Sziasztok!
Uxi!
A 37+0, még nem betöltött 37.hét. Csak elkezdtem.
A doki is így mondja. Tegnap töltöttem be a 36.hetet. A szülésznő szerint ha betöltött 36.héten születik meg a baba és minden rendben van, akkor nem számítják koraszülöttnek.
Tegnap a váróban (dokinál), beszélgettem egy anyukával és Õ a 35.héten szülte meg a babáját. Bementek a kórházba, hogy vérzik egy kicsit. Azt mondta, hogy neki nem voltak görcsei csak a derekában. A férjét is hazaküldte, hogy még nem szülnek, de mire ide-oda rakosgatták, megszült
Azt mondta, hogy fel sem fogta, hogy szül. Egyszerűen minden olyan hirtelen történt. Hiába született 35 hétre, csak 1 napot volt az inkubátorban a pici. Olyan fejlett és erős volt, hogy kitépte a csöveket magából. Rendesen az 5.napon mentek haza. Ja, és még így is 2kg felett volt.
Tehát nem csak a hetek számítanak, de döntő többségben csak azt tekintik betöltött hétnek, amit valóban betöltöttünk
Penna Drága!
Nagyon aranyos vagy.
De nem hagyhattuk ott a biciklit estig
Viszont nem ketten lakunk.
Nekem van az a semmittevő bátyám és a rokkant anyukám.
Viszont akkora kosz van a lakásban, hogy nem győzöm
Ha 2 napig nem takarítok, rögtön úgy néz ki, mintha 1 éve nem nyúltam volna semmihez
Tegnap a bátyám megint kitett magáért. Itt volt a csaj és nem takarítottak el maguk után. Persze pizzát rendeltek
Ma majd jól letolom! Az, hogy beágyazni nem képes reggel, már fel sem tűnik. De, hogy a WC-t, konyhát, fürdőt, hallt, előszobát rajtam kívül senki sem takarítaná ki. A párom segít, de én úgy érzem, hogy ez nem csak a kettőnk feladata. A másik, hogy a napokban (azt hiszem hétfőn), rohant tüdőszűrésre és előtte fürdött. Viszont a kádban fekve szokott zabálni. Pörköltet főztem tésztával és csalamádé volt. Úgy kapkodott, hogy kiborította a fél kajáját. Nem voltam itthon, de amikor hazaértem anyukám mondta, hogy mi történt. Persze tiszta ideg lettem. De mondta, hogy már feltakarították. Na, ja! Tegnap én takarytottam fel a mosógép és kád közötti rothadó savanyúságot. Szándékosan nem takarítottam fel eddig. Kiváncsi voltam, hogy megcsinálja-e valaki. A férjemnek megtiltottam, hogy felszedje. Szóval meg vagyok áldva. Nem akarom bántani az anyukámat, de lustább mindennél
Nem képes semmire és ha mégis csinál valamit, akkor azt jól elba....a
Kur...ra elegem van. Nem vagyok képes egy ekkora lakást karban tartani egyedül. Illetve ha ketten lennénk a párommal, akkor akár minden nap a WC-csészéből is lehetne enni (Bocs, tudom ez gusztustalan volt, de igaz). Szóval anyám rokkantnyugdíjas, elég beteg, meg még cukros is. Naponta 4X inzulinozza magát, de attól még legalább a saját szobájában az általam összepakolt, kitakarított rendet megőrizhetné.
A másik, hogy egy ismerősnél 13h-ig dolgozik. Na nem nagy meló, mert csak egy kis boltba (lyukban) üldögél a sok alkoholista között
Így naponta a készre jön haza. De tegnap is egész délelőtt dokinál voltam. Utána gyors főzés.
Hazajött és csak krumplit pucolt, de megfőzni nekem kellett. A tálcát meg csak leöblítette, amin a burgonyát pucolta. Persze utána mindent el kell újra mosogatni, mert zsíros. Rászóltam, hogy a tálcát is rendesen el kell mosni. A krumpli homokos, koszos én meg utána a kiflit teszem rá. Na jól megsértődött, mert azt tud.
Bocsi, hogy itt rátok zúdítom a dolgokat
A legszörnyűbb, amikor valakinek a saját anyjáról kell ilyet írnia.
A másik, hogy kövér, alig mozog és mindig van valami baja.
Nem fogom engedni neki, hogy összepuszilgassa a gyereket. Csak akkor fürdök, amikor a férjem itthon lesz. Bocsi!!! Szarni is magammal viszem a gyereket, nehogy addig összenyalogassa
Na én így élek!
Most kiírtam magamból egy részletet!
De ez még a fele sincs annak, amivel nap, mint nap találkozom. A lakásunk meg tényleg koszos már, mert én is egyre lassabb vagyok és már nem bírok 1 nap alatt mindent megcsinálni. Viszont mire eljutok a végére, addigra az első dolog ragad a mocsoktól.
Anyám meg itthon akar majd maradni, ha megszültem. Na az őrületbe fog kergetni. Még felseperni sem tud, mert nem bír hajolni. Egyszerűen semmire nem képes. Főzni...meg ne is mondjam...
Még egyszer Bocsi!
Lelépek súrolni!
Már azt sem bánom, ha közben megszülök.
De szégyellem a koszt.
Mi lesz velem ha hazajövünk a picivel?
A végén még elveszik tőlem a gyereket, hogy koszos a lakás. Még jó, hogy nincsenek bogarak
Ha 4 npnál többet leszek bent, akkor széátrohad minden
Már ettől is rettegek
Na sziasztok!
Legyen Nagyon Szép napotok!
Angelani
37+0