Új privát üzeneted érkezett!

Niki
nyugtatalak=nyugtattalak
dedina

Niki
nyugtatalak=nyugtattalak
dedina

Lara! ez ismerösKép volt hogy Orsi is naponta 3x öltözött át. Ha nem óráisi böfi, akkor a kifolyt kaka miattKépKép

Kriszta! Örülök hogy minden rendben!

Boborlyán! Nekem lapar 3x volt, hiszteró 1x, de másnap mindig hazamehettem. Nem vészes egyik sem, lapar után is csak picit fájt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
az előbb voltam pipilni, amikor megtörölgettem, jött egy kis barnás nyálka. A beültetés után ez természetes? Még csak tegnap ültették vissza. Néha elfog a hirtelen melegség. Reggel, mintha hullámzott volna a hasam. Nálatok is volt ilyen? vagy már kezdek bedilizni? 4. beülteté után már lehet, hogy nem is lenne csoda.
Timi
latimi

Krisza!
te éreztél vmit, amikor kezdett megtapadni! egy picit szurkál alul a hasam. Ez jó vagy nem jó? Vagy ez a beültetés után normális?
Timi
latimi

Timi
Én nemtudok erre mit írni, én még most készülö az elsőre.De a lányokbiztos megírjákmajd tapasztalataikat.Egyébként több helyen olvsatam, akiknek sikerült,hogy barnáztak.Sőt most, hogy megszületett Laráék Andorkája, vissza olvastam az archívban, hogy hogy is kezdődött Larának 9 hónappal ezelőtt, és nála olvastam, hogy még majdnem rendes vérzése is volt.És látod ma már a kezében tartja a kis drága babócáját.

Lányok
Van egy olyan topik, hogy:Császárral szeretnék szülni.Kiváncsiságból bele olvastam,mert nem tudtam elképzelni mi az, ami miatt egy nő császárral szeretne szülni.(én elég császár ellennes vagyok, persze ha muszáj, akkor nincs mese.)De szerencsétlennek, az miatt, hogy nem császározták meg, majdnem meghalt a kislánya,de életben maradt, csak sajnos súlyos agyikárosodást szenvedett, ami akadályozza a fejlődését.Ti nem ismertek olyan orvost, aki megérti az aggodalmát, és az előzmények ismeretében hajlandó lenne őt császárral szüleszteni?

Teljesen meglepődtem magamon,hogy én ilyet kérek valakitől, aki engem ismer az tudja, hogy csak legvégső esetben szülnék császárral.De a nő helyében talán én is így döntenék.

Edina
dedina

Timi!
Noha nekem rendellenes terhességem volt az 1.lombikból, nem vagyok igazán kompetens a témában. De annyit tudok, hogy a megtapadás a beültetés után 3-4.napon kezdődik meg, és egy héttel később ér véget. Addig még blasztociszta állapotig fejlődik a babó, nem tapadóképes. Úgyhogy még korán van nézegetni a jeleket Kép A barnázás inkább felszíni hámsérülés a katéter felvezetése miatt, a megtapadást nem befolyásolja. Nyugi.
s_norka

Szia Timi!

Sajnos én sem tudok neked megnyugtatót írni,mert sajna még nem vagyok terhes,és lombikom sem volt még.Nagyon szorítok neked hogy ez most sikerüljön!Nekem az inszemináció után egy napig volt vérzésem,de azt mondták egy kb.négy napig normális.De nyugodtan telefonálj be az intézetbe,és kérdezz rá,hogy ez meddig normális.Nem fognak haragudni,szerintem még az orvosod sem.
Velem most nem történik semmi.Fáj a hasam,mert abbahagytam a duphastont,és meg fog jönni.Biztos durva lesz megint,ha már most ennyire görcsölök.
Edina!
Ha ilyen problémás szülése volt,és ezt elmondja amikor megismerkedik az új orvosával,ha normális a doki,meg fogja érteni,és meg fogják császározni.Annak ugyanis semmi értelme,hogy a félelmei miatt bepánikoljon,és úgysem fog tudni megszülni simán!Nálunk is volt már ilyen,sőt olyan is akinek a terhessége elején az édesapa meghalt,és ezért nem érzett elég erőt ahhoz hogy újabb szenvedést kelljen átélnie.
Szóval van remény szerintem.

