Sziasztok!
Zafír, én lehet hogy hülye vagyok, de nem tudom, hogy leírtam é, hogy mennyire izgulok értetek, meg várom a híreket, meg örülök a jó híreknek, vagy csak magamban könyvelem el hogy húúúúúú, ezen is túl vagytok
. Ha nem írtam akkor bocsi, most pótolom
.
Szelvi, j-vel írjuk.
Menj ki a kocsihoz és fényképezd le minden oldalról mert én nagyon szeretném már látni. Különben írtad már hogy milyen márkájú, vagy csak a színét?
Vica, akkor ti is olyan ügyin tudtok vásárolni mint mi
. Szerintem nekünk már mindenhol sikeredett leégetni magunkat. A Tescoban előszeretettel csinálunk hülyét mindenkiből
.
Ma azt hittem, képen törlöm a szomszédasszonyomat. Azt magyarázta nekem teljes beleéléssel, hogy mennyire nagyon várja már hogy elkezdődjön az ovi, mert nem bír a két gyerekkel. Meg milyen jó lesz, egyedül a kicsi lesz otthon, nem lesz annyi dolga stb, stb. Olyan rossz volt. Én alig várom, hogy három gyerekkel otthon lehessek, és minden percet velük legyek, erre ő meg lepasszolja ahova csak lehet a nagyobbat
. Na mindegy nem dühöngök ilyeneken.
Bár tegnap annyi sokat-sokat írtam mégis kifelejtettem egy sztorit. Tegnap odamegyek a csaphoz, ami alatt jelenleg egy vödör van a víznek, hogy adok a rózsámnak egy kis innikét. Erre nézem, hogy úszkál a vödörben egy falevél. Hogy a fenébe kerül be a házba egy falevél???? Jobban megnézem, háááát az nem levél, hanem búváregérke volt. Képzelhetitek: Kedvesem, ugye nem azt látom amit látok???? Kedvesem közölte, hogy de az egy egérke, fejjel lefelé
. Úgy elképzeltem, hogy ha kevesebb víz van benne, akkor annyit látok, hogy szegénykém szaladgál körbe a vödörbe, mert nem tud kijönni. Szóval most már még jobban utálom a szomszéd macskákat.
Erről jut eszembe, Vica, eszembe jutottál tegnap. A szemét macs, mikor sicceltem el, meg magyaráztam neki, hogy hogy utálom leült velem szemben, csóválta a farkát, és nyávogott vissza. Most nem szemtelen???
Bocsika, már megint be nem állt a szám. Aki eljutott a végére, annak dics-dics