Új privát üzeneted érkezett!

SZia Mindenkinek!

A hőmérős topicba írtam már néhányszor, de most áfpofátlankodék ide is, szabad? :-)

Röviden annyit, hogy már fél éve próbálkozunk, és most kedden ismét megjött.

Ne haragudjatok, most csak néhány utolsó hozzászólást olvastam el, majd talán megkísérlem egyszer az elejét/közepét is...:-)

Anita,
megkérdezhetem, hogy mi van veled?

angel37

Vica!

Megpróbálom!

Betti
betti73

Sziasztok Lányok!

Maminti!
Gratulálok a babához, illetve a szuper sztárfotóhoz róla. A következő UH-ra el kell vinni a párodat. Az én dokim még videókazit is kért. Mikor kell menned legközelebb? Én a jövő hét utáni héten megyek.

Betti!
Nagyon drukkolok neked! Nyugodtan várd ki a pénteket ne foglalkozz vele, hogy itt mindenkit megesz a fene a kíváncsiságtól! Még bírjuk!

Hajni!
nagyon jó lehet neked, hogy elfoglalod magad a járólapokkal és a házzal. Legalább kiélheted az ősi fészekrakó ösztönt. Nálunk vidéken mindenki őrült festésbe, csmpézésbe kezdett. Anyuéknak venni kell valami linóleumot a szobába, mert a padlószőnyeget megunták, meg nem bírják.

Ja, egyébként tegnap voltam védőnéninél, azt mondta, hogy minden rossz vérkép-eredményem csak kicsit tér el a normálistól, ha más kórház nézi, akkor más tartományban lehet, hogy jó lett volna. Szóval megnyugodtam.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Egyelőre nem megy! Még trükközöm!

Betti
betti73

Szia Angel!
Üdv. közöttünk!
Voltál már dokinál?

Anita!
Nagyon sajnálom, hogy megjöttKép
Remélem a műtéttel minden OK lesz, és nem találnak semmi roszzat, szépen kiszedik a cisztát és már költözhet is a babó!Kép Szorítok!!!Kép

Zsuzska!
Engem is érdekel az a munka, ami miatt felhagynál a baba-projekttel.Kép Menyit fizetnének? vagy erről még nem volt szó?

Betti!
De drága a párod.KépKépKép
Bárcsak az enyém is beszélne ilyenekről. Belül biztosan vágyik már rá, de sose mondja. Pedig nekem jól esene.
Köszi, hogy miattam közdesz a képpel, drága vagy!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Angel!

Már akartam javasolni,hogy gyere át ide! KépÜdv. itt.

Lányok!

Angellel 4 nap híjján egyidősek vagyunk. Sajnos még így is én vagyok a legöregebb. Kép

Betti
betti73

Most írtam de elszállt!!Kép
Szóval én sem tudom megnézni a görbét.

Logisztikus az állás, most beszéltem a csajjal akinek el kellett küldeni az önéletrajzot, full emlékezett rám...KépEgy jó jel de kitudja,10 ezer Ft-ért nem váltok.

zsuzska80
Szombathely

Szelivi!
Tök jó, hogy mégsem rosszak az eredményei!
Én csak október elején megyek megint, akkor mérnek nyaki redöt, meg akkor lesz a rákszürés, meg ilyenek. Addig kaptam egy pár beutalót, persze délelöttre, úgyhogy el kell majd lógnom...

Angel!
Üdv errefelé! Pofátlankodni azt szabad!Kép

Anita!
Ne aggódj, minden rendben lesz! Kitartás!

Kép
Kép
maminti81

Vica!

Mail-be elküldtem, nem boldogulok vele. Kép

Betti
betti73

Betti, szerintem a zöld görbe nagyon bíztató. Iszonyatosan izgulok ám érted Kép.

Vica, nem vagy rossz. Bocsi, nem direkt kötök bele, csak elmondom amivel nem értek egyet. Tényleg bocsika, ha bántottalak vele. Én nem akarok senkit bántani, de általában sikerül. Én ilyen kis szerencsétlen vagyok fogalmazás terén Kép.

Szelvi, remélem én is hogy kiélem. Most hogy elkezdtük tényleg a belsejét, teljesen zizgek. Minden kis bigyónak tudok örülni, mintha valami hatalmas ajándék lenne Kép. Annyira jó érzés Kép.

