Új privát üzeneted érkezett!

Akkor rózsaszín-fehér dobozost fogok venni mindenképpen, de max. holnap délután, ha még aktuális lesz! Kép

Maminti!

NEked a cicid milyen állapotban van? Fáj? Fájt?

Betti
betti73

Betti!
Nagyon-nagyon! Most egy kicsit jobb, de érzem.

Kép
Kép
maminti81

Most megyek dokihoz. Drukkoljatok!Kép

Kép
Kép
maminti81

DRUKKKKK Maminti!!!! Jó hírekkel gyere holnap!

Betti
betti73

Jó vagyok, mi?
Itt követellek Titeket, aztán meg nem jövök. BocsííííííííKépKépKépKépKépKépKépKép

Itt volt Anyám és olyankor nem szeretek a neten lógniKép

Betti!
Nekem az a meglátásom, hogy azt tedd, amit a babanet nélkül is tennél. Ne hagyd hogy rábeszéljenek a csajok, ha te igazából még korainak tartod.Kép (Bocsi, többiek!!!Kép)

Egyébként nekem is rózsaszín-fehér van otthon talonban (amit még az uram vett-és biztos vagyok benne,hogy az egy + tesztKép) és annak valóban One Step a neve. Akciósan volt 599,- a Rossmannban.

Kép
Kép
Kép
vica1982

És hozzál képet is!

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

Azt fogom tenni, igazad van! Kép Akkor One Step-et kell venni majd?

Betti
betti73

Betti!
Mármint mit fogsz tenni?
Veszel vagy nem? Vagy ne zavarjalak össze?KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

A holnapi naptól teszem függővé a dolgot! Kép Kép

Betti
betti73

Betti!
Igazad van.Kép
Lassan megyek takarítani.
Van még valaki onlájn?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!Reggel 36.5-re lement,délután meg is jött ,tehát ma vagyok az 1.napon!Betti neked drukkolok!!Sziasztok!!!
Vendég

Sziasztok!
Nálunk a múlt hónapban idult a Baba project ,de az 1 hónapban nem jött össze pedig nagyon akartuk . Bíztam abban is h most 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert és azt mondják ilyenkor nagy rá az esély .
Tudom butaság de már úgy beleéltük magunkat. Párom is már beszélgetett ,mint kiderült csak a hasammal ,de olyan kajákat ettem mit eddig nem , hányingerem is volt. Bíztosan azért , mert nagyon szeretnénk már . Tudom még nagyon korai az elkeseredés ,de akkor is minden hónap egy kudarc egy csalódás.
puszi
Drukkolok mindenkiért.
Ja és vannak praktikák amivel nagyobb az esély?
PG53 vettünk/ha mutatja állítólag már késő?!/
Gyertya, Lh test /ti mikor próbáljátok használni?/
hukmuk

Hali!Nekem minden mensi elött szokott lenni barnázás csak az volt a fura ,hogy már meg is jött!Na de nem bánom megkezdödött egy új hónap,,reményekkel teli,hömérö nélkül.Képzeljétek nem borultam ki,ugy mint ahogy pl eddig.Probálok nem a babaprojektre gondolni(bár nehéz lesz),de megfogattam hogy teljessen megynyugszom,és semmi idegeskedés."nem tudom be tudom -e tartani,de remélem sikerül"!!Hajny most "veled" egy napon járunk együtt izgulhatunk!
Szia Hukmuk!Üdv közötünk!Ahogy olvastas én most tettem félre a höméröt mert csak behülyülök,h tudom mikor van pé,és mégse sikerül.Ha rám hallgatsz ne használj semmit legyél teljessen nyugodt,nem szabad elsietni,ha a szervezeted rákészül a babára akor ugy is megfogan,csak legyél nyugodt és legyetek együtt sokszor a párodal,a természet tudja a dolgát!
Lehet ,hogy meglepödtél amit irtam,de a sok hónapi csalodás "sajna én igy gondolom"!Aztán drukkolokKép!Hajráá!!!!puszika!!!
Vendég

Ja és szerintem keresd fel a dokidat,hogy mégis mit mond(az a biztos).Ha elmész talán elöbb sikerül a baba (kivizsgál h minden rendbe van-e nálad).A bnöm is elment azt kiderült fertözése van amit ö nem vett észre ,és a köv.hónapba terhes lett!!!Én is nemsokára készülök rákszürésre,és elmondom neki a próblémámat!Na megyek is,mert nem akarok okosnak tüni
Vendég

