Új privát üzeneted érkezett!

Boldog névnapot Dorina!

Viki!
részemről akár már a jövő héten!!! Kép

Szilvi
szilvamag

Köszönjük a jókívánságokat! Kép
hmmc

Dorinának boldog névnapot.Kép
Tényleg Dorina hogy van a kistesóval?

Cas
köszi a mellszívót úgy néz ki beválik, bár ma pont depis lettem egy kicsit, mert Fanni 4 óra után sem volt egyáltalán éhes, és ha szopiztatom, mindig elfordul, remélem nincs valami baja, vagy a tejem nem ízlik neki, mert termelésem van bőven ?? Kép Szóval ez kikészít, hogy amikor van bőven, akkor nem akar enni.

De legalább találkoztam Nikcsiékkel. Végre láttam Korinát, aranyosan mosolygott rám, de jó. Kép
boglarka

Sziasztok!

Hmmc,
Asszem lekéstem (naptár helyett is csak a topikot használom:-), de utólag én is boldog névnapot kívánok Dorinának!

Cas,
Valóban, a gyerekeim feltűnően jól bírják egymást,legalábbis ismerősök hasonló korú gyerkőceihez képest. Marci hihetetlen szeretettel várta és fogadta a kistesóit, ami a legnagyobb boldogság anyai szívemnek:-) A nagyok szinte egész nap együtt játszanak, de ebbe belefér ám a napi 1-2 balhé is. Persze, csak akkor, amikor nekem nem "alkalmas" a perpatvaruk, mert pl. csak Olivérrel foglalkoznék vagy altatnám, vagy nem kéne miattuk éppen leégetnem a kaját:-))

Jövő héten végig itthon vagyunk (egyelőre ez a terv), jöhettek, várom az időpontjavaslatot! Csak Marciért kell majd mennem ebéd után oviba, de ha lesz már itt valaki, aki fogadja a később érkezőket, ez sem gond. Jó lenne, ha ez már igazi tali lenne, egyszerre több babával, bár külön-külön is örülök Nektek:-))

Szilvi,
Jövőhét még belefér neked is, ugye? :-)De szept. közepe után már nem lehet talit szervezni azzal a kikötéssel, hogy még azokra is pocakkal gyere, mert így akár 14 hónapos terhes is maradhatsz:-)))))))))))

Viki
ccviki

Boglárka
Nagyon jól bírják egymást. Ha Sára meghallja Dorina hangját már vigyorog, sőt hangosan kacag, ha meglátja. Dorina is imádja.
Most kitalálta, hogy víruskutató lesz, hogyha lesz olyan betegség, mint most a madárinfluenza akkor majd ő kifejleszti a védőoltást, nehogy Sárának és nekem valami bajunk essen.
Ezeken a szakma választásain már nem lepődöm meg, 4 évesen bűnügyi-antropológus szeretett volna lenni Kép.

Taliügyben nekünk csak annyi gondunk van, hogy Dorina kb. 1-2 között jön haza a suliból. Addigra haza kell érnünk. Délután pedig tanulás van.

Ma annyira fáradt volt az agyam, hogy Sára főzelékét víz nélkül tettem fel párolni Kép Kép
Súrolhattam is a kislábast.
hmmc

Szilvi, mondtál nekem egy jó cipőboltot a vörösvári úton, ahol siesta meg falcone cipőket lehet venni a babáknak. Tudnál nekem pontosabb meghatározást adni kb merre keressem? Nem az a bolt véletlenül ahol dr Leo cipőket is árulnak? MErt az a 11-es szám alatt van.

Én is nagyon sok boldogságot kívánok Dorinának! :-)
aranyhold

Boglárka
Nem is balhézik, hogy éhes lenne? Gyarapodik rendesen? És akkor mennyi idő után tudod megetetni?
Örülök, hogy bevált a mellszívó - legalább neked. Kép
(Anyós mesélte, hogy neki amint megjött, egyszerűen nem voltak hajlandóak több anyatejet enni. Pedig volt neki bőven, még vitték is tőle, kínjában már megsózta, megcukrozta, így-úgy-amúgy próbálta, de akkor sem kellett nekik...)

