Csillám!Kuha!
Gyönyörűek ezek a kis hurkás babák
Kérünk mihamarabb szüléstörténetet
Csillám!Hogy lett csaszi a dologból ha nem vagyok indiszkrét?????
And!
Igen, mi szeretnénk sokat menni a babával kezdettől fogva. Tudod mi tényleg nagy csavargók vagyunk, és szerintünk az a jó, ha a babó felveszi a mi életritmusunkat minél hamarabb, igy később se lesz gond egy egy hosszabb autóútnál repülőnél!
(Mert pl ott vannak tesóm gyerekei 4,6 évesek, akiket csak Balatonig vittem le kocsival, másfél óra, az egyik összehányta a kocsit, a másik meg végig nyöszörögte az utat, hogy ő nem birja ki az autót! Hát ez az amikor nincsenek megszokva valamihez)
Wellnesshelyet Ausztriában tudok jót, a határ közelében, tényleg szuper, és ott is láttam rengeteg kisbabát a télen.
Itt a link ha érdekel
http://www.loipersdorf.at/ és
http://www.4-jahreszeiten.com/.
Van egy frankó csúszda is, a kicsiknek tvszoba mesékkel, és van egy rész ahol fűtött mozaikkőből kirakott kőágy van körbe, na itt fetrengtek a babák polifomon sőt itt is szoptattak az anyukák!
Nem a legolcsóbb de nagyon szinvonalas és ebből a szállodából egy alagúton keresztül is át lehet menni a termálfürdőbe, tehát még ki se kell menni az utcára a babával
Meg valami melegebb helyre is szeretnénk majd eljutni egy hétre, vagy Kanárira vagy ilyesmi, mivel a nyaralás nekünk is kimaradt és nagyon hiányzik mindkettőnknek
Sielés!Ugyanaz mint az első passzus, nem akarjuk hogy majd 3-5 évesen küzködjünk, hogy miért is van az a sielés, és miért kell annyit kocsiban ülni..(3-4 évesen a gyerekek úgy sielnek már mint ahogy én sose fogok tudni
)
És mondom, a babáknak tök mindegy hogy a hegytetőn a friss levegőn alszanak, vagy itthon valami parkban, vagy akárhol...
Benianyu!
Szegény Beni, rájár a rúd szegényre, hol egy mandulaműtét, hol egy virus, és hol van még a taknyolós, megfázós tél
Jobbulást neki
Lányok én nem tudom mihez fogok folyamodni de gyilkos kedvem van ma
Szarul is indult a nap és úgy is folytatódott, az Árkádban megláttam a függönyös nőt az üzletében, hát ujra elkapott az ideg, de megálltam hogy ne menjek be és boritsam rá az asztalt, hát nehogy már még én, majd megvárom amig felhiv, és akkor osztom ki...
Aztán az épitkezésen is megint csak lézengenek az emberek, kimegyek hát látom hogy a két segédmunkás áll a villanyszerelő felett és nézik hogy hogy csavarozza be a dugaljat, el is kapott az ideg megint, hogy nem ezért kapják a napidijat, fel is hivtam a férjem, hogy tegyen rendet, mert kimegyek és pofánvágom mindegyiket, a rendszergazdánkkal együtt, mivel nem jönnek már megint le az emailjeim
Na szóval ez egy pocsék nap.....ráadásul fáj a hasam mint az állat ha fél órát sétálok, csak ülni tudok, akkor nem fáj, de hát én ebbe a tétlenségbe bele fogok dilizni főleg ha még van egy-két hetem
Mit csináljak???????????
Teljesen kivagyok, a hátam is fáj már megint
Na jó csapjatok le ennyi panaszáradat hallatán nem csodálkoznék ha kizárnátok
Nem is tudom mit kivánjak magamnak, mielőbbi szülést(amitől továbbra is nagyon félek), vagy még egy-két hetet(amiőt viszont sirva tudnék fakadni azonnal)
Megann 39+1