Új privát üzeneted érkezett!

Vica, mostanában túl sokszor egyetértünk Kép. Gyanús vagy te nekem Kép. Olvashatnánk arról a jó ébredésről a másik topikban?

Kép

Kép
vkhajni

Csajok azt hiszem hüvelygyulladásom vanKép!Kész vagyok teljessen és a héten már nem tudok elmenni dokihoz!Nem tudtok valamilyen gyógyszert amit lehet recept nélkül kapni?Tegnap este éreztem h be van gyulladva!
Kamilla te szoktűl energia italt inni?Amig nem vagy terhes ihatsz,csak utánna ne!
Vendég

Nem szoktam, de az ominózus berugásom után kifejezetten jól esett. És akkor olvasgattam a dobozon, hogy nem ajánlják kismamáknak. Én úgy gondolom, hogy ez azért van, mert a kismamák hajlamosak a magas vérnyomásra és ez még jobban növeli. Kifejezetten magzatkásorító hatása szerintem nincs, de azért nem nagyon fogok inni.

Kép

Kép
kamilla306

Móni!
Nem akartam senkit sem elijeszteni, csak a szélsőségeket írtam. Kép Már 4 éve lencsés vagyok és csak 3-szor csúszott hátra. Nem olyan vészes ám! Meg látod hajninak sem csúszott hátra. lehet, hogy nekem azért van, mert mikor nevetek, azonnal patakokban folyik a könnyem. Volt hogy csak elmosolyogtam magam és akkor is könnybe lábadt a szemem.Kép Erről azt olvastam, hogy azért lehet, mert az agyban egymás mellett van a nevetés és a sírás központja és ha az egyiket erősen ingerlik, akkor átterjed a másikra is. Valószínűleg ezért is lehet olyan könnyen átcsapni sírásból nevetésbe.Kép

Betti!
Ilyenkor miért van több munkátok? Azért mert közeledik az évvége? Az ilyen szakmákban teljesen analfabéta vagyok...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Tegnap ugyan már kérdeztem, de Banyáról, Beukáról van valami hír? Ha legalább olvastok minket csajok, akkor annyit írjatok, hogy még szoríthatunk-e, vagy mi van veletek?

moni

Hajni!
Lehet, hogy te vagy gyanús...Kép
Majd mindjárt írok a másikba. Az utóbbi napokban úgyis lapukkant egy kicsit.Kép

Egyébként elnézést, hy olykor valamit kisbetűvel írok, de az egyik Shift-em nem műk.
Az előbb is Hajni nevét kicsivel írtam.
Oda a nagy egyetértésKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke,

miért gondolod, hogy hüvelygyulladásod van? Mit éreztél?
Lactacyd feminát próbáltad már? Én szoktam néha, csak úgy minden panasz nélkül használni.

angel37

Na jó Vica, annyira nem ijedtem ám meg... Kép De az ára miatt tényleg nem fogok csináltatni. Meg tetszik az új szemügem, így meg feleslegesnek is tartom. Kép

Olyan kár, hogy most nincs semmi izgalom! Kép Igaz, még Zsuzskáért lehet, de még van pár napja, de se Lara, se én nem számítunk rá, mondjuk azért titokban én bízom Larában! Kép

Mondjuk nekem ég az arcom, miközben jég hideg a kezem, és majdnem fázom, de tuti nem azért van, mert lehet, talán... Pocakom most "csenden" van, nem érzem.KépKépKép

moni

Vica!

Azért több, mert most sokkal több a megbeszélés, mert minden kolléga visszajött szabiról, aztán meg közeledik az év vége is és a tulajdonos már most aggódik az év végi eredmények miatt és mindenféle elemzést, előrejelzést kell készíteni. Szóval a napi rendes munkán kívül még extra ügyek is vannak. A főnököm is ma tartja az első őszi megbeszélést, ami legalább 3-4 órás, azon újabb feladatok kerülnek elő és ma kezdődik az angol tanfolyam is. Szóval kezdek aggódni! Kép

Párocskám reggel közölte, hogy az egyik kollégának csütörtökön született meg a kisfia és, ő rettentően írigykedik. Kép Mondtam neki, hogy ne írigykedjen, majd nekünk is lesz babánk (persze akkor több az esély, ha nem utazik el állandóan Kép).

Betti
betti73

Ha valaki ráér, akkor "kedvcsinálónak" az energiaitalokhoz:
http://www.index.hu/gazdasag/magyar/energ1015/

angel37

Móni!

Nagyon drukkolok mindenkinek, aki soron van!!!!! Ha minden jól megy még ebben a hónapban (talán a jövő héten) eljutok dokihoz, aki kicsit jobban megvizsgál (UH és társai) és akivel megbeszélhetem a vérzési problémáimat.