Viki
És mi a titka, hogy ennyire jól megvannak?
Nekünk a jövő hét almás... Kép Dolgoznom is kell, Sebit hétfőn oltják (2 szuri, 1 kanalas, brrrr...), aztán mi is megyünk csavarogni ide-oda csütörtöktől...
(Már megint pont hozzátok nem jutunk el, pedig régóta szeretnélek élőben is megismerni! Kép)

Hmmc
Újra csak azt tudom mondani, hogy nem semmi a nagyobbik leánykád! Kép (És nagyon süt belőle, hogy mennyire szeret benneteket... jó olvasni!)

Na mi meg tegnap már megint csavarogtunk, anyósékat kidobtuk otthonról (na jó, szépen kölcsönkértük a házat), és rendeztünk egy kerti sütögetést a barátokkal. Sebi persze már megint el volt kapkodva... Készült is egy rövid kis videó, hogy mekkorákat tud kacagni, megpróbálom majd felgyömöszölni a honlapjára. Irtó édes volt! (A kebelünk meg persze dagadt a büszkeségtől... Kép)
Viszont asszem jöhet a köv. foga, mert nagyon nyűgi mostanság, napközben sírva ébredt többször is, megint kapkodja a kezét a szájához váratlanul és bömböl. De szerencsére éjszaka (egyelőre) alszik...

Kép
Kép
Kép
cas

Képzeljétek, az előbb Sebi letottyant állásból, estében elkapta az egyik rácsot, és szép szabályosan üldögélt percekig 1 kézzel kapaszkodva! Időnként hátradőlt pihenni, aztán újra előrehúzta magát rendes ülésbe.
Csináltam képeket is, estére felteszem. Teljesen ledöbbentünk az embörrel... (Az etetőszékbe 1-2 próbálkozáson kívül nem is ültettem, mert úgy tűnt, hamar elfárad a támaszkodva-ülésben...)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

próbáltam a másik topicba képeket feltenni, / persze ide is tennék /de nem sikerült, pedig le is kicsinyítettem.

Cas, néha nem könnyű..
Az a helyzet, hogy sajnos nem tudunk szopizni, mert egyáltalán nincs tejem, így tápszerezünk sajnos, és ez eléggé hatással van a pocinkra.
Amúgy ha nem fáj a hasija egy tüneményes jókedvű leányzó.
Sajnos a papájának a héten végig dolgoznia kellett, de hétfőtől itthon van velünk, amit én már alig várok!

Eszti
eszti2

Eszti
Amikor Paintben lekicsinyíted a képet, és le akarod menteni, akkor figyelj a fájl-formátumra (eggyel lejjebb tudod kiválasztani, mint ahová a nevét beírod), én jpg-t javaslok. Csak azt (vagy gif-et) tudsz ide beilleszteni (bmp-t nem). Sok sikert! Várjuk a képeket nagyon!!! Kép
Milyen tápit kaptatok? Mekkora az étvágya a picúrnak? Te hogy bírod az éjszakázást, kevergetést, cumimosogatást, stb? (Mi is tápizunk egy ideje, bár Sebi szerencsére mostanában már kezdi elhagyni az éjszakai evéseket - persze ő már 5 hónapos...) Ezek szerint Anna hasfájós?
Hármasban gondolom mindjárt könnyebb az élet... Kép Próbálj minél többet aludni (nappal is), és akkor jobban bírod majd a strapát - az első hetekben engem a kialvatlanság szörnyen megviselt... Kép Bár nézzük a jó oldalát, így mostmár annak is örülni tudok, ha 4-5 (neadjisten 6!) órát is alhatok egyben... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Na az ígért képek:

Kép

Kép

Ja, és szakács lesz a gyerekből... Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Taliról az a véleményem, hogy nem fontos jövő hétre tervezni, ha látszólag nincs jelentkező. Bocs, Szilvin kívül:-) Szilvi úgyis vissza tudja tartani a pocaklakót még egy tali kedvéért:-))))) A jelek szerint max. csak a tükörképemmel találkozok a jövő héten:-))
Ja, de nem is említettem, hogy nekem nagyon jó "promóció" volt a nyár eleji taliötlet, mivel egy margitos és egy indexes ismerősöm is olvasta és éltek már azóta többször is a meghívásommal, szóval a háttérben azért végigtaliztam itthon a nyarat:-))

Cas,
Sebi nagyon hajt, nagyon önálló a mozgásban, az biztos. Nehogy megelőzze járásban Olivért:-))
Az a konyhai kép nálatok készült? Csak mert hirtelen úgy tűnt, hogy nálunk:-)) Pont ilyen a munkalap a konyhabútorunkon, a bútor is hasonló, meg az a forgós készlet is:-) Szinte csak a gyerek nem stimmelt:-)))

Viki
ccviki

Na én most igyekszem kicsit behozni a lemaradásomat.

