Szép jó reggelt mindenkinek!
holnap szabin leszek, így a mai napnak könnyebben indultam neki
Engi:számítok rá,hogy lesznek nehéz napok, fiamnál is voltak, volt mikor utáltam otthon lenni. De így utólag minden megszépül és bízom benne, hogy a jövőben eszembe fog jutni,hogy mennyire vágytam újra az otthonlére. Van rá lehetőséged, hogy néha egyedül kimozdulj, ha csak egy fél órára is? Vagy még pici a tesó?
Köszi a csepp nevét, még nem hallottam róla. Ezt előzetesen kell beadni, immunerősítőként vagy csak akkor ha megbetegszik?
A PG53-ról nagyon vegyes véleményeket hallottam. A hőmérőzést én most úgy csinálom, hogy az utolsó napokra elkezdtem mérni a hőmet. Így ha reggel leesne, akkor már tudnám,hogy újra kell próbálkozni és készítsem el az egézségügyi csomagomat
Nektek már rendeződött a szülés óta a menzitek?
Mire gondolsz, mivel kereshettem volna egy kis pénzt a stoppos pasit illetően?
Fagyi:Ki tudtak végülis rakni a mukahelyedről vagy még elötte teherbeestél? Barátnőmmel is eljátszották ezt két gyerek után, Õ szegénykém csak postán kapta meg a felmondást, nem is figyelmeztették. És mik a terveid a jövőre, mivel foglalkozol?
Nálunk az oviban indult egy mini csoport, fiam odakerült. Õ szeptember végi, így nagyon örültem, hogy nem teszik egy csoportba azokkal a gyerekekkel, akik esetleg már tavasszal betöltötték a 3-at. Ilyenkor szerintem nagyon sokat számít az a pár hónap is. Ráadásul fiam nagyon későn kezdett el beszélni, így féltem hogy emiatt lesznek kellemetlen percei az oviban, de szerencsére már beindult a duma terén.
Földváron mi Pünkösdkor voltunk a Jade panzióban. Ti melyik szállodában voltatok? A panziót nagyon tudom ajánlani, nagyon barátságos áraik vannak, szép a szállás, van homokozó mászókával, hintával, kis halastó és egy medence is. Félpanziós ellátás van, gyerekre nem is kellett még fizetni és annyi kaját adnak, hogy bőven elég egész napra, nem is nagyon vettünk azon kívül mást, max. fagyit vagy férjemnek lángost. Lehetett biciglit is kölcsönözni.
Nem tudjátok hány éves kortól lehet zenét taníttatni a gyereknek? Hol foglalkoznak picikkel? Fiam nagyon szeret hangszereken játszani, persze csak a mi amatőr szintünkön, de szeretnénk taníttatni.
Beszéltek a gyerkőcökhöz idegen nyelven?
Jajj, hétvégén jönnek anyósék vendégségbe, már most gombócban van a gyomrom.
Legyetek jók!
Viki