Új privát üzeneted érkezett!

Angel!

Köszi a bemutatkozást. Közszféra?

TÖk jó, hogy Rómába mentek!!! Már régóta vágyom én is oda. Majd kérünk beszámolót. Mennyi időre mentek? Ha minden jól megy, akkor októberben megyünk Csehországba. Annyira várom már. A párocskám a jövő héten megint egyedül hagy pár napra.

Bárcsak tudnám, hogy mikor jelenthetem majd be a nagy hírt? Kép Jó fog esni megszivatni (persze nem emiatt akarok babát!!).

Betti
betti73

Sziasztok!

Nem tudtok valami jó gyógykúrát torokgyulladásra? Szombaton megbetegedtem, lázam eddig nem volt, de elég szarul érzem magam. Elmentem a házidokihoz, aki Maripent írt fel 3*2-t, de nem merem beszedni!
Előre is köszi!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Angel!
Róma...Kép Úúúúúúúúúúúúúgy vágyom én is oda. Biztos vagyok benne, hogy ott fog összejönni a babó. Mamintinek, Szelivinek és Zafírnak is nyaralás alatt jött össze. Ha jól tudom.Kép Majd hozzál képeket!!!

Kata!
Dobsz egy táblit, ha lesz időd. (Remélem nem most küldödKépKépKép)

Képzeljétek!
Jövő hét végén megyünk Veszprémbe a férjem rokonaihoz látogatóba (még sosem láttam őketKépKép) és pont akkor NEM kellene megjönnie. Szombat, vasárnap lesz és pont az lesz a 27-28.cn. Hát nem tudom mi lesz. Lehet, hogy nagyon jó lesz így, mert a sok dumálás (4 családot látogatunk meg) majd eltereli a figyelmemet. Már alig várom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Melincsi!

Méz, nagyon sok méz. Szopogassál mézet, az nagyon jól fertőtlenít. Hársfatea is hatásos.

Betti
betti73

Vica!

Legalább eltereli a figyelmedet a dologról a rokonlátogatás. Ez nagyon jó. Kép

Betti
betti73

Melincsi, én egy csomó mindent szoktam csinálni ha fáj a torkom, nem tudom melyik jön be. Cukorba mártogatott citromot nyalogatok (nem túl fogyókúrás módszer Kép), valamilyen édes alkoholos forró teát iszom, és napközben jó citromos mézes teát kortyolgatok, minél többet és közben bebeszélem magamnak, hogy ha sokat iszom, sokat járok pisilni és kijönnek belőlem a bacik Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja a legjobb gyógymódot kifelejtettem. 3 betű sz-szel kezdődik és x a vége Kép. Erre a férjecském világított rá, és tényleg hatásos. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Betti!Te még méred a hődet??Én most 14-cntól mérem hőmet hónaljban 5 csippanásig dig hőmérőve, kb 5 percig.Szerinted az jó??
Ja és pé óta mindig szurkál a hasam, nem tudom miért, nem iszok cickát.
Valakinek nincsenke hasonló tapasztalatai??

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de szerintem így inkább ne mérd. Így összességében ez nagyon rossz. Már az hogy hónaljban. Arról nem is beszélve, hogy digitális hőmérővel Kép. Bocsika, hogy beledumáltam.

Különben nekem most egész hónapban görcsölt a hasim, és szerintem nem volt pém, ráadásul előbb jött meg. Más tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.

