Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A hőmet nem mértem, mivel váltott műszakban dolgoztam 12-24-es váltásban, így egy éjszakás után nem igen lett volna értelme!

A ciklusom egyébként kb32 napos volt, de +- 1-2 nap belefért.

A legkorábbi tesztet a 29. napon csináltam, mivel már 8 hónapja próbálkoztunk, és nem bírtam ki tovább. A következőt a 34.-en és még ez sem volt pozitív. Már azt hittem csak késik, amikor egy éjszakás műszak utáni délután 3 órakor való ébreedéskor észrevettem, hogy marha nagyok a melleim és baromira fájnak! Ez volt a 38. nap.

Most mennem kell dokihoz, de ha van még kérdés este visszanézek és ha tudok válaszolok rá.

Kitartás!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!

Nekem 33-35 napos ciklus mellett a 36. napon pozitív lett a tesztem. A hőm meg soha nem emelkedett 36,9 fölé.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Szerintem az lehet itt a turpisság (ezt hogy kell írni?)) mögött, hogy a cicka azoknak jó, akik mondjuk nem szedtek fogigátlót. Hajni, Te is meg én is nagyon korán kezdtük és nekem a doki azt mondta, hogy ő törvénybe iktatná, hogy 24 éves kor előtt nem szabad szedni, mert úgy belekavar a még kialakulatlan hormonháztartásba, hogy ez a vége. És erre a még most is kialakulóban lévő hormonjainkra ittuk azt a teát, ami szerintem "felnőtt" horm.rendszerre (és annak zavaraira) való. Ha nem szedtük volna a fogit, még akkor se lenne kialakulva
Lőjetek le ha hülyeségeket beszélek, de ez a meglátásom.

Betti!
Most már drukkolhatok?
Jó, akkor drukkolok!!!!!!!!!
Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lányok én nem hiszem, hogy a cickafarknak ilyen káros mellékhatásai lennének. Én is ittam palástfűvel és zsályával keverve, nekem jót tett úgy éreztem. Na jó, biztos mindenki szervezete más...

Teszt: nekem a 37. napon nagyon pozitív lett (erősebb volt a kontrolcsíknál). Előtte meg nem mertem tesztelni.

Kata
frusztráció Kép tényleg van olyan jó szó, mint a perverzióKép
Mikór voltatok Csíkban?

Maminti, igen kicsit még be van gyulladva a torkom, de a jövő héten már megyek dolgozni.

Szeretnék valamit kérdezni.
Ma a háziorvos, beutalt engem mindenféle vizsgálatra (labor, ekg) és mondta, hogy kérjek a nőgyógyásztól valami ambuláns lapot, és leleteimet meg ezt hozzam vissza neki.Mondtam, hogy még csak most fogjuk megnézni a babát, meg még nagyon az elején vagyok- ő meg végig azzal jött, hogyha a felesége lennék, akkor ő így lenne nyugodt. (Ugyan fiatal és jóképű doki volt-tehát annyira nem volt kellemtlen a gondolat, mégis furcsán hatott rám ez a szakmai érvelés Kép) Nem egészen értem ezt a helyzetet. A háziorvosnak tényleg ez lenne ilyenkor a dolga, nem a nőgyógyász foglakozik ezzel?
Ha valamit tudtok erről légszi írjátok meg! Köszi

Kép
Kép
zafír

Zafír!

Nekem is furcsa, hogy a házidokid küld vizsgálatokra!

Az EKG-t nekem a házidoki ott helyben megcsinálta, a vérvételre pedig a védőmőm írta a beutalókat! Kivéve az AFP-t, azt a nőgyógyász írta!
De szerintem tök mindegy ki írja a beutalót, a lényeg úgyis az, hogy mindenhová el kell menni, így legalább nem kell futkosnod össze-vissza!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lányok!
Csak bekukk! Szerintem holnapra lemegy a hőm, mert kezdek vörösen pettyezni. Kép Örülök nagyon ennek. Kép Komolyan!!!

Betti
betti73

Betti!
hihetetlen egy csaj vagy! KépKépKépKépKép

moni

<font color="0077aa">Zafír,
talán rossz volt a sorrend, mert előbb a nőgyógyászhoz kellett volna menned. Õ az első alkalom után, miután közlöd vele, hogy szeretnéd orvosodnak a terhesség alatt, ad neked ambuláns lapot!!! Ez után kellett volna elmenned a vizsgálatokra stb. De nálad más volt a helyzet a betegséged miatt.

