Sziasztok!
Nálunk is ezerrel megy a nyűgi..
Kivittem a kertbe játszani egy kicsit, (egész délelőtt hátha a friss levegő segít neki egy kicsit megnyugodni, aztán meg aludni, mert én már hulla vagyok.
(Használt a friss levegő, kidőlt a drágám.
)
Este elalvás után kb. 11 kor mindig felébred és nagyon nagyon sír. Nem tudom megnyugtatni már sehogy szinte. Csak akkor alszik vissza nagyon sokára ha mellé fekszem. Tehát már három napja vele alszok.
Ráadásul elkaptam valami nyavalyát is szerintem mert nagyon fáj fejem, meg egy kicsit a torkom.
Remélem nem kapja el!
Tényleg tudtok valamit amit lehet szedni amikor szoptat még az ember fejfájásra?
Nekem sem jön be az esti evés, pedig szerintem nem fekszik későn. Nyolc körül fürdetés, és kb. fél kilen körül már alszik is.
De enni nem eszik ilyenkor sokat. Mostanában azt csinálom hogy még fürdés előtt egy fél órácskával adok neki egy kis tejbedarát. De ez sem segít.
Viszont szerintem a foga miatt szenved. Ezért én ha felébred és nem tudom megvigasztalni ráteszem a cicire. Ez nyugtatja meg.
Ti szoptatok még éjszaka?
Nekünk van itthon egy rendes nagy babakocsink. Ami nagy még neki ha ül, mert dülöngél benne. És baromi nehéz. Átkozom a napot amikor megvettük.
Ráadásul nem is volt olcsó.
De aszem első babánál sokan megjárjuk így.. Vagy nem..? Na mindegy. Én már vettem egy másik kocsit, amit inkább Pesten használunk Ancinál. Itt elszenvedtem idáig ezzel a batárral. De szerintem ki fogjuk hozni, max a vonaton lesz gázosabb ha be akarunk menni Pestre.
Tényleg ti már utaztatok velük?
Én mindig hordozóban bevittem Pestre, ancim elém jött a kocsival és úgy mentünk tovább. Már szépen megszokta a metrót is. (bár az elején kicsit megijedt tőle
)
Sajnos mostanában nem voltunk Pesten, pedig nagyon élvezi a nagy nyüzsgést a lányka.
Más. Ma már nem volt itthon barackunk, ezért almát adtam neki. Sajna félek tőle hogy lesz gond a kakival az alma miatt. A szilvát hogyan adjátok a gyerkőcöknek? CSak le kell reszelni, vagy pároljam megy egy kicsit?
Dorka is gagyog!!
Azt mondja mindenre hogy:
ba ba ba ba!!
Most megyek takarítok egy kicsit míg alszik mert nagyon levagyok maradva.
Fura, kezd múlni a fejfájásom.
Betti