Kép

Kép
vkhajni

Zsu!
Nekem is volt olyan, hogy szurkált a hasam, több hónapban is, de csak nagyon kicsit. Érdekes módon mindig azon az oldalon, amelyiken a PÉ-t éreztem.
Én hülye, azt gondoltam, hogy biztos a bab beágyazódását érzem. Hát nem. Mint utólag kiderült.Kép

Most olyan "jó" történt velem. Még jóval PÉ előtt sokszor szédültem napközben, újabban már hányingerem is volt, meg olyan érdekes "has-húzás"-om is volt. Az éjszakai többszöri pisilésről nem is beszélve. Azért örülök ezeknek a tüneteknek, mert most már soha többé nem fogak megszívatni a mensi időpontjához közelegve. nem fogok hinni semminek, csak egy (vagy többKép) + tesztnek!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ezt jól elírtam: nem a bab ágyazódik be, hanem a baba! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsuzska!
Hajninak igaza van. Ha már mindeképpen mérni akarod, akkor hagyományos, koronával hitelesített hőmérővel, hüvelyben, 10 percig. De látod, hogy szinte mindenki letette, mert Bettit is jól becsapta, most a hónapja végén. Ebbe csak belegolyózni lehet. De természetesen Te döntesz.Kép
Remélem neked igazat mond.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, szerintem mindenki rájött, hogy a bab nem annyira illik ide KépKépKép. Jót mosolyogtam az írásodon Kép. Eszembe jutott, hogy én is ilyen voltam. Mindnt a babának tudtam be.

Kép

Kép
vkhajni

Melincsi!
Úgy hallottam, a kamillatea jó, meg a kamillával való inhalálás.

Kata!
Átraknál a babás táblába? Úgy döntöttem, nem félek továbbKép Most vagyunk 8+1, a szülés várható idöpontját még homály fediKép

Kép
Kép
maminti81

Vica, most véletlenül egyetértünk valamiben Kép.
Különben én még mérem, vagyis ma nem, mert a fűtésszerelő keltett. Iszonyatosan kíváncsi vagyok mikor megy le. Biztos ma de sajna ezt nem tudtam meg Kép. Mostanában iszonyatosan fázós is vagyok, lehet hogy valami betegség előjele, hogy nem akart lemenni, csak még lappang, és én is vehetem elő a torokfájásos praktikáimat Kép

Kép

Kép
vkhajni

Az inhalálást azt úgy kell csinálni, mint a kozmetikusnál kellett annó lánykoromban? Kamillatea, fejemre törölköző és ott fulladozok?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Igen, így kell inhalálni! Kép

Melincsi!
Én mézes kamillateát szoktam inni. C vitamint szedni. És rengeteget inni, hogy minél előbb tisztuljon a szervezetem!

Maminti!
Nekem a 11. héten volt barnázásom, akkor jöttem el tápira Vikivel. De semmi nem volt. Ne izgulj, de mindenképp nézesd meg magad a dokival!
Nálatok kék a csempe ugye? Mert nekünk u.olyan van a fürdőben, WC-ben csak drapp! Kép

Zsuzska!
2 hét múlva megyünk megint, 16-án, ha addig nem fotóz le senki, talizunk és majd én megteszem, hogy láthassák a csajok is! Ok?! KépKépKépKép

Betti!
Durva a főnököd! Tessék gyorsan bebabásodni!

Vica!
Macsekok no comment... Kép De igazad van! Kép
Izgulok helyetted a nem megjövetelért. Nekem úgyis megjön, remélem már szerdán, de ha akkor nem, akkor pénteken jöjjön csak, mert csüt.-ön megyek Pestre beiratkozni az egyetemre. Kép Most kilógok a sorból, mert nem azt várom, hogy ne jöjön meg, hanem azt, hogy minél előbb jöjjön... KépKépKép

Na én szende szűz vagyok köztetek, sosem rúgtam még be, és sosem szívtam még cigit, még csak meg sem kóstoltam... Ciki? De abszolút nem vágyom rá, hogy kipróbáljam.

Ja és készen lett az új szemüvegem, ezt kaptam szülinapomra. Dioptriás, fényre sötétedő szemüveg. Ha érdekel v.kit, teszek fel majd képet.

moni

Zsuzska!