Mellesleg az én pasim is hihetetlenül gyógyszerellenes, mindet drognak tartja. A múltkor talán meséltem, milyen hisztit vágott le, mikor front miatt fájt a fejem és be akartam venni egy fél Algopyrint...elkezdett velem üvölteni, hogy ha beteg gyereket akarok, akkor csak tessék stb. Úgy látszik ez ilyen pasidolog.

Vica,
tetszett, mikor leírtad, hogy Te mindig hosszú felsőben mész dokihoz, hogy ha le kell vetkődnöd, akkor se látszódjon ki az ember lányának (mesebeli fordulattal élve) a "csúnyája". Én is mindig így csináltam. Ez megint csak egy mesére emlékeztet, amolyan "hoztam is meg nem is" érzés, ugye? Női trükkök, hihi.

Kata,
2 éves évforduló? Ez már komoly jubileum!!!! És mit ettetek? Bárányos kaviárt, osztrigamártással, lávakövön sült steaket az észak-ausztráliai sumu-sumu erdőben élt kenguru utolsó példányából készült farokraguval? LÁtom, Te is leírattad Vicával a kapcsolatanalíziseteket - ugyanaz a felállás nálunk. Én tűz, Párom föld. Õszinte részvétem. Kép

LÁNYOK! Esküszöm lefotózom nektek a MAria Treben könyvben álló oldalakat a cickafark mizéria miatt. Fél órán belül megpróbálom felszenvedni ide.

pussz:
Lola</font>
lolita

Móni!

Annyira megnyugodtam!! Komolyan. Jöhet az új hónap, új remények!! Kép

Betti
betti73

Kép
lolita

Kép
lolita

Kép
lolita

Kép
lolita

Helló csajsziK!

Mindig olyan későn tudok csak jönni Kép

Zafír mi Székelyvarságra megyünk, már voltam ott régebben 2×.
Tök jó, hoyg a párod helyett felvesznek valakit!
Annyira tetszett ez a mondatod: "mi most épp szeretjük" nagyon édes Kép
Igazad is van, hogy otthon maradsz táppénzen.

Zsu nagyon durva a dokis sztori. De tök jó, hogy egy szemölcsöt nem is kell bántani!

Hajni nem ismerős egyik doki sem, nem nálunk voltam. Remélem a következő dokivizit összejön!
Ez az építkezés dolog nálunk is sokáig "alibi" volt. Most hogy már teljesen kész van, egyedül a sulira tudok hivatkozni.
A mama téma nálunk is hasonló Kép

Kata akkor úgy néz kia legtöbb pasi ilyen Kép 2 év! Gratula!!!!
igen kicsit húzós lesz az utázás-lagzi-utazás-munka folyamatKép

Kamilla mitha saját magamat hallottam volna az írásodban a munkatársak meg a család kérdezősködéseiről. Mi sem mondjuk el nekik. De állandóan célozgatnak rá Kép

nekem szerintem most később fog megjönni, vagy a fene se tudja. Néha fájdogál a hasam, de az akármitől is lehet. Most legalább lefoglalom magam és nem lesz időm ezen aggódni.

Kép
Kép
beuka

Holnap és holnapután suliba megyek Kép vagy inkább Kép.
Nem kell mennem dolgozni!!
Bár most elég sok a melóm a főnököm alig engedett el.

Betti, Keditke, Hajni én NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!!!

Kép
Kép
beuka

ja igen Zafír azt még elfelejtettem leírni, hogy igen már új kiszemelt dokim, a telefonszáma van meg, még nem hívtam, majd ha most megjön először elmegünk kiskatonavizsgálatra, csak utána hívom majd föl.

Kép
Kép
beuka

Betti!Mi a pálya??
Beuka nekem nem szemölcsöm volt, de a doki sem tudja mi volt az, de még egy van azt még lehet le kell égetni...Kép

Hajni!Voltál dokiinál??
Keditke!Nálad mi ujság van?

