Új privát üzeneted érkezett!

Háááát!

Csak ámulok, ennyi gyönyörű babát !!!!!!!!!!!!

Mindenkinek gratulálok!!!!!!!!!

Viki
38+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Sajnos, itthon vagyunk. Telefonáltak az oviból, hogy Beni lázas és a hasát fájlalja, jöjjek érte. Voltunk a doktor néninél, valószinüleg valami vírus lehet. Nem tudott még pontos diagnózist felállítani. Most alszik, remélem, mire felébred jobban lesz.

Mennyi kép!!! Gyönyörűek a babák!!! Kép Kép Kép

Angelani,
Én csinálom a táblát, átvettem Pennától. Átírom a kórházat, de melyik néven szeretnéd, hogy feltüntessem?

Csillám,
Dávid augusztus 20-án született? Mert nem tudjuk a pontos dátumot. Beírnám helyesen a táblázatba.

Kriszta
Küldd el légy szíves a savanyú receptet. benibuc kukac citromail pont hu
Bár lehet, hogy mást is érdekel és akkor mehet ide.

Annamami,
Valahogy nem vagyunk egyszerre a gépnél. Ha gondolod a fenti mélcímen dobj meg egy méllel a Szent Imrés kérdésekkel.

Ha a táblázatban szeretne valaki változtatni és esetleg nem reagálom le beírást véletlen, akkor szintén a fenti mélcímre kérek egy mélt.

Benianyu
35+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Angelani,
Benianyu átvette tőlem a táblit, mert nem nagyon tudom követni az eseményeket. Kivéve persze ma, Kevin nélkül...
De a kórház már hónapok óta így van, nem hiszem, hogy csak úgy átírtaKép Csak gondolom ez volt az utolsó infóm, miután sokáig Te sem tudtad, hol szülsz. Aztán nem javítódott ki. Szóval nem ő a hibás!Kép

Dávid és Kornél és Gergő is csudapofik!
Nagyon jó pasik lesznek!Kép

üdv
p
penna

Benianyu!

Beninek jobbulást kívánok!

Viki
38+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Penna,
Nagyon jó módszer, hogy egy héten egyszer Anyukád elviszi Kevint. Neki is jó, más környezet és neked is, hogy tudsz ügyeket intézni. Jó hozzászoktatni, hogy mással is szívesen legyen, ha te nem tudsz vele lenni, nem sokára pl a szülés miatt. De talán a költözködéskor - azt hittem előbb lesz - is jó lesz, ha Anyukádéknál lesz.
Beni is sokat van a szüleimmel, imád ott lenni, nem csoda, van kényeztetés. De nem baj. Attól még megtanulja, hogy mit lehet ott, de itthon nem szabad. Nagyon jól külön tudják választani a gyerekek.

Benianyu

benianyu

Gyönyörűek a babák!!!Kép

Angelani!Kép

Akkor megnyugodtam, hogy ettől még beindulhat a szülés, hogy nem folyt elKépKépKép

Már én is várom nagyon, hogy mikor indul mega szülés!!!

Lehet ez a baj, hogy várjuk ennyire.Kép

Én ma mostam 1 adagot +felmostam, mert azt múltkor kihagytamKép

Ennyi.Most meg megyek olvasni Suttogó titkait.
olvassa vagy olvasta valaki innen???

További kellemes napot!!!Kép

Puszka

Mea(39+1)

Mea
mea

Sziasztok!
Pár nap kihagyás és órákig kell visszaolvasnom.

Pocakpacni,Kismama, Kuha!
Gratulálok mindegyikőtöknek a gyönyörű fiucskákhoz! (férfiuralom lesz?) Kép

Nem részletezem, de az összes babás kép nagyon nagyon gyönyörű!!! Kép Kép Kép
(az újszülött képeknél én is bőgtem kicsit)

Angelani!
Te mikor akarsz már szülni? (Tudom én vagyok a 100., de tessék folyadékot inni, jó sokat és ne csak vizet, pl. ilyen répaleves gyüm.lé is tök jó )Kubu v. olyasmi)

Penna, Benianyu!
Hogy lehetne feliratkozni a telefonszámos listára, ill. hogy tudom lementeni a listát és a táblázatot?

Hari!
Édi a cicius. Nekünk is vannak - Kettő 5 hónapos fiú, igazi vadászok és van 5 kis 5 hetes, esetleg nem kell valakinek, nekünk a két "nagyfiu" bőven elég + ugye az anyjuk is itt van.

Képzeljétek, szombaton a szomszédunkkal grilleztünk, nagyon szupi volt, pedig tudtam, hogy éjjel nem fogok aludni a gyomorégés miatt, de megérte!!! Jól tele is ettem magam, de a grilles húsnak nem tudok ellenállni.

Nem sokára jönnek haza a gyerekeim a suliból, oviból (apa hozza őket haza), ugyhogy lassan befejezem. Nem is csináltam ma semmit, lazitottam. Ugy bedagadt a lábam pár napja, hogy alig vártam, hogy kezdődjön a suli, ovi és végre kicsit fel tudjam pakolni a lábaimat, mert ez gyerkőcök mellett sajna lehetetlen. Majd holnap bepótolom a ma elmaradt dolgokat.

Puszi mindenkinek

Judit
34+2
judy68

BenianyuKép

Sajnálom,hogy Beni beteg lett Kép ,kívánom hogy gyógyuljon meg hamar!Kép
Ma szülői értekezletre kell mennem 1/2 6-kor kezdődik,szerintem kb.9 körül tudok géphez ülni vagy még később....Kép
Nem felejtettelek ámel csak ez a sulikezdés minden energiámat felőrli....na de már csak ez a hét ilyen húzós.
Este benézek,lehet hogy emilt is írok,de az is lehet hogy csak holnap,mert hulla leszek.
A tábliba beírnád hozzám,hogy lakhely: Bp.II.ker.?
Köszi-puszi:

annamami
30+2
annamami

And,

Rokicához hasonlóan én sem kaptam mailt tőled....
lucretia

Sziasztok!