Na de most jó éjt kívánok mindenkinek!Megyek aludni,mert holnap nappalozok!
Sziasztok! Jó éjt!
kavicska

Kavicska
Igen én is így gondolom, csakírta a csajszi, hogy akinél volt doki, az azt mondta neki, hogy ,majd Õ megmutatja, hogy tud simán szülni, minden baj nélkül.Ezért kérdeztem, hogy tud e valamelyikötök olyan dokit akivellehet beszélni.
Neked amúgy rossz, vagy jó, hogy sok baba között dolgozol.Én nem tudom, hogy hogan viselném.Neked segít, vagy nehezebb így?Amúgy melyik kórházban dolgozol?

Edina
dedina

Sziasztok!
Most voltam a kelleme choragon szurin. Igazán megnyugtató lenne,ha éreznénk, hogy megtapadnak-e. A reggel rosszul indult, mert volt egy kis hányingerem, egy picit fáj a fejem. Ez az időjárás sem jó. Eszem finomakat, jo sokat is iszom. A vörösbor sem marad el. Hirtelen ennyi a jajgatásból. Szép napot mindenkinek.
Timi
latimi

Timi
Kitartás!Pihenj nagyon sokat,és probáld magad jólérezni.Minden rendben lesz, ne aggódj!Nagyon szorítok érted, vagyis értetek!
Pár hétmúlva érezni fogod, hogy ott van(nak) a kis lurkó(k).Fogadd meg a jótanácsokat, amit a lányok adnak.A hús,meg a víz,meg a bor, meg a pihenés,meg a séta, a méh vérkeringése miatt.
MInden rendben lesz!
És ha jajgatni van kedved, csak gyere és jajgasd ki magad nekünk, nyugodtan.

Edina
dedina

Edina!
Köszi. Nagyon rendes (ek) vagy(tok). Az ásványvizet én csak italporal tudom meginni. Az nem baj?
Timi
latimi

Sziasztok!

Most van egy kis időm, úgyhogy gyorsan írok reggeli közben.

Edina,
a tortát Peti kapta a munkatársaitól Andor születésére. Nagyon helyesek voltak a srácok, és a torta is isteni volt. Kép

Úgy látszik még sincs annyi időm, Andor ébredezik. Folyt. köv...

Újra itt, csak visszaolvastam, amit azóta írtatok.

Timi,
Csatlakozom Nórihoz, szerintem is csak valamilyen felszíni sérülés. Egyébként Edina jól írta, nekem a rendes időben meg is jött és a 12. hétig vérezgettem. Ennek pedig az volt az oka, hogy az utro irritálta a méhnyálkahártyát. Szóval nyugi és bízz a kis margarétáidban Kép

Edina,
Én úgy indultam neki a szülésnek, hogy természetes úton szeretném, de nem utasítottam el magamban soha a császárt, mert csak az az egy volt fontos a számomra, hogy mindketten egészségesen éjük át az egészet. De azok után, ami a szülőszobán zajlott, a következő babámat is császárral szeretném megszülni. Az utolsó egy órában már az ájulás határán voltam a fájdalmaktól, de a méhösszehúzódások messze elkerültek, nem tágultam, szegény Andor meg addig kínlódott, míg a nyakára tekerte 2x a köldökzsinórt. Én nagyon szeretnék tesó(ka)t Andornak, de a normál szülés gondolatától a hideg kiráz. Szerintem nézzen a lány magának egy másik dokit, aki figyelembe veszi az előzményeket és az érzéseit is, mert így nem fog megbízni a dokiban és egy ilyen intim helyzet a bizalom a legfontosabb.

Kriszta,
Gyönyörű a Manócskád első sztárfotója. Tudom, hogy most vánszorognak csak az órák, de aztán meg olyan gyorsan elröpül ez a 9 hónap, hogy eszmélni sem lesz időd Kép

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lányok ! Kérek egy kis mensiűzőt, hogy még legalább hétfőig ne jöjjön meg !!
Ui. most beszéltem K.-val és mondta, hogy jó lenne egy hormon mielőtt nekikezdünk megint Kép
Ha ma/holnap megjön, akkor nem tudom levetetni a vért és csúszunk Kép(
Olyan marha vagyok ,mert előző hónapban nem csináltattam meg !! GRRRR !

A Kaáliban mennyiért csinálják a vérvizsgálatot ??

