Új privát üzeneted érkezett!

Betti!

Bocsi, ha félreérthető voltam, nem azt akartam sugallni, hogy esetleg kifuttok az időből, félre ne érts. Én csak azért sajnálom, hogy a párom 36, mert ha ilyen nehezen jön össze, akkor lassan a két gyerekről is letehetünk. Ha összejönne már valami (még ha lombikkal is),akkor szülés után egy évvel szeretném a másodikat, akár lombikkal is. Legalábbis most még így gondolom. Csak jönne már az az első!
mary78

Mary!

Dehogy voltál félreérthető! Kép Nem futunk ki az időből. Kép

Betti
betti73

Mary!!!

Igen,még nem volt átjárhatóságim.Majd most egy kalappal le lesz tudva minden.Nekem is azt mondta nem nyúl a cisztához hátha felszívódik.De inkább megnőtt.Lehet ez gátolja a baba jövetelét.Nagyon bízom a dokimban,tudom ezek után sikerülnie kell.

Remélem nálad minden ok és jöhet a baba.Akkor lehet spontán próbálkozni,lehet nem kell lombik???Elhárúltak az akadályok.

Zafír volt tegnap dokinál!!!De majd jön mesélni,nem akarok helyette!!!!
csanita

Kata, dobsz egy táblit??

zsuzska80
Szombathely

Anita!

Hogy kell-e lombik? Passz. A fvári dokim azt mondta, hogy 1-2 hónapot próbálkozzunk, utána menjek vissza a BMC-be. A BMC-ben meg eleve azt mondták, hogy a műtét után konzultáció. Most a fvári doki mondta meg UH alapján, hogy melyik napon akciózzunk. Így is tettünk. Most várunk.

Jobb is, ha Neked a lapar közben csinálják az átjárhatóságit, így legalább nem érzed. Remélem minden rendben lesz. Már pedig miért ne lenne? Lehet hogy a cisztád befolyásolta a peteérést. Az enyém amúgy egy év alatt nem nőtt semmit. Egyébként mióta próbálkoztok?
mary78

Mary!!

Hát persze,hogy minden rendben lesz!!!Persze ilyenkor mindig optimista vagyok.De aztán...!mikor én elmentem ehhez a dokihoz már akkor 35 mm volt a ciszta.Azon csodálkoztam nem vette észre az akkori dokim.Na ennyit az orvosokról.Ez a méret áprilisban volt.mondta nem bánt nyáron adjunk esélyt a felszívódásnak.De múlt hétem mikor vissza mentem már 86mm volt.Szóval hatalmas.És már fáj is.Igen jobb így mert nem érzem mondták az átjárhatósági fáj.

Tavaly márciusóta próbálkozunk.Repülnek a hónapok.Mikor belevágtunk mondtam majd a következő majd a következő biztos sikerül.De nem gondoltam volna,hogy itt vagyunk 2005 őszén és még semmi.Mert miért pont nekünk ne sikerülne??De nem olyan könnyű mint ahogy Én gondoltam.
csanita

Anita!

A 86 mm tényleg jó nagy. A dokim azt mondja, hogy akit előttem 2 héttel műtöttek, 10 centis cisztája volt, plusz egy hatalmas miómája, és mindkét petevezetékben is gennyes ciszták, az egyik petevezetőt el is kellett távolítani. ÉS A MÛTÉT UTÁNI ELSÕ HÓNAPBAN TERHES LETT!!! Egy petevezetővel!

Ha a gyerekkérdés miatt nem jártam volna dokihoz, én se tudtam volna, hogy van cisztám, mert a régi dokim soha nem ultrahangozott meg. Tapintással megmondta, hogy kicsi a méhem, hátrahajló, de az nem jelent semmit. Aztán a mostani dokim UH-zott, kiderült, hogy egyáltalán nem kicsi a méhem, egy kicsit nagyobb is az átlagosnál. És nem hátrahajló, teljesen normális. Hát az UH-nak jobban hiszek. Ezért gondolom, hogy sok nő nem is tudja, hogy vannak cisztái, akik csak x időnként rákszűrésre járnak.

Arra szoktam gondolni, hogy mi, akik ennyit várunk egy babára, és a párjaink is, sokkal jobban fogjuk értékelni, majd ha meglesz. Sokan, akiknek könnyen összejött, fel sem tudják fogni, hogy nekünk majd egy pozitív teszt is mekkora örömet fog okozni. És mi majd magát a 9 hónapot is olyan nagy örömmel fogjuk átélni! Én már nagyon várom!!!