Már nem mérem a hőmet. EGyetértek az előttem szólókkal, semmiképpen ne hónapjban mérd, hanem szájban vagy hüvelyben. Nekem a száj jött be, mert én elég sokat pöttyözöm. Egyébként már kb. két hete fáj a cicim. Nem tudom, hogy miért. Kép Főleg a jobb oldali, olyan mintha szúrkálnák késsel. És most kezdtem érezni a jobb oldalon is a szúrkálást, amit pé-kor (is) szoktam, pedig az 5. napon vagyok és még ömlik belőlem.

Lányok!

Nekem mindig csak a jobb oldalon szúrkál, a másikon sosem éreztem még! Lehet,hogy nem is a pé-t szoktam érezni?

Betti
betti73

Móni, köszi, akkor már tudom hogy kell Kép. Engem érdekel a fénykép. De úgy teszed fel, hogy rajtad van, ugye?
Neked mennyire rossz a szemed, és milyen fajtán?

Kép

Kép
vkhajni

Betti, lehet hogy most is a pét érzed. Különben nekem meg mindig csak a bal oldalon Kép. Ha egybeépülnénk akkor tök tökéletesen működnénk KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Móni!

Kérünk fotót! Én is szemüveges vagyok. Zsuzskát is fotózd majd le, ha addig nem prezentál egy frizurafotót. A legjobb lenne, ha közös fotót csinálnál, amikor talizol Zsuzskáva. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Köszi szépen a tanácsakot!

A haskeményedés miatt (valószínűleg az üléstől van) a dokim ágynyugalomra utasított. Pár napja pihizek itthon és észrevettem, hogy 15-20 másodpercre néha bekeményedik a méhem, ezt fekvés közben érzem. Azt olvastam valahol, hogy a 20. hét után ez természetes és csak a vér cserélődik. Fájni nem fáj, de azért aggódom. Van/volt valakinek hasonló tapasztalata?

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Én is így gondoltam....Kép
Csak kiváncsiságbol mérem...

Moni o.k. várunk és talizunk is, de addig megnő!Kép

Vica akkor kezetfoghatunk mert én is azt gondolom azért szurkál. Nem érzem azt hogy tehes vagyok.
Maminti! neked nem szurkált?

zsuzska80
Szombathely

Hajni!

Ez lehet! Kép Hónap közben és mensi előtt is éreztem ilyet, amikor szeritem a pé van, akkor két napig folyamatosan fáj/szurkál. Lehet, hogy csak dolgozik a petefészkem és növeszti a tüszőket.

Betti
betti73

Hali!

A táblák:

Kép

Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Én nem tudom mit csinál. De most ha megyek dokihoz úgyis megkérdezem. Hátha mond rá valami okosat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Moni én sem szívtam cigit soha, be sem rugtam soha..
A párom 15 éve cigizik most már leszokott..én szoktattam le!Ügyi vagyok!
Ja én még nem láttam részegen..Kép
Ti hogy vagytok ezzel??

zsuzska80
Szombathely

Én nagyon rossz kislány vagyok. Én voltam részeg, nem is egyszer, és 6 évig cigiztem.
A párom nagyon hasonló, sőőőőőt, egymást szoktattuk le a cigiről. Fene tudja mennyit ártottunk magunknak. Igazából nem is érdekel. Én imádtam mindkettőt. Ha nem szeretnék babát a mai napig cigiznék.

Kép

Kép
vkhajni

Maminti,
Bocs, de nem olvastam... Holnap átraklak a babásba! Kép
kata1977
Hatvan

Móni!
Én is kíváncsi vagyok az új szemüvegre. Nekem is volt korábban, de pár hónap után nem bírtam elviselni és így kontaklencsés lettem. Néha macerás berakni, de elmondhatatlanul kényelmes.Kép Csak nagyon-nagyon sokba kerül.KépKépKép

Móni!
Olyan furcsa, de jó néha (de tényleg csak néha) arra várni, hogy MEGJÖJJÖN. Nem?
Szorítok, hogy még szerdán megjöjjön.Kép
Ezzel a berugás dologgal nem is tudod miről maradtál le. De ez csak csitriként volt "megengedhető". Most félig felnőtt fejjel elég furcsán mutatok dőlöngélve. De én most is élvezem.KépKép

Betti!
Nekem mindig felváltva szokott szurkálni. nem hiszem hogy baj van nálad, de ha legközelebb mész dokihoz, akkor azért kérdezz rá.