Fáj a hasam és úgy érzem ,hogy bármelyik pillanatban megjöhet ! KépKép

Ne haragudjatok lányok, most annyira magam alatt vagyok..

mniki

Niki, nincsen egy kis tartalék Utro-d vagy Duphastonod? Nyomj be párat 2 napig, távol tartja a mensit. Ha meg mégis baba, akkor... segít. Kép

Ezt a trükköt már Stella is alkalmazta, én is, nincs ebben semmi, ez a plusz progi a mensivel ki is ürül.
s_norka

Ja, nekem most úgy vettek hormont a 4.napon, hogy nem kellett fizetnem érte. De egyébként, ha ma megjön, mi a csudának ne tudnád levetetni? Hétfőn az pont jó. Nekem péntek du.jött meg, és kedden vették le.
s_norka

Nóri : na, azért, mert én a sima nőgyogyimra gondoltam, hogy ő leveszi. De hülyeség, most már belátom Kép

MEnnyi idő alatt van meg a Kaáliban a hormon ??
És ha K. nem írt beutalót, akkor külön kérnem kell tőle ?

Köszi az Utro-s ötletet Kép

mniki

Niki, pedig szerintem jobb, ha a nőgyogyiddal intézed, mert a Kaáliban csak 4 alaphormont néznek, 12 rugóért, és 1 hét alatt van meg. Kép Nekem szerencsém volt, mert éppen bent voltam K.nál, és beszólt a laborosoknak, ha már ott vagyok, vegyék le, és megúsztam ingyen... szóval nem tudom!
s_norka

Hú, ezt nem tudtam. Na, most tényleg nem agyalok, végülis hétfőig van idő Kép nem csúszok ki, ez tutifix !

mniki

Sziasztok,

Bocsi,hogy csak igy idetolakodom a másik topikba szoktam irogatni. Én is a Kaáliba járok és augusztus 20.-án volt a 2. inszemem. Duphaston-t kell szednem inszem napjától. A hasam fáj kb. 3 nappal később már éreztem, hogy felpuffad és feszitően kicsit görcsösen fájdogál azóta is.
Volt valakinek ilyen tapasztalata, a gyógyszer csinálja ezeket a tüneteket?

Kavicska,
Azt irtad, azután görcsölt miután abbahagytad a gyógyszert. Előtte nem fájt a hasad?

Fruzsina

fruzsina32

Lara!
próbálok nem izgulni. De ha most sem sikerül, így a 4-re, gutaütést kapok. A hasam alul állandóan szurkál. Érdekes módon csak a mellbimbóm fáj. Ilyen még egy beültetés után sem volt. Most már olyan vagyok, mint egy hipohonder. Mindig keresek vmit. Ezért előre is bocsika.

Timi
latimi

Lara!
a barnázás már elmúlt. Úgylátszik, ez megjavult.
latimi

Sziasztok!
Renoka
nagy nagy grat!!!
Nóri
Olvasom, hogy már jobban vagy. Nem fáj a köldöködnél? Nekem még fájdogál és egy kicsit barnázok is. Én nem tudom meddig voltam benn a műtőbe, nagyon rendesek a nővérek és az orvosok is a Bajcsyba, kellemes meglepetés volt. A műtéttet is jól viseltem (a szobatársaim már nem annyira, szegények egész nap hánytak, már délután kávéztam :-).
Szóval nálam minen ok, semmi összenövés sehol.
Egyedül az van, amit eddig is tudtam, hogy a bal oldalamon nincs semmi. Dr.László modnta, hogy petevezetékem sincs, szóval olyan, mintha ha a baloldalon levágták volna a cuccot. Így születtem, azért nem semmi, hogy 32 év kell, hogy ezt észrevegye valaki.

Nóri, te kontrollra fogsz vissza menni?
Olvastam, hogy írtad, hogy meghozzátok a vérzést és belefogtok a következőbe. Én úgy tudtam, hogy 6 hétig nem lehet lombikozni egy ilyen beavatkozás után. Illeteve nekem mondta a prof.,hogy 2-3 hétig vigyázni kell és ne is bújjunk össze, mert nyitva van a méhszáj és nagyon gyorsan fertőzést lehet kapni. Neked nem mondta?
Én is úgy vagyok vele, hogy igaz, hogy elég borsos az ára a dokinak, de legalább tuti, hogy nem szurja el.
Üdv mindenkinek!
byby

Tiszta mérges vagyok, alig bírtam fellépni a babanetre.
Fruzsina
Én nem tudok neked segíteni, de biztos írnak a lányok neked valamit.Én most állok az első inszem előtt, és kiváncsi lennék, hogy neked mennyibe kerültek a gyógyszerek.Csak hogy legalább halvány fogalmam legyen.

Timi
Mondjad nyugodtan a bajaidat.Mikor kell majd tesztelned?
Most már nagyon-nagyon küldöm a babatapasztó energiákat.