Szilvinek mégegyszer nagyon köszönjük a vendéglátást!!! Kép Szegény Luca kutyus kiheverte már Lillát?? Kép
Én most csak pár darab képet csináltam, amilyen már van fennt. De ha gondoljátok ezeket is felpakolom.

Viki,
Ez ám a testvéri szeretet!! Kép
Mi hétfő és csütörtök kivételével ráérünk a jövő héten. Utána következőn pedig elvileg bármikor.
Ha Szilvi közben mégis szülne tarthatjuk a kórház kertjében is. KépKép

Saci,
Igen ez még csak a kezdet. Lilla is akkor kezdte amikor megtanult forogni, és azóta elszabadult a pokol. Az öltöztetés, és fürcsikence felkenése még hagyján, mert legfeljebb a nyomában haladva, különböző pozíciókban rángatom rá, ill. kenem rá, na de a pelenkázás! Már akkor elkezdi a hajcihőt amikor kigombolom a bodyját. Na most gondold el: a szaros popsijával fordul meg és menekül azonnal. Hiába próbálom lefogni olyan ereje van, és tekereg-kapálódzik mint egy kígyó.
Sebi nagyon ügyes. Lassan nem lesz nyugtotok. Kép Amint ráérez az új mozgásformák ízére csak azt akarja majd csinálni. Kép

Hmmc,
Dorinának utólag is Boldog Névnapot!!! Kép
Szerintem még hallunk a lányodról amikor valami Nobel vagy hasonló díjakat adnak át. Kép

Eszti,
A másik topikban is írtam, én azért megnéztem a képeket. Nagggyon édes!!! KépKép
Tápszer-hasfájás: az a vicces, hogy nekünk annak idején amikor még nem tudták miért fáj Lilla pocakja, mindenki azzal jött, hogy adjak neki tápszert mert attól nem fog fájni a hasa, csak az anyatejtől...
Van oka, hogy nem lett tejcsi?? Nem kaphattok ilyenkor központilag??

Ma voltunk a Hajógyári szigeten és Lillus megismerkedett a hintával. KépKép
Nagyon élvezte. Kép

KépKép
myra

Myra
Lillus nem is régen született és már hintázik? Olyan gyorsan nőnek ezek a babócák Kép Olyan hirtelen elszállnak a gyönyörű napok.
Nem tudom még mi lesz Dorinából, remélem megmarad mindig ennyire okos és szorgalmas gyerek.

Mindenkinek nagyon szépen köszöni Dorina a névnapi jókívánságokat.

Cas
Sebi is úgy nő, mint a gomba. Nagyon-nagyon ügyes!!
hmmc

Cas, Beba HA Start-ot eszünk, jelenleg naponta 7* 80-at, de ma fogom fürdetésnél megmérni, és akkor lehet hogy már többet fog majd kapni.
Igazából az éjszakázást teljesen jól bírom / eddig /, csak amikor fáj a pocija, azt olyan nehezen élem meg, nagyon sajnálom szegényt. Volt nálunk a doktor néni és mondta hogy kezdjünk el egy kis Infacolt adni neki, ne minden evésnél, csak mondjuk minden másodiknál. Úgy tűnik használ.
Azt szerettem volna még kérdezni, hogy Te cumi mosogatásnál használsz valami más mosogatószert, mint amit normál edényeknél szokás? / vagy ez jó hülyeség, mi? Kép /
Hát, már nagyon vártam ,hogy hármasban legyünk itthon, ez így olyan jó..Kép
Sebi egy tünemény, és olyan nagy!Tényleg ilyen gyorsan nőnek ezek a gyerekek??Kép

Myra, igazából szerintem nincs kifejezett oka, hogy nem indult be a tejcsi, próbálkoztunk nagyon sokat, de semmi, aminek az lett az eredménye, hogy borzasztóan begyulladt a cicim, és csak vér szivárgott belőle. Kép
Azt mondták az is elképzelhető, hogy genetikailag nincs, mert az én anyukámnak sem volt egy csepp sem.