Hajni!
Tényleg, te mikor mész dokihoz?
Igen, jó, hogy egyetértünk.KépKépKép

Az inhalálásról annyit, hogy nekem elég súlyos asztmám volt (+ 30 féle allergiám) és emiatt állandóan úgy néztem ki, mint aki meg van fázva. Mamám meg szinte minden este mikor nála nyaraltam gyerekkoromban, inhaláltatott velem kamilla teát. Én meg mindig rosszabbul lettem tőle. Persze akkor még több inhalálás. Amikor ezt mondtam a dokimnak, jól lebaszott, hogy az inhalálás nagyon jó, de az asztmásoknak halálos is lehet!!!
Ez csak egy sztori. Mióta kigyógyultam az asztmából, nekem is sokszor használt. (Egyébként azok a dokik gyógyítottak meg, akik most a baba-projektben segítenek - remélem sikerrelKépKépKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!

Berugni én sem rúgtam be soha, nálam már nagyon kevéstől is vihogás van. Ennyit szoktam max. alkoholizálni. Cigitől undorodom, a szagát sem bírom, sosem próbáltam. Esténként szoktunk borozgatni néha a párocskámmal.

Betti
betti73

Moni!
Nem csak te vagy ilyen szende szüz, söt!Kép Még én sem próbáltam ki soha a cigit és nem is rúgtam be. Remélem, nem is fogok!

Kata!
Nem baj!Kép
Nagyon el vagy havazva?

Kép
Kép
maminti81

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen szende-szűz... KépKépKép Mondjuk nem érzem cikinek. Kép Soha nem tiltották egyiket sem, egyszerűen undorodom mindegyiktől. Persze alkoholizálni szoktam, de max. egy fél pohár édes vörösbor (ez a kedvencem), vagy édes pezsgő, vagy Amoretto, vagy valamilyen fincsi krémlikőr. Én torokfájáskor, meg a férjem is erős röviddel szoktunk gargalizálni, nagyon hatásos, de már az első torokkaparásnál el kell kezdeni! Kép

Vica!
Pont ezért nincs kontaklencsém. Ez a szemüg(Viki szóhasználatával élve), is nagyon sokba került, de hosszabb távon még mindig jobban megéri, mint a kontaklencse. Először nagyon fura volt a majdnem 5 éves szemüvegem után, de most már egész jól megszokta a szemem, és tök jól besötétedik a napfényben.

Zsuzska!
Mi sem láttuk még egymást részegen, pedig már lassan 15 és fél éve együtt vagyunk! Kép Ja és férjem se cigizik, de ő középsulis korában kipróbálta. Én még azt se. Kép

moni

Tényleg drága dolog a lencse, de szerintem is megéri. Engem is idegesít a szemüveg, de most azért csináltattam, mert gondoltam, ha lesz baba, akkor éjszaka fel kell kelni, és akkor nem látok semmit, hogy fogom megtalálni a babámat? KépKép. Na jó félre a viccel, tényleg ő miatta csináltattam, pedig az első lencsés napom után nem gondoltam, hogy egyszer nekem még lesz szemüvegem Kép. Iszonyatos érzés, amikor szemüvegben vagdosom a hagymát, és csípi a szememet Kép. Teljesen el vagyok tőle szokva. Nekem még a cigifüst sem csípte soha Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nekem kontaklencse undorom van! Kép Egyszerűen rosszul lennék, ha a szemembe kellene turkálnom. Még azt sem bírom, ha belemegy valami a szemembe és vizsgálódni kell. Nekem is pár hónapos csak az új szemcsim, de nagyon kis vagány. Párocskám kimondottan szereti a csini szemüveget rajtam. Kép

