Sziasztok!
Már megint gázos a babanet
Bízom benne, hogy most harmadszorra elküldni az üzimet
Tök ideg vagyok!!!!
Az első elszállt, a másodikat már mentettem, de visszaolvasni csak az utolsó pár üzit tudom
Történt valami a mai napon???
Göndörzsóf-tól látom az üziket
Zsóf!
Minden héten csütörtökön van a forduló (nálunk).
A 37+0 az a megkezdett 37.hét. Azért van 37+6-ig, mert a 37+7 az már 38+0. Tehát, amikor elérem a 37+7-et vagyis a 38+0-át, akkor van betöltve a 37.hét. 25-én csütörtökön fogom kezdeni a 38. hetet. Akkor még csak elkezdem és nem töltöm be, mert egy hét az ugye 7 napból áll.
Bocsi, hogy írom le, de a doki is így nézi.
Luc!
Szép név a Bence, de mi már túl elterjedtnek találtuk és ezért választottunk másik nevet
Benianyu!
Nagyon csini vagy
Bár nem látom, hogy mit válaszoltál. Válaszoltál?
Remélem tényleg nem bántottalak meg.
Én még másik névre is gondoltam, mintha már egyszer írtad volna, de megvárom a válaszod. Inkább nem tippelgetek
Megann!
Ne idegeskedj annyit!
Annál rosszabb lesz az egész.
Lehet, hogy neked lesz a legkönnyebb szülésed és 2-3 óra alatt meglesz a babátok
Van ilyen, hidd el!
Kérj beöntést és akkor már az sem fog stresszelni.
Az EDA-t szakorvos adja be. Nem tudom, hogy aneszteziológusi (altatóorvosi) vizsga kell-e hozzá. De biztos van olyandoki, aki ért hozzá. Egyébként nem a szülész-nőgyógyász adja be.
Légy nyugodt, tuti olyan fogja beadni, aki tudja hogyan kell.
Penna!
Mások is mondják, hogy a kórházban is kaptak receptet. De nekünk a védőnő azt mondta, hogy ha megszülök, akkor azonnal telefonáljak nekik és megírják a receptet. A papa bármikor bemehet érte. Utána, ha kijöttünk, újból telefonáljak és kijönnek. Gondolom ha pénteken jövünk haza, akkor valószínű, hogy csak hétfőn fognak kijönni. De a kórházban megnézi gyerekorvos a babát és nem hinném, hogy kiengednék ha valami baj lenne. Tehát én nem fogok megijedni ha csak 2-3 nap mulva jön ki a doki. Ha gáz van, irány az ügyelet (de bízzunk benne, hogy ez elmarad)
Egyébként is mit mondana a doki? Megnézi, meghallgatja és ennyi. A csípőjét sem aznap nézik rögtön. Igazából csak az általános hogylétét nézik a babának, amit szerintem bármelyikünk is ugyanolyan jól meg tud állapítani. Szerintem észre fogjuk venni, ha valami furcsa. Ez anyai ösztön. A másik, hogy még mi sem leszünk összeszokva annyira még a babával. És amilyen parásak vagyunk (tisztelet a kivételnek), néha majd megijedünk 1-2 dologtól. Mondjuk ha kijön a doki és rá 2 nap mulva tapasztalunk valamit? Ugyanúgy felhívjuk, hogy normális-e ez a jelenség. Tehát, nem az a lényeg, hogy hanyadik napon jön ki, hanem, hogy hogyan áll a babához. Na, megint kiokoskodtam magam
Kövezzetek meg, ha rosszul gondolom
Na hagylak titeket pihizni
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
37+4
Tehát, NO PARA