Keditke!
Jó volt olvasni téged! Többiek tessék példát venni Keditkétől, és követni őt! Én még egy hónapot hőmérőzök, aztán félre teszem, ugyanúgy mint acickát, bár hogy most elolvastam amit betett Lola, így lehet, hogy a ciklus első felében iszom! Én elsősorban a székrekedésem miatt iszom majd, nem a baba miatt! KépKépKépKépKép

Szóval hőmérők a szekrény mélyére! Kép

moni

Keditke!
Jó volt olvasni téged! Többiek tessék példát venni Keditkétől, és követni őt! Én még egy hónapot hőmérőzök, aztán félre teszem, ugyanúgy mint acickát, bár hogy most elolvastam amit betett Lola, így lehet, hogy a ciklus első felében iszom! Én elsősorban a székrekedésem miatt iszom majd, nem a baba miatt! KépKépKépKépKép

moni

Keditke!

moni

Sziasztok jó reggelt.
Megint én vagyok az első?
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. HÕMÉRÕK A SZEKRÉNY MÉLYÉRE. Én most annyira jól érzem magam nélküle. Csak tippelek ,hogy tegnap volt pé, de érezni nem éreztem semmit. Teljes homály ez a hónap, de nem nagyon zavar. Sőt! Még érdekes is.

Keditke! Pedig én annyira drukkoltam! De azért örülök, hogy nem vagy nagyon elkeseredve.

Betti! Neked még mindig megy a szorítás. Valahogy én érzem, hogy most te következel közülünk.

Írjál azonnal ahogy beérsz!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Lányok!

Hukmuk!
Pontosan így voltam a baba dologgal én is, mint Te. Már az első hónapban összeomlottam, hogy miért nem jön már??? Azóta lassan eltelt egy év. Most 18-án lesz egy éve...olyan gyorsan elrepült. Hihetetlen. És mennyi, de mennyi sírástól megkímélhettem volna magam, ha nem reménykedek feleslegesen és nem képzelek minden kicsit eltérő dolgot terhességi jelnek. Hidd el, az a legfontosabb, hogy szeressétek egymást a pároddal és a szex továbbra is szex maradjon, ne pedig gyerekcsinálás.
Ha rám hallgatsz, hagyod a fenébe a PG-t, az LH tesztet és társait. Meg vagyok győződve arról, amit Editke mondott, hogy ha a tested felkészült, jönni fog a baba.
Tudom, hogy mindenkinek át kell élnie azokat z apró örömöket, mikor az LH tesztben erősebb lesz a tesztcsík, mint a kontrollcsík, de hidd el, hogy ettől lehet a legkönnyebben begolyózni. Volt nagyanyáink korában PG53? Hát persze, hogy nem. Még terheségi teszt sem volt, sokan akkor vették észre a babaát, mikor már rugdosott.Kép
És mégis mennyivel több gyerek született. Én ennek 2 fő okát látom. Az egyik, hogy nem volt fogigátló, ami jól összkavarta volna a horm.rendszerüket, a másik, hogy nem foglalkoztak annyira vele, nem görcsöltek rá.
Ennyi a nagy titok.
Bocsánat a bőbeszédűségemért, de olyan jól jöttek egymás után a mondatok.Kép (Vagynem?Kép)

Betti!
Mi ujság?

Kamilla!
Volt tegnap valami?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Beléptem a 32. napba. Hőm nemhogy lement volna, hanem fölment 2 tizedet 37 fölé. Lehet, hogy sokkal később volt pé-m, mint gondoltam, és ezért késik? Pedig a jelek egyértelműen a 11. napra estek. Még tojásfehérjém is volt rendesen. Na mindegy, nem értem a dolgot, pedig örülnék, ha történne már végre valami!!!!!

Betti
betti73

Ja! És a gyertyaállás...hmmmKép
Annyira nevetséges, mikor elképzelem, hogy egy kiadós szeretkezés után, összebújás és együtt elszendergés helyett, egyesek akrobatikus mutatványokat adnak elő. Nem tudok elképzelni olyan férfi partnert, akinek az imponáló volna. Vagy én vagyok ilyen korlátolt???KépKépKép
(Szerintem, akik azt állítják, hogy amiatt jött össze nekik a baba, azoknak egyébként is összejött volna.)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Attól "tartok", ennek tényleg teszt lesz a vége...KépKépKépKépKépKép
SZURKOLOK!!!!!!!!!

Zsu!
Azt mondtad, ma leszel egész nap, és nincs munkád, hol vagy???Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Rendben! Holnap reggel megmérem a hőmet és, ha nem megy le, akkor tesztelek egyet. Jó? Szerintem le fog menni! Kép Azért hazafelé veszek egy tesztet, feltéve, hogy ma semmi nem lesz a wc papíron.

Betti
betti73

Keditke!

Sajnálom! Kép Másikba írtam.