Edina
dedina

Byby, már vártam, hogy írj. Örültem, hogy te is kellemesen csalódtál.
De, mindezeket elmondta. Mi meghozzuk a vérzést, de még nem a stimuba fogunk bele, hanem a long protocollt készítjük elő. Nekem ahhoz peteérést kell csinálni Clostyval, és úgy a 21.naptól megy a szuri, és utána ciklusban van a tényleges stimu. Ez tehát októberre nyúlik át.
Érdekes, engem anyu kézzel etetett a műtét után 4 órával. A nővérke nagyon mérges volt, mert érezte a kajaszagot. Kérdezte: csak nem eszem? Egyszerre mondtuk: áááá, neeeeem... Kép Csak éppen a számban volt a kaja, amit még nem nyeltem le... Kép
Nekem a sebek nem is fájnak, nekem a pisilés gáz még mindig, a katéter miatt. A barnázás is megvan még.
s_norka

Ja, kontrollra vissza kéne menni, csak nem tudom, minek... de ha mégis úgy adódna, hogy ott szülök, nem kéne kekeckedni a dokival. Titeket elküldött a szülőszobát megnézni? Minket végigkalauzoltak ott utolsó nap a párommal... Kép
s_norka

Edina! nekem a doki mondta hogy császárt javasol, mert fejletlen a méhem és nehezen sikerült a terhesség is, meg kihordani is, nem akart kockáztatni. De volt olyan orvos, aki szerint meg kellett volna probálnom természetesen megszülni Orsit. Hát én sokkal nyugodtabb voltam, hogy nincs az a kockázata ami miatt nem javasolták, mellesleg nekem a császár is komplikáltabb volt (és még rosszabbra is kellett számitanunk) mint másnál. Amugy én örülök hogy egy percet sem kellett vajudnom, a császár csak 2 napig fájt nagyon, de az sem volt olyan erös fájdalom hogy akár gyogyszert kellett volna kérnem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Fruzsi!
Szia itt köztünk!
Ami azt illeti nekem előtte is fájdogált kicsit a hasam,de csak akkortájt amikor amikor közelgett a késleltetett mensi(olyan 12-13.naptól.Amikor az inszemen túlvoltam,akkor is fájdogált a hasam,de csak amikor éppen pisiltem azaz ha hasprés volt.Nem tudom minek köszönhető.
Sajnos engem az ezelőtti ciklusban megviccelt a Duphaston.Puffadt volt a hasam,fájdogált is ,tele is éreztem,hányingerem is volt, a cicim is fájt,de baba sehol nem volt.Persze ez nem jelenti hogy neked sincs!!!!!
Ebben a hónapban például semmi terhességi tünetem nem volt azon kívül,hogy fájtak a ciciim.És persze babám most sem lett.Kép
De majd legközelebb októberben.Akkor futunk neki a következő inszemnek.Addig majd megpróbálok egy kicsit belepiszkálni a szerkezetbe.Legrosszabb esetben az következhet be,hogy nem lesz peteérésem,ami egyébként sincs,csak két heti szurizásra!
Ígérd meg,hogy nem leszel negatív azért mert elolvasod amit írtam!!!!!
Két terhességet akkor sem lehet összehasonlítani ha egy szervezetben zajlik,és két különböző szervezet pedig teljesen máshogy reagálja le a hormonális változásokat!
Szóval fel a fejjel! Mennek a drukkok ezerrel!
És azért gyere és újságold el nekünk a jóhíreket!
Szia
kavicska

Mint ahogy már írtam,az én császár "ellenes" gondolataim csak addig terjednek, míg nincs vészhelyzet, vagy, mint Karmennél is, valami kontraindikáció.Ez csak azért van,mert én nagyon szeretném átélni a szülést, minden fájdalmával együtt, persze csak ha minden rendben van, ha valami kis gyanú is van, hogy nem fog menni, akkor legyen császár.Biztos 1-2 napig csalódott lennék, de nem érdekelne, ha mind ketten, hárman egészségesek lennénk.Ez az érzés is azért lehet bennem,mert nekem valószínűleg császáros szülésem lesz a magasvérnyomásom miatt.És mivel ezt már tudom, azért szeretném jobban a hüvelyi úti szülést.
De azért remélem nem értettetek félre, mert nincs nekem semmi bajom a császárral, csak hát a szülés mégis csak az amikor simán szül az emberlánya.
De ha Anikó (másik topik), vagy Lara helyében lennék én is azt érezném, amit ők.Teljesen megértem.
Na remélem sikerült megmagyaráznom az én érzéseimet.És nem értetek félre.