Akkor jöjjenek a képek Anna babáról.
Köszönöm a segítséget.

Eszti

KépKépKép
eszti2

Viki
Akkor Olivérnek nagyon bele kell húznia, mert Sebi egyre többet balhézik azért, hogy fogjuk a két kezét, és mehessen 2 lábon... KépKépKép (KEzdek megijedni, hogy teljesen normális ez a gyerek?!)
A konyhapult anyóséknál van... és már nem bírtunk vele, mert mindhogy nyűgizett. Így lett egyből nagy csend! Kép

(A fiúk játszanak, és csak annyit hallottam: "Sebi, kilóg egy ipszilon a szádból! Kép)

Myra
Ne vigasztalj! Kép
Lilla nagyon aranyos!!! Tényleg nem semmi, hogy már így hintázik! Kép (És a kalapjait még mindig imádom!)
Egyébként milyen a hajógyári? Eltűntették már a Sziget nyomait?

Eszti
Anna már csak 7-szer eszik egy nap? Éjjel alszik egyben többet? Vagy csak 3 óránál is ritkábban éhezik meg?
Nálunk szerencsére egy percig nem voltak pocakgondok, de itt a lányok dicsérték az Infacolt, úgy emlékszem... Az jó, ha nektek is beválik!
Semmi extra mosogatót nem használok (bár bent a kórházban azt mondták vegyek antibakteriálisat), bár az első hetekben naponta, aztán mostmár hetente egyszer kifőzöm a cumiját. (Az igazat megvallva mostanában már még ritkábban, ha jobban belegondolok... Kép)
Anna nagyon aranyos, jaj Sebi de rég volt ilyen pincuri! Kép Ennyi haja meg sosem volt... Kép
Ja, és normál esetben nem nőnek ilyen gyorsan, Sebi elég nagynak is született, és azóta mindenáron be akarja bizonyítani, hogy egy nap alatt kettőt is lehet nőni. Kép
(A képek között pedig esetleg nyomj egy enter-t, akkor egymás alá kerülnek...)

Kép
Kép
Kép
cas

Mi meg voltunk ma Agárdon, nagyon klassz volt, volt nagy gyereksereg, Sebi nagyon élvezte! Ja, és most kapott először kisautót.

Vajon hogyan működik?
Kép

Hmmm, nemtom, az íze viszont nem rossz...
Kép

Kinézte a körtémet a számból, illetve kivette a kezemből, és behúzta a szájába. Ami hiányzik belőle a héját leszámítva, azt mind ő ette meg. (Mire nem képes 2 fog... Kép)
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Hmmc
Jövő szombaton valszeg kürtőst sütünk. Lent lesztek?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Sebi sapekja sem semmi.Kép
Fanni egyelőre gyarapszik rendesen, de ő kajáért a 3 hónap alatt eddig még ha 10-szer reklamált sokat mondtam. Úgy tuszkolom belé a kaját, kénytelen vagyok éjjel is kelteni, pedig átaludná. Rossz evő, vagy a tévéreklám-csajok már megtették a hatásukat, pedig el van tiltva a TV-től. Ja és nem alszik az istenért sem. Most hétvégén is mi szülők már mindketten kidőltünk a cipelésétől, ő meg a nap folyamán a szopik alatt alszik csak, majd este 10-től 3 órai szopiig, majd reggel 7-ig.

Eszti2
Anna nagyon édesen pihizik, és milyen sok haja van. Kép
Én sem vettem semmi extrát mosogatáshoz, hanem esténként kifőzöm a cumikat és egyebeket, nappal meg minden mosogatás után forralt vízzel öblítem el őket (a védőnő tanácsolta).

