73oktober- 29-én voltam a Klinikán. Az ügyeletes orvos vett fel. Dr. Rab Attila. Elolvasta a leleteimet, meg az összes papíromat. Nagyon kedves volt és maximálisan együttérzett velem! Azt mondta, hogy menjek el a szakorvosomhoz 1 teljeskörű kivizsgálásra és majd vigyem vissza a leleteket. Meg vigyek szakorvosi véleményt.
Ezt ma el is intéztem. Volt vizelet, ultrahang, vérkép, urológia...
Továbbá csináltak EKG-t és vérnyomásmérést. Meg is akartak katéterezni a rossz vizelet végett, de én ebbe már nem egyeztem bele. Lehet hogy ezért beszarinak, vagy rossz anyának tartotok és tudom, hogy mindent a babáért, de ez már nekem is sokkkk volt! A terhesség eleje óta volt 12 ultrahangom, 15 vérvételem, meg sem tudom számolni hány vizeletvizsgálatom... Továbbá 3* volt rajtam 24 órás vérnyomásmérő és EKG. Hozzáteszem gyorsan, hogy eddig minden rendben volt!!!
Nem tudom most mi okozhatja a bajt, de már nagyon félek!!!
Dr. Vargához meg az ügyeletes orvos küldött el, hogy elbírálja be kell-e feküdjek... Nagyon kedves volt és egyből tudta, hogy mi is a betegségem! Ez azért volt nekem nagyon fontos, mert eddig mindig én magyaráztam el mindenhol, hogy mi ez, ugyanis senki sem tudta!
Úgy éreztem, hogy egy kicsit megnyugodhatok, mert itt ezek szerint el fognak majd tudni látni, ha velem, vagy a babával bármi gond adódna a betegségem kapcsán. Ezért gondoltam őrá!
Végül kikönyörögtem, hogy ne kelljen befeküdnöm. Kisgyerekkoromban évegik voltam sajnos kóházban és mondhatom mély nyomot hagyott bennem! Egyszerűen nem bírom elviselni, nem tehetek róla!
Remélem ezért nem ítéltek el és nem tartotok rossz anyának! Szeretnék jó anya lenni, de már így is embertelen, amit velem csinálnak az orvosok. Ezt úgy értem, hogy hetente csináltak meg minden vizsgálatot újra és újra, holott eddig minden rendben volt! De semmi nem elég úgy látszik!!!
És a terhesség elején azért fogadtunk orvost, mert nem vagyok egy egyszerű eset és szerettük volna hogy minden rendben menjen és ne legyen baj se a babával se velem. Ehhez képest semmi sincs rendben és semmi nem megy simán!
BP-től 35 km-re lakom. Sajnos autónk nincs, ezért Volánbusszal utazom fel mindig. Hetente kb. 1-2*, ami már nagyon megeröltető. Ez többnyire egész napos program szokott lenni. És egyáltalán nem tudok se nyugodt lenni, se pihenni. Pedig érzem hogy nagyon kéne!!!