Na, lelépek egy kis időre és majdnem lemaradok a rengeteg gyönyörűűűű babárólKép
Olyan édesek.
ÉN IS AKAROK (Nem szeretnék)AKAROK már BABÁZNIKép Kép Kép

Davallia!
Hát, te is tiszta baba vagyKép
szép pociKép

Penna Drága!
Jajj, én nem reklamáltam!!!!
Nem is érdekes a kórház! Csak valaki írta, hogy mennyien szülünk az Istvánba. CSak azért írtam, hogy én nem ott szülök.

Benianyu!
Nekem mind1. Maradhat így is a tábliban, ne legyen külön melód ezzelKép

Mea!
Jó olvasástKép

Csillám!
Nagyon édi DávidkaKép
Olyan jót mosolyogtamKép
A kis spriccelősKép

Kati!
Kornél valóban szeret fürödniKép
Milyen nyugodt babaKép
Én is ilyet szeretnékKép

Zruto!
Nagyon Köszönjük neked az infókat és a képeketKép
Gergő nagyon édes és kis fejlett baba.

Nézzétek lányok a 4.képen, mintha már vagy 2-3 hós lenne. Olyan, mintha tudatosan nézne a gépbeKép

Na jó, hagyjam abba, mi?

Rokica!
Valóban szép kis húsos babákKép
Örülök a "fejlődésnek" a doki irányából.

Lehet, hogy a kicsi Erhard lesz az őszi babások soványkája? Kép Hi-Hi!

Na lépek pihizni!
Én ma vagy 10-15 percenként keményedek, de nem fájok. Ez is csak az a k..va jóslóKép
AZT AKAROM, HOGY FÁJJON!!!

Tényleg megyekKép

Sziasztok!
Angelani
39+4

Kép
angelani

Lányok,

olyan görcsös hasmenéshez hasonlót érzek, de nulla produktum.... (Bocs, ha undi.) Szerintetek???

Angelani, én asszem, mi egy cipőben járunk, de ezek a fiatalurak nagyon lustikKép

Luc
38+0
lucretia

Jézus!
Már megint tök bunkó vagyokKép

Benianyu!
Ne haragudj!!!
Jobbulást kívánok a kicsi Beninek!
Neked meg nyugi, rendbe jön.
Szegénykém, olyan rossz, hogy minden egyszerre jön. Egyik a másik után.

Sorry!

Jobbulást!

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Mennyi gyönyörű baba!!! Köszönjük a képeket! Fantasztikusak a srácok!

Penna és többiek: Nem úgy gondoltam, hogy nem lehet kicsi babával utazni! Hiszen pont engem szóltak meg annak idején Balázzsal, hogy egy hónaposan már utaztunk vele / 300 km-re anyukámékhoz, onnét egy hétre a Balcsira/, szóval szerintem nem rendeltük alá magunkat a gyereknek. Viszont most több ok miatt is másképp szeretném: egyrészt Balázs pocsék alvó volt mindig is, és sokszor gyanakszom arra, hogy nem ártott volna, ha kicsit megszokja az otthonát, és csak utána kezdünk vele mászkálni. Szinte mindig három hetente mentünk haza. Nem az autózás és a máshol alvás viselte meg szerintem, hanem az, hogy olyankor aztán tömegek zsongták körül, zaj volt, idegenek, pörgés. Egész más itthon lenni, mint családjainknál, egy perc nyugi sincs. Most már nem zavar, hiszen Balázs imádja, ő a leghangosabb otthon, viszont pici korában utáltam hazajárni Kép
A másik dolog: akkor nyár volt, most ősz, illetve tél lesz. Anyukámék házát nagyon nehéz fölfűteni, mindig hűvös van, éjszaka kifejezetten hideg. Pocsék a szigetelés, az ablakokon csak úgy dől be a huzat, a hideg. Ez sem hiányzik. Itthon legalább normális hőmérsékletet tudok biztosítani a babának.
És ami még visszatart az utazástól: ha egyszer elkezdjük, már nem ússzuk meg, hogy rendszeresen hazajárjunk Kép Ettől függetlenül kénytelen leszek szerintem karácsonyra mindenképp hazamenni. Ja, és mégvalami: most, ha hárman megyünk, akkor is alig férünk el éjjel akár anyóséknál, akár anyukáméknál. Ha négyen leszünk, ez még kényelmetlenebb lesz. Egy csöppet sem várom.

Erről ennyit.
Ma voltam fodrásznál, elég izgi volt, mert Balázst nem tudtam hova tenni, így jött velem. Eleinte úgy viselkedett, mint a talin / ha emlékeztek még - teljesen visszahúzódott, nem szólt semmit/, majd elkezdett feloldódni, ami túl jól sikerült, mert a végén már sikítozott, bukfencezett, bürrögött Kép Ráadásul növelte az izgalmakat, hogy ma először bejelentette, hogy pelus nélkül jön le, naná, hogy engedtem neki. És semmi gond nem volt, csak egyszer kellett megszakítanom a szépülésem folyamatát, hogy elkísérjem vécére.