Nagyon drukkolok Neked, majd írd meg feltétlenül, hogy melyik napon lesz a műtét. (Ja és eü. betétet feltétlenül vigyél majd, mert utána picit vérezni fogsz.)

És neked vannak tipikus endos panaszaid azon kívül hogy most fáj? Erős görcsölés menseskor... stb.? Én minden hónapban majd meghalok a görcsöktől, ez sajnos a műtét óta is fennáll, tehát nem a cisztától volt.
mary78

Anita!

Nem fog semmit találni, ha lenne ott más is, már UH-gal látta volna. Ezen ne parázz!!!

Én életemben még csak egyszer teszteltem ám, amikor a műtét előtt késett majdnem egy hetet, de olyan szerencsétlen voltam, hogy még egy csík se jelent meg, nem hogy kettő! Mondtam is a páromnak, hogy ilyen béna vagyok, nekem még azt se mutatja ki a teszt, hogy nem vagyok terhes!

Na én is megyek, most már dolgoznom is kéne valamit!

Sziasztok!
mary78

Mary!!

Nem jellemző a görcsölés.Tehát nem vészesen fáj.Az első 1-2 nap szokott fájni aztán kész.Most vagyok a 2 napon de nem fáj.Majd lehet holnap Hétvégén dolgozom így szokott lenni.Mindig akkor jön meg amikor dolgoznom kell.Aztán szenvedhetek munka közben.

Hétfőn tudom meg pontosan mikor lesz a műtét.

Nekem is mondta lehet nem tudja az egész p.vezetéket meg menteni de eggyel is lesz baba.Azt is mondta bármennyit is tud meghagyni,még ha egy borsó nagységit is azt is ott haggyja,mert az is műűködhet.És ugye ott van a jobb oldali amivel semmi gond.legalábbis azt hiszem.Attól az eggytől parázok ha bekukucskál akkor talál még valamit.Szóval ilyeneken kattogok.Na jó tényleg abba hagyom a nyavajgást.

Megyek főzők,majd jövök.Vasalnom is kellene.De semmi kedvem.

Én elsem tudom képzelni milyen lesz pozitívat tesztelni.Biztos nem fogom elhinni.Tuti csinálok vagy 3-at.
csanita

Sziasztok!

Szóval voltunk tegnap dokinál és van egy 8.2mm-es dobogó szívű babánk! KépMajd felrakok képet is,a párom ma bedigitalizálja. Kis fekete izében (szikhólyag) egy fehér maszatka (baba).A szívpulzálást akig lehetett kivenni, de a doki egyből mondta, hogy ő már nagyon jól látja. És minden rendben a kicsivel.Kaptam papírt, amivel jelentkeznem kell majd a védőnőnél.

Mary, Anita
a várakozás "hasznát" én a férjemen látom, olyan elképesztően büszke és lelkes. Ma bevitte a foltocskánkat, megmutogatta az összes kollégájának.Kép Tudom, ha egyből teherbe esek nem csinált volna ilyeneket. Én is sokkal jobban viselem a rosszulléteket, pedig nem számítottam rá, hogy ilyen vészes lesz.

Azért jöttem ilyen későn mert délelött felhívtam egy barátnőmet, elújságolni a nagy hírt, de elég fura volt, aztán kiderül, hogy az ő háromves kisfiáról tegnap derült ki, hogy értelmi sérült/ vagy autista. Annyira kiborultam, nagyon megdöbbentett a dolog.
Úgy látszik ha az ember gyereket akar sosincs vége az aggódásnak: először, hogy összejöjjön, majd, hogy megmarodjon, aztán meg még annyi minden történhet. Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Végre hírt adtál magatokról!Kép Ugye milyen jó volt látni, hogy dobog a szíve? Jó, hogy minden rendben!Kép
Sajnálom a barátnöd kisfiát! Hogyhogy csak most derült ki? Akkor azért nem olyan súlyos a helyzet, igaz?

Kép
Kép
maminti81

Zafír!

Gratulálok a babához, és panaszmentes, nyugis 9 hónapot kívánok, és egy gyönyörű, egészséges kisbabát nektek.

Gondolom mit érzel, mi is 8-9 hónap után alig tudtuk elhinni, hogy végre sikerült, és az én férjem is büszkén vitte az UH képet és mutogatta a munkahelyén, annyira boldog volt tőle!

Szóval még egyszer gratulálok, és vigyázz (mostmár) magatokra és mindenh rendben lesz meglátod!!!!!

Viki
38+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki, Maminti Kép köszönöm.