Úgy tudjátok megnézni a görbét, hogy rákatt, megnyitás, aztán kiválasztod a saját bigyóból, (szóval nem webről keresed), és kiválasztod a Windows kép- és faxmegjelenítőt. Elég töpörödött a kép, de megnézhető Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajrá Zsuzska! Mindent bele.

Szelivi!

Megvárom a holnap reggelt mindenképpen. Kép

Betti
betti73

SZiasztok, akkor csatlakoztam :-)

Nem baj, Betti, a második dobogós helyezésem se rossz... :-) Ahogy nézem, valakinél 10 évvel idősebbek vagyunk, húúú :-)

Szia Vica,
járok dokihoz háromhavonta, a köszönés és hogy van után az első kérdés mindig, hogy mikor lesz gyerek... Tudja, hogy mi van, tudja az előzményeimet, és azt mondja, év végéig várjunk. Valszeg összenőtt valami ott bent, lehet, hogy petevezető átfúvás lesz. Ha az se jön be, akkor továbbpofátlankodhatok a lombikos topicba :-(

angel37

Hát ez van Angel! Kép Azért még nem maradtunk le semmiről. Kép

Nem mész sehová innen! Azt tessék elfelejteni. Irgum-burgum. Kép

Betti
betti73

Nem ám, Betti, A román parasztasszony 67 évesen szülte az elsőt! :-))) Időmilliomosok vagyunk! :-))))))))

angel37

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert délelött megvolt az első hányásom, ami után órákat feküdtem egy vödör társaságában, mert úgy éreztem jön a következő. Kép

Anita Kép reggel olyan izigatottan kapcsoltam be a telefonom, hogy hátha valami jó hír vár... De majd a következő hónapban. Kép

Maminti KépKépnagyon nagy gratula! Nagyon kíváncsi voltam, hogy láttak-e szívhangot. Mi ma megyünk negyed hatra, szerencsére a párom is tud velem jönni, már nagyon be van izgulva. Ez a 6+2 mit jelent? Akkor így kell számolnod vagy az utolsó mensi szerint?

Bettti Kép én is one stepet használtam legutóbb.

Szelivi, örülök, hogy minden oké. Vérzel még?

Angel, milyen vizsgálatokon estél eddig át? Hormontükröt csináltak már?
Csak mert engem is több orvos át akart fújni, meg mindenféle gyógyszereket szedtem, mire végre vettek tőlem vért és kiderült mi nem stimmel. Kaptam rá gyógyszert és a következő hónapban be is költözött a baba a pocimba. KépDe erre ráment egy évem. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert délelött megvolt az első hányásom, ami után órákat feküdtem egy vödör társaságában, mert úgy éreztem jön a következő. Kép

Anita Kép reggel olyan izigatottan kapcsoltam be a telefonom, hogy hátha valami jó hír vár... De majd a következő hónapban. Kép

Maminti KépKépnagyon nagy gratula! Nagyon kíváncsi voltam, hogy láttak-e szívhangot. Mi ma megyünk negyed hatra, szerencsére a párom is tud velem jönni, már nagyon be van izgulva. Ez a 6+2 mit jelent? Akkor így kell számolnod vagy az utolsó mensi szerint?

Bettti Kép én is one stepet használtam legutóbb.

Szelivi, örülök, hogy minden oké. Vérzel még?

Angel, milyen vizsgálatokon estél eddig át? Hormontükröt csináltak már?
Csak mert engem is több orvos át akart fújni, meg mindenféle gyógyszereket szedtem, mire végre vettek tőlem vért és kiderült mi nem stimmel. Kaptam rá gyógyszert és a következő hónapban be is költözött a baba a pocimba. KépDe erre ráment egy évem. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Hajni!
Nem bántottál meg!!! Csak már mosolygok mikor meglátom, hogy "nem értek egyet".KépKépKép
De jól van ez így. Kíváncsi vagyok a más véleményekre is!Kép

Angel!
Nem úgy van ám, hogy csak úgy járunk kelünk a topikok között!Kép Tessék ittmaradni a fenekeden és megosztani velünk a bánatodat, örömödet.KépKépKép
Egy kis segítség: ha nem teszed be a mosolygó/szomorkodó figura orrát, akkor átalakul olyanná, mint a mieink.
Ilyet: Kép úgy tudsz csinálni, ha a szeme után egy nagy O betűt teszel.Kép
Három havonta a doki néz UH-val is? Vérvétel volt már?