Betti
betti73

Hajni!
Milyen dioptriád van? Nekem mínuszos, sőt az egyik 0-s, és mindegyiken cilinder van, -0.75 azt hiszem. Benn a lakásban abszolút nem hazsnálom, csak TV-zéshez, de vezetni nem merek nélküle. Meg utcán is szeretem ha rajtam van, mert idegesít, hogy homályosan látok.

moni

Nekem -5-ös a lencsém. A szemüvegem kicsit erősebb, de azt nem jegyeztem meg hogy hányas. Jó neked, hogy látsz még nélküle aránylag normálisan.

Kép

Kép
vkhajni

Hú Hajni! Ez nagyon rossz!!!!!!!!!!!! Másfelesről javult nekem ennyire, aminek örülök, de nem szeretném, ha átmenne plusszosba. Mondjuk így megértem a a kontaklencsét!!

Betti!
Csini szemüvegről kerünk képet! Kép

moni

Két és feles volt, mikor elkezdtem lencsézni. Azt mondták akkor javulni fog. Hát nekem nem tette. Az érdekes az egészben, hogy a családban egyedül keresztanyám szemüveges, ráadásul ő is plusszos. Szóval fogalmam nincs honnan örököltem. Különben ezzel a vékonyított lencsével nem szódásüveg. Amikor a nem végonyat megláttam majdnem sírtam. Azért annyira nem rossz hogy ennyire vastag kelljen Kép. Ráadásul probléma, hogy én természetes módon szeretnék szülni, ami ugye nem tuti hogy lehet ilyen rossz szemmel. Szóval Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nekem a szemüveggel az volt a bajom, hogy nem láttam be azt a szöget, amit ugye normál szemel megszoktam. Nem birtam a holttereket. Meg annyira megváltoztatja az arc karakterét. Otthon mindig basztattak, hogy "okostojáááááááás..."KépKép
A lencsét az elején azért választottam, mert akkor járt volna diák-kedvezmény, így fél évente került volna 6 ezer forintba. De a kivizsgálásokon kiderült, hogy nem csak cilinderes, de torikus is a szemem. Így fél évente 22 ezerbe kerül. Eddig a szüleim fizették, de móta külön kasszán vagyunk csak 3 havi adagot veszek meg egyszerre, mert az mégiscsak 11 és nem 22. Meg olykor kihúzom velük 4-5 hónapig. Most sincs bent és alig látok, de már "megszoktam".

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni!
Mi köze a rossz szemnek a természees szüléshez???????????
Komolyan érdekel, mert én is alternatív módon szeretnék. Vagyis úgy ahogy ÉN AKAROM, nem ahogy A DOKTORÚR!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, most nézem neked most voltak a bizonyos napok!Hogy is telt a hétvége??KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Az előbb írtam, de nem látszik! Kép

Nekem -2 az egyik (cilinderer is), aztán a másik -3,15, ha jól emlékszem. Évek óta nem változott szerencsére.

Vica!

A rövidlátóknál van probléma a szülésnél a nyomásnál, főleg magasabb dioptriánál. Azt hiszem, hogy terhesség alatt el kell majd menni szemészetre és akkor kiderül, hogy mi a helyzet.

Betti
betti73

Hú, mi mindenről van itt szó!

