Sziasztok!
Először:
Anyapócnak Nagy Gratula!
Jó egészséget és Boldogságot!!!
Katival mi a helyzet? Tud valaki valamit?
Csillám-mal mi lehet?
Visszaolvastam, de nem nagyon tudok reagálni, mert mire a végére jutottam, addigra :
1. elfelejetettem
2. már 3X voltam WC-n
Lányok!
AKI NEM BÍRJA, NE olvassa! Undorító!!!
Tegnap este óta fosok, mint a murányi lóóó!
Ma reggel akkora adag takony jött ki belőlem, hogy majdnem okádtam. (Mondtam, hogy gusztustalan).
Olyan, mintha kifújnám az orrom. Sárgás fehéres és igazából nincs szaga. A betétemben találtam, a másik fele a WC-ben landolt.
Viszont 30 percig ültem a klotyón.
Egy kicsit görcsös a hasmenésem és hányingerem is van. A babó már mocorgott, szerintem Õ csak nevet odabent
De tuti elindult valami folyamat, mert hát tegnap sem zabáltam magam halálra és tegnap óta tartó WC-re járásommal kapcsolatban, annyit tudnék mondani, hogy 10X annyi jön ki belőlem, mint a valós fogyasztás
Egyszerűen, nem tudom, hogy honnan jön
Ettől függetlenül, ha mégis történne valami, akkor is kérnék beöntést. Sosem lehet tudni, mennyi "vésztartalék" van még bennem
Befejeztem a gusztustalankodást!!!
Lehet olvasni a gyengébb idegzetűeknek
Mea!
Szerintem is ez csak egy kisebb görcs volt.
Tudod, a gyakorlat teszi a mestert
Kismama!
Nagon sajnálom, hogy ilyenek a körülmények a kórházban.
Bár lehet, hogy csak azért gondoljuk itt, mert mostmár minden olyan modern és el sem tudjuk képzelni anyáink szülését. Szerintem nem lesz semmi gond. Ott is orvosok vannak. A másik, hogy biztos lesz köztünk olyan, aki ugyanúgy szinte semmi nélkül fog szülni. Ezalatt a nagy vajúdást értem (kád, bordásfal, labda...). Valószínű, hogy én is úgy meg leszek illetődve és el leszek foglalva a fájdalommal, hogy eszembe sem jut majd az ilyesmi és csak túl akarok majd lenni az egészen. Legfeljebb görnyedek, guggolok, esetleg tusolok. Szerintem semmi extra nem fog kelleni.
Teljesen magamba fordultam.
Ez hihetetlen.
Most ez őszinte érzés volt, hogy nem kell semmi és senki csak hagyjanak békén. Szinte már a szülőszobán éreztem magam.
Most meg keményedek mint állat.
Kórházi pakk:
Nekem szinte meg van, de nem fér bele egy tatyóba
Alig raktam be valamit és mégsem férünk el
Hogyan csináljátok?
Na lépek pakolni. Most már vészesen közeleg az idő.
Puszi!
Legyen szép napotok!
Angelani
37+6