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt.
Mi a helyzet lányok?
Tud valaki jó hírrel szolgálni?
Én sajnos nem, mert tegnap bepróbálkoztam a pasimnál este egy jó kis gyerekcsinálásra, de lepasszolt, hogy hagyjam már békén úgyhogy a mai nap az utolsó esélyem a hónapban. Van egy olyan érzésem, hogy annak ellenére, hogy elmondása szerint ő is akarja a babát, a lelke mélyén még nincs rá teljesen felkészülve, és ezért kerüli a tuti-napokat. Bár lehet, hogy már én golyóztam be teljesen.

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!!

Semmi újsággal nem tudok szolgálni. A hőm nem akar lemenni, pedig megparancsoltam neki tegnap este, hogy menjen le és jöjjön meg, de semmi. Nagyon zavar ez a pöttyözöm, nem pöttyözöm dolog. Ne húzza nekem az időt.

Kamilla!

Ne légy elkeseredve, beszéljétek meg a dolgot. Nem szabad begolyózni emiatt! Kép

Betti
betti73

Melincsi, Viki!

Köszi a válaszokat! Kép

Betti
betti73

Jó reggelt!

Beu!
Tényleg rossz, hogy nem tudsz napközben jönni, így csak tényleg ilyen "üzengetős" formában tudunk társalogni, mintha kiraknék egy cetlit a hűtőre, hogy "Ez meg ez van velem, hát Veled?"Kép

Lola!
Olyan drága vagy, hogy így kiteszel magadért és a cickáért. Még nem volt erőm végig bogarászni a fotókat, de ígérem, hogy elolvasom.Kép

Kamilla!
Nem lehet, hogy a pasidnak az volt a baja, hogy ő szeretkezni akar és nem gyereket csinálni? Nálunk pár hónapja szex előtt és után sem merül fel soha a gyerek-téma. Igen érzékeny terület ez. Ez a próbálkozós időszak olyan, mintha a kés élén táncolnánk. Nagyon óvatosan kell rajta viselkedni, mert vagy leesel, vagy megvágod magad.KépKép
És szerintem egy pasi sincs felkészülve a gyerekre azelőtt, hogy lenne neki.

Betti!
Szinte látom magam előtt, hogy a leendő babád ott nézeget Titeket egy bárányfelhő szélén és megelégedetten konstatálja, hogy "Ez igen, belevaló Anyám van nekem. Még az se akasztja ki, hogy ilyen sokáig itt csücsülök fent és nem a pocijában. De most már eleget várakoztattam. Szépen várok két hetet, veszem a cókmókom és költözök!"

Kata!
Tegnap elmaradt a gratulációm a 2 évetekhez. A két éves évfordulónkra én vettem a férjemnek (akkor még barátomnak-hú de gáz már ez a megszólításKép) egy szép üveget, amibe annyi rizsszemet tettem, ahány napja együtt vagyunk. Minden évben teszek hozzá egy évnyi rizst és szépen szaporodik. Bár még most is iszonyat kevésnek látszik. 4 évesen is még csak egy egész kis maroknyi rizs volt benne. De azért gyűlik szépen.Kép
Elemzés? Mit szólsz hozzá?

Hajni!
DOKI???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica
Eddig nálunk is jó volt minden ebben a hónapban, mert nem méricskéltem semmit és csak egymásért voltunk együtt. Tök jó is volt a szex. De most, hogy tudom, hogy peteérés közelében lehetek egyszerűen nem bírok magammal. Õt meg marhára nem érdekli, hogy mikor van peteérésem, akkor szeretkezik velem, amikor megkíván.

Betti! Nem tudok mit mondani én a helyedben már megőrültem volna. Nagyon-nagyon szorítok neked! Mindig azt mondom, amíg fenn van a hő addig királyság. Nekem még a leesés után is van egy-két napom (felkészülési idő) amíg magas a hőm meg sem fordul a fejemben, hogy megjöhet.

Kép

Kép
kamilla306

Vica!!

Kép Kép Ez szuper!! Kép

Kata!

Még én sem gratuláltam az évfordulótokhoz. Még nagyon-nagyon sok évefordulót kívánok nektek! Kép

Lola!

Végigolvastam! Nagyon drága vagy, köszi: Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Nem semmi mennyiséget írtatok mióta nem voltam Kép. Mire mindent végigolvastam elfelejtettem mit akartam írni.

Kata, javítanál ma 1 cn-re? Köszike

Éjszaka már teljesen normálisan a piros ömlött, és görcsöltem is rendesen. Szóval most már tuti kilőve a cickafark, mert ez így nem jó, én életemben nem barnáztam előtte, most meg....

