Sziasztok!
Na megvolt az első ctg-m!
Hát én nem élvezem annyira, egy hogy oldalt kellett feküdnöm, ami már eleve nem nagy öröm, legkényelmesebb nekem akkor, ha jöhetek-mehetek, a fekvés nagyon nem jön be mostanában
.
Az éjszakákat is lerövidíteném ha lehetne!
Aztán mivel bal oldalamon kellett feküdni, egy nagyon csúnya mintájú függönyt bámulhattam 20 percen keresztül, miközben 2 szer csörgött a telefonom(férjem erőszakoskodott, annak ellenére hogy tudta hova megyek).
Babó persze nem nagyon moccant....
Két diagramm van az egyik valami FHR (bpm) a másik meg TOCO rel%.
Na hogy melyik melyik azt nem tudom mert a dokim kb 5 perc alatt "rakott ki" a rendelőből.
Épp csak hogy megmérte a babót(BPD:89mm,HC:323 mm, AC 315mm,FL72mm. súly: 2800 gramm, grav s 36.(pedig a doki 36+2-t diktált az asszisztensnek) a valóságban meg 36+5 vagyok. Szülés várahtó ideje 09.14.)De mivel ennyire kapkodott szerintem megint van valami kis mérési pontatlanság a dologban...na mindegy.
Ezen kívül mondtam a streptococcust, a multkor még azt mondta, hogy ő szokott adni kezelést, ennek ellenére most nem adott pedig még vissza is mentem a rendelőbe hogy ez lemaradt, mire az assziszetens közölte, hogy majd szüléskor lesz kezelve....
Úgyhogy nagyon le lettem most rázva...
Jövő hét pénteken megyek megint, akkor megint rá fogok kérdezni erre a strepto dologra...
Szóval igazából nem vagyok valami feldobott!
Pedig reggel egész jól indult a nap, ahogy mentem a kocsiért a garázshoz találtam az utcán 5000 ft-ot
Épp azon morfondíroztam hogy hol fogom felváltani a 10 ezresemet reggel 7-kor, hogy a dokinak tudjak adni 5 ezret, amikor megláttam hogy ott hever a földön egy 5 ezres....
Na pipáltatok már ilyet????
Kóbor!
Én is az Istvánban fogok szülni, hálás lennék ha nekem is átküldenéd a listád:
meggiesales@freemail.hu Ma láttam megdöbbenve a szülőszobán hogy egy feltehetőleg friss apuka érkezik a szülőszobára kezében egy csomag babapelenkával(2-5 kg), úgy tudtam hogy pelust adnak...akkor mégsem????
Anyapoc
Még nem olvastam el azt a topicot amit belinkeltetetek, de lehet hogy jobban is tenném a mai napi események után, mert csak bepánikolnék, hogy nem kaptam már most azonnal kezelést szülés előtt több héttel...
Na én ma megint nagyon egészségesen kajálok:
Reggel: 2 töltött fánk, 2 kakaó
Ebéd:Sajtos-tejfölös tészta
Szeirntem most fogok hízni heti 1 kg-ot!
Na majd még jövök ám....csak most elmegyek a Westendbe kikapcsolódni egy kicsit a barátnőimmel!
Ráadásul a férjemnek szülinapja lesz, és nem nagyon tudok neki mit venni, és most pont olyan jóban sem vagyunk, utálok ilyen "vegyes" érzelmekkel ajándékot vásárolni.Lehet hogy halasztom jövő hétre a vásárlást!
Megann 36+5