Miközben fodrásznál ültem, képzeljétek, fölhívott a Kismama magazin főszerkesztője, hogy kiválasztottak a hónap kismamája címre, és jönnének fotózni szerdán! Már le is tettem róla, szinte már nem is emlékeztem, hogy jelentkeztem! Kicsit mondjuk szörnyülködött a nő a méreteimet hallgatva / ők hoznak ruhákat/, fura is volt, hogy nem is palástolja érzéseit! Remélem, nem jön emiatt holnap egy telcsi, hogy bocsi, mégsem én vagyok a kiválasztott!
Úgyhogy most ganalyozhatom ki a lakást, ami amúgyis aktuális volt már!

Bodza Kép Örülök, hogy elmentetek végül!

További szép napot!
Judit 35+6

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Csillám!Kuha!
Gyönyörűek ezek a kis hurkás babákKépKépKép
Kérünk mihamarabb szüléstörténetetKép
Csillám!Hogy lett csaszi a dologból ha nem vagyok indiszkrét?????

And!

Igen, mi szeretnénk sokat menni a babával kezdettől fogva. Tudod mi tényleg nagy csavargók vagyunk, és szerintünk az a jó, ha a babó felveszi a mi életritmusunkat minél hamarabb, igy később se lesz gond egy egy hosszabb autóútnál repülőnél!
(Mert pl ott vannak tesóm gyerekei 4,6 évesek, akiket csak Balatonig vittem le kocsival, másfél óra, az egyik összehányta a kocsit, a másik meg végig nyöszörögte az utat, hogy ő nem birja ki az autót! Hát ez az amikor nincsenek megszokva valamihez)
Wellnesshelyet Ausztriában tudok jót, a határ közelében, tényleg szuper, és ott is láttam rengeteg kisbabát a télen.
Itt a link ha érdekel http://www.loipersdorf.at/ és http://www.4-jahreszeiten.com/.
Van egy frankó csúszda is, a kicsiknek tvszoba mesékkel, és van egy rész ahol fűtött mozaikkőből kirakott kőágy van körbe, na itt fetrengtek a babák polifomon sőt itt is szoptattak az anyukák!KépKép
Nem a legolcsóbb de nagyon szinvonalas és ebből a szállodából egy alagúton keresztül is át lehet menni a termálfürdőbe, tehát még ki se kell menni az utcára a babávalKép
Meg valami melegebb helyre is szeretnénk majd eljutni egy hétre, vagy Kanárira vagy ilyesmi, mivel a nyaralás nekünk is kimaradt és nagyon hiányzik mindkettőnknekKép
Sielés!Ugyanaz mint az első passzus, nem akarjuk hogy majd 3-5 évesen küzködjünk, hogy miért is van az a sielés, és miért kell annyit kocsiban ülni..(3-4 évesen a gyerekek úgy sielnek már mint ahogy én sose fogok tudniKépKépKép)
És mondom, a babáknak tök mindegy hogy a hegytetőn a friss levegőn alszanak, vagy itthon valami parkban, vagy akárhol...

Benianyu!
Szegény Beni, rájár a rúd szegényre, hol egy mandulaműtét, hol egy virus, és hol van még a taknyolós, megfázós télKépKép
Jobbulást nekiKép

Lányok én nem tudom mihez fogok folyamodni de gyilkos kedvem van maKép
Szarul is indult a nap és úgy is folytatódott, az Árkádban megláttam a függönyös nőt az üzletében, hát ujra elkapott az ideg, de megálltam hogy ne menjek be és boritsam rá az asztalt, hát nehogy már még én, majd megvárom amig felhiv, és akkor osztom ki...
Aztán az épitkezésen is megint csak lézengenek az emberek, kimegyek hát látom hogy a két segédmunkás áll a villanyszerelő felett és nézik hogy hogy csavarozza be a dugaljat, el is kapott az ideg megint, hogy nem ezért kapják a napidijat, fel is hivtam a férjem, hogy tegyen rendet, mert kimegyek és pofánvágom mindegyiket, a rendszergazdánkkal együtt, mivel nem jönnek már megint le az emailjeimKépKépKép
Na szóval ez egy pocsék nap.....ráadásul fáj a hasam mint az állat ha fél órát sétálok, csak ülni tudok, akkor nem fáj, de hát én ebbe a tétlenségbe bele fogok dilizni főleg ha még van egy-két hetemKépKépKép
Mit csináljak???????????
Teljesen kivagyok, a hátam is fáj már megintKép

Na jó csapjatok le ennyi panaszáradat hallatán nem csodálkoznék ha kizárnátokKépKép

Nem is tudom mit kivánjak magamnak, mielőbbi szülést(amitől továbbra is nagyon félek), vagy még egy-két hetet(amiőt viszont sirva tudnék fakadni azonnal)

Megann 39+1

Kép

Kép
megann

Luc!

Köszi a lámpainfot!Akkor azt most kihagyom!Majd gyertyázunkKépKépKépKép

Nekem se módosittották a szülés dátumát, csak a gép irta át a mértetek alapján. De a doki mondta hogy ne is foglalkozzak vele, mert az csak egy program, max nem lesz 3600 gramm a baba, csak 3300 gramm. De egyenlőre semmi jele szülésnek, totál zárt méhszáj, baba fönt szóval reménytelen.....
Hát ha nem is ehéten de jövő hét elején szeretnék szülni, addigra talán már az uj házba tudunk hazajönni, bár ha igy haladnak a munkálatok akkor nemKépKépKép

Davallia!