Viki, hogy viseled a végét? Örülök, hogy akkor a férjem viselkedése normálisnak tudható be. Kép

Maminti még Neked akartam írni, hogy engem is pár nappal korábbra sorolt, a leleten 6/7 hét van, pedig már közeledek a nyolcadik hét felé.
Te láttad rendesen a szívdobogást?
Én csak alig.Kép Valahogy arra számítottam, hogy feltűnőbben pulzál.
De amúgy angyon jó érzés volt,annyira izgultunk, hogy minden oké-e, nagyon megkönnyebbültem, mikor a doki felkiáltott: jól van, működik a gyerek. Kép

Kép
Kép
zafír

Zafír!

Gratulálok szívből! Vigyázzál magatokra! Kép

Betti
betti73

Zafír!
Jó fej dokitok van!Kép
Igen, rendesen láttam a dobogást. Legközelebb mikor mész? Én október elején csak.

A férjem fejét le is szedném, ha bevinné a munkahelyére a képet!Kép Amíg a család nem tudja, addig senki. És még a családnak is várnia kell majdnem egy hónapot...

Jó hétvégét mindenkinek!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Zafír!
Nagyon jó Neked, vigyázzatok amagatokra, szívből gratula.Kép

Kata, merre jársz? Sok a melo??

Vica, Te is merre jársz? sok a vevő??

zsuzska80
Szombathely

Maminti,
igen mi is úgy beszéltük meg, hogy a tesómnak szólunk és senki másnak, de valahogy ez egyre kevésbé sikerül. Mivel most itthon vagyok a munkahelyemen nem nehéz titkolni, de a legtöbb barátomnak már elmondtam. A szülőknek én főleg azért nem akarom mondani, mert nagyon várják már az unokát, és, ha mégsem jönne össze nagyon kiborulnának. De nem tudom meddig bírjuk ki, főleg engem Apukám folyton zaklat, hogy mikor megyek vissza az orvoshoz..Kép

Elismerésem, hogy így titokban bírjátok tartani!

Z.

Kép
Kép
zafír

Zsuzska, Betti, Kép köszönöm.
Nektek is minnél hamarabb hasonló jókat!

Kép
Kép
zafír

Zafír!

Nagyon örülök a babátoknak! És gratula a férjedhez! Szerintem a mi párjainkból szuper jó apukák lesznek!

Nagyon boldog kismamaságot kívánok Neked!

Mary
mary78

Sziasztok Lánykák! Jó hétvégét mindenkinek! KépHétfőn jövök.

Betti
betti73

Zafír!

Ne aggódj amiatt, hogy egy kicsit kisebbnek, vagy nagyobbnak látszik a baba az uh-n a számítottnál. nekem a 16. hétig mindig egy héttel kisebbet írt a számítottnál, most meg már azt mondták egy héttel nagyobb annál, szerintem erre nem lehet adni. Egy biztos nem lesz kicsi a babánk.

Köszönöm kérdésed, egész jól vagyok még. Megmondom őszintén az első 14 hét, vagyis igazából a 7.-14.-ig voltam rosszul, azóta lekopogom szinte semmi bajom. Mondjuk most már szívesen venném, ha a fiatalúr előbújna, mert egy kicsit nehéz, de nem sürgetem, mert még van kb. két hete. Addig már csak kibírom valahogy.

Még egyszer gratula, és tényleg vigyázz magatokra, tényleg szedsz valami vitamint (elevit) ?

Viki
38+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gyorsan olvasok, aztán dobom a friss 'meleg' táblát! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

KEditke,
Kép

Hukmuk,
Üdv közöttünk! Kép

Maminti,
Édes a babátok! Kép
Tetszik a Ti csempétek is!

CsAnita,
Kép
Tényleg ne figyelj a károgókra! Minden OK lesz! Kép

Zsu,
Milyen meló?! Kép Drukkolok hozzá! Kép

Szia Angel!
Gyere nyugodtan! Kép

Zafír,
Hányás Kép

Mary,
Neked is üdv itt! Kép

Betti,
Kép

Csajok,
Jó lenne már, ha nem pottyannátok állandóan! Kép Így rengeteg a melóma táblával!!! KépKép (Csak vicceltem!) Kép

Rájöttem, hoyg nekünk egyáltalán nincs hőmérőnk! Kép

Zafír,
Várjuk az ifjú trónörökös/nő első fotóját! Kép

Rólam:
28 éves vagyok, a pasim 26. Anyósékkal lakunk Budapesten. Értékesítési asszisztensként dolgozom. És én vagyok itt a kakukktojás, hiszen mi még nem akciózunk (csak néha) élesben! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

A táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Ja, Móni,
Én sem akarok költözni (mármint netileg Kép).
Pár napja nekem is voltak gondjaim a tempóval, de most megint rendesen működik ez is (legalábbis nekem!) Kép

7főn próbálok korábban jönni!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!Csak bekuk ,mert mindjárt jön a Barátok.Tegnap sikerült pihiznünk,egész délutánKép.Ma nagy volt a m.helyen a hajtás eléggé elfáradtamKép,na persze megyek holnap is Kép.Ma délután voltunk a barátnöméknél" a párommal" és a pasikat otthon hagytuk mig,elmentünk a suliba a csajokért,és beszólt a Nati(lánya) "de jó 2 anyukám is van"hát nem aranyosKép!Imádom a gyerekeketKép.Na megyek mindenkinek jó hétvégétKép.Pihizettek sokat!!Pusz!!
Beuka!Most nézem hol tartasz már drukkolok ,hogy sikerüljö+++++rajtad a topic szemeKépJó lenne már + tesztet látni!!!Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!

Ha van valaki, akkor én itt vagyok egy darabig. Mindjárt elolvasom miket írtatok,aztán leírom mi törpént velem délután Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na szóval: Két hülyegyerek elment vásárolni az OBI-ba. Igazából padlókiegyenlítőt akartunk venni, de közölték, hogy a meghírdetettből nincs, nem volt, és valószínű nem is lesz. Ok, akkor vegyünk ajtót. Beltérit a pincébe. Szegény páromnak sikerült minden okos kérdésemre válaszolnia (ekkor már 15 perce ott álltunk Kép), mikor sikeredett extra kérdést feltenni. Ha egyszer van zár az ajtóban, hol van a kulcs Kép. Na addig keresgéltük, míg a párom elment megkérdezni az egyik eladót. Õ odajött, mondta, hogy az oldalára van rögzítve Kép, jó, akkor mutassa meg. Természetesen nem tudta, újabb 5 perc ajtósimogatás. Na, akkor ő szól egy másik eladónak, hátha az okosabb. Jött a másik eladó, közölte, hogy fordítsuk meg az ajtót, az alján van a két kulcs Kép. Ok, kulcs megvan, akkor vegyük meg. 20 perc alatt sikerült is kitalálni, hogy a négy ajtó közül 3 jobbos, egy balos. Tökéletes. Elindultunk fizetni Kép. Megnéztem még egyszer a reklámújságot, feltűnt, hogy ott ezer forinttal olcsóbb az ajtó. Megkérdeztem a nőt az információnál, hogy most végülis melyik az igazi ár, kicsit hülyén nézett rám, de nem tudta megmondani. Mindegy, most már megvesszük Kép. Pénzáros nőci rájött, hogy csak a baloson, meg az egyik jobboson van vonalkód. Fél óra magyarázás, hogy ugyan az, csak azt kellen bepötyögnie, hogy 3-szor van az a fránya jobbos. Végre megértette. Bepötyögte. Azt már ugye mondanom sem kell, hogy sikeresen elírta a házszámot, de sebaj. A lényeg, hogy a pénztárnál az újságban szereplő árat fizettük.

Ejjha, megint sikerült írnom néhány sorocskát. És akkor még nem is meséltem, hogy egész nap a négy szomszéd csöppséget figyeltem, ahogy a homokkupacunkon ugráltak. Olyan cukorfalatok voltak. Legszívesebben mindet megdögönyözném Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem és nem is szóltam, de elfelejtettem. A párocskámmal voltunk vásárolni, festéket (ugyanazt mint a múltkor, mert kevésnek tűnik), meg vettünk 2 profi tollasütőt, meg labdát hozzá.
Amint hazaértünk egyből elkezdtünk vele játszani az utcán. Biztos hülyének néztek, hogy két felnőtt(?) ember úgy játszik mint a hülye-gyerekek. Hangosan nevettünk, meg akkora nyögések voltak, mint a US Open-en. (remélem értitekKép) Én meg visongtam ha bele tudtam ütni a labdába. De aaaaaaaaaaaaanyira jó volt! Alig várom, hogy végezzek itt délben és tűzök haza tollasozni.KépKépKép
Bocsi, hogy ilyen marhaságokkal szórakozutatlak titeket, de annyira élveztem!!!Kép

Zafír!
GRATULÁLOK a babához!!!!!!!!!!
Remélem minden elkövetkezendő UH-n ilyen jó híreket kapsz!!! Nagyon örülök Nektek!!! Tök édes a párod. Szerintem is úgy van, hogy mi (akiknek olyan sok csalódásban volt részünk) sokal jobban tudjuk értékelni, mint azok, akiknek elsőre összejött.Kép