Betti
betti73

Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál. És LÁTTAM A PICI SZÍVÉT DOBOGNI!Kép Annyira megható volt! A dokinéni kisebbre mérte, 6+2 nap a méretei alapján, de ez teljesen attól függ, hogy pár tized mm-rel hova böki a pöttyöt.
És íme:
Kép
Ami a két kis kereszt között van, az a PicúrKép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
DEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓDEJÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akarsz átkerülni a babás táblába?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Köszi!Kép
Még egy kicsit nem. Olyan 1 hetet. Az még belefér?Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminit!

Gratulálok!!!!! Nagyon örülök!!!!! Kép Kép Apuci mit szólt hozzá?

Betti
betti73

Ja, és lemaradtam 2 nappal a csempével, most nem ússzátok meg!Kép
Szóval ez van a fürdöszobánkban!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Szép a füri nagyon!!!

Betti
betti73

Betti!
Sajna Apuci még csak egy foltot lát a képen, ráadásul ö ugye nem látta a szívét dobogni, ugyanúgy van vele, mint eddig. Szerintem a következö UH-ra berángatom, hátha akkor jobban fel tudja fogni, mi is az ábraKép

Kép
Kép
maminti81

Jól teszed, rángasd el a következőre! Kép Vigyázzál magatokra nagyon.

Annyira meg tudok hatódni az ilyen fotókon. Szinte megkönnyeztelek Maminti.

Betti
betti73

Sziasztok!

Ezer bocsi, hogy úgy eltűntem, de hívtak a gázosok, hogy a kapu előtt várnak, aztán meg a párom, hogy fél óra múlva itthon van. Szóval nem volt időm többet írni Kép.
Most olvasok aztán jövök Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!!!

Kata!!

Légyszi pottyants le,ma vagyok a 1 cn-on.Voltam vérvételen,holnap megyek mellkas röntgenre meg ekg-ra.kell az altatáshoz.Ha minde ok,akkor lehet jövő héten csütörtökön megműt a doki,ha nem akkor utána héten hétfőn.Remélem be tud suvasztani,annyira túl lennék már rajta.hallottam annyi rosszat,mindenki tömi a fejemet a sok hülyeséggel,megfogadtam egyik fülemen be másikon ki.Lesz ami lesz alapon.Parázok tőle,hátha talál még valamit és akkor mi van??Meg hát utána még varrat szedés is.Kész vagyok teljesen.24-én pedig lagziba mennénk.Nem tudom hogy sikerül mennünk.

Na jó befejezem a nyavajgást,gondolom pont nem rám vagytok kiváncsiak.

Betti!!
Mennek a drukkok.

Szép napot mindenkinek!!!!!
csanita

Anita!

Drukkolok a műtéthez neked. Meglátod, minden simán fog menni, hamar elfelejted az egészet. Kép

Betti
betti73

Betti! Ez annyira jó! Ha eddig nem ment le a hőd, szerintem ez után sem fog és olyan sokáig vártál már, hogy holnap reggel egy bazi erős tesztcsíkot fogsz produkálni én biztos vagyok benne!!!!!!!!

Vica! Tegnap bepótoltuk a dolgokat. Remélem még nem volt késő! Viszont amikor nagyon mélyen volt, akkor jobb oldalt szúrt az alhasam. Kicsit megijedtem, hogy lehet, hogy ciszta. De az is lehet, hogy megrepesztette a tüszőmet Kép. (Bár ilyet még sose éreztem mikor együtt vagyunk.)Kicsit még most is szúr.
Elhatároztam, hogy a következő ciklusomban meglátogatom a dokibácsimat csak hogy kiszűrje ezt a ciszta dolgot. Elviszem neki a görbéimet is, de szerintem ahogy ismerem inkább kinevetne miatta. Mikor egyszer az esemény utáni felborította a ciklusomat kétségbeesetten rohantam hozzá, de akkor is megmosolygott és megkérdezte, hogy legalább jó volt-e az az esemény. Vicces, mi? Egyébként jó fej, bírom nagyon anyám nála szült és végig szórakoztatta szülés közben a dumájával.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Pé-kor jobban érzem az alhasam (kicsit fáj), ha mélyen van a "dolog". Szerintem ez normális, talán valahol olvastam is róla.

Betti
betti73

Na végre a végetekre értem.

Maminti, nagyon örültem a képnek. Én is mindig meghatódom. Nagyon szép a fürdőcsempétek is.

Vica, szerintem a nagymamáink is rágörcsöltek a babára ha nem jött össze nekik elsőre. Pl az én mamám mesélte, hogy egy éve voltak házasok és nem sikerült a baba. Teljesen félt, hogy neki soha nem lesz gyereke, és imátkozott érte minden este. Szóval ez a része a mondandódnak nem igazán áll helyt.