Edina
dedina

Edina,
nem értetettelek félre és megértem az érzéseid. Én is szerettem volna hüvelyi úton szülni, de ez van. Szerintem az a jó hozzáállás, ha előre minden variációt átgondol az ember lánya és emésztgeti a lehetőségeket. Akkor nem fogja meglepetés érni. Szóval nem kell magyaráznod az érzéseidet, szerintem tök okés velük minden Kép Azért majd számolj be, hogy mi lett Anikóval, keresett-e és talált-e másik dokit.

Timi,
örülök, hogy elmúlt a barnázás Kép Minden rendben lesz Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Ha nem is jelentkezem sokat gondolok rátok és drukkolok nagyon-nagyon!!!

Edina!
Boltba járást említettem igenKép, de most még csak nézelődünk, mert nem tudjuk a babónk/babóink korátKép. Amint már réges rég írtam nem biztos, hogy jól állna egy rózsaszín rugi egy 1,5 éves legénykénekKépKépKép. Elmentünk a Brendonba, hát gyönyörködtünk, olvadoztunk és álmodoztunk.
A 6 hónap nagyon jó. Bárcsak nekünk is ilyen hamar sikerülne.....

Üdv mindenkinek!
Szép hétvégét!

Andornak sok-sok puszi!

Egy kis gólyacsalogatóKép, múltkor bejött!Kép
Kép
Renóca
süni_renóca

Sziasztok!
Nagyon jó álmom volt. Ikreink születtek. Egy fiú és egy lány. Amíg én bent voltam a kórházban, addig a férjem megvett mindent. Amikor felébredtem, a cicim majd leszakadt. Néha felfújódik a hasam, néha pedig olyan, mint amikor meg akar jönni. Alul, baloldalt úgy tud szurkálni, hogy csuda.

Edina!
7-én kell majd tesztelnem. Ez a szám nagyon kísért bennünket. Remélem beigazolódik, hogy többnyire minden embernek összejön a 4-re.

Szép napot mindenkinek!

Timi
latimi

Edina! szerintem mindenkinek joga van mást gondolni, aki eleve elveti a császárt azt is megértem (persze ha orvosilag indokolt az más) de aki meg szivesebben szülne ugy én azt is megértem.

Timi! vigyázz, az álmok gyakran valóra válnakKépKépKépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nagyon bírnám, ha valóra válna. ez lenne a legszebb ajándék az életemben
Timi
latimi

Edina Kép
szerintem császárnál is átéled a szülés minden fájdalmát. Igaz nem akkor, hanem utána.
Én megtapasztaltam a fájásokat utána, mert 6 órán keresztül úgy görcsöltem, hogy csillagokat láttam, hánytam a morfintól...
szóval szerintem fájdalom minden esetben van, csak másként.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Nóri!

Én nem megyek kontollra, azt mondta, hogy a varratot is ki tudom venni ha akarom, persze ő is kiveszi szívesen. A szülőszobát nekem is mondta, de nem néztük meg. A férjem így is azt mondta, hogy legszivesebben itt hagyna, hogy szüljek gyorsan :-). Van amikor sokkal nehezebben viseli a babátlanságot mint én. Nem értem miért haragudott a kaja miatt a nővér, lehet, hogy nagyon ki voltál merülve és nem akarta, hogy rosszabbul legyél, nem? Majd én is hívom Krizsát aztán megbeszéljük, hogy hogyan tovább.
Byby
byby

Lara
Anikó keres, és talán most kapott egy jó tipett, majd felhívja.Igazából jövöre szeretnének kistesót.
Remélem te már egyre jobban bírod a csodálatos hétköznapokat.Ami persze néha igen-igen fárasztó.

Renóca
Tényleg emlékszem már, hogy írtad.Én is remélem , hogy mielőbb lesztek anya és apa!Nézelődjetek csak,az szerintem jót tesz a léleknek,főleg mikor már biztos, hogy lesz egy, két ördögfióka.

Timi
Örülnék neki, ha tényleg beigazolódna az álmod!Nem sokára megtudjuk!Vagyis egy kicsit messze van, de gyorsan eltelik.Akkor most hány nap telt el a beültetés óta?3, ha jól emlékszem?Akkor már lassan ágyazódnak be a kis helyükre.

Kriszta
Mi újság nálatok?Hogy bírod a munkát?Egyébként hogy tervezed meddig dolgozol?Babókád jól van?Mikor mész legközelebb uh-ra?