Betti!
Megkaptam a mélt. Én már nem tudok mit mondani. Esetleg annyit: pénteken minden kiderül!KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Elemegyek ebédelni.
Már 3. napja túróstészta!!! Sikerült annyit főznöm kedden, hogy azt ehetem egy hétig.Kép Na jó, nem. Ma begyűröm az összeset.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zafír!
Nekem már aznap reggel abbamaradt a vérzés, utána csak akkor lett megint amikor a doki kenegette, de az is elmúlt két perc alatt. Most sokat fekszek. Az igazság az, hogy nem esik nagyon nehezemre, állandóan álmos vagyok. Csak addig kelek fel, amíg kaját csinálok, eszek, wc-zek, vagy itt ülök és olvasok. Egyébként minden napra engedélyeztem magamnak egy sétát, most majd átmegyek papírboltba autóátírási papírt venni, mert ma délután autót veszünk. (Hogy legyen hely az elhízott hasamnak majd, meg az előző csak kétszemélyes volt.) Szép sötét padlizsánlila színe van. Este teszek fel róla képet.

Hajni!
Emlékszem amikor tavaly májusban ide költöztünk. Emlékszem éjszakás meló után reggel idejöttem az üres lakásba, itt aludtam délig, aztán takarítottam, mázoltam, aztán jött a párom és estig festettünk. De a legjobb az volt, amikor a bútort válogattam. Milliméter papíron terveztem meg a szobát, centire fért be az összes bútor. Sajnos nem tudok képet küldeni róla, mert ihaj de nagy méretűek, kicisnyítve meg darabos lesz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi!
De jó nektek, milyen autót vesztek? Mi is úgy terveztük, hogy ha lesz baba, akkor beruházunk, de sajna nincs annyi pénzünkKép Majd Anyáéktól fogjuk mindig ellejmolniKép

Vica!
Küldhetnél ide is egy kis túróstésztát!Kép Az a kedvencem!Kép

Zafír!
Szegény! Én még nem rókáztam. Remélem, nem is fogok! Vettem ma B6-ot, napi 3x beveszem, ha az sem segít, Daedalon a következö lépés. Doki néni mondtaKép
Tök jó, holnap mesélj ám, mi volt a dokinál!Kép
A 6+2 szerintem csak közelítö adat. Tuti nem akkora, nem lehet, mert nem is voltunk akkor együttKép Szóval én az utolsó menzi alapján számolok.

Kép
Kép
maminti81

Hm túróstészta! De jó lenne enni egyet! Kép

Betti
betti73

Zafír, Vica,

aranyosak vagytok!

Hormonvizsgálat még nem volt, de év végén majd az is eljön. Nem hinném, hogy ott lenne valami difi, bár bevallom, már magam is gondoltam rá, hogy megnézetem, mert ha mégis, akkor derüljön ki minél előbb. Az én esetemben sajnos egy korábbi műtét miatt elég esélyes az elzáródás. Meghát gondolom az átfúvás előtt csak csinálnak egy HSG-t... Háromhavonta kontrollra járok még a műtét miatt, nem UH miatt. Akkor csak tapi van meg szűrés.

Vica, biztos béna vagyok, de nem mennek smiley-k...

angel37

Angel!

Mivel foglalkozol egyébként (persze, ha nem titok!)? Munkahelyről írsz?

Betti
betti73

Maminti, neked gratulálok!