Kép még nincs a járólapról, szerintem csak akkor lesz, ha beépítjük, így nem igazán látszik a színe. Majd megpróbálom, de kevés esélyt látok.
Megrendeltük a feketét is a fürdőbe tegnap, ha minden igaz, akkor ma meg is érkezik a boltba Kép. A nappaliban a plafon már kék Kép. Olyan gyönyörű, mintha az eget néznénk. Mondtam is a páromnak, hogy fessünk rá bárányfelhőket is Kép.

Hőügyileg elég ideges vagyok, mert nem akar lemenni. Tegnap már 36,9 volt, örültem neki, erre ma megint 37 Kép. Közben ömlik, és görcsöl a pocak, még ma éjjel is két Algo-san. Kicsit kezd elegem lenni. Ráadásul olyan érzékeny vagyok, ha egy kicsit rosszul szól vagy néz a párom, már bőgök. Folyamatosan éhesen akarok halni, lassan olyan leszek mint egy gumilabda Kép. Szóval úúúúúúúútálom ezt a hónapot Kép.

Anita, majdnem kifelejtettelek. Szerintem nyugodtan nyavajogjál, én kíváncsi vagyok rád is Kép. Látod én is mit csinálok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Csanita, Hajni!!

Nyugodtan "navajogjatok". Azért vagyunk, hogy meghallgassunk titeket, nekünk kiönthetitek a szíveteket. Hajni! Csak pár nap és elmúlik, nyugi. Kép

Lányok!

Látjátok, Hajninak sem megy le a hője, pedig már mensizik, ezért nem bízom a + tesztben én sem. Lehet, hogy csak egy sima késés van és semmi más, mert később volt pé-m.

Betti
betti73

Betti, nem azért írtam. Nekem megjött, neked meg még nem. Sőt már én is extrán bízom benned. Nem akarsz feltenni egy hőgörbét? Szerintem + lesz az a teszt. Legközelebb befogom a szám, nem nyaf-nyaf annyit és nem veszem el senki kedvét.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Félreértesz! Kép Csak azt akartam mondani, hogy a magas hő még nem jelent semmit. Egyébként naracsszínű barátnőm néha-néha megörvendeztet a wc papíron már 4. napja. Egyáltalán nem vetted el a kedvem és kérlek, hogy igenis önsd ki a szíved, mondj el mindent. Mielőbb el kellene menned orvoshoz, mihelyt vége a mensinek tessék elmenni!!!!! Kép

Betti
betti73

Azért majd várjuk a fotókat a burkolatokról!!!!!!

Betti
betti73

Betti, örülök. Mindenképpen elmegyek dokihoz, mert megfogadtam, hogy évente megyek rákszűrésre. Az meg most augusztusban aktuális. Vagyis volt aktuális Kép.
Ne félj, ki fogom önteni a szívemet, tudod hogy mennyire szeretek panaszkodni Kép, meg magamról beszélni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!! Helyes, tessék panaszkodni! Kép Volt egy öreg nőgyógyi dokim, az mondta mindig, mikor menten hozzá, hogy "tessék panaszkodni". Kép Nagyon jó orvos volt, de már nyugdíjba ment sajnos. Azóta sem találok normálisat.

Betti
betti73

Itt vagyok ám én is!
Egy másik melo van kilátásban lehet váltok..de nem száz, attól függ mennyit adnak..és akkor ugrik a babaprojekt.Na mindegy.
Betti!Szerintem is terhes vagy.Felteszed a görbéd és azt hogy mikor akcióztatok.A párod mit szól hozzá??

zsuzska80
Szombathely

Felteszem a görbém!! Ígérem!

Zsuzska!

Milyen meló? Ez jó? Mesélj:

Betti
betti73

Párocskám már nagyon be van zsongva babaügyileg! Vágyik nagyon egy kis rosszaságra, aki visszaprüszköli a spenótot és összecsinálja a pelenkát! Kép

Betti
betti73

Íme a két havi görbe. A zöld a mostani:

<!--attachment: g_rbe-259438.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*26.9**g%f6rbe%2ebmp --><center><pre>
Kép
görbe.bmp (26.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Betti
betti73

Remélem, hogy sikerült. A két görbe a pé.-re van összeillesztve.

Betti
betti73

Bocsi, hogy nem jöttem, dolgom volt.Kép

Drága Hajnim!
Te mindig találsz valamit az irományaimban, amivel nem értesz egyet.Kép
Ennyire rossz volnék???

Betti!
Nem tudod másként feltenni a két görbét? Nem tudom megnézniKép

Kép
Kép
Kép
vica1982