Egy napot sem szerencsés itt kihagyni, annyi a pótolnivaló
Gratula Anyapocnak és Villőnak, jó egészséget nekik!!
Üdv az újaknak
Én pont másfél órája olvastam Nemesek tegnapi irományát, hogy ma akkortájt szül, és annyira drukkoltam, meg belemerültem ebbe, hogy szépen elfelejtettem, hogy a teraszra teregettem... csak szörnyülködtem, hogy már megint leszakadt az ég..
Szóval, gondolok (és gondoltam) rád én is Kati!
Kuha, Te nagyon ügyes vagy, pont befejezted a munkát addigra! szerintem ez szülésmegindításnak ideális
annyira szép mindenkinek a pocakja!! nekem tegnap férj megsímogatta a fenekemet, és nagyot csodálkozva megjegyezte, hogy már milyen nagy a ... pocakom
az arca meg olyan grimasznélküli volt, nehogy elárulja magát, de hát észrevettem
csak akkor meg minek hoz 2 csomag vaníliás karikát, amikor tudja, hogy nem bírom megállni?!
ti híztatok így a vége felé? én már egy hónapja nem hízok
nem mintha hiányozna, csak előtte meg nagyon. nehogy miattam legyen pici a baba (most derült ki egyébként, hogy férj is 2800-zal született, én meg csak 2060 gr-mal)
nálunk is egyelőre az a terv, hogy apa bent lesz szülésnél, véres jeleneteket nem nézi, mert rosszul lesz, így is fél tőle. attól nem tartok, hogy engem lásson bármilyen helyezetben, mert már látott egy és mást
ezzel kapcsolatban csak azon aggódom, hogy bennt lehessen, tehát ne legyen császár, ha lehet, és ne legyen rosszul. szerintem ennél nagyobb élmény nem lehet egy férfi és egy nő életében, hogy "együtt" megszülik a közös gyerkőcöt
néha belegondolok, hogy hogy lehet az, hogy kettőnkből lesz egy harmadik, ez másnál olyan természetes
köszi a múltkori mellszívós és melltartóbetétes hozzászólásokat! (múltkor elfelejtettem megköszönni
)
ahogy visszaolvastam, ezekkel a hetekkel jól megkavartatok, mire megértettem, mit ír Angelani (kb 5x olvastam el), és megállapítottam, hogy milyen logikátlan, addigra meg kijavítottátok
gondoltam végigszámolom január 10-től
, de szerencsére felkerült közben egy tábla, köszi Penna
and 32+1