Szisztok,
Hoa ,én bent 2 csomi Tena betétet használtam el.De ha burokrepedéssel indul a dolog,akkor számolni kell plusz egy csomit a szülőszobára...,elsőnél nekem így volt.
Mi is kint ültünk a padon,meg mindenki,nem szóltak.de tényleg vigyázni kell a babusokra.
Én Dec.16.-án szültem Botit!
Csomagot én már elég korán ,kb a 30. hét körül összepakoltam,mert akkor már mindegy,akármi van gáz,úgyis befektetnek,esetleg még szülsz is.Biztos,ami biztos,én nem szeretek semmit az uccsó pill.-ra hagyni.
Nekem sok dolgom nem volt a csecsemősőkkel sem,de a gyerm.ágyas nővérkékkel sem,sza ők nem is kaptak semmit.Ha segítenek,akkor okés,de ez annyira nem jellemző a csecs.-re.
Én eü.-is révén láttam jó pár szülést,de fingom sem volt,milyen lehet aktívan csinálni,mindig csak passzív résztvevő voltam.Imádtam szüléseken részt venni,csodálatos dolog!
Marcival izgatottan,fájások nélkül,repedt burokkal,tele kiváncsisággal,jó kedvvel mntem szülni.Botival azért már más volt...Tudta az ember ,mire számíthat,és vele ráadásul kemény fájásokkal indult a dolog.
Én a fájd.cs.-sal úgy voltam,hogy ha nem bírom,akkor jöhet.Jött is és jó volt!És sokat gyorsított a dolgon.Boti viszont viharos gyorsasággal jött kifelé,tehát ott idő sem volt rá.Kibírtam,de vele kevesebb,mint a fele időt vajúdtam,mint a bátyjával.
Engem Ria borotvált,és én nem is akartam,hogy itthon Gábor,hiszen csinálja az,aki naponta ezzel foglalkozik,ő tudja mennyire kell,stb...
Beöntés" jól esett",mert végig iszonyatosan székrekedéses voltam,már 2 kilóval könnyebb lettem utána.Egyébként a klinikán mind a kettőhöz ragaszkodnak,és igazuk van,csupán adnak a higiéniára...Ha nem kérsz,azt írásban rögzítik a kórlapodban.
Gátmetszés:ha kell,akkor vágnak.Ez így korrekt.De megadják a lehetőségét,hogy gátvédelemmel szülhessél.Igaz Katus??Nekem kellett,de nem volt vele semmi gondom,hála Istennek és a dokinak.
Katica,értem.Asszonkát nem ismerem.Langerrel nem rossz dolgozni,bár nem egy szószátyár valaki...
És tényleg!Mikor ő Transzplantra jött,akkor elötte valahol sokáig voltak külföldön.Talán Németo.??!De mindegy.
Kópé,ez így igaz,a lényeg ott bömböl,és azóta is...
Kataa,nincsenek friss képek!!!
De arégik arik!
Alex milyen nagy lett már!
Ja,Neked jobb a frufru nélküli séró!
Dóri