Sziasztok!
Most van egy kis időm, úgyhogy gyorsan írok reggeli közben.
Edina,
a tortát Peti kapta a munkatársaitól Andor születésére. Nagyon helyesek voltak a srácok, és a torta is isteni volt.
Úgy látszik még sincs annyi időm, Andor ébredezik. Folyt. köv...
Újra itt, csak visszaolvastam, amit azóta írtatok.
Timi,
Csatlakozom Nórihoz, szerintem is csak valamilyen felszíni sérülés. Egyébként Edina jól írta, nekem a rendes időben meg is jött és a 12. hétig vérezgettem. Ennek pedig az volt az oka, hogy az utro irritálta a méhnyálkahártyát. Szóval nyugi és bízz a kis margarétáidban
Edina,
Én úgy indultam neki a szülésnek, hogy természetes úton szeretném, de nem utasítottam el magamban soha a császárt, mert csak az az egy volt fontos a számomra, hogy mindketten egészségesen éjük át az egészet. De azok után, ami a szülőszobán zajlott, a következő babámat is császárral szeretném megszülni. Az utolsó egy órában már az ájulás határán voltam a fájdalmaktól, de a méhösszehúzódások messze elkerültek, nem tágultam, szegény Andor meg addig kínlódott, míg a nyakára tekerte 2x a köldökzsinórt. Én nagyon szeretnék tesó(ka)t Andornak, de a normál szülés gondolatától a hideg kiráz. Szerintem nézzen a lány magának egy másik dokit, aki figyelembe veszi az előzményeket és az érzéseit is, mert így nem fog megbízni a dokiban és egy ilyen intim helyzet a bizalom a legfontosabb.
Kriszta,
Gyönyörű a Manócskád első sztárfotója. Tudom, hogy most vánszorognak csak az órák, de aztán meg olyan gyorsan elröpül ez a 9 hónap, hogy eszmélni sem lesz időd
Pusza:
Lara