Jaj de édi pocid van neked is, egyáltalán nem nagyKépKépKépÉs ne izgulj, most fog aztán nőni igazán...én momentán már a zoknimat se birom fölvenniKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jucc, gratula a Kismama szerepléshez!! A nő pedig bekaphatja. Már elnézést. Gondolják hogy minden kismama filigrán termetű??? Menjenek a fenébe. :P

Nem is tudtam, hogy erre lehet jelentkezni, bár néha úgy felötlött bennem a kérdés, hogy vajon hol találják azt a sok modellt a képeikhez. Mindenesetre tök jó lesz ismerőst látni ott! Kép

Nekem meg van egy olyan fura érzésem, hogy ma este lesz valami. Nem szoktam megérzős tipus lenni, meg lehet hogy ezt is csak bebeszélem magamnak, mert tkp nincsenek is görcseim, és mégis... és arról is szinte meg vagyok győződve, hogy este/éjjel fog megindulni a szülés. Mostanában emiatt elég nehezen is alszom el, mindig azt lesem, hol mi sajog...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann,

Nekem is elég labilis a hangulatom ma, már sikerült egy jót bőgnöm a párommal egy beszélgetés folytán, lehet hogy ez a várakozás az én idegeimet se hagyja borzolatlanul...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja és most ittam meg egy bögre tejet, és most bosszúból felfalok egy fürt szőlőt, hogyha már a szülés miatt nem, akkor legyen valamitől hasmarsom, hátha elhitetem magammal, hogy itt az időKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Hogy a kedvetek még jobb legyen, találtam egy aranyosat egy könyvben, leírom Nektek / Benianyu, Neked külön is, hogy Beni miatt se aggódj, gyógyuljon meg hamar!!!/ :

"Abból tudhatod, hogy szülő lettél,...

... hogy a közös fürdőzések már nem érzéki együttlétet, hanem rengeteg kiömlött vizet, buborékokat, és féktelen jókedvet jelentenek.

...hogy felfedezed: a világ tulajdonképpen nem más, mint halálos fenyegetések sora az óvatlan gyermekre.

...hogyha a világon bárhol, bármilyen tragédia történik egy gyermekkel, belesajdul a szíved.

...hogy e szavakkal üdvözlöd a hányást gondosan kifehérített inged elején: "Na. Végre megfordult az a csúnya szél."

...hogy tíz percig tart kiszállni az autóból.

...hogy felhagysz a ruhákkal, cipőkkel, illatszerekkel teli kirakatok nézegetésével-ellenben majd megvadulsz a parányi kabátokért, és a gigászi játékmackókért.

...hogy rájössz, a legkisebb gyerek is elfoglalja a közös ágy kilenctizedét.

...hogy bámulatraméltó tehetséget fedezel fel magadban az állathangok utánzására.

...hogy a mosógép a nap huszonnégy órájában megy.

...hogy feltűnik egy icipici fogkefe a sajátod mellett. "

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hát Rókica!

Tiszta szivből kivánom hogy most az egyszer jöjjön be a megérzésedKép
Azt nem érzed véletlenül hogy én mikor fogok szülni???KépKépKép
Hálás lennék bárkinek egy kecsegtető jóslatértKép

Olvastam a doki-témát!
Látod, kár volt parázni, én meg látod hiába akarnám talán megindittatni jövő héten a dokim kerek perec megmondta hogy 14 napot kapok(ha tetszik ha nem) persze ha babó jól van.
Úgyhogy nincs alternativámKépKép

Kép

Kép
megann

Jucc Kép

az icipici fogkefén elbőgtem magam.......
na megyek szülőire!Kép

annamami
annamami

Megann:

Ebből látszik hogy a medicina nem egy egzakt tudomány, hanem legalább olyan mértékben szokások kérdése. Látod, az én dokim szokása hogy 10. napon indit, a tied meg ad két hetet.

A te dokid semmilyen körülmények között nem indit? Mert az enyém már azt mondogatja, hogy 3 centis méhszáj mellett már inditani szokott. Ha kinyilsz se indit be?

Amúgy szerintem is jobb ha a baba saját önszántából indul kifelé.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani: azért neked, mert ugyanott vagy ahol én. Én is már nagyon szeretnék szülni, borzasztóan türelmetlen vagyok már, de sajnos veled ellentétben nem érzek semmit, hogy készülödne ez a lurkó kifelé.

Szerda reggel megyek legközelebb NST-re, nincs vkinek vmi ötlete, hogy birjam mozgásra gyermekemet? Ahogy oda kell feküdnöm elalszik. Vasárnap is olyan brutál módon rázta fel a csaj, hogy össze is vesztem vele. Nektek is volt hasonló élményetek.

A másik kérdésem, tényleg akik szültek olyan gyorsan és könnyen "csinálták". Esetleg a málnalevél tea segitett a gyors tágulásban mégis?

A kisbabák nagyon édesek, nagyon irigykedek mindenkire aki már tul van rajta.

Bocs, ha hosszú voltam, de ritkán jövök, és mindig elöször visszaolvasok.

Zsuzska (39 + 4)
spanci

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jobbulást-kívánásokat. Egyenlőre úgy néz ki, hogy egy gyors vírus ment át rajta, remélem, így is marad. Úgy ébredt, hogy nincs láza, egész jó a kedve és evett is. Sós kekszet adtam neki, nehogy nehéz legyen a gyomrának.

Judit,
Ez nagyon kedves Kép Kép Kép és mennyire igaz!!!!
Gratulálok, hogy kiválasztottak az újságba. A ruhát meg oldják meg, az a feladatuk.

Annamami,
Beírtam a táblába, hogy a II. ker-ben laksz. Most emiatt nem másolom be, de ha lesz változás, akkor már jól fog szerepelni.

