Sziasztok!
Kicsit megint eltűntünk, de mi is a nagy ovikezdés lázában égünk. Olyan hihetetlen, hogy ilyen hamar eltelik 3 év. Egyenlőre egyébként jól haladunk, eddig nem volt sírás. Boti jól érzi magát az oviban, szimpatikusak neki az óvó- nénik, tetszik neki minden. Úgy gondolom, illetve csak reménykedem benne, hogy, ha idáig nem volt olyan igazi sírás, akkor már olyan okból nem lesz, mert el kell tőlem váljon, hanem max azért, mert megelégeli, hogy minden nap menni kell és nem lesz kedve hozzá. Amúgy furcsa érzés. Eddig vártam az ovit, most meg mikor odavan Boti nagyon hiányzik. Furcsa, hogy ketten vagyunk itthon Csongival. Bár Boti csak délig jár, nem alszik ott, de nekem ez is hosszúnak tűnik így. De biztos megszokjuk.
Mariann! Nagyon édes Viki abban a kalapban! Jó lehetett a tengernél, Boti is biztos nagyon élvezné, imdádja a vizet. Talán majd jövőre már mi is elmegyünk nayaralni Az idén az anyagi okok mellett Csongi is szempont volt, nem akartunk ilyen kicsi gyerekkel utazgatni. Épp elég nehezen tűri a hazautat a nagyikhoz, hát még egy hosszú utazást a tengerhez.
Linda! Remélem Gergő meggyógyult már azóta! Dani hogy érzi magát az oviban? Nálatok van sírás? Ki viszi reggel? Nálunk ma már Apa vitte és minden simán ment vele is.
Moncsi! Dorka meg Csongi hasonló forma lehet, mert Csongi múlt héten, vagyis 7 hónaposan volt 8,5 kg, meg kb ilyesmi magas ős is
Sziszi! Üdv körünkben! MI Õrbottyánban lakunk, nemrég költöztünk ide, építkeztünk. Nekem két fiam van, Boti lassan 3 és fél éves, Csongi pedig 7 hónapos.
Én is szoptatok, szerencsére, Boti pl 27 hónapig szopott, de soha nem volt annyi tejem, hogy fejni tudjak. Mindig csak annyi termelődött, amennyit megettek. Ezért nem tudok túl sokat a tejleadásról. Viszont amikor tévében, vagy bárhol koraszülötteket, vagy beteg babákat látok mindig mondom magamban, hogy, ha lenne annyi tejem tuti adnék. MOst a múltkor láttam is a tévében, hogy nyár végén nagy anyatejhiány volt, a szükséges tejnek mindössze 1/3 át tudták begyűjteni.
Na, megyek, engem is lefáraszt ez az ovizás, még hozzá kell szokjak, olyan vagyok így a nap végére, mint egy rongy.
Jó éjt mindenkinek!
Meskete