Na végre a végetekre értem.
Maminti, nagyon örültem a képnek. Én is mindig meghatódom. Nagyon szép a fürdőcsempétek is.
Vica, szerintem a nagymamáink is rágörcsöltek a babára ha nem jött össze nekik elsőre. Pl az én mamám mesélte, hogy egy éve voltak házasok és nem sikerült a baba. Teljesen félt, hogy neki soha nem lesz gyereke, és imátkozott érte minden este. Szóval ez a része a mondandódnak nem igazán áll helyt.
Kép még nincs a járólapról, szerintem csak akkor lesz, ha beépítjük, így nem igazán látszik a színe. Majd megpróbálom, de kevés esélyt látok.
Megrendeltük a feketét is a fürdőbe tegnap, ha minden igaz, akkor ma meg is érkezik a boltba
. A nappaliban a plafon már kék
. Olyan gyönyörű, mintha az eget néznénk. Mondtam is a páromnak, hogy fessünk rá bárányfelhőket is
.
Hőügyileg elég ideges vagyok, mert nem akar lemenni. Tegnap már 36,9 volt, örültem neki, erre ma megint 37
. Közben ömlik, és görcsöl a pocak, még ma éjjel is két Algo-san. Kicsit kezd elegem lenni. Ráadásul olyan érzékeny vagyok, ha egy kicsit rosszul szól vagy néz a párom, már bőgök. Folyamatosan éhesen akarok halni, lassan olyan leszek mint egy gumilabda
. Szóval úúúúúúúútálom ezt a hónapot
.
Anita, majdnem kifelejtettelek. Szerintem nyugodtan nyavajogjál, én kíváncsi vagyok rád is
. Látod én is mit csinálok
.