Sziasztok Lányok!
Szia Fanka, örülök neked!
Nem tűntem el, csak zűrösek a napok, és mikor van egy kicsi időm akkor pihizek.
Nagyon sok téma volt az utóbbi két napban míg nem voltam.
Csilla!
A bőrfeszesítő krémnek szerintem inkább citromsárga flakonja. Kíváncsi vagyok nektek segít e majd!! Várom a visszajelzéseket!!
ÉN is adok a babónak tejpépet még az esti fürdés előtt egy fél órával. Nekem bevált. Mikor nem fogzottunk akkor reggel ötig aludt. Most meg tök mindegy mit csinálok akkor is felkell kétszer éjszaka.
Ma végre még lejjebb tettük az ágyikóját mert már kinézett a tetején a felnyomta magát, és féltem nehogy rájöjjön hogyan kell felkapaszkodni.
szerintem is jó a Dentinox kenőcs, bár csak akkor amikor a végét járja, mivel csak felületi zsibbadást okoz egy kicsit.
Én adok neki fájdalomcsillapító szirupot is ha nagyon látom hogy szenved. Inkább mint hogy szenvedjen.
Hogy mi van a védekezéssel?
Én már hat hét után, mikor letelt a szex mentes időszak elkezdtem szedni gyogyit. A dokimhoz mikor visszamentem hat hét után ellenőrzésre, hogy minden úgy gyógyul e ahogy kell, egyből ezzel fogadott.
Szóval lehetett volna injekció, vagy spirál vagy tabletta.
Ezt a gyogyit lehet szedni szoptatás alatt is, de ha csökken a tejem akkor már kevésbé hatásos.
Tehát nekem már lassan ill. már mostanában vissza kell néznem hozzá valami másért.
Én nem mertem kockáztatni. Most még nem akarok kicsi tesót. Tényleg nektek lesz második, harmadik negyedik???
Fanka!
Nekem is nagyon sokat dolgozik a párom, átérzem ami nálatok van.
MI is próbálunk minél többet együtt lenni. De sajnos este már mindenki fáradt. Sokszor csak arra van erőnk hogy egymás karjaiban aludjunk el.
Na most megyek mert még mindig beteg. Ápolgatom egy kicsit.
Sziasztok!
Nyugodt éjszakát!!
Betti