Bocs, de még nem teljesen vagyok képben, hogy kivel mi van, de majd igyekszem :-), és ha van időm visszaolvasok!

angel37

Betti,
semmi titkosságos, igazi papírkukac vagyok Kép, de én szeretem Kép

Privátban többet is, szívesen Kép, ha érdekel, és ha meg lehet valahogy oldani Kép

Egyébként m.helyről írok, és ki is ugrom enni, mert már csillagokat látok (pedig még mindig csak egy helyett eszem Kép )

angel37

Mindenki pár mondatban írja le, hogy mit érdemes tudni róla. (Mióta prób.,milyen vizsgálatok voltak, családi állapot, hol lakik, kivel, mi a foglakozása, meg mittudoménmégmitkelltudnirólatokKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jaj, sikerült a smiley Kép

Csak azt hittem, hogy amikor beírom azonnal átvált, köszi a tippet még1x!

angel37

Akkor kezdem:

Mi szept.18-án lesz egy éve, hogy próbálkozunk.
Szolnok megyében lakom (esetleg priviben bővebben), 2 éve férjnél vagyok (illetve októberben lesz 2 éveKép) 11-én lesz egy éve, hogy különköltöztünk a saját, két kézzel épített házunkba (képek az arcívum 2005 május 30.-ban).
Most olvasom mennyi évforduló lesz mostanában nálunk...Kép
Voltam egy hónapja homeopata dokiknál és megállapították, hogy az 5 évig (17-22 éves koromig) szedett fogogátló miatt nem alakult ki rendesen a hormonrendszerem. Azóta eszegetem a bogyókat, amiket adtak és már megvolt az első hatás: nem fájt annyira mikor megjött. Korábban aznap nem tudtam dolgozni, pedig 2 Cataflamot is megettem. De remélem soha többé nem kell.Kép
Azt hiszem "röviden" ennyi. Ha valamire kíváncsi vagy, szívesen válaszolok.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jajj, lehagytam a munka-részt:
A szüleim Villamossági boltjában dolgozom, mint eladó, innen netezek. De egyébként júniusban diplomáztam, mint tanító, vizuális nevelés (magyarul rajzKép) műveltség területen. Szóval nagyon egybevág a kettő.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel!

betti73@freemail.hu

ide írhatsz.

Akkor folytatom:
Ez volt a 3. hónap próbálkozás, a végét még nem tudom Kép Budapesten lakom, párocskámmal, készül a másik lakásunk, remélem,hogy októberben már költözünk.

Betti
betti73

Munka részt én is lehagytam:
közgazdász vagyok, multinál dolgozom kontrollerként.

Betti
betti73

Sziasztok!
Bocsi hogy én is pofátlankodok. Csak lenne pár dolog, amit ti biztosan jobban tudtok nálam. Megjött a menszim (peteéréskor mindent megtettünk), már azóta túljutottam rajt pár nappal. A hőm még mindig fent, és barnázok. Na meg feszül a hasam. Mi lehet ez? Hormonzavar?
ágica002

Csajok!!!

Köszönöm nektek a sok vigasztaló szavakat!!!Aranyosak vagytok!!!

Képzeljétek itt van nálunk a barátaink 1 éves kislánya,vihyázok rá.Most alszik már 1 órája lefektettem,most gyorsan tudok írni.Nem semmi meló van vele!!!Nagyon oda kell figyelni rá,már megy mindent pakol és mondja a saját kis nyelvén a dolgokat.Én sajna nem értek belőle semmit.

itt lesz délutáni.Párommal visszük majd haza.Most kicsit jó kedvem van.

Angel!!!

Mi "csak" 19 hónapja várunk a babára.nem szabad elkeseredni pár hónap után.Nekem most laporaszkópiám lesz.Meg átjárhatóságim is.Van egy cisztám aminagyon megnőtt azt kikell venni.

Én vendéglátózom,Pesti vagyok aug 9-én voltunk 2 éves házasok!!!És 3 éve lakunk a saját lakásunkban.
csanita

Gyere nyugodtan Ágica!

Hát ezt így nem tudom. Orvossal beszéltél már? Sajnos én is ilyen barnázós, pettyezős vagyok, de nekem mensi előtt szokott lenni. Orvos szerint ne aggódjak, mert nincs gond. Szerintem meg nem normális. Most éppen 4 napja késik, de 4 napja naracssárgázom és a hőm is magasan van.

Betti
betti73

Én férjnél vagyok egy éve volt aug 21-én, év eleje óta probálkozunk.De szerintem ez a hónap volt amikor tényleg tettünk az ügy érdekében ,mert az előzö ciklusom 80 napos volt.Szóval nem egyszerű.
Én kül ker ügyintéző vagyok de most akarok váltani.Jobb pénz reményében.Kép
Én 24 vagyok a férjem 30 éves.

