Sziasztok!
Hát már tegnap este nem jöttem mert beájultam, de ma már vagyok!
Kicsit megint túlhajtottam magam a tegnapi napon, anyukámnál kezdtem a város másik felén aztán épitkezés aztán haza aztán védőnő aztán haza majd 2 villanyszerelőüzlet majd megint épitkezés aztán fodrász majd DM...és a cukrászdával záram a sort...(megint vezettem vagy 100 km-t)de látom már hogy a mai, mi több a holnapi nap sem lesz külömb
Az már tuti hogy hétvégén berakom a táskáimat a kocsiba, mert mostmár én is azt mondom hogy én tuti magamat fogom bevinni a kórházba valahonnan...
Benianyu!
Remélem már megnyugodtál, elképedve olvastam a soraidat, nagyon izgultam
Boldog Szülinapot Beninek
Rókica!
Hát én nem tudom hogy hogy vagy vele, de éjszakánként amikor úgy érzem hogy belukad a hátam, én azon gondolkodom hogy leköltözök a földre aludni mert azt gondolom, hogy az sokkal kényelmesebb lenne.Aztán mindig álomba szenvedtem magam mire leköltöztem volna
Egyébként az alternativot én is láttam, nem találtam túl "altrnativnak"(bár engem nem értint)
Elég egyszerű a berendezése, sajnos a másik fajta szobát nem láttam
Én meg azon filózom, hogy szülés után kérjem e az egyágyasat, ha épp üres vagy sem???
Én is épp attól tartok, hogy ha mondjuk bekerülök egy 4 ágyasba, akkor ott mindig lesz valaki, 4 baba=4 népes család, és ha én épp aludnék egy órácskát amig a babám is alszik????
Viszont nem tudom hogy mennyire leszek béna, és mennyire fogok esetleg mások segitségére szorulni...
Róki, te ezt hogy gondolod, és többiek???
Angelani!
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy hasmenés ide vagy oda, TE NEM ESZEL RENDESEN, IRGUM BURGUM..
Már bocsi, de kinai zacskós levesben pont semmi sincs (leszámitva a vizet) amire szükséged van...
Egy csomó ételizesitő, só, tészta...hát nem a legjobb de te tudod...
Ha a gyümi nem megy, akkor mit szólsz a főzelékekhez??
Egyébként tegnap ahogy olvastalak, az jutott eszembe hogy kb 6. hónapban nekem is volt egy ilyen napom, amikor 5 percenként jártam a klotyóra és már fájt a popóm a sok görcsös "fosástól" (bocsi)De én akkor rosszat ettem, ez majdnem tuti. De nálad ezt nemigen lehet az evésre fogni....
Ja Angelani, ha sikerülne végre bekapcsolni az asztali gépemet, azon van homeos oldal elmentve, akkor azt bevágom ide..csak türelem...
Ja üdv az újaknak!
Valaki kérdezte az Elevitet....az én dokim azt mondta, csak az első 3-4 hónapban szedjem, most kezdtem el újra szedni heti 2-3 db-ot, hogy erősödjön a baba+ felkészülés a szopira...ráadásul azt hallottam, hogy a szopi alatti hajhullásra is pozitivan hat....
Anyatejtéma!
Felháboritó!
Nem tudom ki hogy tervezi, de én viszek a kórházba olyan tejgyűjtő kagylót+ babaetetőkanalat+aventes poharat és amit felfogok(ha lesz mit), azt oda akarom adni a babónak kiskanállal...vagy hazahozatom valakivel a fagyasztóba, hátha még 10ml-nek is hasznát fogjuk venni...
Szerintetek ez hülyeség???
Megann 37+4