Myra
Lilla tényleg nagyon élvezhette a hinta-palintát ekkora mosolygás mellett. Kép

Taliba én is benne vagyok (szokás szerint a végén ugyis közbe jön valami Kép )
boglarka

Aranyhold!

nem a DrLeo, ha minden igaz, a mostani Óbuda újságban is hirdette magát az 5-ös szám alatt van. A másik pedig a Flórián üzletház mögötti hosszú háznak a hátoldalában van, azt hiszem Polipus a neve, de nem biztos.
Valamelyik nap megyek Kingával őszi cipőt nézni, ha gondolod mehetünk együtt.

ha nem húzzuk sokáig, még egyben megyek a talira, aztán a következőre meg kettőben (háromban)

Cas!
méghogy először kisautót!!! Kép
nálunk már rácuppant a kisbogárkákra
igazi pasi
szerintem edz már Kingára, azért próbál minél szilárdabban a talajon maradni minden pozícióban Kép

a csajok is szuperek, Lillus sapijáért teljesen odavagyok.
szilvamag

K-Vitamin még mindig fel tudok ajánlani 1,5 doboznyit!

Még mindig kérdés: Kocsiba ülés: mikor fordítjátok menetiránnyal szembe?

Cas
Sebinek szőnyeg: Laci is most lepte meg Korit egy ilyennel 170szer100-as azt hiszem, be van szegve, és ez az auchanba 1700 vagy 1900 volt. Van több fajta is, talán egymás mellé is illeszthető.
Szilviéknél Te hagytad ott az egyik pelust, nem? A függő ágyon száradt, nálam van.

Nekem viszont a sárga-fehér türcsim hiányzik.

Aranyhold
Most már mozgatja a ball lábát is Kép, azt is felhúzza! Az úszi meg mindenét megmozgatta! Kép

Úszás: voltunk itt a III. kerületbe, akárki akármit mond, nagyon jó volt. KépKépKép Szerintem a víz minőségével sincs gond, max. annyi, hogy szerintem klórozzák. Korinak viszont iszonyatosan tetszett, tőlünk zengett az egész uszoda, mert kiabált és énekelt hangosan örömében. Az oktató csaj nagyon kedves volt, sőt ezerszer szimpibb, hogy benne is volt a vízbe. Kori 3-szor merült, de volt sírás is.Kép

Hétvégén találkoztam Boglárkáékkal, de Fanni nem volt velük. Kép

Tali: nekem ezen a héten szerdáig nem jó. Csak csüti péntek jó. Nem lenne jó péntek, akkor Hmmc Dorinájának sem kellene tanulni.
(Amúgy észre vettem, hogy én akármit írhatok, ugyis akkor lesz általában a party, amikor nekem van valami, pedig stabilan megyek mindig.)
nikcsi

Szilvi, köszi! Megnézem az Óbudaújságot! Mi holnap megyünk valszeg, úgy 2-3 felé indulunk, és a békás busszal megyünk a vörösvári útig, onnan meg lesétálunk az üzletig.
aranyhold

Cas
A hétvégét még nem tudom, mert el szeretnénk menni valahová, mert már csak ezen a héten leszek 32 éves, hétfőtől már 33.

Felteszek én is egy pár képet Sáráról Kép
Az új sapiban Kép
Kép
Nagynénivel feszítek
Kép
Összkerékmeghajtás gyakorlása
Kép
hmmc

Boglárka
Akkor cseréljünk kicsit! Sebi olyan hisztit tud levágni, ha nem jön elég gyorsan a kaja... Kép
Amíg Fanni gyarapszik rendesen, szerintem nincs különösebb okod az aggodalomra.
Az éjjeli keltéshez: mostmár lassan ő is 4 hónapos, ha jól emlékszem (?), nem lehet, hogy nappal bepótolná a kajamennyiséget? (Sebi is 4 óránként evett éjjel-nappal, de mióta kezdi átaludni az éjszakákat, előfordul hogy nappal 2,5-3 óra után már éhen akar halni...)

Szilvi
Upsz, párdon! Kép Valóban, nálatok már megkóstolt egy-két "bogárkát". Kép Csak azt sajna nem lehetett hazahozni. De ezt most meg is kapta ajándékba!