Betti
betti73

Ja, amúgy Hajni nekem te is gyanús vagy ezzel a magas hővel. Már várom a ciklusod végét! Van görbéd, fel tudnád tenni? Kíváncsivá tetté. KépMindjárt felteszem az enyémet is, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá?! Kép

moni

Angel!
Én is használok Lactacidot, de az intim részeket MINDIG azzal mosom, már több, mint egy éve. És nincs panaszom.Kép

Betti!
Munka Kép
Szegény párod. Nekem megszakadna a szívem, ha nekem ilyneket mondana az enyém.
Mondd azt neki, hogy majd kívánja még azt is, hogy bár lenne 3 egész szabad perce...Kép

Móni!
Szerintem is jó volna egy kis izgalom. Olyan jó, hogy így kettessével "összeálltunk, mint a túrós tészta".
Hú, de éhes vagyok!Kép

[size=-2](írtam a másikba)[/size]Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

A görbém:
<!--attachment: cik-261294.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*216.1**cik%2ebmp --><center><pre>
Kép
cik.bmp (216.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

moni

Bocsi, hogy így tettem fel, de a suliban vagyok, és nem tudom jpg-ként elmenteni. Kép Paint-tel lehet megnézni.

moni

Moni,kár hogy megy le a höd,de még sose lehet tudni.Én már nem hiszek a hönek!

Abbol gondolom h gyulladásom van,mert tegnap voltunk együtt a párommal és égett ott ,mondtam neki mostanába nem leszünk együtt mig nem megyek el dokihoz,szerintem valami bajom van.A mensi elött még semmi jele nem volt!Szerintem erre a lakt..nem jo,ezen valamilyen "hüvelykup"segit amit persze utállok.Remélem pénteken lesz rendelés akor elmegyek a dokihoz,mert nyáron csak hetente 1-szer volt(hétfö)Kép.De ha nem akor csak hétfön tudok menniKép.Ebe a hónapba löttek a babaprojeknekKép.
Vendég

Viszont van egy jó hirem is ,este már lesz külön gépemKép.Ma hozza a futár.Igy nem lesz veszekedés ,hogy mikor ki tud netezniKép
Vendég

Vica,
Ez itt reklám helye Kép

Én használom esetenként az irrigátort (mensi után, fürdőzés után), a mosakodót minden nap, utazáskor, mensikor m.helyen a törlőkendőt Kép
Mondjuk az irrigátor termékeny napokon inkább nem ajánlott, mert kinyírhatja a kiskatonákat...

angel37

Vica, már kis betűvel írod a nevem is, mit várok én tőled???? Kép. Megyek megnézem a másikat is.

Móni, megnéztem a görbédet. Szerintem nagyon jó. Milyen rég volt már az enyém is ilyen Kép.

Szóval az előző görbém:

Kép

És a folytatása a mostani:

Kép

A hatodik napon nem mértem, mert a fűtészerelő keltett Kép, különben meg elég érdekesen hozta, de nincs kedvem szórakozni a beosztással. Remélem így is látható.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke,

Tényleg mutasd meg magad dokinak, lehet baci v. gomba. Gyorsan ki lehet kúrálni Kép

hát, a lactacyd nem gyógyszer, inkább megelőzésre jó v. kiegészítőnek (inkább gomba ellen, mert tejsavas)

angel37

Angel!Én is ugy gondolom sajna valami elért rendessenKép.Na megyek készülödniKép!!
Sziasztok!!!!
Lehet 18 -után benézek,és vissza olvasok!Irjatok ám sokat !!Puszika!!!
Vendég

Keditke!

A Floragin kúpot ajánlotta nekem a nőgyógyász. Nem olcsó, de jó, recept nélkül kapható. Nekem most az antibiotikumos kezelés után szükségem volt rá és rendbe is tett. Ezen kívül hatásos még, ha ivás helyett beleülsz a cickafarkteába.

Betti
betti73

Még gyorssan bekuk,böngésztem egyet és találtam egy : BETADINE HÜVELYKÚP
ami recept nélkül kaphato.Használt ilyet már valaki??
Betti , Floragin kúp mennyibe kerül,tényleg olyan drága.Nekem amit a doki fel szokott irni az kb 7-800ft.
Vendég

Keditke!

A Betadine-t én is láttam, az gombára van, azt hiszem. A Floragin 2.700 Ft volt a gyógyszertárban, 6 darabos. Azért menjél el dokihoz. Viszket?

Betti
betti73

nem viszket.
Vendég

Editke!
Én használtam Betadint, de úgy emlékszem az valami súlyos fertőzésre való volt, mert az aztán mindent kinyír. A rossz gombákat is, meg a jókat is. Teljes fertőtlenítés. A hüvely meg ugye nem arról híres, hogy steril, mint egy kórház. Szerintem doki nélül ne csinálj semmit, mert lehet, hogy rosszabb lesz. Nem tudsz elmenni SZTK-ban, vagy másik dokihoz?