Hajni!
nem semmi kavarás volt az OBI-ban. De még jó, hogy nem kellett többet fizetni és a kulcs is meglett. Minden jó, ha a vége jó. Mi egyszer jártunk úgy hogy nagyon sok mindent vettünk és egy 1.200Ft-os tételt elnéztünk. Otthon vettük észrehogy az 12.000 volt! Sokalltam már a pénztárnál is, dehát -gondoltam- olyan sokmindent vettünk, nem tudhatom, hogy mennyi.Kép Ezt így hívják: Í J. (Így jártunk...Kép)

Anita! Mary!
nem semmi dolgokon mentek keresztül.
Mary! neked külön elismerésem, hogy már 3 éve...még belegondolni is hosszú.Kép De most biztos összejön majd!!! Szurkolok!

Móni!
Ne haragudj, de én sem szeretnék költözni, mert elég sok topikot olvasgatok még itt ezen kívül.Kép
Én is el szoktam menteni az irományaimat, de persze én is kiakadtam egy párszor, mikor elszállt és nem mentettem.Kép

Beu! BAnita!
Rajtatok a világ szeme!

Zsu!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál.KépKépKép
Meló? Van valami újabb hír?

Remélem azért van valaki szombaton is!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Lányok!

Zafír!
Gratula a babához! nekem nem mértek tizedmillimétert, és napot se mondtak még az UH-n. Szerintem ne foglalkozz vele, ha egy héttel kevesebbnek számolják. Az egyik könyvem szerint a 8 hetes magzat 2,5 cm hosszú!!! Hát az én magzatom még most sincs akkora szerintem. Szóval ki hogy nézi meg ki hogy számolja.

Móni!
Nekem csütörtökön hülyült be a net, de ma már jó. Én nem költöznék, ha nem muszály. (Ezt nem tudom milyen j-vel írják.)

Angel, Mary!
Üdv itt! Végre egy kicsit írhatok magamról, meg egyébként is szeretek magamról beszélni Kép.
25 éves vagyok, 2003. 06. 14-én volt esküvő, tavaly augusztus óta próbálkozunk. Igen rossz ciklusaim voltak, hosszúak, stb. A párom az idő nagy részében külföldön volt (összesen 7 hónapot), időzítve látogattam. Ennek ellenére semmi. Aztán júli 8-án hazajött, elmentünk nyaralni, és most van egy 9 hetes babucink. Múlt héten véreztem, visszajött? a méhszájsebem, de jól vagyunk. Ja egyébként halkan leírom, hogy rendőr vagyok, de most betegácsi van. Egyébként negyedikes egyetemista vagyok, mert van aki továbbtanul Kép.

Ja és a lényeg. Ugye nem veszünk babaruhát, megy ilyesmit előre még, mert babona meg ilyenek. Ehhez képest vettünk tegnapelőtt egy 1,5 millás autót a gyereknek, hogy majd legyen hova tenni.
Képet még nem tudok autóról feltenni, mert nem csináltunk. Átírás nehézkes volt, mert duplán kellett csinálni. Ha valakit érdekel, megírom, aztán priviben elküldöm.

Pussz a társaságnak. Most megyek kajcsit csinákolni, utána pedig megyünk párom kollégáját meglátogatni Tápióbicskén.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hát, úgy látszik magányosan kellett eltöltenem ezt a délelőttöt.Kép
No, nem baj. Hétfőn nem menekültök!Kép
Addigra "a másikban" is szeretnék friss hétvégi sztorikat látni!KépKépKép

Sziassssssssztok!!!!!!!!!!!!!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Látszik hétvége van sehol senkiKép,sajna én se tudtam elöbb jönni ,mert dolgoztam 12-i!
Beu! BAnita! Küldö drukkjaimat+++++++++++++
++++++++++++++++++++++++!!!Sziasztok!Hétfö délután jövök legközelebb,kufircoljatok sokat!!!Kép
Vendég

Sziasztok!
Ma nekem is jobb már a babanet, hamar bejött, de akkor amikor irtam a költözésről nagyon-nagyon pipa voltam, mert elszállt egy jó hosszú irásom. Kép

Banya!
Mi újság veled? Régen jelentkeztél!

Beuka!
Te hogy vagy?

Jó lenne tényleg, ha már nem potyognátok! Nem is tudom mikor volt utoljára zebránk! Most már ideje lenne! KépKépKépKép

moni

Sziasztok!

Zafír, én lehet hogy hülye vagyok, de nem tudom, hogy leírtam é, hogy mennyire izgulok értetek, meg várom a híreket, meg örülök a jó híreknek, vagy csak magamban könyvelem el hogy húúúúúú, ezen is túl vagytok Kép. Ha nem írtam akkor bocsi, most pótolom Kép.

