Jó reggelt!
Beu! Tényleg rossz, hogy nem tudsz napközben jönni, így csak tényleg ilyen "üzengetős" formában tudunk társalogni, mintha kiraknék egy cetlit a hűtőre, hogy "Ez meg ez van velem, hát Veled?"
Lola! Olyan drága vagy, hogy így kiteszel magadért és a cickáért. Még nem volt erőm végig bogarászni a fotókat, de ígérem, hogy elolvasom.
Kamilla! Nem lehet, hogy a pasidnak az volt a baja, hogy ő szeretkezni akar és nem gyereket csinálni? Nálunk pár hónapja szex előtt és után sem merül fel soha a gyerek-téma. Igen érzékeny terület ez. Ez a próbálkozós időszak olyan, mintha a kés élén táncolnánk. Nagyon óvatosan kell rajta viselkedni, mert vagy leesel, vagy megvágod magad.
És szerintem egy pasi sincs felkészülve a gyerekre azelőtt, hogy lenne neki.
Betti! Szinte látom magam előtt, hogy a leendő babád ott nézeget Titeket egy bárányfelhő szélén és megelégedetten konstatálja, hogy "Ez igen, belevaló Anyám van nekem. Még az se akasztja ki, hogy ilyen sokáig itt csücsülök fent és nem a pocijában. De most már eleget várakoztattam. Szépen várok két hetet, veszem a cókmókom és költözök!"
Kata! Tegnap elmaradt a gratulációm a 2 évetekhez. A két éves évfordulónkra én vettem a férjemnek (akkor még barátomnak-hú de gáz már ez a megszólítás
) egy szép üveget, amibe annyi rizsszemet tettem, ahány napja együtt vagyunk. Minden évben teszek hozzá egy évnyi rizst és szépen szaporodik. Bár még most is iszonyat kevésnek látszik. 4 évesen is még csak egy egész kis maroknyi rizs volt benne. De azért gyűlik szépen.
Elemzés? Mit szólsz hozzá?
Hajni! DOKI???