Katával ugyan mi van? Biztos, majd meg szakad szegény...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lehet kiprobálom a cicka fürdöt ,és ha az nem használ felkeresem a dokit,csak az bosszant hogy várnom kell hétföigKép.Azért gondoltam jo lenne valami kúp ami gyulladásra jó,mert szerintem hétföig várni Kép.
Vendég

Vica!Nem tudok elmenni ,mert itt nálunk egy héten 1-szer rendel,Kanizsára meg nem tudok menni ,mert 12-ig nem végeznék el ott,mert rengetegen vannak!Tehát marad a cicka fürdö,és ha nem használ akor hétföi rendelés?Kép.Na már tényleg megyek mert elkések.Puszika!!
Vendég

Nekem Bea is nagyon hiányzik a leltárból. Azt igérte mesél a lagziról és még róla sincs semmi hír.

Kép

Kép
vkhajni

Én is uncsizom.Dobjatok át egy kis munkát aztán Ti is írjatok!

Kata!Egy táblát dobsz??

zsuzska80
Szombathely

Mi ez a nagy kihaltság?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Néha benézek, de marha lassú most ez a babanet!

angel37

Mikor az előző üzit küldtem, még nem volt lassú, de most nekem is az.Kép

De gondolom mindenki nagy erőkkel dolgozik.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mi van itt csajok??Tegnap tök sokat írtunk ma szinte semmit!Kép
Nekünk is több lesz a munkánk, mivel fűtődolgokat gyártunk. Nyáron ezt nehezebb eladni.
Na de nekem is letelt a munkaidőm megyek.
Érzem a hasamalját remélem NEM jön meg!
Majd 2 hét mulva tesztelek.

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok, látom, mióta nem voltam jó sok téma felmerült.

Keditke, pedig nagyon jó lenne, ha mihamarabb dokihoz mennél, mert a fertőzés ugye maga is meddőséget okozhat. Szerintem menj el Kanizsára mindenképp! Én csak egyszer vártam pár napot egy vizsga miatt, utána mentem, de addigra már azt éreztem, hogy szobatársnőm minikaktuszába is beleülnék... Aztán persze be is hegesedett a féloldali petefészkem és vezetőm...aztán persze lehet, hogy a másik is károsult.
Én is csak a jobb oldalon érzem mindig a szurkálást, lehet, hogy ezért, de lehet, hogy semmi jelentősége nincsen.
Szemüvegem nekem is van, ritkán hordom, amióta olvastam Vicát, lehet, hogy sose lesz kontaktlencsém. Kép
Mostanában szülészet gyakorlaton vagyok, jó sok babát látok születni, tök jó...sajna sok abortuszt is...
Néhány napja odajött hozzám egy kisebbségi leharcolt fejű, 50-nek kinéző nő, hogy jósol nekem. Matt részeg volt, bagót kért, és mutatta a hasát, hogy mozog, azt se tudja, mennyi idős terhes, és fingja sincs, mit kezdjen a babával, mert neki ugyan már nem kell. Kb 4 hónapos lehetett. Na, király!
Pia: gimi és egyetem alatt, köszönöm, volt nemegyszer, ma már ritkábban, kevesebbet.
Bagó: általános óta nem. Kép
Mi hír a friss babásokról? Minden oké?
Á.
potter_76

Ági!
Ez borzasztó, amit arról a nőről írtál...Ilyenkor mindig kiborulok, hogy HA Õ MEGÉRDEMLI, ÉN MIÉRT NEM????????????
Szörnyű lehet neked az ab.-ok miatt. Végig ott kell lenned? Mindegyiknek megvan a nyomós oka rá, hogy ilyet tegyen? Bár nem hinném, hogy van elég nyomós ok egy ilyen tettre.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Szegény lepukkant nőnek valószínű sokminden nem adatik meg, ami nekünk igen.
Csak idő kérdése, de biztos lesz neked is babád szerintem. Nagyon fiatal vagy még! Kép
Nem kérdezem az abortuszra várókat, amúgy is elég világvége fejjel jönnek be, és hagyják el a műtőt. Inkább szülésekre megyek be, ha tehetem.
potter_76

Na jó, holnap nem leszek délelőtt, csa 1-től, mert megyek babalátogatásra! Bi-bi-bíííííííííííí!
KépKépKép
Pusz: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Itt vagyok lányok. Vége a megbeszélésnek, 1-kor kezdődött. 5-kor kezdődik az angol. Kicsit elfáradtam, persze nem tudtam meg, hogy veszünk-e föl valakit a kolléganőm helyére, mert a főnököm nem válaszolt a feltett kérdésre. Kép Szépen vagyunk!!! Ezek után kénytelen leszek azonnal betegállományba menni, mihelyt babás leszek! Kép