Szelvi, j-vel írjuk. Kép Menj ki a kocsihoz és fényképezd le minden oldalról mert én nagyon szeretném már látni. Különben írtad már hogy milyen márkájú, vagy csak a színét?

Vica, akkor ti is olyan ügyin tudtok vásárolni mint mi Kép. Szerintem nekünk már mindenhol sikeredett leégetni magunkat. A Tescoban előszeretettel csinálunk hülyét mindenkiből Kép.

Ma azt hittem, képen törlöm a szomszédasszonyomat. Azt magyarázta nekem teljes beleéléssel, hogy mennyire nagyon várja már hogy elkezdődjön az ovi, mert nem bír a két gyerekkel. Meg milyen jó lesz, egyedül a kicsi lesz otthon, nem lesz annyi dolga stb, stb. Olyan rossz volt. Én alig várom, hogy három gyerekkel otthon lehessek, és minden percet velük legyek, erre ő meg lepasszolja ahova csak lehet a nagyobbat Kép. Na mindegy nem dühöngök ilyeneken.

Bár tegnap annyi sokat-sokat írtam mégis kifelejtettem egy sztorit. Tegnap odamegyek a csaphoz, ami alatt jelenleg egy vödör van a víznek, hogy adok a rózsámnak egy kis innikét. Erre nézem, hogy úszkál a vödörben egy falevél. Hogy a fenébe kerül be a házba egy falevél???? Jobban megnézem, háááát az nem levél, hanem búváregérke volt. Képzelhetitek: Kedvesem, ugye nem azt látom amit látok???? Kedvesem közölte, hogy de az egy egérke, fejjel lefelé Kép. Úgy elképzeltem, hogy ha kevesebb víz van benne, akkor annyit látok, hogy szegénykém szaladgál körbe a vödörbe, mert nem tud kijönni. Szóval most már még jobban utálom a szomszéd macskákat.

Erről jut eszembe, Vica, eszembe jutottál tegnap. A szemét macs, mikor sicceltem el, meg magyaráztam neki, hogy hogy utálom leült velem szemben, csóválta a farkát, és nyávogott vissza. Most nem szemtelen???

Bocsika, már megint be nem állt a szám. Aki eljutott a végére, annak dics-dics KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok hétvégi látogatók!

Hajni!

Egy kis egérkétől még nem kell megijedni. Én és anyósom pár éve 96 kisebb-nagyobb patkányt öntöttünk ki a vályog melléképület alól. Fő segítségünk a Golyó nevű keverék tacsi volt, aki mindig türelmesen kivárta, amíg a víz fölé dugja az orrát a patkány, aztán kirántotta, megrázta és mikor kipurcant, akkor otthagyta. Bocs, ha túl durva volt.

Az autó egyébként Opel Vectra 2.0 B, dízel, légkondis és hatalmas. Kisebb nagyobb hibái vannak, de jól néz ki nagyon. Még sztárfotót nem csináltam róla, de holnap ígérem csinálok és felteszem. Csak keresni kell valami hatásos hátteret. Mondjuk egy szép erdős tájat mögé...

Holnap megyek suliba, majd este benézek!
Addig is üdv mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Ennyire korán van még?

Szelvi, nekem addig nincs bajom az egérkékkel, míg egy akváriumban vannak, és akkor nyulok be hozzájuk mikor én akarom. De amikor jönnek búvárkodni, ráadásul döglötten, na akkor már ....
Különben a mi tacsink is megfogja/ta az egérkét, amíg hallott, meg látott rendesen és az egérke beszorult egy fél szer fél méteres dobozba Kép.

Opelautó és nem hoztál képet? Nagyon nagy kedvencem az Opel. Különben az új autóknak is van hibája, csak azon szerintem sokkal bosszantóbb Kép. Tényleg hatalmas autó a Vektra.

