Sziasztok!
babamenük:
http://freeportal.hu/babakonyha/ (www nélkül)
itt van 1 táblázat is, hogy mikor, mit lehet adni a fűszerekkel együtt.
Szuper, hogy te is ránk találtál Judit!
Képzeljétek teljesen ki vagyok! Az este mindent kihányt Adri
Már egyszer volt ilyen, amikor kezdett fogyni a tejci és kezdtük a hozzátápit, alig evett napközben és este jól bekajált. Még a reggeli is kijött belőle, de utána vigyorgott és szopizott egy nagyot mert persze üres volt a hasa, és elaludt. De most?? Rendesen evett, sőt ízlett minden, este csak tejci, sajnos főleg üvegből, mert kezd leszokni a ciciről. El is aludt közben, és amikor betettem az ágyba, kijött minden. Persze ugyanúgy nevetgélés, átöltözés egy kis szopi, és alszik. A hasa nem fáj. A dokinéni szabadságon van hétfőig.
Vagy megint sokat evett, vagy allergiás a paradicsomra (pedig már evett), vagy lehet a foga? Nálatok volt már ilyen? Úgy tudom, ha jön a foga lehet hasmenéses is, a hányásról még nem hallottam.
Főzés: Igazán nem is nevezhető még főzésnek, amit csinálok, csak párolom a zöldségeket. Van könyvem is, de még nem nézegettem, próbálgatom miket szeret.
Betti
Fejés: az elején állandóan fejtem, aztán úgy gondoltam beállt a mennyiség, és csak napi 2-3szor, most, hogy fogyóban van újra elkezdtem sűrűbben. Így az utóbbi időben nem kell pótlásnak tápit adni, csak amit fejtem. A dokinénink azt mondja, jó lenne, ha 1 éves koráig szopizna legalább napi 3szor. Szerinte a kaja 1/3-da legyen addig anyatej, vagy tápi. Hát fejek. Éljenek a tehenek!
Szülés, magunkról: a profilomban van egy babanapló cím, azt vezetem, ha kedvetek van nézzétek meg, szívesen fogadjuk a hozzászólásokat
Csíkok: Sajna szerintem maradnak
Nekem képzeld nem a hasamon, a mellemen vannak úgy hívom, hogy "cirmos"
Én csak max 10 kilót híztam, de még fenn van 3, az indulás sem volt ideális.
Jó hosszú lett.
Jó éjt:
Csilla, Adri
U.i: Adri 1 hete múlt 6 hónapos most 7200g, 65cm. Ti?