Megvettük a járólapot Kép. 3 fajta járólap, meg a konyhába a csempe. A fürdőbe és a WC-be szombaton vesszük.

Dokihoz addig míg megvan tuti nem megyek. Szóval majd jövő hét közepe vége felé hívom fel. Addig ne is kérdezzétek.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt!

Hajni!
Fénykép a járólapról? Vagy majd a kész burkolat?Kép

Lola!
Kibogarásztam a könyvet. Tök jó, hogy idetetted!Kép Ha elöbb olvastam volna, mennyi jótékony hatása van...
Hogy vagytok egyébként?

Beuka!
Milyen suliba mész?

Hát, mostanában elszoktam az evéstöl. Az émelygés miatt tegnap nem csak a joghurt, hanem az ebéd és a vacsi is elmaradtKép Ráadásul olyan fáradt vagyok, hogy tegnap 9kor az ágyba zuttyantam, nem is csináltam semmit, párom meg kivan, hogy miért vagyok ilyen fásult...Semmi sem tökéletes! De ma megyek dokihoz, remélem, már látni fogom a Picúr szívdobogását!Kép

Kép
Kép
maminti81

Helló Csajok!

Vica még jó, hogy épp most konstatáltad, hogy milyen rossz, hogy nem tudok jönni napközben Kép
Na jó ez egy kivételes alkalom, mert már itt vagyok Gyöngyösön (suliban) 12-ig nincs órám így ráérek kicsit Netezni. Csak a helyszín necces egy kicsit. Egy könyvtárban csücsülök, ahol szinte sorok állnak a gépekért Kép az infotermet még nem nyitották ki Kép
Egyébként ez a hűtőre üzengetés valóban igaz Kép olyan mintha "csak" üzengetnénk.

Zsu tudom-tudom nem szemölcs, ne haragudj nem akartalak megbántani! nagyon szorírok, hogy eltűnjenek!!!

Kamilla sajnálom a tegnap esti dolgot!!!Nem tudod valami női praktikával kiprovokálni ilyenkor, hogy megkívánjon???

Betti miért vagy abban annyira biztos, hogy meg fog jönni, vagyis miért akarod, hogy megjöjjön?? Tudod jól, hogy egy csomóan barnázgatnak meg vérezgetnek közben! NAGYON SZORÍTOK, hogy NE jöjjön meg!!!

Hajni úgy sajnálom, hogy megjött Kép
most elhúzol mellőlem???
Várjuk a képeket!!

Maminti Gyöngyösre járok a Károly Róbert főiskolára. III.évfolyamos levelezős vagyok.
De jó, hogy ma mész UH-ra! Biztos fogod látni a szívdobogást!!!
MAjd gyere ám elmesélni!!!

Kép
Kép
beuka

én tegnap nem is láttam, hogy Lola az oldalakat is beillesztette.
Tök jó, szereintem nagyon jó ötlet, mert azt el akartam mondani, hogy attól, hogy még valakinek nem jön be a cickafark, nem kell teljesen lejáratni!! Ha nem jó, abba kell hagyni és kész!!
ÉS NEM AKAROK EZZEL SENKIT MEGBÁNTANI!!!!!
Lola köszi, hogy felraktad!!

Kép
Kép
beuka

Beuka nem bántottál meg!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Beuka!

Köszi, hogy még drukkolsz!!! Kép Mit tanulsz egyébként? Nem írigyellek a levelezőség miatt, nekem is volt benne részem.

Maminti!

Majd kérünk fotót a babuciról.

Betti
betti73

Jajj, remélem nem értettétek félre, amit a cickáról írtam. nem azt mondom, hogy maga a tea nem jó, hanem azt, hogy VAN OLYAN AKINEK nem jó.
Egyébként Lola képeinek hatására este megitatok az urammal egy bögrével, mert sokat fáj a feje.
Szóval én nem írtam le a teát, de rendszeresen nem fogom inni. Csak ha eszembe jut.Kép

A 10. napon vagyok és még ma is volt egy pici barna. Ez ugyan mitől lehet????? Az elején nem volt barna, hanem egyből ömlött (bocsi) de ezt a végén-pecsételést nem értem.

Maminti!
Hánykor mész dokihoz? Nagyon kíváncsi vagyok! Biztos halljátok már a Pici szívét. Jajj, de jó neked!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu akkor örülök!!!!