Nikcsi
Nekünk nagy szőnyeg kellett (2×4m), és most ki nem számolom, hogy jobban jártunk-e (1600 Ft volt négyzetmétere...). De Sebinek nagyon tetszik, úgyhogy asszem megérte. Kép
Ja, és az tényleg a mi pelusunk lehet, kerestem is, de aztán kiment a fejemből. Köszi! Kép

Hmmc
Azért ha lent lesztek, akkor átugrunk egy kaláccsal, jó? Kép
Sára sapija irtó helyes! Nálunk anyu a sapi-bolond, Sebinek az összeset ő vette, és egyik aranyosabb, mint a másik. Kép
És ezek szerint már ő is közlekedik?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
A Hajógyárinak csak az új játszótér részén jártunk, mert egy baráti párral mentünk és az 5 éves lányukat el se lehetett rángatni onnan. KépKép
Ez a része kezd tűrhető lenni.

Hmmc,
Sára sapija nagyon szupi!! Kép Bp-en vettétek? Én most akarok majd Lillusnak őszi-télit venni.

Nikcsi,
Autósülés: mi csak akkor fordítjuk meg ha már nem a hordozót használja, mert az a Concord amit vettünk nem köthető be fordítva. Számításaim szerint ez valamikor Lilla 11-12 hónapos kora körül lesz.
myra

Myra
Van nálam 2 lila Libero-pont, vmikor od'adom ha kell. Kép
Szóval akkor tényleg megcsinálhatjuk azt a hajógyáris pikniket, főleg ha marad ez a szép vénasszonyok nyara...
És én mit csináljak? Sebi kezdi kinőni a hordozót, ülni még nem tud, az autósülés pedig nem dönthető, amit anyuéktól kaptunk...

Na mindjárt indulunk az oltásra... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
A sapit az öcsém küldte NY-ból.
Tegnap az újpesti Stop Shop-ban láttunk aranyos sapikat az egyik üzletben.
hmmc

Cas: én vennék egy 0-18kg-igos ülést, azt fordítva is be lehet kötni, és dönteni is lehet.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Szegény Sebi... A szurkálásoknál egy hős volt, de most megint bömböl, és csorognak a könnyei. A kúp szinte percre pontosan 3 órán keresztül hatott, addig kicsit jobb kedvű volt. Kép
Remélem éjjel azért tud majd aludni picit...

Cory
Köszi, majd utána nézünk!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

Taliról: Nikcsi hozta szerencsére szóba a pénteket, még jókor, mert egyből eszembe jutott, hogy aznap délután elutazunk. Bocs, az kilőve:-(

Ahogy látszik, legjobb lenne jövő hétre halasztani, ha e héten nem sok jelentkező van.

Cas,
Szegény Sebi:-(( Olivért is az 5 hós oltás gyűrte le legjobban, 2 napig nyűgösködött miatta. Kitartás nektek is!

Na, megyek, kifáradtam, mert kicsit kibunyóztam magam agyban Marci új ovivezetőjével... knock out:-))

Viki
ccviki

Cas
szegény Sebi, az Álom-Manó hozzon neki szép álmot mára.Kép

Laga
Teus túl van már a 4 hós oltáson, kiváltottátok az új fajta készítménnyel? Ha igen milyen volt?
boglarka

Cas,
Mehetünk a Hajógyárira. Kép
A pontokat köszi elfogadom. Kép
Gyógypuszi Sebinek!! Nekünk tegnap volt tragikus napunk. A második fog gyötrelmeit éltük.
Ma viszont tömeges halláskárosodást okozott a lányom. Cicót vissza vittük az állatorvoshoz, és hát ugye tele volt a váró állatokkal. Lilla pedig imádja a macskákat, és a kis méretű kutyákat. Amint meglát egyet sikongat. Na most 1 órán keresztűl folyamatosan sikított. KépKép
Autósülés: hát nem vagytok könnyű helyzetben. Lilla már tud stabilan ülni, mégse akarom még átrakni a másikba. Nem szeretném ha a hosszabb utak alatt nagyon megterhelné a gerincét. Pont tegnap néztem meg én is, hogy hogyan ül már benne.
Nálatok tényleg az lenne a megoldás, hogy vesztek egy közteset is. Mi végül a Concord Trimax mellett döntöttünk. Igaz ez 9-36 kg-ig van, de vettünk bele egy szűkítőbetétet is, és dönthető is. Így reményeim szerint kitart neki végig, mert késöbb a háttámlája levehető, vagy akár külön Concord Lift Evo háttámla is vehető hozzá.