Te is mesélj magatokról.

zsuzska80
Szombathely

Ágica!
Hányadik ciklusnapon (nálunk cn.) vagy?
Ebben a hónapban nekem is 10 napig tartott a barnázással együtt. Piros csak 4-5 napog volt. Én sem értem.Lehet, hogy ilyen front van.Kép

Betti!
Más topikokban azt olvastam korábban, hogy a mensi előtti barnázás progi hiánytól lehet. Szerintem ha most nem jött össze (DEHOGYNEM!!!Kép), akkor neked is el kellene menned egy hormontükörre.

Kép
Kép
Kép
vica1982

ÚTÁLOM A BABANETET! Lassú, többször küldi el a hozzászólást, vagy egyszer sem!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Írtam egy jó hosszút, nem küldte el, és elveszett! Mit szólnátok ahhoz, ha átköltözne a topic a következő helyre. Én itt is fórumozok, és semmi probléma nem szokott lenni sosem, gyorsan lejön az oldal, és nem evszik el a h.sz., mindig elküldi. Nézzetek körül, és várom a szavazataitokat, hogy átköltözzünk-e, mert pl. tegnap este nemhogy írni, még olvasni is alig tudtam, több mint fél órát itt ültem, és alig jött le v.mi. Akkor a link.
http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/index.php
És én úgy gondoltam, hogyha áttelepülnénk, akkor az utolsó h.sz. lenne a link, hogy hol találhatnának meg bennünket az érdeklődők!

Most csak röviden:

Ágica!
Barnázás sokmindentől lehet.

Angel!
Márc. óta próbálkozunk, közben volt egy cisztám, szerencsére spontán elhagyott. Tanár vagyok. Kép Részletsebben e-mailben.

moni

Angel!
24 éves vagyok, férjem is. Tavaly novemberben volt az esküvönk. Külön lakásban lakunk a szüleimtöl, de nem a mienk, hanem anyukámé. Térinformatikus vagyok. 4 hónapja próbálkoztunk, amikor összejött a babaKép Most vagyunk 7 hetes és 4 naposakKép

Kép
Kép
maminti81

Vica!

Igen olvastam én is ilyeneket. A dokimnak (összesen 2szer voltam nála) mondtam is, de egyszer azt mondta, hogy jól gondolkodom, aztán meg azt, hogy nem gond, egy-két hónap és lesz baba. Ehhez képest életemben először késik a mensim már 4 napja (eddig max 1 nap volt), de mellette narancsozom. Egyébként olvastam, hogy a cicka beállítja rendszeresre a mensit, nem késlelteti. 2 ciklusban ittam már a cickát. Totál nem értem, mert szerintem nincs baba a dologban, hanem totál hormonzavar. Mindenesetre kinéztem már magamnak egy nőgyógyászati központot (fizetős), mert szerintem TB alapon nem fognak velem foglalkozni, mert ragaszkodnak az 1 évhez. Nekem viszont már nincsen 1 évem. 32 éves vagyok!!!!

Betti
betti73

Na akkor én is magamról: 22 éves vagyok, a férjem 37, 3 éves házasok voltunk a nyáron. 2 éve próbálkozunk, most fogok menni dokihoz. Hamarosan befejezzük az építkezést, már igen a végén járunk. Jelenleg anyuéknál lakunk egy tetőéri szoba a mi birodalmunk Kép.

Betti, mi van ha egy évet mondasz? Szerintem senki nem tudja, hogy mióta próbálkoztok. Ennek ellenére én is támogatom a fizetős elgondolásodat, szerintem sokkal inkább foglakoznak ott az emberrel Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti! Én nagyon javasolnám neked a Forgács Intézetet!! Ott alapból teljesen kivizsgálnak Téged és a férjed is és erre specializálódtak.
Azt, hogy mennyi ideje próbálkoztok nehéz ellenőrizni. Én volt, hogy ráfüllentettem néhány hónapot.
De azért, ha lehet inkább egy pozitív tesztet javasolnék holnapra!Kép

Vica, mi is 2003. októberében házasodtunk. Nektek mikor volt az esküvőtök? Nekünk 25.-én.