Betti hát persze, hogy drukkolok!!!
nem lenne nekem semmi gondom a levelezősséggel, csak a munkahelyemen egy kicsit jobban tolerálnák!
Na meg ne lenne ilyen k.. messze!

Vica ilyen barna egyzser nekem is volt ilyentályban. Azóta sem tudom mi lehetett.

most sajna le kell lépnem, mert másnak is kellene a gép.
Sziasztok!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Később még visszajövök!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Köszi a táblát. Kép

Betti
betti73

Mindenki elpárolgott ebédelni?
Akkor jó étvágyat.
Ha meg sok a munka, akkor kitartás. A mai nappal vége a hét javának.

Nálunk ma alig van vevő. Hónap vége van. Sajnos.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mindenki elpárolgott ebédelni?
Akkor jó étvágyat.
Ha meg sok a munka, akkor kitartás. A mai nappal vége a hét javának.

Nálunk ma alig van vevő. Hónap vége van. Sajnos.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Tényleg senki!
Én vagyok széjjel unom aza gyam, mindjárt megyek haza, párocskám palacsintát sütött!Kép
Remélem holnap azért többen leszünk mert holnap sincs mit csinálnom!
Hát nem jó munkahely ez??KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Zsuzska! Betti!
Idételen kismama munkatársaitok vannak! Nagyon nem csípem az iylen beállítottságú embereket! Azt hiszik, hogy ők a világ közepe, és rajtuk kívül nem létezik senki. Na majd amikor megszülnek ők lesznek a bezzeg anyukák, akik mindig azt fogják mondogatni, hogy bezzeg az én gyerekem így meg úgy! ...

Most önző módon egy kicsit magunkról írok. Ma megint 36.9 volt a hőm, de ugye ma később keltem. Beírtam a fertilytibe, és vasárnapra teszi a pé-t. Ugye pénteken-szombaton görcsölgetett egy kicsit a pocakom, szombaton volt a tojásfehérje, és hétfőn ment fel a hőm. Múlt vas. nem mutatott az UH érett tüszőt. Szerintetek egy hét alatt megérhet-e egy? Nem merek reménykedni, mert uyge volt akció is, de hát ugye az orvosom azt mondta 0 az esély, biztos ami biztos jövő hét szerdától várom, hogy jöjjön meg, de azért nem hagy nyugodni a dolog. KépKépKép

Betti!
vérzéseddel mi van? Megjött rendesen, mennyi az a kevés?

Viki!
remélem meg olvasgatsz minket. Még pár kérdés. Miylen teszteket használtál, milyen típusúak lettek negatívok? reggel csináltad-e? Doki mit mondott erre?

moni

Sziasztok!

Zsuzska! Betti!
Idételen kismama munkatársaitok vannak! Nagyon nem csípem az iylen beállítottságú embereket! Azt hiszik, hogy ők a világ közepe, és rajtuk kívül nem létezik senki. Na majd amikor megszülnek ők lesznek a bezzeg anyukák, akik mindig azt fogják mondogatni, hogy bezzeg az én gyerekem így meg úgy! ...

Most önző módon egy kicsit magunkról írok. Ma megint 36.9 volt a hőm, de ugye ma később keltem. Beírtam a fertilytibe, és vasárnapra teszi a pé-t. Ugye pénteken-szombaton görcsölgetett egy kicsit a pocakom, szombaton volt a tojásfehérje, és hétfőn ment fel a hőm. Múlt vas. nem mutatott az UH érett tüszőt. Szerintetek egy hét alatt megérhet-e egy? Nem merek reménykedni, mert uyge volt akció is, de hát ugye az orvosom azt mondta 0 az esély, biztos ami biztos jövő hét szerdától várom, hogy jöjjön meg, de azért nem hagy nyugodni a dolog. KépKépKép

Betti!
vérzéseddel mi van? Megjött rendesen, mennyi az a kevés?

Viki!
remélem meg olvasgatsz minket. Még pár kérdés. Miylen teszteket használtál, milyen típusúak lettek negatívok? reggel csináltad-e? Doki mit mondott erre?

moni

Bocsi, de meg van hibbanva a babanet, én csak egyszer küldtem el. Nektek is tök lassan jön be az oldal? És lassan küldi el?