Az egyetemi évek alatt én rendesen belehúztam a bulizásba Kép Cigiztem is, de 99%-ban abba is hagytam. Egy-egy esti borozgatásról pedig nem akarok lemondani, persze, az első zebrás teszttől kezdve szigorúan semmit!Kép

Nekem is pár hónapja lett szemüvegem, bár ez csak számítógép előtti munkához. Van a munkahelyen kötelező szemviszgálat, és a dokinéni felírta... 0.25-ös a szemem (tavaly még csak az egyik volt), azt nem is tudom + vagy -. Csináltattam is egy szép kis darabot, de vagy elfelejtem föltenni, vagy azon kapom magam, hogy fölötte nézem a monitort. Most, hogy ez a téma föltettem, de borzasztóan csikizi az orromat Kép

Kontaktlencsét el se bírnám képzelni. Utálom, ha valami közeleg a szememhez. Akkor inkább SZTK-keret Kép

angel37

Zsu!
Mozgalmas volt, és nagyon jóóóóó!KépKépKépKépKépKép
Nem vagyok nagy híve a 2 naponta szexuálásnak, így nem hagytunk ki egy napot sem.Kép

Betti!
Nekem nincs olyan nagy gond a látásommal, -0,75-ös mindkettő, de vezetésnél nem látom a táblákat. Meg moziban is érdemes használni.Kép
Nem hiszem, hogy ez olyan mérvű probléma, hogy god lehetne a szülésnél. Istenem...bár már ott tartanánk!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja olyan nekünk is volt, el kellett menni dokihoz hogy kell-e olyan szemüveg vagy nem. Azt tudni kell 75 éves férfi az üzemorvos.
Bemegyek mondom monitorszemüveg-vizsgálatra jöttem.Mondja vetközzön le derékig...ezt nem értettem de vetköztem. a vén kujon.Én mindig kifogom.Ja aztán vettem egyet a cég kifizettede nem hordom , idegesít!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Mi is ugy csináltuk a multkor...péntek -szombat -vasárnap!KépKépKép
Remélem meg lesz az eredménye.
Te meddig vársza dokival, ha nem jön össze?Tudom Te már voltál, de akkor is!

zsuzska80
Szombathely

Sosem volt gond, hogy belenyúljak a szemembe.Kép A lencsések tudják, hogy milyen kellemetlen, ha hátracsúszik a lencse. Be a szemgolyó mögé. Elbújik és nem lehet kiszedni. Nekem elő szokott jönni, ha nagyon erősen pislogok, vagy ha sírást erőltetek magamra. Egyszer viszont az építkezésen csúszott hátra (akkor valami nagy röhögéstől) és mivel én nem láttam, hogy hol bukkan elő, a férjem nyúlt bele ács-ceruzával (tudjátok, olyan lapos és tompa végű) és azzal húzta előre. Pislogtam kettőt-hármat és dolgoztunk tovább.
Szóval nem gond. Gyerekkoromban is szerettem a benyálazott ujjamat végig simítani a szememen, hogy érezzem, milyen érdekesen dudorodik ki a retina feletti rész. Kép (Most biztos a fele társaságot rázza a hideg...hihihiKép)

Esti borozgatás: A 12.cn-on este megittunk 1-1 deci finom vörösbort és úgy a fejembe szállt, hogy egyből rámásztam a férjecskémre. Remélem nem hiába!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu!
Hát a dokik azt mondták, hogy pár hónapig most ne nagyon reménykedjek, aztán egyszer elutazunk valahova és nem is gondolok rá és összejön. De én olyan bolond vagyok, hogy egy hónapja szedem, és már nagy reményeket fűzök ehhez a hónaphoz. De gondolom, ha nem jön be az általuk említett "pár" hónap, amit én max 3-nak számítok, akkor visszamegyek a nőgyogyihoz, hogy nézzük meg UH-val megint, hogy van-e egyáltalán PÉ.
De ezzel a lehetőséggel egyáltalán nem foglalkozok, mert olyan biztos vagyok magamban. (mint mindigKép)
Te mikor mész?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

El sem olvasom, mert mindjárt rosszul leszek!!!! Kép Kép Nálam ezért nem jöhet szóba a lencse!!! Méghogy mögé megy? Borzasztó!!!!!!!!!!!

Ha egy picit iszom, akkor én is nagyon rossz kislány leszek és rámászom a párocskámra, persze ő ezt nagyon imádja. Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?