Edina
dedina

Niki
Veled mi újság?Meg vetted már a holnapi tesztet?
Kiváncsi vagyok ám nagyon.Írj, ha bármi van!

Edina
dedina

Edina!
Szerdán ültették vissza, 11.30-kor. Így ez már a 3. nap. Azóta őrizgetem őket. Délelőtt 10.17-kor megmértem a hőmet: 37,5 volt. Gondolom ez nem jelent semmit. Délutánonként mindig alszom egy órát. Ilyet nem szoktam csinálni. Lehet, hogy ez is azért van, mert próbálom bebeszélni magamnak, hogy megtapad, és így reagál rá a szervezetem. Nagyon szeretnék vmi konkrétat érezni, ami jelzi, hogy tutira megtapadtak. Már csak 1 beültetésre van lehetőségünk. Most össze kell jönnie. Most is akkorát szúrt vmi a hasamban. remélem, nem felejtett bent vmit a Krizsa. Ez hülye vicc volt, bocsi. de már a keserűség is beszél belőlem. Csak az furcsa, hogy ezek az érzések még egy beültetés után sem voltak. Csak a mensi előtt volt hasfájás, de akkor meg is jött. Talán ezért fantáziálok. Bocsi a hosszú irományért.
Timi
latimi

Timi
Nem is írtál olyan sokat, meg egyébként sem baj.Az írásaidon érződik, hogy mennyire szeretnéd.Higgyél benne az a legfontosabb dolgok egyike.Ne keseregj, míg van esély, hogy megtapadjanak.Ha véletlen nem, de ez ugyebár nem fordulhat elő, majd rá érsz akkor keseregni.De ez nem fog bekövetkezni, mert minimum egy kis emberpalánta ott marad veled még kb.9 hónapig.Renóca is elküldte a gólya csalogató békáját is, itt van a zebrám is, aki négy zebracsíkjára ugyan írigy lett.De azóta beszéltem vele.Remélem most már nem írigykedik többet.És odaad neked is két csíkot.
Ez tudom milyen érzés, hogy biztosat akarsz tudni, de pár napig még ki kell húzni.Aztán a teszt meg már ugyis megmutatja, de ha még se, a vérvétel ki fogja mutatni a babádat, babáidat.Addig is pihenj sokat.És ne idegeskedj!

Edina
dedina

Edina!
Köszi a drukkot. Megettem egy 1/2l-nyi levest na meg sok husit, hogy bentmarasztaljam őket. Most felteszem a lábam 2 óriási párnára.
Timi
latimi

Edina,

Az inszem a Kaaliba 30 ezer Ft a gyógyszerek kb. 10 ft-ba kerültek. Én closty-t kaptam peteérésre, tüsszőrepesztésre Coragon-t, inszem után napi 3x1 Duphaston-t. De van aki szurikat kap, azok sokkal drágbbak 20-70 ezer Ft.

Kavicska,

Köszönöm az őszinte válaszodat. Ezekek szerint a gyógyszer csinálja ezeket a tüneteket. Kép Az első inszem márciusban nekem sikeres volt csak 10 hetesen elvetéltem. Akkor is ugyanilyen tüneteim voltak. Arra voltam kiváncsi, hogy akkor is fájdogál-e a poci, ha nem jön létre terhesség.Ezek szerint igen. Nehezen telnek a napok inszem után, jövö vasárnap lehet csak tesztelnem. Nem nagyon akarom beleélni magam, tudom, hogy nagy szerencse volt, hogy akkor elsőre sikerült.

Nagyon drukkolok nektek. Kép

fruzsina32

Edina,
nem olyan fárasztó, mert Andor egy kis tündér Kép Este 10 körül elalszik kaja után és menetrendszerűen 1/4 4-kor ébred enni. Utána még alszik 6-ig. Aztán napközben változó, 2-3 óránként kér tejcit. Egy napunk volt csak hisztis, de akkor délután kimenőt kaptam. Peti hazajött, én meg elmentem szoliba, sétáltam egy nagyot és ettem egy fagyit. Kb. 3/4 óra volt az egész, de mintha kicseréltek volna. Azóta meg nem volt ilyen. Szóval egyenlőre minden oké Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Fruzsi!
Mondtam,hogy ne légy negatív!Egyáltalán nem biztos hogy ezek a tünetek nem a babótól vannak!Én küldöm a drukkokat!
Egyébként irigyellek hogy ilyen olcsón megúsztad az inszemet.Nekem sajnos szájon áti szerek nem hatnak,szóval marad a szuri a múlt ciklus pl:46ezer volt +30ezer a beavatkozás.
Edina !
A Szt.Imrében dolgozom.Néha nem túl könnyű főleg ilyen lelki állapotban a boldog kismamák között,de a babákkal dolgozni nagyon jó.Annyira édesek ahogy odasimulnak az emberhez....olyan jó dajkálni őket,de ha belegondolok,hogy megint más babáját kell vigasztalnom......szóval jó is és rossz is.De szeretem csinálni.
Lara!
Tiszta rendes ez az Andor baba!Csak így tovább!Annál jobbat pedig sosem tehetsz,hogy néha kiszabadulsz otthonról,mert tiszta lappal indíthatsz utána.Ha te feszült vagy akkor a babád is az lesz.Saját szememmel látom,mennyire észreveszik a manók az anya lelkiállapotát.Anbyuka betolja a csecsemőre hogy ordít és nem bírja tovább,elmegy aludni,becsukja az ajtót maga mögött,és a gyerek reggelig alszik szó nélkülKépSokat gondolok rátok!Biztos nagyon élvezed a babázást.

