsak az álmok valora válnának,minél elöbb!!!!Kép
Vendég

Én itt leszek fél 2-ig. Kép Óráim vannak, és még ugye az első hét, nem kínzom még őket. Kép

moni

Móni!

Tiszta szívemből drukkolok neked! Kép Úgy szeretnék már ismét zebrás teszteket látni, legalább fotón. Most nyugodt vagyok, mert jövő pénteken megyek dokihoz.

Betti
betti73

Moni,legyen igazad!!
Moni!Zsuzsa!Lara!küldöm a drukkokat +++++++++++++++++++++++++++++,azután már tényleg mi jövünkKép,igaz Hajny??????
Vendég

BOCSI BETTI,téged az elöbb kihagytallak!!!
Vendég

Lányok!

Tessék zebrákat hozni! Kép Aztán hátha én is kedvet kapok tőletek. Kép DRUKK a soronkövetkezőknek.Kép

Betti
betti73

DRUKK MMINDENKINEK++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?