Betti
betti73

Helló mindenki!!!
csak ezt az oldalt olvastam el, úgyhogy most nem nagyon vagyok képben bocsi Kép

Móni, Hajni olyan édesek vagytok, hogy hiányoltatok!!!! Itt vagyok végre Kép
Sajna tegnap óta barnázok, a táblában kérném a pottyantásoma sajna Kép Kép (ma 2.cn)
A lagzi nagyon jó volt!!!
Útközben láttuk néhol a pusztítást, de nem volt olyan durva. Ahol meg voltunk ott nem volt semmi.
Nagyon szép faluban laktunk, a vendéglátóink nagyon kitettek magukért.
képzeljétek a templomi esküvőn külön köszöntöttek bennünket Kép annyira meghatódtam.
A lagzi egyébként egy étteremben volt, rendes lakodalmas zenével, sok-sok kajával, piával. Nem vőfély, hanem szószóló volt, aki végig székely vicceket mesét Kép.Szóval minden nagyon jó volt, csak az út tartott sokáig. Még most is elég fáradt vagyok.

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

A táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata szegény Te még most is dolgozol?
köszi a táblát! Bár elég sz.. látni, hogy lenn vagyok Kép

Zafír, Lolita kismamák mi van Veletek???

Anita mikor fekszel be?

Nolina merre vagy???

Kép
Kép
beuka

Itt voltunk:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!Sajnálom Kép,de fel a fejjel új hónap.........
Szép helyen voltatokKép,nagyon tetszik!Sajna nálam ez a hónap kilöve,a gyul.. miattKép.Képzeljétek nem kell hétföig várnom ,azt modták minden nap van rendelés,holnap megyek is és remélem kezdhetem is a kupolást!Sziasztok
Vendég

Háát mindenki elmentKép!!!!!Na mindegy majd holnap jövök!!
Vendég

Na sziasztok!
Én pont most jöttem, de látom sehol senki... Kép

Ma du. nagyon furán éreztem magam, égett egész du. az arcom, úgy, mint amikor valaki szó szerint elpirul. Valaki írta, hogy neki is volt hasonló.

Az eszemmel tudom, hogy nem lehetek babás, várom is, hogy megjöjjön már, de ott legbelül a szívem legmélyén azt szeretném, ha nem jönne meg, és 2 csíkosat tesztelnék egy hét múlva. Nem vagyok normális tudom. Kép

Persze én most nem is szeretnék babát, itt az egyetem, ott a munka, jönnek a m.tanítványok szóval igazándiból nekem nem is szabadna babásnak lennem ugye
csajok...? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

moni

Ja, Beuka!
Szép helyen jártatok, 2. cn. miatt Kép, már olyan, de olyan régen volt zebra, benned bíztam pedig, na meg Banyában, de ő nem kaar életjelet adni magáról... Kép

Lehet, hogy most negatívnak tartatok, de aki több mint 2 hétig nem ír, azt mi lenne ha a tábla aljára tennénk? Mert így hogy nem jelentkezik v.ki sokáig, az nem jó. Azért írtam a 2 hetet, mert ugye szabi is lehet a dologban.

Banyán kivül uyge van még Lara mint befutó, de ő sem tartja esélyesnek magát, meg hát én sem, így következő a sorban Zsuzska! Akkor neked szurkolok nagyon!!!! KépKépKépKép Aztán majd egy hét szünet és jönnek a többiek. Most számolgatom, hogy már egy hónapja nem volt zebránk... KépKépKépKépKép Zsuzska most muszáj lesz bezebrásodnod!!!! KépKépKép

moni

Sziasztok!

Éna Betadin kúpot most kaptam, amikor véreztem, de csak hármat kellett belőle használni. Szerintem egyébként semmilyen gombám nem volt, csak azért adta a doki, hogy a seb ne fertőződjön el.

Ma vettem pocakos nacit. Még mindig mínusz 4 kiló vagyok, de a saját nacim szorítja a pocim, ha ülök a suliban. Kigombolt nacival meg nem lehet ülni egész nap!

Ja és az autó:
Kép
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Tök jól elbeszélgetek itt magamban... KépKépKépKép

moni

Szia Móni!

De jó, hogy itt vagy!
Én is arra építettem, hogy egyszerre leszünk ebben a hónapban babások. De majd a köv hónapban!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni! Kép

Nem haragszok!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Mi totál gólyáknak néztük őket! Kép
Nem is tűnt fel, hogy nem fekete a szárnyuk vége. Kép

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?