Angelani,
Szeretném módosítani neked a kórház nevét. Csak írd meg, légy szíves, hogy mit szeretnél látni. (Imádok táblázatokat gyártani, ez nekem élvezet)

Rokica,
Én is kívánom, hogy jöjjön be a megérzésed ma estére! Hátha téged javíthatnálak a táblázatban legközelebb. Kép Kép
Egyébként én is hajlamos vagyok bőgésre, főleg, ha felidegesítenek. Ma megint volt egy vitánk a férjemmel, majdnem el is bőgtem magam, bár tartottam, de ő meg rögtön pattogott, hogy hiába bőgsz stb., elegem van az állandó hisztiből stb. Mindegy.

Benianyu
35+2

benianyu

Benianyu:

Hálistennek az én párom ezt még nem vágta a fejemhez, ő inkább vigasztal ha sirok, de ez azért van (gondolom), mert annyira szöges ellentétben áll azzal amilyen voltam, hogy szerintem úgy gondolja, ha már bőgök, akkor nagy baj van. Bár mostanában ez nem igaz. De annyira ki tud meriteni érzelmileg/idegileg egy kis bőgés hogy csak na.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

ez a nyák cucc ez csak jön és jön és jön...

sajna ma Erzsike azt mondta, hogy semmit nem jelent arra nézve, mikor jön a baba... van aki hetekig szaladgál nyákdugó elhagyása után, van aki sose látja, mégis megszül...

viszont tapasztalataim szerint a CTG se jelent semmit az égegyadta világon... kezdődik ott, hogy attól függően, hova rakják a tappancsot, a gyerek csontos része (mondjuk feneke) fölé, vagy éppen a méhem egy "üres" része fölé, mutathat 1%-ot vagy 70%-ot, pedig méhösszehúzódás nincs. Akkor ha mély levegőt veszek, vagy behúzom a hasizmomat (amennyire ez lehetséges) akkor szerinte méhösszehúzódásom van. És a non plussz ultra, hogy mellettem ott ült egy kismama, aki 5 perces fájásokkal jött be, látszott rajta, hogy vajúdik, és neki végig 12%-ot mutatott a gép, semmi méhösszehúzódás, mégiscsak fájt.

Akkormost.

A nyákdugó nem jelent semmit.

A nyitott méhszáj nem jelent semmit.

A CTG nem jelent semmit.

Tapasztalataim szerint onnan tudod csak, hogy szülsz, hogy kibújt a baba...

:P

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Na ezt jobb lett volna nem leirniKép
(ilyen esetben jobban kultiválom a struccpolitikátKépKépKép)

Marad a várakozás(mindig is utáltam várni)
És ami a legrosszabb, idegemben egész nap csak eszek és eszek valamit...mi lesz igy???

Megann 39+1

Kép

Kép
megann

Benianyu, örülök hogy Beni jobban van, reméljük tényleg csak egy átmenő vírus volt.

A babás képek fantasztikusak, a kis hurkásokKép Én is ilyen kis hurkásat szeretnék, csak fütyi nélkül. Az olyan hülyén nézne ki egy lányonKép

Ja, és én is szülni szeretnék. Tudom pofátlan vagyok a 35 hetemmel, de elegem van. Úgysem vagyok már jó semmire, mindentől elfáradok, szarul vagyok, szerintem sokkal jobb lenne már ha babázhatnék. Persze úgy szeretnék szülni, hogy már teljesen kifejlett, egészséges babát. Nekem kérem igényeim vannak. 3,5 kg körül legyen és min. 50 cm. Szeressen fürdeni, sokat aludni, ne fájjon mikor szopizik, legyen sok tejem, meg ilyenek. Most ennyi jutott eszembe. Ja és nem kell hogy sokat sírjon, főleg éjszaka aludjunk inkább.Kép
Na, akkor rendelés leadva.

Ja és természetesen nagyon könnyű szülést szeretnék. De ez olyan alap dolog, csak azért megemlítem.

Jucc, de jó, melyik havi lapban leszel akkor elvileg? Bár végül is mindegy, mert minden hónapban jön, úgyhogy úgyis megtalállak.

Senkit nem szeretnék megbántani, és tényleg ne érezze senki úgy akire ráillik a kérdésem, de mondja már meg nekem valaki, hogy akiknek kissebb hasuk van mint nekem, ők hol tartják a babát?????? Mert én most is úgy érzem, hogy nem fér el bennem a gyerkőc. Kirúgja az oldalamat az elejemet, a hátamat, lent, fent, mindenhol. Olyan, mintha kevés lenne a helye és próbálna magának még csinálni. De könyörgöm mekkora pocakban férne el jobban? Szóval "kissebb hasúak" hogy csináljátok??

Hari 35+2

Kép
Kép
hari

Hari,
De jót röhögtem a rendelésen! Kép Úgy legyen!!

Nekem viszont még annyi tennivalóm van ebben az egy hónapban, hogy nem szeretném, ha előbb jönne.
Festés, utána babaruha mosás, vasalás, elrendezés, dokim elutazik, Anyuék elutaznak. Októberig Danibabának bent van a helye.

Rokica,
Sírás ügyben, én régen is kiborultam néha-néha, de csak, ha nagyon felidegesítettem magam/felhúztak. Most a hormonok még rátesznek egy lapáttal. A mandulaműtétnél is mikor 40 perc helyett 1 óra és 40 percet vártam a műtő ajtaja előtt, tartottam magam, amíg kijött az orvos, de akkor kiborulta, még ő vigasztalt. Hát ez van.

Megann,
Egyél csak, abból baj nem lehet. Voltál ma is a "jutalom" cukrászdában?