Tegnap semmi nem törpént velem ne féljetek. Csak annyi hogy két hét múlva kezdi a barátnő vőlegénye a burkolást, azt montda csak a fugázáshoz kell segítség. Iszonyatosan nagyon örültünk neki Kép. Ja, meg már sárgászöld a plafon a konyházban Kép. Olyan szép színt sikerült kikutyulnia a páromnak Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Megint hétfő. Én már csak azért várom mindig a hétfőket, mert lehet veletek dumcsizni.
Hétvége milyen volt? Hát sajnos nekem nem a legjobb. Szombaton voltunk egy buliban, ami jó lett volna, ha egy kicsit kevésbé rugok be, de mivel túlságosan berúgtam, ezért félkilenckor berakott az uram a kocsiba és hazaszállított. Aztán egész éjszaka hányás. Király volt. Most az egyszer azon drukkolok, hogy ebben a hónapban megjöjjön, mert nem hiszem hogy túl jót tettem a "bébinek" ezzel az akciómmal. Tényleg tudja valaki, hogy a még nem beágyazódott nemistudommire milyen hatással van az alkohol?
Hú még belegondolni is rossz. Remélem, most nem sikerült ebben a hónapban!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, szerintem ha volt valamilyen hatással, akkor nem marad meg. De én úgy tudom, addig míg be nem ágyazodik csak nagyon kicsit hatnak rá a dolgok. Szóval nyugi.
Én sem szeretem az ilyen hányással végződő bulikat. Mondjuk annál jobb, mint mikor csak ott ülsz a vécé mellett, mert hányingered van, de nem jön semmi Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt leányok!

Vica, persze hiányoztál!KépKépTe mindig!KépKép

Szelivi!Bizti jó lehet az autó!Hány éves??

A Munkával nincs semmi-aki kérdezte-most beszéltem apámmal most informálodik.

Képzeljétek, mondtam hogy van itt egy lány aki terhes. Nem akar elmenni tp-re mert kell neki a lové.( No Comment)ma mondják hogy nem jött mert lázas!Remélem nem lesz baj a picivel.
Az nagy gáz nem? Főleg 2 hónaposan??A dokija bizti kiírja TP-re, (legalább nem kell hallgatnom.)De komolyan drukkolok neki hogy nem legyen baja, de néha az idegeinre ment...
Ja hétvégén levágattam a hajam, elől rövid hátul hosszabb és mindenhol göndör.
Nincs kép, ,mert nincs fényképezőm.Kép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Esküvőn voltunk szombaton és most szombaton is megyünk. Jó volt kicsit kimozdulni, ittam én is rendesen (most lehet!!!), meg táncikáltunk egyet a párocskámmal.

Zsuzska!

Képet kérünk!!!!!!

Szelivi!

Gratula az új autóhoz, mi is szeretnénk egy nagyobbat, mert a mostaniba nem férnénk el gyerekestül. Kép Egy csomag pelenkával tele lenne a csomagtartó.

Hajni!

Ne aggódjál, nem voltatok hülyék a vásárláskor. Jól teszitek, hogy mindent megkérdeztek (főleg az árat!). Mi volt, hogy fél órát vártunk egy eladóra, mert nem találtunk valamit. Egyénként szerintem borzalmas eladóválaszték van a barkácsáruházakban.

Kata, Vica!

Hiányoztatok pénteken. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Szelivi!
Várjuk a képet az autóról. nekünk nem számít a háttér, úgyis az autót nézzük, nem a hátteret.Kép

Hajni!
BúváregérKép
A macskák meg ilyenek. Már meg sem emlelkedettt a vérnyomásom ma reggel, mikor egy széttépett verebet találtam a konyhában. Semmi idegeskedés, szépen összetakarítottam és egy laza mozdulattal kivágtam mindekét dögöt(mármint a macskákatKép) és bezártam az ajtót. Úgy lesznek egész délelőtt étlen szomjan. Majd fognak maguknak egeret vagy verebet meg isznak harmatot. Engem már nem érdekel!!!Kép

Kamilla, Betti!
Örülök, hogy végre más is elmeséli, hogy igen-igen a pohár fenekére nézett, mert eddig szinte csak én voltam ilyen alkoholista.Kép Egyébként szerintem amig nem jön el a "megjövés napja", addig nem tesz kárt a babában. Én is olykor rágyújtok(két hetente 1x), mert nem nagyon érdekel. Vagyis úgy teszek, mintha nem érdekelne.Kép

Zsu!
Várjuk a fényképet! Nagyon kíváncsi vagyok!!!!KépKépKép Te is hiányoztál ám!KépKépKép
Az a lány lázasodott be, akiről meséltél, hogy állandóan ki van akadva magától, hogy terhes? Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy a Jóisten megharagudott a sok nyavajgása miatt és most próbára teszi.

Betti!
Tök jó, hogy esküvőre mész. Én az enyémen voltam utóljára.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt!

Remélem, mindenkinek szuperül telt a hétvégéje!

Kamilla!
Állítólag az elején még nincs kapcsolatban a baba a mamával, szép lassan alakulnak ki a kapcsolatok, úgyhogy nem hiszem, hogy hatással lehetett rá a ferde éjszakaKép

Szelivi!
Gratu az autóhoz! Amint tudsz, tegyél fel képet!