Puszi mindenkinek!További kellemes hétvégét!
kavicska

Timi
Csakígy tovább!És minden perccel kevsebb, ahhoz hogy biztosat tudj!Gyerünk,gyerünk!Nagyon drukkolok!

Fruzsi
Jó lenne, ha én is az olcsóbb kategóriába tartoznék.De szerintem gy lesz,mert velem, vagyis a ciklusommal alapból minden rendben. Már 9 hónapja mérem hőmet reggel, és eddig mindig volt peteérésem,meg a hormonjaim is rendben vannak.Talán hatni fognak a szájonát szedhető gyógyszerek.Köszi a választ.És nagyon-nagyon drukkolok, hogy ismét sikeres legyen az inszemed, és hogy a 9 hónapot végig veled maradjon a kis lurkó.Nektek milyen okbólkifolyólag kell igénybe venni az orvosi segítséget?

Lara
Tényleg tündéri jó kisfiú Andor.Nagyon jól alszik éjszaka!Az a kb.45 perc meg jár minden anyukának, hogy erőfelett tudja gondozni, szeretni kisbabáját!

Kavicska
Neked miért nem voltak elegendőek a bogyók?Mikor mentek a következő inszemre?Elhiszem, hogy szereted a munkád.Mielőtt én megszülettem anyu is csecsemőápoló volt a szülészeten.Még ma is felemlegeti, hogy mennyire jó volt.

Renóca
Szombaton délelőtt esett az eső, azt hittem nem lesz igazad, hogy szép idő lesz.De mire mentük az esküvőre már szabályosan meleg volt.Ugyhogy végülis jó időnk lett.

Edina
dedina

De jó! Byby te is csak jókat tudsz mondani ezek szerint a László dokiról.
Azt hiszem én is vele csináltatom meg a lapar+hiszterot, Norka köszi mégegyszer Neked is az infót.

Viszont nem tudom mikor fogjuk kezdeni a következőt. Egyelőre nem is akarok ebbe belegondolni. Lesz ugyan egy megbeszélés szeptember közepén, szeptember végén megcsináltatom a lapart, de aztán addig nem megyünk tovább, amig ugy nem erzem keszen allok lelkileg.
Talán emlékeztek irtam, hogy mikor elkezdtem a fogigátlózást elkezdett a szivem is furcsan mukodni, toletek kertem a doki szamat, mert nem voltam itthon....nos ezek az események odáig fajultak, hogy pszichologusnal kotottem ki. Azt hittem a szivemmel van valami baj, meghogy elmulik, majdha abbahagyom a fogigátlót, de nem. Ezek a furcsa szivdobogások végigkísérték az egész első lombikot. Pánikreakció volt. Érdekes, hogy ettől fuggetlenul mindennél jobban vágytam a babára és végig hittem is benne. Aztán mikor kiderült mégsincs baba eloszor majd megszakadt a szivem. De igazából csak akkor hittem el, hogy nincs baba amikor megjött a mikulás. Csúnya volt, sok-sok alvadt vérrel és kb. kétszer annyi, mint rendesen. És most jon amit leginkább nem értek, megkönnyebbültem hogy vége, a mikulás elmúltával most azt érzem ujra én vagyok. Vágyom valamire ugyanakkor félek tőle, és megkönnyebbülök, mikor elhiszem végre, hogy nem sikerült. Hogy van ez?
Rettentő zavaros vagyok, rendet kell tenni, elhatároztam, hogy csak akkor fogunk bele a következőbe, ha ugy erzem sikerül nyugodtan végigcsinálni. Még egy ilyen kört nagyon nem szeretnék.
Rájöttem arra is mennyire beszűkültem a lombik témára a lombik alatt, és most komolyan gondolom, hogy nem fogok fórumozni egy ideig.