Benianyu
35+2

benianyu

Benianyu, akkor egyezzünk meg abban, hogy Te októberben szülsz én viszont előbb!!!! Jó? Utoljára a gép szept. 28-at mutatott. Most 12-én megyek megint, olyan jó lenne, ha még előbbi időpontot mutatna. Tudom, hogy nem jelent semmit a gép, mert az csak a méretek alapján mutat egy dátumot, de akkor is. De tényleg csak úgy szeretnék előbb, hogy ne a baba kárára legyen. Csak iszonyú türelmetlen vagyok. Dolog lenne itt nálunk is még, de a párom nem csinálja amit kéne, én már nem bírok semmi hasznosat csinálni, és talán ettől vagyok leginkább türelmetlen. Csak telnek a napok, fejlődés nincs. Akkor már inkább túl szeretnék lenni a szülésen és utána már hasznosnak érezném magam. Legalább is remélemKép

Tényleg mikor volt a mandulaműtét, akkor írtad hogy nagyon rossz emlékek maradtak, de akkor nem akartál róla írni. Ha nem túl indiszkrét a kérdés, akkor miért tartott egy órával tovább, mint ahogy vártátok? Én biztos megőrültem volna. De gondolom a leírtak alapján Te is megszenvedted eléggé.

Hari

Kép
Kép
hari

Hari!

Nagyon tetszett a rendelésed, én is hasonlóra gondolok már ráadásul fütyivel (anélkül hülyén nézne ki egy fiú, nem???) , azzal a különbséggel, hogy a babám szerintem (meg a doki szerint is) már van is 3500 g és 50 cm, gondolj bele mekkora lesz, ha még két hétig bent is marad!!!!

Szóval ha ez csak így menne......... :-))))

Viki
38+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sírás: megint rajtam van, de én minden ok nélkül teszem. Úgy utálom már ezt is. Mondjuk én az a fajta vagyok sajnos, akinél eddig is lépten-nyomon eltört a mécses, főleg kissebb problémáknál, a nagyobbaknál érdekes módon nem. De most néha csak ülök itthon egyedül és simán elpityeredek. Nem tart sokáig, de kellemetlen.

Ja, és képzeljétek meglettek a csavarok a gyerekágyhoz. Tudjátok, amit úgy kerestünk és aztán a végén kaptunk egy új összeszerelő csomagot a boltbanKép De ma végre megtaláltuk!!!Kép Ez annyira jellemző azért nem?

Helyzetjelentés a szomszédból: ma fúrás van. Ennek végül is nem lenne annyira szörnyű hangja, csak hát már 7 óra és nekem persze a fogorvos jut eszembe róla. De erről mondjuk nem ők tehetnekKép

Elmegyek fürcsizni, aztán jövök vissza ám!

Rokica, Angelani, szüljetek már Ti is egy-egy kis hurkásat!! Na jó, sovány is jó lesz, kint úgyis meghusisodnakKép

Hari

Kép
Kép
hari

Viki, ígérem ha odefent valamit elrontanának és az én babámnak lenne fütyije, a Tiédnek meg nem, akkor átadomKép Na jó, nem morbidkodom itt, inkább tényleg fürdökKép

Kép
Kép
hari

gyorsan próbálok Írni, mielőtt Lilla baba felkel megintKép

sziasztokKép

Kép

Lilla baba a nagyijávalKép

Mea,
ha előbb tudom!
most vettem egy chicco 3 funkciósat a napokban,3-8kilóig kengurut, de ebbe is csak 2 hónaposan teszem majd, mert most még elveszik benneKép
pedig már majdnem 4 kilós.

Meg kell,hogy mondjam, Rokicának megint igaza van, abban,hogy mi mit jelentKép én is nyitott méhszájjal és nyunyázó nyákdugasszal mászkáltm még 2 hetet,mielőtt szültem.
meg van aki tényleg nem is látja a dugóját.

kaja: én tömtem a fejem a szülés előtt pár órával is! nem biztos, hogy nem leszel éhes,mielőtt szülsz.

Megann, a szárÍtógép tuti elég!szerintem régen volt fontos a vasalás mert nem voltak túl jó mosógépek.

Nemesek,
Nekem postáztak mindent Lilla iratai közül.

Jucc,
szép szöveg a szopiról, de a természet kitalálta, hogy az amúgy sem pici cicim 75C-ről 85D-E-re nőjön és ahogy én elnézem, a baby simán belefulladKép szóval irigyellek, hogy neked ez ilyen jól alakult, de én asszem jobb,ha nem alszom el.

Angelani, én is örültem minden jóslófájásnak, de mikor megéreztem az első pár igazit, inkább nem az öröm volt az első gondolatom, hanem az, hogy mi lenne, ha inkább Így maradnék, csak ez múljon el inkább...és az még csak a kezdet volt...
KépKépKép én csak akkor örültem, mikor nem jött több fájásKép
de esküszöm, a varrás még a kitolásnál is rosszabb volt...

Málnalevéltea:
én csak pár napig ittam rendszeresen a szülés előtt.lehet,hogy mégis segÍtett?

pusz,
Zsófi és LillaKép
zsofy

köszi,aranyos mindenki,aki nem utál, amiért folyton nosztalgiázom itt a szülésemről.
néha még nekem is fura, hogy én már szültem.
persze nagyon jó túllenni rajta, de azért jó lenne még egy két napra visszatenni, amÍg kialszom magamKép csak fájdalommentesen vegyék ki újra!KépKép

Különben Lilla a képein olyan máshogy néz ki.
élőben egészen más, és még azon belül is, más mikor felébred, mikor alszik, mikor hülyéskedik-mert azt is szokottKép
ágy megmutatnám nektek, olyan aranyosKép
zsofy

Ágy=úgy... biztos Freudi elszólás vagy mi, de ezt inkább Rokicára bÍzom, hogy megállapÍtsaKépKépKép
zsofy

Zsófi!

