Babus!
Bocsi, csak most olvastam, hogy kerted nezzek be a masik topicba. Megyek is olvasni, es ha tudok, segitek.
Vanda!
Hat en mennek a vizsgalatra, de nem rajtam mulik
A futyi kerdesen mar most kivagyok. Nekem a vedono, es a dokino is azt mondta, ne piszkaljam min 1eves koraig. Aztan masok meg azzal farasztanak, hogy rosszul teszem, mert le fog tapadni, furdesnel huzogassam. Lassan mar elegem van, mert valaki szerint mindig rosszul csinalok valamit. Vagy a szoptatast, vagy ezt, vagy a csuda tudja mit. A volt kolleganom kisfianak a futykoset egy kedves egeszsegugyis ismerose megpiszkalta, mert szerinte kell a kisfiuknal. Na utana egy csomot jartak dokihoz, mert ugy elintezte szegenynek. Szerintem a csajokkal sem konnyebb, eszakrol delre, vagy delrol eszakra torlod nekik, ott meg ez a gaz
Intim kerdesedre a valasz, en nagyon jol, sot mindkettonknek szinte jobb, mint volt
Szerencsere, mert en ettol nagyon feltem.
Ha jol szamolom Mate es Atti kozott egy het es 6perc van
Atti 06.16 22.35 szuletett.
Mea!
megadom megegyszer 20-432-54-74 Nagy megtiszteltetes szamomra, hogy en tudosithatok a babatokrol. Komolyan, nagyon orulok neki!
Fajasok: az csak jo, nekem ezt mondta a doki. Nekem tobb hettel szules elott voltak fajasaim. Nagyon feltem, hogy nem ismerem majd meg az igaziakat. Hat majdnem igy is lett. Nekem a derekam utolso pillanatig nem fajt. Tobbszor kemenyedett, gorcsolt, fajt elotte. Ennek azert orulok utolag, mert az elosegitette a mehszaj kitagulasat, szoval megroviditette a vajudasomat. Egy hettel szules elott voltak tobb oran at 7perces fajasaim. Szabalyos idokozonkent jottek. Aztan a szules napjan nekem 3percesekkel kezdodott. Anyosom pont nalunk volt, o nezte az orat es irta a fajasok idopontjat du 2tol. Azt mondta szerinte nem szulok, mert lazan viselem a fajasokat, es nem faj a derekam. Na ra 8 orara meglett Atti
5mentunk be a korhazba. Az igazi, eros fajasok nekem csak este 8kor indultak be, burokrepesztes utan, es 10.35megvolt Atti. Jaj, de jo volt. Ugy atelnem megint. Eletem legcsodalatosabb napja volt, es neked is az lesz.
Kepzeljetek, az Atti este tiztol reggel 6ig aludt, utana visszaaludt meg tizig, es megint alszik
Arra ebredtem, hogy csupa nedves minden korulottem, hat a tej folyt szerte-szet
Ilyen mar nagyon reg nem volt. Majdnem oromtancot jartam. Tudjatok, rettegek attol, hogy nekem nincs tejem. Olyan boldog vagyok!!! Tegnap voltunk Fehervaron a baratainknal, nagyon zizi volt Atti. Sirt, szopi kozben bealudt, es csak 20perceket aludt, utana ehesen, orditva ebredt. Igy szinte egesz nap csak szoptattam