Mindenkinek sok-sok pozitiv enegriát és jó babásodást kívánok!

Zavaros Mka
Vendég

Szevasztok LÁnyok!

A 4. napon vagyunk a beültetéstől. A mellbimbó érzékenységen kívül még nem érzek semmit. Sokat járok pisilni (sokat is iszom). Az előbb egy jót aludtam. Néha szokott szurkálni a hasam. Hirtelen ennyi.

Timi
latimi

Kedves Mka, én totál megértelek, ha esetleg emlékszel én is hasonló állapotba kerültem a 2.sikertelen lombik után. A szívdobogás és a gyomorideg, szédülés sajnos még mindig meg van. Összeadódott a sok "rossz",ami ért az elmúlt években, és azon vagyok minden energiámmal, hogy legyőzzem. A lapar után úgy döntöttünk, hogy fél évet kihagyunk, és látod, megtörtént velem a csoda, az utolsó előtti pillanatban. Mindent megpróbáltam, hogy a pánikomon urrá legyek, nem tudom pontosan, hogy melyik segített: a "kuruzsló" néni (ha kell a száma, megadom), akinél kétszer voltam, és bár másodjára nem volt annyira meggyőző, olyan határozottan állította, hogy itt van a baba a közelemben, hogy mégis csak tudott vmit? A tengerparti nyaralás, úgy hogy életemben először nem kívántam, a pár méterre tőlem napozgató kismamára, hogy tűnjön a szemem elől? Az, hogy a párom 6 év után (aki híres macsó és "szabadságpárti")végre elszánta magát és esküvőt akar és nyaralás közben együtt írtuk a vendéglistát? Szóval, ekkor fogant ez a pici tündér a pocakomban, még nem fogtam fel teljesen és néha rám tör a félelem, hogy nem ártok-e az elfojtott izgatottsággal, ami csak ritkán szünetel a gyomromban. Jógát javasolták, napi egy pohár vörösbort, jó könyveket és citromfű teát. Remélem a példám erőt ad.
Timi!
Nagyon jó ez az időszak, ez most sikerülni fog! Veled együtt számolom a napokat!

Én jól vagyok, semmi hányinger (Lara neked volt így a mensi elmaradása után 9 nappal?), a cicim érzékeny. Nagyon várom a szerdát, hogy végre láthassam, és megkapjam Róla az első sztárfotót.
Mindenkit puszilok
Zsebi mikor jön haza?
reno
renoka

Mka
Pihend ki magad rendesen!Frissülj fel!És akkor mikor már nem lesznek félelmeid, újra készen állsz,majd akkor vágj bele.
Megértem, hogy egy darabig hanyagolni fogsz minket, de azért a lapar eredményét írd meg nekünk,meg néha gyere beszámolni, hogy mi újság van veled?Hol tartasz a "tisztulás" folyamatában.
Mielőbbi jobbulást kívánok neked!

Timi
Akkor ma már elkezdték a babóid a beágyazódást.Megy a babatapasztó energia ezerrel!

Reno
Már mi is kiváncsiak vagyunk a te kis lurkódra, persze azt még nem fogjuk látni melyikötökre hasonlít.Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ott
van és ott is marad még pont addig ameddig kell neki!Te mivel töltöd a kismamságod első heteit?

Edina
dedina

Edina

nem nagyon mentem be a céghez dolgozni, mert ott mindig történik vmi, amin jól felidegesítem magam (sajnos azért most sem maradtam ki semmiből, mert telefonon 10 percenként segítséget kérnek a kollégák). De sajna a szabik miatt, a most köv. héten be kell mennem (saját cégünk, nem hagyhatom teljesen cserben). Megpróbálok nyugodt maradni, de mint említettem, szegény idegeim megsínylettek néhány dolgot...
Olvasok, tv-zek, tegnap kirándultunk, mindig nagyon sűrű a programunk a párom jóvoltából, szerencsére le tudtam beszélni, hogy Talmácsit ne a helyszínről nézzük, így ma itthon maradtunk. Nem nagyon beszélünk a babáról, bár a gondolataink mindig ott járnak. Most szívesen megtolnám az idő kerekét, hogy legyek túl a "nehezén". Amúgy pedig nagyon jó érzés, folyton melegem van, biztosan rendezkedik odabent.
reno
renoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?