Zsuzska! Vica! Én online vagyok most!

moni

Nekem nem működött rendesen a babanet. Egyébként majd elalszom.

Móni!

Csak a wc papíron van dolog, inkább narancsos a színe. Nem tudom,hogy miért van, a hőm b...szik lemenni, pedig nagyon szeretném, ha rendesen megjönne. Fertility "felszólított", hogy csináljak tesztet, mert több, mint 18 napja magas a hőm. Ezen kívül a mellem megint fáj belül, mélyen. Hasam teljesen normális állapotú és nem is érzek semmit.

Betti
betti73

Betti!
Én már tuti nem bírtam volna eddig se, és teszteltem volna! Jó-jó, hogy megbeszétük, hogy várunk, de eltelt már a 3 nap,a mit olvastam. Tesztelj a héten légyzsi, mert megesz a kíváncsiság! Sokaknak az első 3 hóban még vérzése is van, nem is sejtik hogy kismamák! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép A hasamat én sem éreztem egyikkel sem! Kép

moni

Ha holnap változatlan lesz a helyzet, akkor pénteken tesztelek egyet, korábban nem! Kép

Betti
betti73

Betti tesztet követelünk!

Móni, most már megyek, de holnap remélem leszel!!
Mikor jöttök megint??

zsuzska80
Szombathely

Hát Betti! Nem semmi csaj vagy. Irigyellek a türelmed miatt.
HAJRÁ!

Keditkével mi van?

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!

Azért vagyok türelmes, mert tudom,hogy negatívat tesztelnék. Szerintem csak simán késik és holnapra lemegy a hőm és szépen megjön.

Keditke!

Merre vagy?

Betti
betti73

Zsuzska!
Pénteken megyünk. Azaz holnap után.
Holnap nem tudom mikor jövök, kezdődik a suli, megyek kozmetikushoz is. V.sz. csak du. tudok benézni meg este.

Betti!
Na jó, kibékülök a pénteki teszteléssel! KépKépKépKépKép De ne leygen ám mellé beszéles, meg megfutamodás!!! Szerintem pozitív lesz! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

moni

Betti!
Nem fog megjönni! KépKépKépKép És nem emgy le a hőd sem! KépKépKépKép

moni

Móni!

Igen, még olvaslak titeket!

A teszteket mindig "reggel" csináltam, mármint ébredés után, mert pont egy éjszakás műszak utáni, 15-órai ébredéskor csinált teszt lett pozitív.

A tesztek nevét már nem tudom megmondani, de az elején az olcsóbbakat használtam, a papírcsíkosakat.
Majd szinte minden fajtából vettem, amit a DM-ben és a Rossmanban kapni lehetett. Az első + tesztet eltettem dobozzal együtt, annak a neve Rapi-Preg Direct és a DM-ben lehet venni. Ez nem papírcsíkos, hanem olyan műanyag bevonatú, kb. 1000 ft volt, ha jól emlékszem. A többinek nem tudom már a nevét, de szintén 999 ft volt a dm-ben egy rózsaszín-fehér színű, műanyag bevonatos, zöld-rózsaszín dobozban lévő teszt is, egy mosolygó fej van rajta, de a nevét tényleg nem tudom már! Szerintem bemész egy DM-be, min 3 fajtát fogsz találni ami nem papírcsík, hanem egy kicsit komolyabb, és szerintem megbízhatóbb is.

A dokinak mondtam, hogy nem akartam elhinni, hogy pozitív, merthogy előtte pár nappal még nem volt az, így csináltam még egy párat, hát nevetett rajtam, és azt mondta, hogy azért a 29. napon még ne várjam komolyan a + tesztet. A 34.-re már nem mondott semmit, de a lényeg az volt, hogy + lett.

Sok sikert és kitartást!

Viki
37+6

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Igenis Móni!!! Kép Értettem! Kép Ha holnap nem lesz semmi, akkor veszek tesztet és pénteken reggel megcsinálom.

Betti
betti73

Nekem is a rózsaszín-fehérböl van + tesztemKép Azt hiszem, az a One Step.

Keditke!
Merre jársz?

Betti!
Vannak idegeid, az biztos!Kép De igazad van, nem kel görcsölni ezen! Ha van babó, kibírja még azt a pár napot a teszt, ha meg nincs, miért lenne jó egy negatív teszt.

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?