Hajni!
Legalább megvan az ajtó. Egyébként én is leégés-bajnok vagyokKép

Hát, nekem nem volt valami jó a hétvégém. Szombaton volt pár csepp barnázásom. Jól kétségbeestem, a dokimat meg nem értem el. Betelefonáltam az ügyeletre, ott azt mondták, csak akkor menjek, ha erösödik a vérzés. Aztán a dokimat is sikerült elérnem, ö is azt mondta, meg mondott egy gyógyszert. És feküdnöm kellett hétvégén. Ezek után vasárnap is volt egy kicsiKép Ma el akartam menni SZTK-ba, de valamit megkavartak, mert ahol eddig volt, most nem találtam... Szóval az aggódás még megvan, szerencsére a hányinger is, ez egy kicsit megnyugtat. Drukkoljatok nagyon, hogy ne legyen semmi baj!

Kép
Kép
maminti81

Na, kezdünk gyülekezni Kép.

Nekem már lassan alkohol elvonási tüneteim vannak. Kép Ezer éve nem ittam semmit Kép. A cigit meg a párom nem engedi, azt mondta, hogy egy szállal vissza fogok szokni, úgyhogy egyet sem Kép. Ez van. Más rosszaságot meg nem igen lehet csinálni Kép, esetleg még azt, hogy tegnap két kávét ittam. Vagyis az egyik sima tejeskávé, a másik meg habos tejeskávé volt.
Látrjátok, én mostanában egy szede kis szűzlány vagyok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Maminit!

Drukkolok nagyon, hogy semmi gond ne legyen!!!!!

Betti
betti73

Pénteken kicsit berágtam a főnökömre. Mindeféle plusz munkán töri a fejét, meghogy januártól mindent másképp fogunk csinálni, közben meg elfelejti, hogy a kolléganőm decemberig dolgozik csak és egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy felveszünk-e valakit helyette. Annyira felidegesítettem ezen magam. Kép Azért majd szépen megkérdezem, hogy milyen tervei vannak, mert a sajátjával nyugodtan verheti a csalánt, de máséval nem! Kép

Betti
betti73

Maminti, én is izgulok neked, de szerintem felesleges, úgysem lesz semmi baj. Biztos csak fúrja magát még bejebb a baba és azért van ez. Azért ha mész dokihoz írj minél hamarabb hogy mi volt.

Betti, látom még mindig áll a bál a munkahelyeden Kép. Okos dolgokat tudnak kitalálni a főnökök Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Maminti!
Biztos, hogy nem lesz semmi baj!!! Ahogy számoltalak, kb most lett volna a köv. mensi időpontja, nem? Akkor meg teljesen normális és nem a baba miatt volt. Õ biztosan a legnagyobb rendben van! Azzal segítesz neki a legtöbbet, ha nem idegeskedsz és sok-sok szeretetet küldesz neki.KépKépKép

Betti!
FőnökKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZia Mindenkinek!

Elolvasgattam a lemaradásomat, és látom, jó hírekre jöttem vissza: Zafír, GRATULÁLOK Kép
Szelivi, Neked is GRATULÁLOK, és köszi az üdvözlést, ill. a bemutatkozást Kép

Betti,
Látom, nagyon hasonló volt a hétvégi programunk, Kép! Így a ciklus első felében még merek én is iszogatni, meg hát egy esküvőt csak úgy végigülni nem túl szórakoztató... A második felében mindig vigyázok magamra, hátha...Kép
Jó volt kimozdulni, gyönyörű helyen voltunk!

És ha valakit még érdekel Kép jöjjön a bemutatkozó:
32 éves vagyok (hu, gyorsan leírtam a kellemetlen részt), Budapestem lakom a barátommal egy pici lakásban (nem vagyunk házasok), közszférában dolgozom. Babaügyben: most hetedik hónap, hogy próbálkozunk, sajnos egy régebbi műtét nagyon megnehezíti a dolgokat Kép. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, a tökéletességhez már csak egy ici-picike valaki hiányzik Kép
Csütörtökön utazunk Rómába, és pont úgy jönnek ki az "esélyes" napjaim, úgyhogy minden szempontól nagyon várom!!! Kép

angel37

Vica igen az a lány...majd tudosítok mi van vele...

Miminti ne aggódj minden o.k. lesz, szorítunk!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Maminti,
ne aggódj, egy pici barnázás nem jelent bajt Kép, sok nővel előfordul a terhesség elején.

Betti,
majd a főnök bácsi néz nagyot, ha egyszercsak bejelented a nagy hírt Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?