Maminti, én most elevitet kezdtem el szedni materna helyett, az állítólag enyhíti a hányingert. Délelött tényleg jól is voltam, most már megint kezdődik. Kicsit félek visszamenni dolgozni, pedig már csak 3 nap! Te hogy bíros a munkát? Nem vagy sokat rosszul?
Szívesen itthon maradnék, de nem nagyon engedhetjük meg magunknak sajnos. Kép
Este írok, remélem jó hírekkel jövök!

Szelivi Kép padlizsánszínű autó tök jól nézhet ki! Ugye csak az első harmadban kell feküdnöd?
Most kiváncsi vagyok mi van a méhszájsebemmel..Jó, hogy azóta tünetmentes vagy.

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!23 éves vagyok,él.eladóként dolgozok a coop abc-be.2003.06.21 én volt az esküvönk(8 éve hogy együtt vagyunk).2004.08.-tól nem szedem a f.gátlot,de élesbe kb.7-8 hónapja próbálkozunk,eddig eredménytelenülKép . cickateát én is iszom a 4. naptol a pé-ig(de mivel már nem hömérözök a 15.napig iszom majd).
Betti még mindig pecsételös ?Remélem nem jön meg,várom a holnapi + tesztetKép!!Puszika!!
Vendég

Ja igen én 29 éves vagyok, szociális munkásként dolgozom egy gyermekvédelmi központban. Budapesten lakunk saját lakásunkban.A többit meg már leírtam. Ma vagyok 7 hetesek és 2 naposak, de délután minden kiderül.

Kép
Kép
zafír

Zafír!!!

Írtam emailt!!!
csanita

Sziasztok! Ma megint katasztrófa nap van, de most itt vagyok picit.

Angel. Ime a bemutatkozás.
27 éves vagyok. Május óta próbálkozunk. A vőlegényemmel élek egy nagy házban, ami még épülőfélben van. Menedzser asszisztensként dolgozom egy kereskedelmi cégnél.
Mit kell még írnom? Lelkes cicka-iszogatós és exhőmérőzősdemáreldobós vagyok.
Üdv itt nálunk!

Kép

Kép
kamilla306

Ja azt elfelejtettem,a szüleimnél élünk,sajna mostanába nincs kilátás saját lakásraKép.Sajna 6 évig szedtem a f.gátlot "amit már nagyon bánok",nem lehet ,hogy nálam is bekavart:?Egy hülye kérdésem van,a hormonvizsgálatot ,hogy csinálják"bocsi lehet,hogy hülyének néztek",de vérvételböl derül ki?Nekem is kéne csináltatnom,a nödokival,remélem csinál?!!!!!
Vendég

Hajni, Zafír!

Köszi a javaslatot. Igazából 9 hónapja nem szedek gyógszert és nálunk a védekezés a naptárnézegetés volt, némi megszakítással kombinálva. Persze volt olyan hónap, hogy éreztem a pé-s fájdalmat és előtte fél órával akcióztunk. Ráadásul, amióta hőmérőzők egyszer a 11. egyszer a 17. napon volt pé-m, tehát korábban is lehetett ilyen. Ezen kívül ez a 6. ciklusom, hogy barnázom/narancsozom/pettyezem (wc papíron van csak, max. egy pici csepp ér földet) mensi előtt. Ráadásul most a 15-17. nap között is volt ilyen, ami korábban sosem, ja és a 25. napon is volt egy kis wc papíros dolog. Szóval ez szerintem nem normális. Ha holnap negatívat tesztelek, akkor intézkedem! Kép Köszi, hogy meghallgattatok. Kép

Betti
betti73

Most mennem kell,megyünk szlovéniába tankolni,mert most hallotam h nálunk megint drágul a benzin 5 ft-al,de jó hogy kint 230.-,és ugyananyiba számolják át a fontot,ft-ba Kép!!Pusz!!
Vendég

Keditke,
a hormonvizsgálatot vérből nézik, tehát csak egy vérvételt jelent. Amíg nem volt nekem, addig én se tudtam...

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Én a kezdetektöl Elevitet szedek. Azt mondta a dokinéni, hogy ha nem tudom az émelygés miatt bevenni, szedjek sima folsavat, az kisebb.
Munkahelyen az a jó(?), hogy egyhelybenülös-aligtársalkodós a munka, nem tünik fel senkinek, ha rosszul vagyok. Tegnap egyszerüen kihagytam az ebédet, és nem gyanakodtakKép

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?