Viki,
Harcolni kell az ovónénivel??? Az nem túl jó.

Hmmc,
Újpest felé nem nagyon járunk. Nem Kenguru Gold volt az a bolt?

Cory,
Hányinger?
myra

Sziasztok!

Hmmc!
előre is boldog szülinapot!!!

Niki!
szerintem is vegyetek egy dönthetőt. Kinga is jobban bírja az utat, ha megdöntöm, amikor elaszik. Szerintem ez még egy jó darabig így is lesz. Néhány évre megéri a befektetést, nézzetek körül a használt piacon is, hátha kifogtok egy jót. Aztán örökli a következő csöpp Kép

Mindegy, hogy hova, de nagyon mehetnékem van, amíg csak tudok. Félek aztán a kettővel már nem leszek annyira fitt és rohangálós. A Hajógyárira be lehet hajtani kocsival?

Lányok!
jár valakinek az Anyák lapja?
Tudná nélkülözni a szeptemberi MegaToysos kuponok közül az "Ofrat műanyag labda" nevűt?
előre is köszi

Szilvi
szilvamag

Kinga nekiállt Lucát sétáltatni a kertben:
(ráadásul az én cipőmben)
Kép
szilvamag

Szilvamag,
Igen be lehet menni kocsival.
Látom Luca szeret fekve sétálni. KépKépKép
myra

Tali ügyben: Mi általában ráérünk, legtöbbször előtte való nap, vagy aznap derül ki, hogy mégsem. :-DDD Ezért nem is merek előre írni semmit. Ami biztos: a héten jó nekünk bármelyik nap, jövő héten a hétfő tuti nem jó, a többi nap szerintem igen.
aranyhold

Sziasztok!

Myra: ha tegnap olvasom, azt mondom, talán elmúlt, hát ma reggel kiderült, hogy ááá, csak szemfényvesztés volt. Úgyhogy ez van.

cory 12+5

cory
Budapest

Viki
Ne vigasztalj, ez még csak a 4 hós volt... (bár a kölök már tényleg elmúlt 5 is) Kép
Miért kell csatázni az ovivezetővel?

Boglárka
A képecske hatásos volt! Sebi jót aludt, bár két óránként motoszkált kicsit, de nagyobb üvöltés nélkül szunyált 1/2 7-ig. Köszi! Kép

Myra
Nektek is ilyen gyorsan jön a második fogacska? És akkor most kibújt végül?
Nem is hiszem el, hogy Lilla is tud ilyen hangerőt produkálni, mikor találkszunk mindig olyan csendes-mosolygós. Kép (Persze olyankor Sebi is, itthon meg néha nem értjük egymás szavát Zsomborral... Kép)
Hát igen, az már látszik, hogy be kell ruháznunk még egy ülésre... nem nagyon hiányzott a pénztárcánknak, de ezen nem lehet spórolni.
Tényleg, asszem ma lesz kész az autó. De jó! Mondjunk kapunk hozzá egy számlát is... az már nem annyira. Kép
Az újpesti StopShopban asszem nincs Kenguru (anyósék ott laknak, és mintha ő mondta volna).

Szilvi
Újra és újra csak csodálni tudlak benneteket Kingával. Nagyon klassz kiscsaj!

Cory
Kép
Balunak ma is tetszik még az ovi? Első szerelem? Első verekedés? Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
Nem a kenguruban, hanem mellette kettővel. Nem emlékszem a nevére. Ennyi eszem van Kép
Jó neked, hogy Lilla csak az állatok láttán sikítozik. Sára bármi láttán sikít, főleg, ha Dorinát meglátja és akkor együtt sikítoznak. Gondoltam már, hogy veszek valami erős füldugót, de szerintem ilyen igénybevételre nem gyártanak.

