Sziasztok, látom, mióta nem voltam jó sok téma felmerült.
Keditke, pedig nagyon jó lenne, ha mihamarabb dokihoz mennél, mert a fertőzés ugye maga is meddőséget okozhat. Szerintem menj el Kanizsára mindenképp! Én csak egyszer vártam pár napot egy vizsga miatt, utána mentem, de addigra már azt éreztem, hogy szobatársnőm minikaktuszába is beleülnék... Aztán persze be is hegesedett a féloldali petefészkem és vezetőm...aztán persze lehet, hogy a másik is károsult.
Én is csak a jobb oldalon érzem mindig a szurkálást, lehet, hogy ezért, de lehet, hogy semmi jelentősége nincsen.
Szemüvegem nekem is van, ritkán hordom, amióta olvastam Vicát, lehet, hogy sose lesz kontaktlencsém.
Mostanában szülészet gyakorlaton vagyok, jó sok babát látok születni, tök jó...sajna sok abortuszt is...
Néhány napja odajött hozzám egy kisebbségi leharcolt fejű, 50-nek kinéző nő, hogy jósol nekem. Matt részeg volt, bagót kért, és mutatta a hasát, hogy mozog, azt se tudja, mennyi idős terhes, és fingja sincs, mit kezdjen a babával, mert neki ugyan már nem kell. Kb 4 hónapos lehetett. Na, király!
Pia: gimi és egyetem alatt, köszönöm, volt nemegyszer, ma már ritkábban, kevesebbet.
Bagó: általános óta nem.
Mi hír a friss babásokról? Minden oké?
Á.