Szép vasárnapot mindenkinek!
nekem is eszembe jutott a mesterségek ünnepe, de pénteken voltunk örömkoncerten, amit 1/8-1/211.ig bírtam, aztán már elég volt, ráadásul aznap reggel orrfújásra ébredtem.
lényeg, hogy egész tegnap nyomtam az ágyat
nem tudom, hogy volt-e hőemelkedésem, mert nem találtuk meg a hőmérőt, ez jellemző, csak a doboza van a fiókban... de férj nagyon szuper volt: reggel fél zemlét kellett lenyomnom, amira a sajt alá hagymát meg fokhagymát csempészett. aztán elment kamillateáért és citromért (nem tudom hol szerezte, mert itt mionden zárva volt), kellett inhalálnom nagy fazékból (kozmetikus ehhez képest piskóta), forró mézes-citronyos teát innom és aztán dunsztban leizzadnom 2x. jól kidöglöttem. este ismételtünk, de már sokkal jobban vagyok!!
azért megijedtem egy kicsit.
szegény kis Esztinek megterhelő volt ez a hét (sziget, maratoni vásárlások, örömkoncert...) csoda, ha a 4D UH-on mozdulatnaul aludt?
ja és a legaranyosabbat muszáj leírnom! ebédre gondoltam kellene valamit enni - étvágyam nem volt- gondoltam a tejbegríz jó lesz, hamar megvan, tej is van benne, férj is meg tudja csinálni. férj boldogan vállalkozott rá
kb 40 perc múlva - amikor már épp kérdezni akartam, hogy mi van már, csak nem akartam sürgetni- jött, hogy tul.képp hogyan is kell ezt csinálni, mert ő már minden szakácskönyvünket átolvasta, de nem találta meg
akkor elmondtam, mondtam, hogy mindegy milyen lesz, én megeszem! újabb 20 perc telt el, és hallom, hogy kinnt van a kertben - gondoltam, nem baj, legfeljebb csomós lesz, csak legyen már kész
. amikor bejött megkérdezte, hogy meddig kell ezt főzni, mert szerinte olyan híg
és újabb 25 perc múlva megérkezett a remekmű!
tényleg ízlett!! híg volt, ahogy szeretem és csomómentes. láttátok volna az arcát, annyira boldog volt, hogy olyat főzött, ami nekem ízlik
nagyon szeretem
ezt muszáj volt megosztanom veletek..
Mea név ügyben:
annyira szerencséd van, hpogy a férjed ilyen jó fej! nálunk a házzaságkötés előtt, az anyakönyvvezető kérdezte, hogy és akkor mi lesz az én vezetéknevem, és felnézett az irógépről és akkor mondanom kellett valamit... - egészen odáig mindig vita volt köztünk ez ügyben, mert én nem akartam a férjem nevét felvenni, ő meg akarta (1. szerintem ez egy elavult hagyomány, 2. neki egyszerű neve van, nekem szerintem sokkal szebb 3. el sem tudom képzelni, hogy 30 évig így hvnak, és azután egy "idegen" nevét viseljem és akármilyenNÉ-nek szólítsanak!!). szóval akkor nem volt más választásom, mondtam az anyakönyvezetőnek, hogy maradok az, aki voltam. Férj nyelt egyet
Ö is szeret engem
a gyerek nevénél már ezt azért nem tudtam így megtenni, mert azt megértem, hogy nagyon nem akarja. de már akkor is felvetettem, és azóta is folyamatosan, most meg, hogy nem bírtunk az ő vezetéknevéhez lánynevet választani (legalábbis nekünk 30 hét kellett hozzá, hogy nagy nehezen megállapodjunk...), szóval újra felajánlottam, de hallani sem akar róla. férj büszke, és egyébként nincs valami jóban a családommal
pedig nálunk is kihal ez a név
de már én is eldöntöttem, hogy a végrendeletemben majd megírom, hogy ha valamelyik gyerek v. unoka szeretné, és örülnék neki, ha később felvennék az én vezetéknevemet.
szóval: tényleg csak a ti dolgotok, ne érdekeljen senki és semmi!!!! az legkevésbé, hogy idegenek mit gondolnak, vagy mondanak!!! a gyereknek az lesz a természetes, amit tőletek kap, amit tőletek tanul. csúfolni, meg mindenkit szoktak szerintem, a gyerekek találékonyak. bennem mély nyomot hagyott, hogy a szemüvegem miatt csúfoltak, de az is, ahogy anyukám megvighayztalt, és összességében nem voltam egy sérült gyerek
Megann, te mázlista! saját teraszról nézni a tűzijátékot, de jóóó!! és egész évben a gellért hegyet, az sem rossz
nálunk repülőket lehet látni egész jól, a gyereknek biztos az is fog tetszeni
itt most fülledt idő van, szerintem egy napon belül esni fog itt is, úgyhogy lesz itt nemsokára új baba szerintem, hajrá
azért olyan jó, hogy én még a lista alján vagyok (babaszoba projekt nálunk is rosszul áll)
na megyek, főzök újabb teát, meg pihizek.
and 31+6