Szilvi
Köszi az "előre" jókívánságokat, de még kihasználom amíg azt tudom mondani, hogy 32. Hétfőtől már 33 Kép Repül az idő, de legalább Sára fiatalít, Dorinára pedig ráadok egy tipegőt Kép
hmmc

Hahhhóó!!! Előszedtem a babaülést, mert gyanús volt nekem, hogy mi volt anno kiírva fölé... És igen! 0-18 kg, az ülő részt vhogy ki lehet aplikálni és fordítva is beszíjazni, szűkítő párna is van benne, szóval mégsem kell másik (egyelőre)!!! Huhh, azért ez most nagy könnyebbség. Örömömben az embört is felhívtam, mert nem sikerült rájönnöm, hogy kell kipattintani a felső részt az alsóból (pedig vmi céleszközt is adtak hozzá - persze leírás az nincs, nesze neked Cora baba-mama hetek...), ez a munka őrá vár... Kép

Hmmc
Elképzeltem Dorinát vmi fordros-habos rózsaszín babaruciban... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Dorinát én is megnézném, mit óriásbébit
ő mit szól az ötlethez? Kép

a séta folytatása:
szerencsére a kapuig egyben kiértek, Lucus figyelemmel volt rá, hogy a nagy cipőben kisember totyog Kép
Kép
szilvamag

Nikcsi!

ha nincs más vevő, átveszem a K vitamint, nemsokára úgyis kell majd

Szilvi
szilvamag

Cas: tuti, hogy ki kell aplikálni az aljából? A miénket csak simán fordítva teszed az ülésre, és úgy kötöd be, és kész.
cory

cory
Budapest

"Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam." Kép
Ja, és sógorom küldött egy képet. Találjátok ki, mik ezek:
Kép
Cumik! Az is perverz, aki ilyet ad a gyereke szájába... (Tegyek fel olyat is, ahol gyerek szájában látható?)

Szilvi
Luca nagyon jó fej. Ja, és nálam is van még 1-2 ampulla K-vitamin, ha kell...

Cory
A rajz alapján, ami az oldalán van, úgy tűnik ki kell hozzá venni. De ha Zs. hazajött majd megszakérti.
Szegény Sebi, még mindig lázas kicsit, bár jókedvű ébren, csak egész nap alszik... Az étvágyával bezzeg nincs baj! Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Kinga megnézte Sebi képét és nagyot kacagot

ide a K-vitaminokkal!!!
szilvamag

Sziasztok,

Cas, igen általában éjszaka van hogy 4 órát is tud aludni egyhuzamban.
Sajnos megint előjöttek a hasifájások, pedig annyira örültem hogy beválik az infacol.

Nincs valakinek valami jó ötlete? Nagyon megköszönnénk!!

Addig is teszek fel Annáról új képeket.Itt már 2 hetesek vagyunk.

Eszti

Kép

Kép

Kép
eszti2

Eszti
Nagyon édes Anna. A hasfájást át kell vészelni. Nekünk a greep water (ha jól írom le) jött be, de még így is voltak üvöltős délutánjaink.

Cas
Hétvégén megyünk Agárdra!!! Szegény Sebi persze, hogy éhes, ha üres befőttesüveget adsz neki. Hol van a lényeg belőle?! Kép

Szilvi
Nekem is van két ampulla K-vitamin. Felajánlom.
hmmc

Úgy látom alakul a tali a K-vitamin ürügyén. Kép
hmmc

hol, mikor szedhetem össze a K-vitaminokat? Kép Kép

Anna szépen gömbölyik a képek szerint.
nekünk este a sokáig büfiztetés jött be.
Apa vállán, majdnem teljesen fejjel lefele lógva egy darabig, aztán vissza, újra néhány perc apa vállán, így jött ki az összes büfi és utána már jól aludt.
A grapewater nem csak néhány hónapos kor után adható?
szilvamag

Én is úgy emlékszem, hogy a gripe water-t nem lehet még ilyen pici babának adni. Én 1 hós kortól tudom, de meg kell nézni a papírján. Nehéz ügy a hasfájás, de így utólag én is úgy látom jobb felkészülni rá, sokat büfiztetni, és átvészelni. Nálunk sem segített semmi. :-( Talán egy picit a kamilla tea.

Szilvi! Megtaláltuk a boltot, és vettünk is egy szép kiscipőt Matyinak. Tenni akartam ide képet róla, de nálunk nincs felinstallálva a paint, így nem tudom lekicsinyíteni. Majd élőben megmutatjuk! :-)

Arra gondoltam, mi lenne, ha csütörtökön kimennénk a hajógyári szigetre csapatostól? Jó időt jósolnak, és Szilvi rámragsztotta a mehetnékét, mert nekem is megjött a mehetnékem! :-D
aranyhold

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?