Hajni!
Igen, így kell inhalálni!
Melincsi!
Én mézes kamillateát szoktam inni. C vitamint szedni. És rengeteget inni, hogy minél előbb tisztuljon a szervezetem!
Maminti!
Nekem a 11. héten volt barnázásom, akkor jöttem el tápira Vikivel. De semmi nem volt. Ne izgulj, de mindenképp nézesd meg magad a dokival!
Nálatok kék a csempe ugye? Mert nekünk u.olyan van a fürdőben, WC-ben csak drapp!
Zsuzska!
2 hét múlva megyünk megint, 16-án, ha addig nem fotóz le senki, talizunk és majd én megteszem, hogy láthassák a csajok is! Ok?!
Betti!
Durva a főnököd! Tessék gyorsan bebabásodni!
Vica!
Macsekok no comment...
De igazad van!
Izgulok helyetted a nem megjövetelért. Nekem úgyis megjön, remélem már szerdán, de ha akkor nem, akkor pénteken jöjjön csak, mert csüt.-ön megyek Pestre beiratkozni az egyetemre.
Most kilógok a sorból, mert nem azt várom, hogy ne jöjön meg, hanem azt, hogy minél előbb jöjjön...
Na én szende szűz vagyok köztetek, sosem rúgtam még be, és sosem szívtam még cigit, még csak meg sem kóstoltam... Ciki? De abszolút nem vágyom rá, hogy kipróbáljam.
Ja és készen lett az új szemüvegem, ezt kaptam szülinapomra. Dioptriás, fényre sötétedő szemüveg. Ha érdekel v.kit, teszek fel majd képet.