Helló Mindenkinek!
Úgy látom a rossz idő megtette hatását,beindult a topik!
Andi,örülök,hogy éppségben haza értél!Táskát sajnálom,de nagyon!
Aztán kérünk ám beszámolót az itt eltöltött időről!
Zsizsi,megnyugodtam,kitartás!Mostmár tényleg nincs sok hátra.Bár nekem pont a legvége volt már nagyon rossz...
Katicuska,üdv. itt nálunk!
Szerintem idővel összeszoktok,de biztos jobb egy választott doki!Bár a jelek szerint ő már "magáévá tett".Õt választod??
Ha visszaolvasol,sokan írtak a saját dokijukról.
Csajoknak igazuk van,a 12. hetit nem szabadna így tologatni!Írtó sokan vannak előjegyezve,de ez akkor is bele kellene,hogy férjen.
Időpontot én kértem magamnak is,mert nem volt jó a rendszer,és mondta a dokim,hogy ekkorra kérjek időpontot a III. UH szűrésre.Ezt telefonon sikerült megtennem kb. 3 nap múlva,gondoltam,addigra megjavítják a dolgot.Szóval,ha doki így rád bízza,akkor Te is intézheted,és pár nap csúszás okés.
Rab dokit nem ismerem.
Az én doki bácsim nagyon jó,és aranyos,és vicces ember.
Szülésznő :JANCSÓ RIA!!!Persze a többi is jó!Orsit,Nikit is sokan dícsérik,de rajtuk kívűl is sok közül lehet választani.
Hoa,de jó hallani felőletek!
És már itt tartotok!A kis piszok,meglepetés babának készül??!!
Gysz.-ekkel kapcs.-ban az orvos dönt,csak a gyártók hárítás céljából írják rá a tájékoztatóra az ellenjavallatokat.
C-VITAMIN:Nagggyon be tudja indítani a tejecskét-tapasztalatból tudom.Napi 3x100mg tuti jó.Akkor is hasznos,ha menet közben megtorpanna a tejtermelés.
Katus,igen RIA!!!Múlt héten taliztam vele\popgif
{255699,}
Kajatippeket szívesen,idővel minden kialakul,erre nekem is rá kellet jönnöm.De ezt csak így mondom,hogy Marci már lassan 2 és fél éves.
Mindenkinek köszönjük a sok szépet a fotókra.
Reméljük lesz még vénasszonyok nyara!!!
Pusz:Dóri