Sziasztok!
Anett!
Ide küld az imél címedet, ha gondolod:ilgyakukaccitromailponthu
De találkozhatunk is,csak nekem nem jó a szerda,vagy péntek délután vagy jövőhét.
Hozzánk is becsengetett egy fótós,sőt nem is egy,de úgy látszik,rosszul választottam,mert nem voltam megelégedve vele.Nem elég,hogy 4 hónapon keresztül aggódtam,hogy nem átverés ez az egész, (fizettem neki előleget)és akkor még neki állt feljebb,hogy rámertem telefonálni a megbeszélt napon fél 12-kor, hogy képzelem,a papíron 9-12 óra volt írva,várjak türelemmel.
Kifizettem 11.000 forintot 24 darab fényképért+2 nagy (méretét most nem tudom,de A4 es körül van)és további 500 forintot kért képenként,mert 36 darabot fotozott összesen. Most mit csinál a többi képpel,amit nem kértem?Kérdem én?
Akkor az volt a baja,hogy minek öltöztetem át annyiszor?(3+1 meztelen)Persze ,mert nagyon sietett,fél óra alatt akar lefényképezni egy pici babát?
Na mindegyj,többet nem is hívtam.
Most nem elrettenteni akartalak,nem vagyok én olyan háklis,de szerintem másnak sem tetszett volna ez a viselkedés.
Nagyon érdekes lehet a munkád
Ha arra járok megfogom nézni az tutti
Mesélj a lányokról!
Szoptatsz még?
Évi!
De jó hogy jöttél!
Kinek volt a névnapja?
Én a Martinkába jártam,na mindegyj,csak olyan ismerős volt.
Állatkert
Gondolod,hogy már élvezné? Cirkuszba még nem mertem elvinni a Balatonon,kicsinek találtam.
Ismerős a helyzet
Nálunk is volt vita az elején a gépezésből,de mára már rendeződött a helyzet
Próbálom arra az időpontra időzíteni mikor nincs itthon
Vagy ha itthon is van ,éppen elfoglalja magát valamivel
Pusz:Ildikó