Nagyon-nagyon szép Lilla baba!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, és kiÍrlak titeket ééén a nagyhatalmú banya-anyaKép

hátha bejön valakinek.
Rokica-09.10.
Angelani-09.12.
Mea-09.11.
Megann-09.13.
Hari-10.07.
Benianyu-10.06.

mekkora show lenne, ha bejönne! ha szülésidő-jós lehetnék,egy vagyont keresnékKépnem gondoljátok?
zsofy

Hari!

Ez a rendelés dolog nekem is bejönKépKép
Én is kielégednék azzal amit te irtálKépKép

Látod Hari, tök ezt érzem én is, szinte egész nap fetrengtem, semmit de semmit nem tettem egész nap, azaz semmi hasznosat.Ebbe bele lehet őrülniKép, pedig ez még csak az első második ilyen lightos napom.
Szerencsére holnap már megyek az uj függönyöshöz reggel, már alig várom, mert szörnyű hogy igy egyedül a semmittevésben csak kinlódik az ember, hogy történjen már valami, vagy szüljünk, vagy szakadjon le az ég vagy valamiKépKépKépKép

Kishas, amennyiben az enyém kicsinek számit, azt tudom mondani, hogy érzésre ugyanolyan mint nekedKép Tényleg kinlódok mert ma fázott a lábam itthon és fel kellett venni egy zoknit, hát megszenvedtem. Ezen kivül sokszor szúr a tüdőmnél nem kapok levegőt, rugdossa a májamat, szóval ne izgulj, nem csak te vagy igy...
A hasmértet meg alkati dolog, nekem pl alapból vastagabb volt a derekam, gondolom ezért nem is olyan nagy a hasam, mint neked darázsderekúnak!

Benianyu!
Ma már délben akartam menni a jutalom cukiba, csak mire odaértem majd lecsukódott a szemem a volánnál, annak ellenére hogy tök ideg voltam, úgyhogy ezt most kihagytam, de sebaj, mert volt itthon ropi+hit keksz+piros mogyorósKépKépKép
Na szerintem a cukiban sem bánhattam volna jobban el magammalKépKépKép

Zsófy!
Jaj, már megint összeszorult a gyomrom ahogy a fájásokról irszKép
Már az elsők is olyanok voltak otthon hogy nem tudtál megszólalni????(jaj neKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Hari, de jó, hogy írtad ezt a fúrást, a fogorvost már megint elfelejtettem felhívniKép basszuskulcs, mit csináljak a hülye feledékenység ellen??

Gergő baba nagyon édesKép

Rokica, Luc: sajna tök lassú ez a levelezőrendszer, amit használok, remélem még idén megérkezik. Rokica: csak a telcsilistába szerettem volna bekerülni. DE Te koncentrálj inkább a szülésreKép most már kopogtat a gólya a kéményenKép és nagyon örülök, hogy a dokid a végére pont olyan, mint amilyet szerettél volna, remélem a szülés is olyan lesz!

Benianyu: jobbulást Beninek! szegényke épp, hogy kiheverte a mandulaműtétetKép ha egy mód van rá, Te azért ne kapd el! vírus + allergia, nem egy leányálom...

Judit, én is gratulálok a kismama szerepléshez! tök izgi! azért áruld el nekünk, hogy mikor láthatunk! a méretek miatt ne aggódj, minden kismami szép ebben az újságban (is), majd megoldják a ruhát, ha visszamondják, már most megígérem, hogy írok az újságnak!! valaki csatlakozik? Megann?Kép

Megann, nekem szimpi ez a hozzáállás utazás ügyileg, meg is mutatom férjnek, hogy így is lehet. próba cseresznyeKép szerintem, ha megpendítem, hogy menjünk síelni, bizti nem lesz ellenére. csak nekem mostanában az a mániám, hogy már ezer éve nem voltunk kettesben sehol, mert az nem ugyanaz, amikor társasággal megyünk.

képőzeljétek tegnap végre megnézte a család a 4 hete készült dvd-t Eszterről... már kezdtem azt gondolni, hogy nem is érdekli őket, hmmm... olyan jó újra és újra megnézniKép és 5.1-ben hallgatni a szívhangjátKép

Nyúlné most már tényleg nagyon eltűnt!! remélem nincs valami baj, ennyire nem mélyedhetett bele a gyerekszobába...

and 34+0

KépKép
KépKép
and

Zsófy!

Alku???
Adok egy éjszakát neked, hogy aludhass (átvállalom Lilli baba őrzését), cserébe kérek szépen mondjuk legalább 4 napot, igy szept. 09 lesz????KépKépKépKépKépKépKép
Benne vagy???

Kép

Kép
megann

Zsofy! szerintem mutass nekünk képet, amikor felébred, amikor hülyéskedik, stbKép mindenre kíváncsiak vagyunkKép

most, ha nem csatlakozom a gyerekrendeléshez, akkor pont nekem lesz nehezen megszülető-óbégató-nemalvó-nemszopizó-fütyis kislányom?!Kép akkor inkább én is csatlakozom izibe!!!Kép

Hassal kapcolatban: nekem is nagy, de szerintem is azért tűnik Hari a tied óriásinak, mert egyébként tök vékonyka vagy, én kb 70 centis derékról nőttem 19-re, te gondolom max 60-ról 103-raKép na ezértKép

and

KépKép
KépKép
and

Megann,
na jóKépKép
drukkolj, hogy Lilla jól aludjon!!!Nekem már az is nagyon király lenne, ha csak 4óránként kelne és hamar telecummogná a kis pocakját,mondjuk 10 perc alatt és aztán durmonla békésen velem együttKép!!!bár a büfiztetését átadnám éjjelKép nem kéne felkelnem, mikor alig állok a lábaimon...nem szokott bukni újabban, csak büfizik.aranyosKépna jössz?
zsofy

Olyan édesek vagytok, én meg úgy látszik barom jó fényképeket tudok csinálni magamrólKép Kár hogy élőben nem vagyok vékony, de előtte tényleg az voltam. Most viszont elég nagy a fenekem és most nem az álszerénység szól belőlem. De majd utána leszek még vékonyka. Nem is lényeges igazából, de minden esetre nagyon kínlódom már.

