Húúúúúúúúú, szegény Angelani!
Akkor gondolom pánikolt rendesen
Na de a lényeg hogy jól vannak mind a ketten
Remélem hamar kiheveri ezt a spinál-dolgot!
Azt le mertem volna fogadni, hogy Mea csalódott lesz egy picit a csaszi miatt
, de hát ha igy látta jónak a doki....akkor igy kellett lenni.
Azt viszont hogy nem viszik hozzá a babáját rendesen, felháboritónak tartom
Lehet hogy én olyan hangosan "veszekednék" a babámért forditott helyzetben, hogy hamar megunnák és inkább odahoznák háromóránként rendesen.(Bár a férjemet ismerve, ő inkább pénzt dugdosna a csecsemősöknek.)
Hari!
Mire ideértem, már többen is válaszoltak a kérdésedre spinál ügyben...
A jelentősége szerintem igazából az(és ha innen nézed, egyből "barátibbnak" hat), hogy spinállal császár közben is ébren van az anyuka amikor megszületik a babája és ez azért jobb, mint altatásból felébredve kézbekapni "csak úgy" a babát!
Na most megkérdezem, ha csaszira kerülne a sor, szeretnéd látni a babádat ahogy megszületik vagy nem??Na látod....ezt mondtam
Róki!
Ok, akkor talizhatunk.(bár már jobban örülnék, ha addigra te megszülnél, mert nem akarlak kielőzni) Nekem azt mondta a doki, hogy próbálkozzak ctg-re menni a szülőszobán, ha lezavarnak akkor az ambuláns rendelésen lesz megint a ctg-m.
Aztán meg a papirral mehetek hozzá!Multokor már fél-háromnegyed 8 kor befaroltam egy kézifékes kanyarral a parkolóba(pont egyszerre jöttünk a dokimmal, mondta is hogy pont úgy közlekedem mint ő
) és csak negyed 11 kor végeztem, úgyhogy megint viszek 3 napi hidegélelmet
Luc!
Ez aztán a szemtelenség netovábbja
Na de ha olyan sürgős a te babádnak akkor jöjjön nyugodtan, szeretettel fogjuk fogadni a kis koránkelőt
Egyébként az én babám is ma valahogy a szokottnál is csendesebb
, nem tudom mi van, bár az elmúlt 2 napban meg már majd megőrültem a tornagyakorlataitól, erre ma meg csak a nagy szunya
Remélem minden ok!
Egyébként Meának sem volt semmi intő jel, ugye jól emlékszem???
Falina
Remélem mostmár tényleg vége a negativ sorozatnak.
Zsófy!
Egyszer még a nyáriaknál olvastam, hogy a legtöbb anyukának erősebb az egyik cicije!
Úgyhogy nyugalom, ez természetes
Viszont ne hagy a másikat lustizni, tessék fejni, ha hagy benne a baba, nehogy ellustuljon
Benianyu!
Nemsokára indulunk a cukiba, úgy döntöttem, hogy ma, mivel tombol az allergiám(szegény én
), megjutalmazom magam és a fagyimra fogok kérni egy hadag tejszinhabot is
(ezt eddig megpróbáltam elkerülni de hát ki bir ki ennyi orrfújást???)
Megann 39+2