Úgyhogy Zsófy: én nem tudom miért haragszol rám. Én igyekeztem veled mindig kedves lenni, szurkoltam neked, csupa-csupa jót kívántam, hiányoztál mikor nem voltál és akkor EZT ÉRDEMLEM???!!!!! Most komolyan! Gondold át még egyszer ezt a dátumot velem kapcsolatban. A minimum, hogy szeptemberi legyen. Lehet a végén, ha annyira ragaszkodsz hozzá, na de október?! Nem is tudom mit mondjak. Teljesen magam alatt vagyok.
De viccen kívül, ne kívánj nekem még ennyi szenvedést! Szerintem csak arról lehet szó, hogy elnéztél valamit, ígérem elfelejtem ezt a hibát most az egyszer, de új időpontot igényelnék!

Na most aztán jól megmondtam a magamét. Ugye Megann, így kell?? Így írva tök jó, pont olyan mintha tényleg fel lennék háborodvaKép Büszke vagyok magamra!Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Jaj Hari, nemá!
Akkor inkább legyen szeptember 20
ok? lilla sÍ, én L...
zsofy

Hari,
Megbeszélhetjük, hogy te szeptemberben én meg októberben, annak ellenére, hogy az aláírásunk alatt mindig egyforma dátum szerepel. Kép Láttam a reakciódat arra, hogy Zsófy engem egy nappal még előbbre tett.
Ezek a szomszédok tényleg idióták, nem csodálom, hogy állandóan ideges vagy miattuk.
Egy mondat a mandulaműtétről, csak mert kérdezted. Általában 40 percig tart, 20 a műtét és még 20 mire felkeltik és magához tér. Épp mikor Beni kezdett magához térni, elpattant egy ér és nagyon elkezdett vérezni. Emiatt 3-4-szeres adag altatóval visszaaltatták, hogy minél hamarabb el tudják állítani a vérzést, viszont emiatt nem bírták nagyon sokáig felkelteni. Az orvos meg nem akart kijönni, hogy a műtét kész, de nem tudják felkelteni. Emiatt tartott olyan sokáig. Közben nagyon sok vért nyelt, egész nap szinte kómában volt és hányt. De a gyerekek tényleg elég hamar regenerálódnak, mert másnapra lényegesen jobban lett és haza is jöhettünk.

Zsófy,
Lilla egy tünemény!!!!!!
A szülési kiírásod részemről oké. Kép

Megann,
Ez is kényeztetés, de holnap inkább ugorj be a cukiba, attól mindig jobb lesz a hangulatod.

And,
Vigyázok, hogy el ne kapjam, tényleg, még csak az hiányozna most.

Benianyu

benianyu

Zsofy,
Ok, megegyeztünkKép

Akkor most már nyugodt szívvel vacsizom. Finom sült virslit krumplipürévelKép

Hívtam a nővéremet, hogy mi a helyzet vele, de nem volt ideje beszélgetni velem, mert épp füzeteket kötöttek be a suliba a két gyerekkel. Azért biztos qrva sok füzet kellhet, ha pár perce se volt rám. Na mindegy. Én vagyok a hülye, mi a túrót érdeklődök. Ha valami baj lenne biztos tudnék róla. Amúgy meg nem tartozik rám, hogy mi van vele.

A párom is megint annyira tuti jófej, hogy majd felrobbanok tőle. Kb. másfél órája hívtam, akkor mondta, hogy kidobja a haverját (a kocsiból) és már jön is haza. Erre most hívom, közli hogy már jön, csak még el kellett vinni valami boltba a havert. Én meg persze vagyok olyan hülye, hogy van fülem és hallom, hogy nem is vezet, tehát még el sem indult. Halálosan komolyan mondom, hogy nagyon remélem, hogy nem lesz itthon mikor szülnöm kell és NEM fogom felhívni!! Annyira utálom ilyenkor, hogy egy fél kanál vízben is meg tudnám folytani. Na nem húzom fel magam, le van sz@rva.

Kép
Kép
hari

Benianyu, sajnálom. Ezt tényleg nagyon rossz lehetett átélni, főleg neked. Tudom ez olyan önző dolognak hangzik de szerintem egy anyának ezek a dolgok sokkal jobban fájhatnak mint a gyerkőcnek.
Szegény anyukám mindig emlegeti, mikor kihúzták az első csontfogamat, mert nem fértek el az állkapcsomban. Neki ez iszonyatos emlék, én meg csak arra emlékszem, hogy kaptam utána olyan filctollakat, amiknek 7 törpe formájuk volt és volt egy amivel ha ráfestettem a többire, akkor változott a színük.Kép
Szóval ez a különbség egy anya és egy gyerek emlékei között.
De gondolom ez téged nem vígasztal.

Hari35+2

Kép
Kép
hari

Zsófy
énisénis akarok szülníííí!!!! Nem ér kihagyni!Kép
27-e helyett intézhetnél pl 13-át (38+0) vagy 17-ét (38+4)
20-a körül jön meg a hitel, utána kellene kimenni Ausztriába, és tökjó lenne nem 39-40 hetesen végigparázni az utat.
Előre is kösziKép
p 37-1
penna

Jó éjszakát mindenkinek, megyek kaját csinálni az uramnak, mert sikerült hazatalálniaKép

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?